You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επώνυμες για «στοκάρισμα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 848
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η τσιμτσιλη (μπραβο ρε μπαγασα που την μπανισες , διακριτικο ματι εχεις) εχει τρελους βυζους αν και δεν ειναι η ενσαρκωση της αφροδιτης
αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλο στοκος (και ποτε δν πεφτω εξω) και πρεπει να ειναι χαζουλα και ψωνακι αλλα χαλαλι της , αν ειναι και η γκομενα εξυπνη ειναι βαρετο
αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλο στοκος (και ποτε δν πεφτω εξω) και πρεπει να ειναι χαζουλα και ψωνακι αλλα χαλαλι της , αν ειναι και η γκομενα εξυπνη ειναι βαρετο
Επισκέπτης
Τετοιο πιπινι πρεπει να αναφερθει ονομαστικα .Νικολεττα Καρρα.-
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Για πες μας ηταν καλη μαθητρια?Η Ελεάννα Παπαϊωάννου ήταν συμμαθήτριά μου!Μάλιστα ήμασταν και στο ίδιο λεωφορείο, από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Πολύ καλή κοπέλα και με καταπληκτικές βυζάρες.Λίγο κοντή αλλά τα tits είναι tits!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αδερφια το στοκαρισμα μου θα ηθελα να το δωσω πραγματικα σε ενα πολυ εκφυλο μωρο που παιζει στα σκερτσακια......ενα μελαχροινο με μακρυα προς γαμψη μυτη πολυ καυλα.............κανει συνηθως την διευθυντρια εταιρειας....την μαλακω γυναικα.....και θελει πολυ ασπρισμα....
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αβασανιστα την παντρευο-μουναΤετοιο πιπινι πρεπει να αναφερθει ονομαστικα .Νικολεττα Καρρα.-
Εγώ θέλω να χυσω πάνω στη Ράνια Θρασκιά. Και στις βυζάρες της, και στα τσιμπουκόχειλά της.
Κι εμένα μου αρέσει, μόνο που όταν σκέφτομαι οτι την γαμάει ο χλεμπονιάρης, ο φλούφλης, ο χλεχλές ο Αρναούτογλου, με πιάνει αναγούλα *P :-X
Επισκέπτης
Βάσια Λόη, πολυ μου αρεσει τελευταία....αλλιώς τις παλιες, σταθερες αξίες...(Καιλή, Έλενα Ράπτη κλπ κλπ)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 922
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις