You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επώνυμες για «στοκάρισμα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 848
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τετοιο μωρο και ειναι με τον παριο...αντε μη πω τιποτα χειροτερο.....Με όνομα ιστορικό και μάπα για χύσιμο
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες από τις διάσημες που προτείνετε σχεδόν όλες αξίζουν στοκάρισμα. Να σας πω και εγώ όμως δυο μουνάρες για τρελά χύσια μιλάμε.Ηρώ Πέτσα απο δελτίο ειδήσεων ΕΤ3 μεσημέρι και Βάσω Μπαταργιά Απο δελτίο ΝΕΤ Σαββατοκύρι ακα μεσημέρι.Θε ϊκές καβλόφατσες .ʼμα συφωνείτε στείλτε μου και προσωπικό μήνυμα
Παιδιά επειδή δεν ξέρω αν θα το δεις κανένας mod αυτό και επειδή δεν ξέρω και ποιοι είναι mods εδώ, για στείλτε το με PM αν μπορείτε.
Έδωσα Βάσω Μπαταργιά για πλάκα στο google και βρήκα αυτό το thread. :o
Το site δεν προστατεύεται από τις indexed μηχανές της google? Νομίζω ότι τουλάχιστον πρέπει να γίνει edit κάποιο αρχείο robots.txt ή κάπως έτσι.
Συγνώμη για το off-topic θέμα - πάντως μια και έχω τρέλα με MILFs και οι οι δύο μου αρέσουν πολύ.
Καλά η Ηρώ έχει κάτι βυζάρες για τρελές μιλάμε!
'Εχω πάρει πολλά screens και θα ποστάρω μερικά - η ΕΡΤ γενικά έχει γυναικάρες στο γυαλί.
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρίτσα Μπιζόγλη. Παρουσιάστρια ειδήσεων στον ALPHA. Δούλευε κάποτε σε ένα ακροδεξιό έντυπο ονόματι ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τη φλόκαρε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έλλη Στάη, για λόγους αρχής...
Είμαι πολύ άρρωστος, γιατρέ μου?
Είμαι πολύ άρρωστος, γιατρέ μου?
living_dying
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΟΛΥ!
... η ΕΡΤ γενικά έχει γυναικάρες στο γυαλί.
Συμφωνώ απόλυτα,
όπως η θεά Ντένια Σαρακίνη αλλά & η Ευρυδίκη Χάντζιου !!!
Συνημμένα
για πες.....Ρίτσα Μπιζόγλη. Παρουσιάστρια ειδήσεων στον ALPHA. Δούλευε κάποτε σε ένα ακροδεξιό έντυπο ονόματι ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τη φλόκαρε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Ρίτσα Μπιζόγλη. Παρουσιάστρια ειδήσεων στον ALPHA. Δούλευε κάποτε σε ένα ακροδεξιό έντυπο ονόματι ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τη φλόκαρε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Μερικές γυναίκες δεν το έχουν σε τίποτα να πάνε με τον ποιο αηδιαστικό άνδρα που υπάρχει(βλέπε Ζαχοπουλο, Μιχαλοπουλο) μόνο και μόνο για να αναδειχτούν επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 922
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις