You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επώνυμες για «στοκάρισμα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 848
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
--------------------------------------------------------------------------------
Απο αθλητικο σαιτ τα παρακατω
"Λιγα τα λογια σου για το ελαφι της αρκαδιας.
Μεγαλος φορ,πραγματικα,τον φαγανε τα κυκλωματα, δλδ τι παραπανω εχει ο σεφτσενκο?"
"Ποια κυκλώματα ρε, η Σανταλοβάκη τον έφαγε....Έρημε Τάτση..."
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
η σανταλοβακη ηταν καποτε θεικη κορμαρα.ψηλη λυγερο κορμι με καμπυλες.Δυναμη απο πρωην ανατολικο μπλοκ.Μια μικρη καταθεση...ψυχης
Συνημμένα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Και η συνεχεια με τις κυριες που ειναι για ΄΄στοκαρισμα΄΄
1.Ετσι κρατανε τα μικροφωνα κυριες ρεπορτερ
2.Δυνατο all time classic ξεκωλο
3.Κυρια Διευθυντρια Το Προσωπικο μας σας ΧΥΝΕΙ
1.Ετσι κρατανε τα μικροφωνα κυριες ρεπορτερ
2.Δυνατο all time classic ξεκωλο
3.Κυρια Διευθυντρια Το Προσωπικο μας σας ΧΥΝΕΙ
Συνημμένα
Σανταλοβα, Σανταλοβα. Θθμαμαι στην αρχη, οταν πρωτοεμφανιστηκε με σολαριουμ -τρελο μ@#νι- την ειχε το σπλιναντερο η Δρουζα στην εκπομπη που εκανε τοτε στο ΜΕGA καθε Σαββατο και παριστανε την Θεα Αφροδιτη. Μια μερα εμφανιστηκε ως Αφροδιτη με κατι εσωρουχα που μολις φαινονταν, γυμνασμενη σφιχτη και απαστραπτουσα. Το τελειο κοντοπουτανο. Μεσα στο στουντιο εγινε της Καριολας. Κοινο, καλεσμενοι, τεχνικοι, καμεραμαν κολησαν πανω στην Σανταλοβα και εγραψαν εντελως την Δρουζα που κιτρινησε ( περισσοτερο ) απο το κακο της. Στην επομενη εκπομπη δεν υπηρχε πια Σανταλοβακη ουτε για δειγμα. :'(η σανταλοβακη ηταν καποτε θεικη κορμαρα.ψηλη λυγερο κορμι με καμπυλες.Δυναμη απο πρωην ανατολικο μπλοκ.Μια μικρη καταθεση...ψυχης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
- την ειχε το σπλιναντερο η Δρουζα
Σπλινάντερο!
Σανταλοβα, Σανταλοβα. Θθμαμαι στην αρχη, οταν πρωτοεμφανιστηκε με σολαριουμ -τρελο μ@#νι- την ειχε το σπλιναντερο η Δρουζα στην εκπομπη που εκανε τοτε στο ΜΕGA καθε Σαββατο και παριστανε την Θεα Αφροδιτη. Μια μερα εμφανιστηκε ως Αφροδιτη με κατι εσωρουχα που μολις φαινονταν, γυμνασμενη σφιχτη και απαστραπτουσα. Το τελειο κοντοπουτανο. Μεσα στο στουντιο εγινε της Καριολας. Κοινο, καλεσμενοι, τεχνικοι, καμεραμαν κολησαν πανω στην Σανταλοβα και εγραψαν εντελως την Δρουζα που κιτρινησε ( περισσοτερο ) απο το κακο της. Στην επομενη εκπομπη δεν υπηρχε πια Σανταλοβακη ουτε για δειγμα. :'(
Αδερφέ εδώ είναι το μωρό
Καλή χρονιά!
Καλή χρονιά και σε σενα συναδελφε,Αδερφέ εδώ είναι το μωρό
Καλή χρονιά!
ευχαριστουμε για το tip
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
Βρε νεουδι τι νομιζεις οτι ειναι αυτα τα πραγματα???? Τηλεφωνο απο μπουρδελο ειναι? Η νομιζεις, με εξαιρεση κατι ημιασημα "μοντελα" η "κατι" στον ευρυτερο(sic) καλλιτεχνικο χωρο, οτι οσες κανουν κατι σηκωνουν το τηλ. οι ιδιες & λες"ελα -π.χ Γωγω,ο Μητσος απο το Αιγαλεω ειμαι & μου δωσε το τηλ. σου ο φιλος μου ο Ανδροκλης απο τις Κουκουβαουνες. Μπορεις σε 1 ωριτσα να πεταχτεις να σε σκισω??? α, & ποσα ζητας για να εχω ψιλα επανω μου???"
γιατί χρησιμοποίησες αυτό το όνομα ?
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
H biel ειναι φοβερη κωλαρα φιλε συμφωνω και εγω μαζι σου θα ανεβασω και εγω φωτος της μολις μπορεσω.Η προσωπικη μου αγαπημενη
ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 922
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874