artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Μήτσο μήπως έκανες και τίποτα άλλο με τα σκυλιά
Έχεις προϊστορία με κατσίκες και γατιά....
μπανιο !! τι αλλο?
Μήτσο μήπως έκανες και τίποτα άλλο με τα σκυλιά
Έχεις προϊστορία με κατσίκες και γατιά....
Το περιστατικό έγινε πριν την κλείσουν τα μαγαζιά.Η κυρια αιτια ειναι το κλεισιμο των ταβερνων,εστιατοριων..
Με τα αποφαγια σκουπιδια την βγαζανε τα αδεσποτα..
Τωρα εχει πεσει πεινα..και ορμανε οπου βρουνε.
Άλλος ένας ντεντεκτιβ του μπου.Το περιστατικό έγινε πριν την κλείσουν τα μαγαζιά.
Το γεγονός ότι ο συγχωρέμενος ήταν 65 ετών και βγήκε στις 4,30 άγρια χαράματα να προπονηθεί ώστε να λάβει μέρος για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο ακούγεται φυσιολογικό???
Εμένα κάτι δε μου κολλάει.
εσυ που μας ελεγες καποτε τις γκεη εμπιεριες σου
Ισχύει,ξέρω άτομα που αν κινδύνευε ένας σκύλος και ένας άνθρωπος θα έσωζαν το σκύλο.Οι φιλόζωοι επέβαλλαν ώστε η ζωή ενός ζώου να είναι μεγαλύτερης αξίας του ανθρώπου.
Σχετικά με το θέμα αναφέρομαι.Η αγέλη από πείνα σίγουρα δεν όρμησε στον άνθρωπο αν γνωρίζεις από σκυλιά.Επισης το να σου κάνουν τόση ζημιά αν εσύ δεν κάνεις κάτι σε αυτά το βρίσκω λίγο δύσκολο.Ποτε δε γνωρίζεις την αλήθεια για τον καθένα επειδή όμως δε θέλω να προσβάλλω τη μνήμη του ανθρώπου δε θα αναφερθώ περεταίρω.Άλλος ένας ντεντεκτιβ του μπου.
Καλά κρασιά,η καραμέλα οτι και καλα κατι θα εκανε στα σκυλια πρεπει να τελειώνει ,κούρασε.Σχετικά με το θέμα αναφέρομαι.Η αγέλη από πείνα σίγουρα δεν όρμησε στον άνθρωπο αν γνωρίζεις από σκυλιά.Επισης το να σου κάνουν τόση ζημιά αν εσύ δεν κάνεις κάτι σε αυτά το βρίσκω λίγο δύσκολο.Ποτε δε γνωρίζεις την αλήθεια για τον καθένα επειδή όμως δε θέλω να προσβάλλω τη μνήμη του ανθρώπου δε θα αναφερθώ περεταίρω.
Εσύ τώρα κάθησε να δεις Χάρυ Πότερ γιατί μάλλον αυτό μπορείς να καταλάβεις!
Μπορείς να συμμετέχεις σε μια κουβέντα λέγοντας απλά τη γνώμη σου χωρίς να χρειάζεται να γράφεις βλακείες και ειρωνείες . Αλλιώς διάβασε τα μαθήματα σου γιατί τα σχολεία σε κανένα μήνα θα ανοίξουν..Καλά κρασιά,η καραμέλα οτι και καλα κατι θα εκανε στα σκυλια πρεπει να τελειώνει ,κούρασε.
Πήγαινε να δεις εσυ "Χουάνα η παρθένα" τώρα.
Ας μην έγραφες μαλακίες θείο. ;)Μπορείς να συμμετέχεις σε μια κουβέντα λέγοντας απλά τη γνώμη σου χωρίς να χρειάζεται να γράφεις βλακείες και ειρωνείες . Αλλιώς διάβασε τα μαθήματα σου γιατί τα σχολεία σε κανένα μήνα θα ανοίξουν..
Το περιστατικό έγινε πριν την κλείσουν τα μαγαζιά.
Το γεγονός ότι ο συγχωρέμενος ήταν 65 ετών και βγήκε στις 4,30 άγρια χαράματα να προπονηθεί ώστε να λάβει μέρος για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο ακούγεται φυσιολογικό???
Εμένα κάτι δε μου κολλάει.
Εχω κερδισει στοιχημα απο ιδιοκτητη πιτ μπουλ, οχι εκπαιδευμενο βεβαια, που μου ελεγε οτι αν εμπαινα στην αυλη που το ειχε κλεισμενο θα με δαγκωνε. Καθησα κατω, ηρθε το πιτ μπουλ, του εδωσα το χερι μου να το μυρισει και καθησε να το χαιδεψω.
Προτείνω οπλοφορία
Η κυρια αιτια ειναι το κλεισιμο των ταβερνων,εστιατοριων..
Με τα αποφαγια σκουπιδια την βγαζανε τα αδεσποτα..
Τωρα εχει πεσει πεινα..και ορμανε οπου βρουνε.
καλα χαλαρωσε και συ που πετανε πετρες στα αδεσποταΜην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
καλα χαλαρωσε και συ που πετανε πετρες στα αδεσποτα
εχεις μηχανη?
Να είναι καλά η γάτα.
προκαλει ρε τυπε
τύπε έχει το παιδάκι ποδηλατάκι. :S