Νέα

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Η  κυρια αιτια ειναι το κλεισιμο των ταβερνων,εστιατοριων..
Με τα αποφαγια σκουπιδια την βγαζανε τα αδεσποτα..
Τωρα εχει πεσει πεινα..και ορμανε οπου βρουνε.
Το περιστατικό έγινε πριν την κλείσουν τα μαγαζιά.
Το γεγονός ότι ο συγχωρέμενος ήταν 65 ετών και βγήκε στις 4,30 άγρια χαράματα να προπονηθεί ώστε να λάβει μέρος για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο ακούγεται φυσιολογικό???
Εμένα κάτι δε μου κολλάει.

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Το γεγονός ότι ο συγχωρέμενος ήταν 65 ετών και βγήκε στις 4,30 άγρια χαράματα να προπονηθεί ώστε να λάβει μέρος για πρώτη φορά σε ημιμαραθώνιο ακούγεται φυσιολογικό???
Άλλος ένας ντεντεκτιβ του μπου.  :2funny:

Συνημμένα

• 6f51cd9d194eaf7ed1c91a0a116c8540.jpg
    6f51cd9d194eaf7ed1c91a0a116c8540.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 19

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
εσυ που μας ελεγες καποτε τις γκεη εμπιεριες σου

Βρες τώρα ένα τέτοιο ποστ.

Αν δε βρεις, που δεν πρόκειται να βρεις, [size=30pt]ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.[/size]

Ο χρόνος σου αρχίζει από τώωωωωωωρα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Οι φιλόζωοι επέβαλλαν ώστε η ζωή ενός ζώου να είναι μεγαλύτερης αξίας του ανθρώπου.

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Άλλος ένας ντεντεκτιβ του μπου.  :2funny:
Σχετικά με το θέμα αναφέρομαι.Η αγέλη από πείνα σίγουρα δεν όρμησε στον άνθρωπο αν γνωρίζεις από σκυλιά.Επισης το να σου κάνουν τόση ζημιά αν εσύ δεν κάνεις κάτι σε αυτά το βρίσκω λίγο δύσκολο.Ποτε δε γνωρίζεις την αλήθεια για τον καθένα επειδή όμως δε θέλω να προσβάλλω τη μνήμη του ανθρώπου δε θα αναφερθώ περεταίρω.
Εσύ τώρα κάθησε να δεις Χάρυ Πότερ γιατί μάλλον αυτό μπορείς να καταλάβεις!

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Σχετικά με το θέμα αναφέρομαι.Η αγέλη από πείνα σίγουρα δεν όρμησε στον άνθρωπο αν γνωρίζεις από σκυλιά.Επισης το να σου κάνουν τόση ζημιά αν εσύ δεν κάνεις κάτι σε αυτά το βρίσκω λίγο δύσκολο.Ποτε δε γνωρίζεις την αλήθεια για τον καθένα επειδή όμως δε θέλω να προσβάλλω τη μνήμη του ανθρώπου δε θα αναφερθώ περεταίρω.
Εσύ τώρα κάθησε να δεις Χάρυ Πότερ γιατί μάλλον αυτό μπορείς να καταλάβεις!
Καλά κρασιά,η καραμέλα οτι και καλα κατι θα εκανε στα σκυλια πρεπει να τελειώνει ,κούρασε.
Πήγαινε να δεις εσυ "Χουάνα η παρθένα" τώρα.  :2funny:

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Καλά κρασιά,η καραμέλα οτι και καλα κατι θα εκανε στα σκυλια πρεπει να τελειώνει ,κούρασε.
Πήγαινε να δεις εσυ "Χουάνα η παρθένα" τώρα.  :2funny:
Μπορείς να συμμετέχεις σε μια κουβέντα λέγοντας απλά τη γνώμη σου χωρίς να χρειάζεται να γράφεις βλακείες και ειρωνείες . Αλλιώς διάβασε τα μαθήματα σου γιατί τα σχολεία σε κανένα μήνα θα ανοίξουν..

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Μπορείς να συμμετέχεις σε μια κουβέντα λέγοντας απλά τη γνώμη σου χωρίς να χρειάζεται να γράφεις βλακείες και ειρωνείες . Αλλιώς διάβασε τα μαθήματα σου γιατί τα σχολεία σε κανένα μήνα θα ανοίξουν..
Ας μην έγραφες μαλακίες θείο.  ;)
Πάω το ακίτα βόλτα,τώρα.

OP
OP
Οξαποδω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Δεν αναφέρεις τη 2η επίθεση που έγινε στον 21χρονο στις 29 Μαρτίου (μια βδομάδα μετά το κλείσιμο των μαγαζιών).
Επίσης αφήνεις υπονοούμενα για πιθανούς λόγους που ο συχωρεμένος 65χρονος ήταν έξω τα χαράματα, λες και τα σκυλιά θα τον σκότωναν ανάλογα με το για ποιο λόγο βγήκε έξω.

Δεν τα λες καλά.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
Εχω κερδισει στοιχημα απο ιδιοκτητη πιτ μπουλ, οχι εκπαιδευμενο βεβαια, που μου ελεγε οτι αν εμπαινα στην αυλη  που το ειχε κλεισμενο θα με δαγκωνε. Καθησα κατω, ηρθε το πιτ μπουλ, του εδωσα το χερι μου να το μυρισει και καθησε να το χαιδεψω.

το έχω δει και στο how to train your dragon αυτο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Η  κυρια αιτια ειναι το κλεισιμο των ταβερνων,εστιατοριων..
Με τα αποφαγια σκουπιδια την βγαζανε τα αδεσποτα..
Τωρα εχει πεσει πεινα..και ορμανε οπου βρουνε.

Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
καλα χαλαρωσε και συ που πετανε πετρες στα αδεσποτα

εχεις μηχανη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom