Mr_Robot
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Like
- 260
- Πόντοι
- 1
Ρε παπαρα τι μαλακιες γραφεις. Πας καλά;Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
Ρε παπαρα τι μαλακιες γραφεις. Πας καλά;Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
Οι φιλόζωοι επέβαλλαν ώστε η ζωή ενός ζώου να είναι μεγαλύτερης αξίας του ανθρώπου.
Οι οποιοι φιλοζωοι χλαπακιαζουν μισο αρνι το Πασχα και αλλο μισο την πρωτομαγια
αυτοί δεν είναι φιλόζωοι, εγώ πχ δεν τρώω τίποτα που βγαίνει από τα ζώα
άρα ούτε αγοράζεις προϊόντα που προέρχονται από ζώα, όπως μαλλί.
Μέλι τρως τύπε; Ειχα γνωρίσει άτομο που ούτε αυτό έτρωγε, ως ζωικό προϊόν.
Μέλι τρως τύπε; Ειχα γνωρίσει άτομο που ούτε αυτό έτρωγε, ως ζωικό προϊόν.
καλα χαλαρωσε και συ που πετανε πετρες στα αδεσποτα
εχεις μηχανη?
Προ ολιγου στη παραλία Βαρκιζας, πιτ μπουλ που ειχε κλαρινομουσατος, δαγκωσε γατα ασχημα. Ποιος φταιει? Μαλλον η γατα...
Ρε παπαρα τι μαλακιες γραφεις. Πας καλά;
Αυτοί οι μαλακες που παίρνουν πολεμικά σκυλιά η σκυλιά μαχητές για να το παίξουν ιστορία είναι όντως σοβαρό πρόβλημα.
Στην αγγλία , έχουν εξαιρετικό νόμο για αυτό !
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ , ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ή ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ , θέλει μια ειδική άδεια, που τη βγάζει ο καθένας
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.000 ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ.
Αν προκύψει θέμα για την αποζημίωση κάποιου ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ...
φαντάζεστε τη συνέχεια !!!!!!
Το ίδιο θα πρότεινα και εδώ !!!
Εσυ γράφεις μαλακιες,εγώ αν πάω καλα;
Σου απάντησα στο ίδιο μοτίβο.
Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
Ναι αλλά συνηθως είναι και χορτασμένα , οπότε έχει μια λογική αυτό που λέει ο φακίρης , αποφάγια απο ταβέρνες συν τίποτα που μπορει να το τάιζες αν ησουν έξω για καφέ.Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
Συμφωνω. Πριν κάποια χρονια με ειχαν περικυκλωσει κι εμένα 8-10 μεσαία και μικρά σχεδόν ταυτόχρονα νύχτα κιόλας με τη διαφορα οτι εγω είχα κάτσει στατικός αντί να επιτεθώ και απομακρυνθηκα πολυ σιγα. Βαρεθηκαν μετα απο 1 λεπτο και φυγανε. Αυτο που δε θελει σιγουρα ειναι τρέξιμο, εκει αν εχει και καμια λυσσα ειδικα την γαμησες.να υποθεσω οτι κατι τετοιο δε συμβαινει σε χωρια. Τα παιδια και ανθρωοι εκει ειναι εξοικιωμενοι με τα σκυλια και δε τα φοβουνται. Τα ζωα εαν μυρισουν τον φοβο σου θα σε κυνηγησουν. Εμενα με εχουν δαγκασει χωρις να τα κανω τπτ; Μετα γυσισα και επιτεθικα, ε,εφευγαν, ακομα και αγελη.
Κανονας, δε κοιταμε στα ματια, ουτε και πλησιαζουμε σε αγελη 3 σκυλιων. Δε δειχνουμε φοβο, εαν φοβασε κρατα μεγαλη αποσταση..
Σεβομαστε παντα τα ζωα, ακομα και εαν μας δαγκωσουν, ισως κατι τα καναμε, μονο που θα επιτεθουμε και κυνηγησουμε εχουν τρομαζει, αρκει, δεν ειναι αναγκη να τα πληγωσουμε.
Το πιο φοβερο ζωο ειναι ο ανθρωπος, τα περισσοτερα ζωα το ξερουν.