Νέα

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.
Ρε παπαρα τι μαλακιες γραφεις. Πας καλά;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Οι φιλόζωοι επέβαλλαν ώστε η ζωή ενός ζώου να είναι μεγαλύτερης αξίας του ανθρώπου.

Οι οποιοι φιλοζωοι χλαπακιαζουν μισο αρνι το Πασχα και αλλο μισο την πρωτομαγια

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.667
Πόντοι
506
να υποθεσω οτι κατι τετοιο δε συμβαινει σε χωρια. Τα παιδια και ανθρωοι εκει ειναι εξοικιωμενοι με τα σκυλια και δε τα φοβουνται. Τα ζωα εαν μυρισουν τον φοβο σου θα σε κυνηγησουν. Εμενα με εχουν δαγκασει χωρις να τα κανω τπτ; Μετα γυσισα και επιτεθικα, ε,εφευγαν, ακομα και αγελη.
Κανονας, δε κοιταμε στα ματια, ουτε και πλησιαζουμε σε αγελη 3 σκυλιων. Δε δειχνουμε φοβο, εαν φοβασε κρατα μεγαλη αποσταση..
Σεβομαστε παντα τα ζωα, ακομα και εαν μας δαγκωσουν, ισως κατι τα καναμε, μονο που θα επιτεθουμε και κυνηγησουμε εχουν τρομαζει, αρκει, δεν ειναι αναγκη να τα πληγωσουμε.
Το πιο φοβερο ζωο ειναι ο ανθρωπος, τα περισσοτερα ζωα το ξερουν.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Προ ολιγου στη παραλία Βαρκιζας, πιτ μπουλ που ειχε κλαρινομουσατος, δαγκωσε γατα ασχημα. Ποιος φταιει? Μαλλον η γατα...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536
Προ ολιγου στη παραλία Βαρκιζας, πιτ μπουλ που ειχε κλαρινομουσατος, δαγκωσε γατα ασχημα. Ποιος φταιει? Μαλλον η γατα...

Αυτοί οι μαλακες που παίρνουν πολεμικά σκυλιά η σκυλιά μαχητές για να το παίξουν ιστορία είναι όντως σοβαρό πρόβλημα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Αυτοί οι μαλακες που παίρνουν πολεμικά σκυλιά η σκυλιά μαχητές για να το παίξουν ιστορία είναι όντως σοβαρό πρόβλημα.

Στην αγγλία , έχουν εξαιρετικό νόμο για αυτό !
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ , ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ή ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ , θέλει μια ειδική άδεια, που τη βγάζει ο καθένας

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.000 ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ.

Αν προκύψει θέμα για την αποζημίωση κάποιου ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ...

φαντάζεστε τη συνέχεια !!!!!!

Το ίδιο θα πρότεινα και εδώ !!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536
Στην αγγλία , έχουν εξαιρετικό νόμο για αυτό !
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ , ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ή ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ , θέλει μια ειδική άδεια, που τη βγάζει ο καθένας

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.000 ΣΤΕΡΛΙΝΩΝ.

Αν προκύψει θέμα για την αποζημίωση κάποιου ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ...

φαντάζεστε τη συνέχεια !!!!!!

Το ίδιο θα πρότεινα και εδώ !!!

Μακάρι να ίσχυε και εδώ κάτι τέτοιο.

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Εσυ γράφεις μαλακιες,εγώ αν πάω καλα;

Σου απάντησα στο ίδιο μοτίβο.
:)
Μην λέτε πουτσοπαπαριές ρε τυποι.Δεν επιτίθενται για να φάνε ανθρώπους τα σκυλιά.Συνηθως επιτίθενται σε βλάκες που τους πετάνε πέτρες κτλ.

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ΗΞΤΓΦΡΡ.jpg
    ΗΞΤΓΦΡΡ.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 22

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
Ναι αλλά συνηθως είναι και χορτασμένα , οπότε έχει μια λογική αυτό που λέει ο φακίρης , αποφάγια απο ταβέρνες συν τίποτα που μπορει να το τάιζες αν ησουν έξω για καφέ.

Εμένα ευτυχως αυτές τις μέρες το μόνο που μου έτυχε (επειδη περπατάω καθημερινά) ηταν ένα πιτμπουλ που για καμια 50-100 μέτρα προχωρουσε μαζί μου , σε φάση να μας έβλεπε κανεις θα νόμιζε οτι είμαι το αφεντικό του. Ποιός ξέρει ισως το είχαν εγκαταλειψει πρόσφατα και έψαχνε νέο αφεντικο ;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.946
Πόντοι
216
να υποθεσω οτι κατι τετοιο δε συμβαινει σε χωρια. Τα παιδια και ανθρωοι εκει ειναι εξοικιωμενοι με τα σκυλια και δε τα φοβουνται. Τα ζωα εαν μυρισουν τον φοβο σου θα σε κυνηγησουν. Εμενα με εχουν δαγκασει χωρις να τα κανω τπτ; Μετα γυσισα και επιτεθικα, ε,εφευγαν, ακομα και αγελη.
Κανονας, δε κοιταμε στα ματια, ουτε και πλησιαζουμε σε αγελη 3 σκυλιων. Δε δειχνουμε φοβο, εαν φοβασε κρατα μεγαλη αποσταση..
Σεβομαστε παντα τα ζωα, ακομα και εαν μας δαγκωσουν, ισως κατι τα καναμε, μονο που θα επιτεθουμε και κυνηγησουμε εχουν τρομαζει, αρκει, δεν ειναι αναγκη να τα πληγωσουμε.
Το πιο φοβερο ζωο ειναι ο ανθρωπος, τα περισσοτερα ζωα το ξερουν.
Συμφωνω. Πριν κάποια χρονια με ειχαν περικυκλωσει κι εμένα 8-10 μεσαία και μικρά σχεδόν ταυτόχρονα νύχτα κιόλας με τη διαφορα οτι εγω είχα κάτσει στατικός αντί να επιτεθώ και απομακρυνθηκα πολυ σιγα. Βαρεθηκαν μετα απο 1 λεπτο και φυγανε. Αυτο που δε θελει σιγουρα ειναι τρέξιμο, εκει αν εχει και καμια λυσσα ειδικα την γαμησες.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
.....εγώ νομίζω ότι όπου μπορείς και έχεις την ψυχραιμία.....πλακοσε τα στις κλωτσιές.....όχι γιατί τα μησεις και θέλεις να τους κάνεις κακό....αλλά ως ένα είδος (εκπαίδευσης)....για να μάθουν ότι μπορεί να φάνε και καμιά κλωτσιά και να φοβούνται.....έτσι μπορείς να σοσεις κάποιο μικρό παιδί, κάποιον γέροντα, η κάποιον που δεν έχει την ψυχραιμία να τα αντιμετώπιση.....το έχω κάνει και έχει δουλέψει....τονίζω.....για να μην κάνω τον παλικαρα...με επερναι και το έκανα......

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
Παιδια τα σκυλια αυτο τον καιρο ορμανε για να φανε...γιατι δυστυχως σε εκεινα τα μερη (Σειχ Σου και Πυλαια) ο κοσμος δεν τα ταιζει γιατι δεν βγαινει λογω κωρονοιου...
Και ειδικα αυτοι που τα φροντιζουν ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ αλλα οι "φιλοζωοι" που ειναι απλα ατομα και τα ταιζουν - φροντιζουν με δικα τους χρηματα...
Δεν βγαινουν πλεον εξω για να μην φανε προστιμο...
και δυστυχως σε αυτη την περιπτωση τα σκυλια βγαζουν το ενστικτο της επιβιωσης...
Φανταστειτε τον εαυτο σας καπου να μην εχετε να φατε και να πιειτε για μερες....και στα καλα "καθουμενα" να βλεπατε εναν σκυλο στα μερη σας...η αλλο οποιοδηποτε ζωο που τρωγεται...
Τι θα κανατε? απο ενστικτο επιβιωσης θα το τρωγατε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom