Νέα

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα πω και εγω την εμπειρια μου,
ξερω οτι δεν πρεπει να φοβομαστε γιατι το μυριζουν,
αλλα στην παρεα σου πως να την πεισεις να μην φοβαται.

πριν πολλα χρονια 16 χρονια, τα ειχα με μια γεματουλα ξανθια γαλανοματα μιλφ 31 ετων, εγω 23,
αρκετες φορες το ειχαμε κανει στην παραλια εκει που σκαει το κυμα.
μια φορα ειμασταν στην πλαζ της αγιας τριαδας κοντα στην θεσσαλονικη βραδυ γυμνοι και καναμε σεξ κλασσικα,

οι 15 σκυλοι που την ημερα ειναι σκορπισμενοι σε αυτην και στις γειτονικες παραλιες ειχαν κανει αγελη, ηρθαν και αρχισαν να μας δειχνουν δοντια να γαβγιζουν κλπ

με το που τους ειδα να ερχονται, πιανω τα ρουχα και λεω στην χριστινα μπες στην θαλασσα, μπηκαμε στο 1 μετρο βαθος, τα σκυλια φυσικα το ξερουν οτι εκει δεν εχουν τιποτα να κανουν, ειναι πιο κοντα και με το χερι τα βυθιζεις αμα θες το κεφαλι και τα πνιγεις, περπαταγαμε καμμια 100 μετρα μεσα στο νερο μεχρι να σταματησουν να μας ακολουθουν απο την αμμουδια και να μπορεσουμε να βγουμε για να παμε προς το αμαξι.

αν δεν ειχαμε το νερο διπλα μας, θα επελεγα την αγριαδα και την επιθεση με οτι εβρισκα, αλλα δεν ξερω αν θα εβγαινα νικητης.

ηλιθιοι που παιρνουν σκυλια και υστερα τα αμολανε δυστυχως υπαρχουν, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟ για να τα μαζευει. μηνυση στην δημοτικη αρχη θελει να κουνησουν τον κωλο τους να κανουν τα ελαχιστα, τα πιο σοβαρα τουλαχιστον, για τα οποια τους πληρωνουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
θα πω και εγω την εμπειρια μου,
ξερω οτι δεν πρεπει να φοβομαστε γιατι το μυριζουν,
αλλα στην παρεα σου πως να την πεισεις να μην φοβαται.

πριν πολλα χρονια 16 χρονια, τα ειχα με μια γεματουλα ξανθια γαλανοματα μιλφ 31 ετων, εγω 23,
μια φορα ειμασταν στην πλαζ της αγιας τριαδας κοντα στην θεσσαλονικη βραδυ γυμνοι και καναμε σεξ κλασσικα,

οι 15 σκυλοι που την ημερα ειναι σκορπισμενοι σε αυτην και στις γειτονικες παραλιες ειχαν κανει αγελη, ηρθαν και αρχισαν να μας δειχνουν δοντια να γαβγιζουν κλπ

με το που τους ειδα να ερχονται, πιανω τα ρουχα και λεω στην χριστινα μπες στην θαλασσα, μπηκαμε στο 1 μετρο βαθος, τα σκυλια φυσικα το ξερουν οτι εκει δεν εχουν τιποτα να κανουν, ειναι πιο κοντα και με το χερι τα βυθιζεις αμα θες το κεφαλι και τα πνιγεις, περπαταγαμε καμμια 100 μετρα μεσα στο νερο μεχρι να σταματησουν να μας ακολουθουν απο την αμμουδια και να μπορεσουμε να βγουμε για να παμε προς το αμαξι.

αν δεν ειχαμε το νερο διπλα μας, θα επελεγα την αγριαδα και την επιθεση με οτι εβρισκα, αλλα δεν ξερω αν θα εβγαινα νικητης.

ηλιθιοι που παιρνουν σκυλια και υστερα τα αμολανε δυστυχως υπαρχουν, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟ για να τα μαζευει. μηνυση στην δημοτικη αρχη θελει να κουνησουν τον κωλο τους να κανουν τα ελαχιστα, τα πιο σοβαρα τουλαχιστον, για τα οποια τους πληρωνουμε.

Ολη αυτη την ιστορια τη σκαρφιστηκες για να μας πεισεις οτι γαμουσες ο χοντρος μια χοντρη; Και περιμενεις να σε πιστεψουμε μπουστη;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Ίσως σώσουν την ζωή σας αν δεχθείτε επίθεση:

Δυνατές κλωτσιές στο πρόσωπο του σκύλου. Κυρίως στην πολύ ευαίσθητη μύτη.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ίσως σώσουν την ζωή σας αν δεχθείτε επίθεση:

Δυνατές κλωτσιές στο πρόσωπο του σκύλου. Κυρίως στην πολύ ευαίσθητη μύτη.

Αν προλαβει και σου αρπαξει το ποδι τυπε, 99% θα πεσεις κατω και μετα τη γαμησες  :S :S :S

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Κάποιοι λένε ότι αν έχεις μαζί σου και ταΐσεις τα σκυλιά, τότε δεν σε πειράζουν.
Άλλοι λένε να τα αγνοείς, άλλοι λένε να τα μαλώνεις, άλλοι να τα χαϊδεύεις, κλπ κλπ

Παρ' όλα αυτά, ο σκύλος δεν έχει μπέσα.
Το πιστεύω, παρά το ότι έχω σκύλο και μάλιστα πολύ ήσυχο και πολύ φιλικό.
Ωστόσο, οι σκύλοι είναι ζώα, άρα οι συμπεριφορές τους καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το ορμέμφυτό τους και σε καμία περίπτωση από υψηλού επιπέδου συναισθήματα.

Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της απρόβλεπτης συμπεριφοράς σκύλων, είναι όταν ο "άκακος" σκύλος μείνει μόνος του σε δωμάτιο με μωρό ή νήπιο και το κατασπαράζει από ζήλια.
Να π.χ. τι μπορεί να κάνει ένα σκυλάκι Westie (σαν αυτό του Asterix)

μη τα λες αυτα τυπε,
θα βγουν οι κυνοφιλοι και θα λενε οτι φταιει το αφεντικο, το μωρο στη κουνια αλλα ποτε ο σκυλος.
Υποψιν εχω κι εγω σκυλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ολη αυτη την ιστορια τη σκαρφιστηκες για να μας πεισεις οτι γαμουσες ο χοντρος μια χοντρη; Και περιμενεις να σε πιστεψουμε μπουστη;
εσυ που μας ελεγες καποτε τις γκεη εμπιεριες σου τωρα παριστανεις τον ανδρα.

ισα μωρη αδερφαρα με το στρινγκ, εγω δεν πηγαινα σε τσοντοσινεμα να κανω σεξ με ανδρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ήταν ένα forum το oreivasia.gr αν θυμαμαι καλα η κατι παρομοιο, οπου ειχε εκτενη συζητηση για το θεμα. Δυστυχως βλεπω οτι πλεον δεν υπαρχει. Κριμα γιατι ηταν ωραιο φορουμ και με πολλες φωτο απο περιηγησεις μελων στα βουνα.

Παντως το καλυτερο που εχει να κανει καποιος που βγαινει μονος για περπατημα-τρεξιμο ειναι να παρει μια μαγκουρα μαζι του

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Μολις ειχα τελειωσει μια συντηρηση λεβητα πετρελαιου...ημουν κατω γονατιστος και πηγα να δεσω την σακουλα με το περιεχομενο του λεβητα...καπνια και θειαφι ανακατεμενα... ακουω απο πισω μου ενα γρρρ και βλεπω ενα μαυρο λυκοσκυλο με τα δοντια εξω... ηρθε απο πισω μου το ατιμο στην πουστια...ευτυχως δεν ειχα κανει κομπο την σακουλα και αρπαζω μια χουφτα σκονη και την πεταω στα μουτρα...αυτη η σκονη σου κοβει την ανασα...σαν δακρυγονο ειναι για οσους ξερουν...
ο σκυλος αρχισε να κανει,σαν να θελει να κανει εμετο και δεν μπορουσε να παρει ανασα...οπως σου καθεται κατι στον λαιμο και ολο βηχεις και δεν μπορεις να παρεις αερα...ο πελατης ειδε τι εγινε και μου ειπε οτι το κωλοσκυλο εχει ορμηξει σε κοσμο...
Η μυτη του σκυλου ειναι πολυ ευαισθητη σε οσμες και σκονες...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Μκαι αρπαζω μια χουφτα σκονη και την πεταω στα μουτρα...αυτη η σκονη σου κοβει την ανασα...σαν δακρυγονο ειναι για οσους ξερουν...
.

α χα χαχα  χα!!
αυτο το εχω κανει και εγω. αλλωστε ολοι μας το εχουμε δει σε τενιες γουεστερν κτλ εγω ημουν στην παραλια και του πεταξα μια χουφτα αμμο στην μουρη.
το μαλακιασμενο δεν καταλαβε τιποτα...........
τωρα για την περιπτωση σου δεν αμφιβαλλω οτι λες την αληθεια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
α χα χαχα  χα!!
αυτο το εχω κανει και εγω. αλλωστε ολοι μας το εχουμε δει σε τενιες γουεστερν κτλ εγω ημουν στην παραλια και του πεταξα μια χουφτα αμμο στην μουρη.
το μαλακιασμενο δεν καταλαβε τιποτα...........
τωρα για την περιπτωση σου δεν αμφιβαλλω οτι λες την αληθεια
η αμμος ειναι χοντρη.... αυτη η σκονη ειναι ψιλη σαν αλευρι και παει στα πνευμονια κατευθειαν...ασε που νοιωθεις ενα καψιμο στην μυτη...ο σκυλος θα το ενιωσε πολυ καλα....αν δεις κανεναν να κανει συντηρηση σε πετρελαιο πλησιασε λιγο να δεις την αισθηση....

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.745
Πόντοι
1.346
Τα μπολόσκυλα είναι μάστιγα όχι μόνο στις πόλεις αλλά και στην επαρχία. Οι αιρετοί άρχοντες ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ στην πλειοψηφία & αδιαφορούν. Κι αλίμονο αν κάνεις οτιδήποτε (φόλα, ντουφέκισμα) και σε καρφώσουν ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
Όσοι κάνετε περίπατους/ποδηλασία κλπ στην εξοχή μην ξεχνάτε ότι ΑΡΚΕΤΟΙ τσοπάνηδες ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ κι είναι μακριά από το κοπάδι αφήνοντας το να γυρίζει με συνοδεία τσοπανόσκυλα.
Όποτε χρειαζόταν να πάω για το Κτηματολόγιο σε επικίνδυνα μέρη είχα και βοηθό με σιδερικό
Τέλος καλό είναι να έχετε φιλίες με το γείτονα σας όσο ανάποδος κι αν είναι, ειδικά αν διαθέτει (ο νοών νοείτω) για τα δίποδα :afro:

φολιαζεις ρε μουνοπανο?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.853
Πόντοι
5.506
φολιαζεις ρε μουνοπανο?

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Μολις ειχα τελειωσει μια συντηρηση λεβητα πετρελαιου...ημουν κατω γονατιστος και πηγα να δεσω την σακουλα με το περιεχομενο του λεβητα...καπνια και θειαφι ανακατεμενα... ακουω απο πισω μου ενα γρρρ και βλεπω ενα μαυρο λυκοσκυλο με τα δοντια εξω... ηρθε απο πισω μου το ατιμο στην πουστια...ευτυχως δεν ειχα κανει κομπο την σακουλα και αρπαζω μια χουφτα σκονη και την πεταω στα μουτρα...αυτη η σκονη σου κοβει την ανασα...σαν δακρυγονο ειναι για οσους ξερουν...
ο σκυλος αρχισε να κανει,σαν να θελει να κανει εμετο και δεν μπορουσε να παρει ανασα...οπως σου καθεται κατι στον λαιμο και ολο βηχεις και δεν μπορεις να παρεις αερα...ο πελατης ειδε τι εγινε και μου ειπε οτι το κωλοσκυλο εχει ορμηξει σε κοσμο...
κανονικά επρεπε να το δείρεις και λίγο το κοπρόσκυλο

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Έρευνες έχουν δείξει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους άλλοι έχουν μείνει ΑΜΕΑ η δεχτηκαν ακρωτηριασμό από τροχαία που εμπλέκονται αδέσποτα ζώα τετράποδα. Η φύση των ζώων δεν είναι στους δρόμους

Πουθενά στον κόσμο αναπτυγμένο δεν υπάρχουν στους δρόμους αδέσποτα ζώα εγκαταλειμμένα παρά μόνο σε
τριτοκοσμικές χώρες.  :think:

Η χώρα μας  είναι η πρωταθλήτρια στα αδέσποτα ζώα και αγέλες. Προ τριετίας είχαμε μάλιστα και νεκρή με τραγικό τρόπο τουρίστρια στη περιοχή που βρίσκομαι γεγονός που μας διεσυρε διεθνώς, καθώς ήταν πολύ αξιόλογο και φιλειρηνικό ατομο Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης από τα άγρια πλέον ζώα πρεπει να προστατεύσουμε τουλάχιστον οι κατοικοι τον εαυτό μας.... Προτείνω οπλοφορία

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εχω κερδισει στοιχημα απο ιδιοκτητη πιτ μπουλ, οχι εκπαιδευμενο βεβαια, που μου ελεγε οτι αν εμπαινα στην αυλη  που το ειχε κλεισμενο θα με δαγκωνε. Καθησα κατω, ηρθε το πιτ μπουλ, του εδωσα το χερι μου να το μυρισει και καθησε να το χαιδεψω.
Τύπε μου με αυτά που λες από την αρχή του νήματος, αν σε πιστέψει κάποιος, θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό είναι πολύ σωστό,τη δεκαετία του '90 που είχα εξωχικό με ενοχλούσε το λυκόσκυλο του γείτονα μέσα από τη μάντρα ήταν αλλά γαύγιζε συνέχεια....πήγα σε μιά φάση και το ψέκασα με ένα τέτοιο σπρέ'ι' όταν έπαιρνε ανάσα!τα παιξε!Την άλλη μέρα το βρήκαν ψόφιο!
   Στην Ελλάδα αυτά τα σπρέ'ι' απαγορεύονται όμως!Στη Ρωσσία επιτρέπονται.Υπάρχει όμως λύση!κουβαλάς μαζί σου το σπρέ'ι' της δεύτερης φωτογραφίας.Αν το ψεκάσεις στη μύτη την ώρα που παίρνει ανάσα μπορεί και να τα τεζάρειΑυτό το εντομοκτόνο λειτουργεί σαν ασφυξιογώνο!κλείνει τους πνεύμονες!Εγώ όταν ψεκάζω στο σπίτι φοράω αντιασφυξιογώνα μάσκα!και πάλι μετά από 2-3 λέπτα νιώθω δυσκολία στην αναπνοή.Χωρίς μάσκα αμέσως πνίγεσαι.Οπότε αν πηγαίνεις εκεί που έχει αγέλες και νομίζεις ότι θα σου επιτεθούν κουβαλάς μαζί σου το RAID MAX και το πιθανότερο είναι να την γλυτώσεις.
 Βέβαια στην Ελλάδα οι νόμοι είναι εντελώς ηλίθιοι,αν σκοτώσεις σκύλο τρως πρόστιμο 20.000 ευρώ! :headbang:αλλά από το να σε φάνε τι να κάνεις!Αν και αυτό είναι καλό να γίνει αν έχεις προσπαθίσει να λύσεις το προβλημα μαζι τους ειρηνικά.Συνήθως αν τα τα'ι'σεις γίνονται φίλοι σου  :)Γενικά με τα αδέσποτα δεν είχα ΠΟΤΈ κανένα πρόβλημα πάντα ήταν φιλικά.Και μου φένεται πολύ περίεργο που έγινε κάτι τέτοιο
 Με μεγάλα σκυλιά (λυκόσκυλα,ντόπερμαν)από τους γείτονες καμιά φορά είχα πρόβλημα.
   Εδώ δεν έχει αδέσποτα εδώ και πολλά χρόνια.Το 1994 όταν έμενα στο κέντρο είχε 5-6 στην αυλή,στην αρχή γαυγίζαν όταν γύριζα το βράδυ αλλά τα τά'ι'σα και γίναμε φίλοι.....όταν είχε πολύ κρύο ερχόντουσαν και τα έβαζα στο διαμέρισμα τους έβαζα φα'ι' και τα έβαζα και κοιμόντουσαν στο διάδρομο  :)Μου φιλάγαν και το διαμέρισμα  :2funny:αν κάποιος πήγαινε προς την πόρτα μου τον κοιτάγαν άγρια και του έδειχναν τα δόντια τους  :2funny:

Συνημμένα

• gaz.jpg
    gaz.jpg
    240,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • RAID MAX.jpg
    RAID MAX.jpg
    294,2 KB · Εμφανίσεις: 30

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Μήτσο μήπως έκανες και τίποτα άλλο με τα σκυλιά  :think:

Έχεις προϊστορία με κατσίκες και γατιά....

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Καταρχήν υπέυθυνοι για τα αδέσποτα είναι οι δήμοι οι οποίοι παίρνουν κονδύλια από κράτος & ΕΕ για φροντίδα και περισυλλογή και τα καταχρώναι μεταφέροντας τα αδέσποτα σε άλλες περιοχές με αποτέλεσμα και αυτοί που τα φροντίζουν να τα χάνουν. Πραγματικοί Υπευθυνοι όμως είναι όλοι αυτοί που δεν στειρώνουν, και εγκαταλείπουν ζώα.

Τα αδέσποτα έχουν μάθει να υποτάσσονται για να επιβιώσουν. Εαν ο άνθρωπος τους επιβληθεί με φωνή στάση σώματος κλπ θα κάνουν πίσω. Σε αγέλη τα πράγματα αλλάζουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτεθούν στον άνθρωπο για να τον φάνε. Τα σκυλιά έχουν το ένστικτο να κυνηγάνε ότι κινείται γρηγορα και να επιβάλλονται.. θα επιτεθουν στον φοβισμένο άνθρωπο όπως θα επιτεθουν και στο φοβισμένο σκυλί.. Άρα 1) ποτέ δεν τρέχουμε 2) Παίρνουμε στάση ισχύος 3) Φονάζουμε όσο πιο δυνατά μπορουμε 4) Κοιτάμε το σκύλο στα μάτια από θέση ισχύος 5) Αν έχουμε κάτι που να του αποσπάσει την προσοχή το χρησιμοποιούμε (Ξύλο,πέτρα, ακόμα και ένα πανί,το μπουφαν μας το βγάζουμε και το προτάσσουμε ώστε να δαγκώσει αυτό και όχι εμάς συνεχίζοντας να προσπαθούμε να επιβληθούμε)

Τα πραγματικά επικίνδυνα σκυλιά είναι αυτά που δεν έχουν βιώσει το φόβο. Τα οικόσητα και ειδικά αυτά που έχουν το ένστικτο του φύλακα. Γιατί είναι ο σκοπός τους και αντλουν ευχαριστηση από αυτό είτε από τα ένστικτα είτε από την εκπαίδευση. Και στα σκυλιά αυτά στρακαστρουκες όπλα και χειροβομβίδες ενδεχομένως να μην έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μιλάμε για σκυλιά από αίματα στρατιώτικών ή αστυνομικών σκύλων, ακόμα και μολλοσοειδή. Και ειδικά για εκείνα που έχουν εκπαιδευτεί πλημμελώς ή από ανευθυνους ιδιοκτήτες/εκπαιδευτές.

Ενα σωστα εκπαιδευμένο ισορροπημένο σκυλί θα δαγκώσει όχι για να σκοτώσει αλλά για να ακινητοποιησει και σε σημεία συγκεκριμένα που δεν πειράζει ζωτικές λειτουργίες (πχ. κεφάλι κορμό,ακρα) αλλά σε σημεία που θα πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή ζημιά για τον ανθρωπο.
Παραδείγματα άριστα εκπαιδευμένων σκύλων είναι τα παρακάτω

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom