mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 216
ποιος ο λογος να εχεις πιτμουλ ή ροτ σε διαμερισμα?
Φιλε εννοειται οτι το σκυλι ηταν δεμενο με αλυσιδα 3-4 μετρα και ειχα και αλλο τοσο χωρο να κανω πισω αν εβλεπα τα δυσκολα.τύπε μην αρχίζεις την παπαρολογία...
Κι αν είναι πολλά σκυλιά;Αν τυχει κατι παρομοιο σε καποιον, το κυριοτερο ειναι να μην φοβηθει. Αν παει να σας επιτεθει σκυλος, μην πανικοβληθειτε και προσπαθησετε να το βαλετε στα ποδια. Αντιθετα κινηθειτε εναντιον του και θα εκπλαγειτε που θα τον δειτε να βαζει την ουρα στα σκελια.
Κι αν είναι πολλά σκυλιά;
Κάποιοι ορειβάτες / πεζοπόροι, έχουν μαζί τους στρακαστρούκες, που τις πετάς χάμω και σκάνε.για περπατημα στην ερημια μηπως να κουβαλάει κανεις αεροβολο πιστολι ή τιποτα δυναμιτακια πασχαλινα?
ποιος ο λογος να εχεις πιτμουλ ή ροτ σε διαμερισμα?
μπορει και να μεινεις χωρις καρωτιδα
Κάποιοι ορειβάτες / πεζοπόροι, έχουν μαζί τους στρακαστρούκες, που τις πετάς χάμω και σκάνε.
Τα δυναμιτάκια δεν ενδείκνυνται, γιατί πρέπει να τα ανάψεις (να βγάλεις τον αναπτήρα, να τον ανάψεις, να μην φυσάει και στον σβήσει), και να περιμένεις να καεί το φιτίλι για να εκραγεί...
φιλε τα πιτπουλ σπανια επιτιθενται σε ανθρωπους.Εχω κερδισει στοιχημα απο ιδιοκτητη πιτ μπουλ, οχι εκπαιδευμενο βεβαια, που μου ελεγε οτι αν εμπαινα στην αυλη που το ειχε κλεισμενο θα με δαγκωνε. Καθησα κατω, ηρθε το πιτ μπουλ, του εδωσα το χερι μου να το μυρισει και καθησε να το χαιδεψω.
παιδια δεν ειναι μηχανη αλλα...........................αμα εισαι σε ορεινο χωματοδρομο και δεν μπορεις να τρεξεις με τη μηχανή είναι ζορικα με τα τσοπανόσκυλα όταν δεν είναι τσοπάνης κοντα![]()
το σπρευ πιπεριου ειναι πολυ καλο για ολα τα ζωα ακομα και τα διποδαΚάποιοι ορειβάτες / πεζοπόροι, έχουν μαζί τους στρακαστρούκες, που τις πετάς χάμω και σκάνε.
Τα δυναμιτάκια δεν ενδείκνυνται, γιατί πρέπει να τα ανάψεις (να βγάλεις τον αναπτήρα, να τον ανάψεις, να μην φυσάει και στον σβήσει), και να περιμένεις να καεί το φιτίλι για να εκραγεί...
ο πιτσιρικας που εδειξε εχθες η τηλεοραση ,παντως εχει βαλει δικηγόρο και εχει σχηματιστει δικογραφιαγαμω τα αχρηστα κοπροσκυλα των δημων! Ξινουν τα αρχιδια τους ολη μερα!
Οντως κυκλοφορουν αγελες, ειδα μια και εγω με 5-6 τεραστια κοπροσκυλα πριν μηνες εκει στα ανατολικα και απορησα πώς τα αφηνουν ετσι.
Πρεπει οι οικογενειες των θυματων να κανουν μηνυση στους δημους και να τους ξεκωλιασουν! Και να προσωποποιησουν και τις μηνυσεις για να ξεκωλιασουν και δημοτικους "αρχοντες". Παλιοκουραδες!
φιλε τα πιτπουλ σπανια επιτιθενται σε ανθρωπους.
παπάρια μαντολες.
ελάχιστα σκυλιά plus οι στρατιωτικοί σκύλοι μπορούν να τα βάλουν με ένα ενήλικο αρσενικό άνθρωπο.
αρκεί να μην είσαι χέστης
αρκει να εχεις μικρο πουλι τυπε, δεν εχει να λεει αν μενεις σε γκαρσονιερα η' σε επαυλη η' σε οτιδηποτε μενεις τελοσπαντων
γέλα όσο θες και μέχρι δακρύων...![]()
τοτε η γειτονια μου εχει πολλους μικροψωληδες