Νέα

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
33
Like
1.652
Πόντοι
1.720
θα σας πω μια συμβουλη που ισως πιασει αν σας γαβγιζουν σκυλοι και το σκεφτονται να σας την πεσουν.

Τον βγαζεις επιτοπου εξω και κατουρας.

Το εχω δοκιμασει. Μια μερα καττουριομουν απειρα και σταματησα αρον αρον σε ψιλοαπομερο σημειο κοντα σε μια αποθηκη.

Με το που βγηκα εξω απο το αμαξι και ξεκινησα την αλλαγη λαδιων , αρχισαν να με γαβγιζουν απο μακρια εξι σκυλια και να τρεχουν προς το μερος μου. Σταματησαν σε αποσταση καπου 20 μετρων και σταματησαν και να γαβγιζουν.
Με το που τελειωσα , μπηκα κυριος στο αμαξι και τα ειδα απο τον καθρεφτη οτι πηγαν και μυριζαν εκει που κατουρησα και κατουρουσαν και αυτα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.021
Πόντοι
4.766
Τυπε την είχα δύο χρόνια σπίτι μου και ήρθε και νοίκιασε 10 μέτρα από μένα σπίτι και μου κόψε την καλημέρα. Να της πεθάνει ότι αγαπάει. Σε τροχαίο να ξεκληριστεί όλη της η οικογένεια αύριο το πρωί.
Φίλε από αυτό που παίρνεις στείλτο και σε μας για να την βρούμε λίγο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
ήθελες να τη σώσεις από τον βούρκο, μάλλον.. από τους φυλακόβιους Αλβανούς.. μπράβο.. πρόσεξε να μην ξαναμπλέξεις μαζί της γιατί για αυτήν είσαι το εύκολο θύμα.. για αυτό νοικιασε 10 μέτρα από σένα.. για να βασανίζεσαι και να σε ξανατυλίξει όταν... στη θέση σου θα έψαχνα να μετακομίσω..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
στο σπίτι σου δύο χρόνια..μμμ... μένεις μόνος; είχατε μεγάλη διαφορά ηλικίας; ή όχι;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Είχαμε διάφορα τέσσερα χρόνια. Ναι μόνος εμένα/μένω.
μικρή διαφορά.. εντάξει νέος είσαι ... θα το ξεπεράσεις.. μην προσπαθείς να σώσεις... δε θέλουν να σωθούν.. άστες να κάνουν τα λάθη τους... βρες κανά καλό κοριτσάκι...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Μπα όχι τυπε μου. Δε φεύγω. Αρκετοί μου παν φύγε. Αλλά δε το κουνάω απ' τη περιοχή μου. Είμαι τόσα χρόνια εγώ την έφερα εδώ και της έμαθα τα πάντα. Ερχόταν έξω απ' το σπίτι μου και καθόταν με μαλακές γύφτο πρεζακηδες σα να μη τρέχει τίποτα. Τελείως αψυχολογητη περίπτωση.
δεν είναι αψυχολόγητη... έιναι κλασική η περίπτωσή της... κατάλαβε ότι σε πλήγωσε και χαίρεται με τον πόνο σου... πρόσεχε να μην ξανακυλίσεις κοντά της.. φοιτητής είσαι;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Ήρθε ήδη μια φορά μέσα στη νύχτα και βαρουσε κουδούνια. Είδε ότι ήμουν στα χαλιά μου και την έκανε με ελαφρά. Μιλησαμε, την ηρέμησα γτ μου λέγε δεν είμαι καλά τα έχω γαμησει όλα. Και μετά από μια βδομάδα ξανά έξω απ' το σπίτι μου να πουλάει νταηλικια. Την παίρνω τηλ και λέω αυτό θα πληρωθεί πολύ ακριβά να το θυμάσαι. Δεν της έκανα τπτ απλά παραλίγο να μπω ψυχιατρείο από τα ξυδια. Δε μπορούσα να ηρεμήσω αλλιώς. Φίλους δεν είχα κι ούτε έχω να με στήριζαν.. δε γαμιεται.

Απλά η μουφα είναι ότι αντέγραψε όλα όσα ακριβώς έκανα. Τα στέκια. Τη μουσική που άκουγα. Τα μαγαζιά που την πήγαινα. Την γειτονιά που μένω.. την πετυχαίνω συνέχεια και με γαμαει αυτό. Γτ με κοιτάζει με ύφος τι δουλειά έχεις εδώ; Α ρε πουστη.
καλά εσύ γιατί μένεις μόνος σου νέο παιδί και το έχεις ρίξει στα ξύδια κλπ; πάνε μείνε με συγγενείς.. αυτή να ξέρεις είναι ψυχοπαθής - τι έχει δε μας αφορά- χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι αντιγράφει εσένα και ότι σε πλησιάζει όποτε χρειάζεται στήριξη - θα σε έχει για το δεκανίκι της μια ζωή - δε νομίζω να θες να είσαι το δεκανίκι μιας άρρωστης...
ούτε να την μιλάς...κανονικά πρέπει να φύγεις, αλλά αφού θες να μείνεις, να μη της μιλάς καθόλου... θα έρχεται για να σε βρίσκει όποτε νοιώθει ανάλογα.... ένα βήμα πριν την σχιζοφρένεια είναι... προσεχε να μην ξαναμπλέξεις γιατί θα αποκτήσεις προβλήματα..
επίσης, αν έχεις θέματα με εξαρτήσεις ή κακιές συνήθειες κοίτα να τα αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς...έχει φορείς.. ανώνυμοι αλκοολικοι κλπ... ψάξε για δομές με ψυχολόγους που προσφέρουν στήριξη δωρεάν..νομίζω έχει στην Αθήνα..

Τελευταία τροποποίηση:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
Τύποι μου. Αν υπήρξε μια φορά που πραγματικά είδα τη ζωή Μ να περνάει από μπροστά μου. Ήταν το 2017. Πήγα μια γκόμενα με τον ηλεκτρικό Πειραιά κι από κει περπατήσαμε ως μια κοντινή συνοικία κάνα 10 λεπτό. Τρώω πακέτο απίστευτο και με στέλνει. Φεύγω με τα πόδια με προορισμό το Φάληρο που ήξερα ότι περνάει το 040. Κάπως βρέθηκα σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο δίπλα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ήθελα να τον διασχίσω για να βγω στον μεγάλο δρόμο μπροστά από την πλατεία που είναι δίπλα στον ΗΣΑΠ Φαλήρου για να πάρω το λεωφ. Και όσο ήμουν στα μισά εμφανίζονται από το πουθενά ένα μετά το άλλο πάνω από 10 σκυλιά. Με περικυκλώνουν και γριλιζαν έτοιμα να με φάνε ζωντανό. Έκανα το σταυρό μου και τις προσευχές έχοντας ιδρώσει από το φόβο. Το έκαναν αυτό έως ότου βγήκα από το χώρο αυτό. Είπα από μέσα μου αν σωθώ έχεις πεθάνει για μένα παλιοπουτανα. Εν τέλει όλα καλά.

Εγώ είχα βγει με την κοπέλα τα ήπιαμε γίναμε χαλιά. Και μου λέει αφού τα ήπιαμε, τώρα πάω Πειραιά να χαιρετήσω κάτι φίλους. Τι φίλους όμως ε. 18 χρονων κορίτσι σε με κωλογειτονια να βρει μια φίλη της παρέα με 10 Αλβανούς φυλακοβιους.

Φτάνουμε εκεί της έλεγα πάμε ως εκεί πες ένα γεια αφού είχες κανονίσει να τους βρεις και πάμε πάλι κέντρο Αθήνα σπίτι μου να τη βρούμε, όπως κάναμε ήδη για 1 βδομάδα. Και φτάνουμε εκεί. Εγώ ξυπόλητος στα αγγούρια και με συνοπτικές διαδικασίες με διώχνουν λέγοντας θα κάτσει εδώ η κοπέλα. Και έφυγε αγκαλιά με έναν απ' αυτούς.

Φόλα μεγατόνων και καπάκι το σκηνικό με τα σκυλιά.
Με τη κοπέλα αυτή αργότερα μείναμε 2 χρόνια. Που όρισαν και την ολική μου καταστροφή έως σήμερα.

Για τα σκυλιά δεν έχω να προτείνω κάτι. Αλλά για τις γυναίκες παίζει πολύ ρόλο από που θα την ψωνίσεις. Ανάλογη συμπεριφορά θα πάρεις στο τέλος όσο βασιλιά και να σ' εχει. θα στη φέρει από πίσω γιατι πουτανα αγάπησες. Δε πρέπει να το αρνηθείς. Απλά θαμπώνεται όταν σε βαράει ο έρωτας...
φιλε σορυ κιολας,αλλα με αυτα που γραφεις για την γκομενα,ή χαζός είσαι η....χαζος :2funny:

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.766
Πόντοι
201
Πρώτα απ΄όλα τα περισσότερα αδέσποτα έχουν δεχτεί επιθέσεις και γίνονται επιθετικά....
Το χειρότερο είναι να πέσεις σε αγέλη ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κάνεις το λάθος να τρέξεις γιατί έχουν ένστικτο κυνηγού και θα σας επιτεθούν και δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξετε πιο γρήγορα από ένα σκύλο.
Ότι έχεις τσάντα,σάκο κλπ τπ χρησιμοποιείς σαν ασπίδα και για κανένα λόγο δεν πέφτεις κάτω.

Γυρνούσα από τη δουλειά αργά βράδυ .Παρκάρω το αμάξι σε ένα στενό και μόλις βγαίνω από το πουθενά εμφανίζονται 4 σκυλιά.Στην αρχή δεν ήταν επιθετικά αλλά είναι η πουτάνα η διαίσθηση που λες ότι θα παιχτεί μαλακία.Μιλάμε για 2 το βράδυ και σε ένα στενό χωρίς φώτα και κόσμο.Αρχίζουν να με πλησιάζουν και κάνω το λάθος να επιταχύνω στην αντίθεση κατεύθυνση από ότι έχω το αμάξι.τότε άρχισαν και με πήραν στο κυνήγι.Εγώ με φωνές να προσπαθώ να τα αποθήσω μέχρι που νιώθω το πρώτο δάγκωμα στον αριστερό αστράγαλο και πέφτω κάτω.Άρχισαν να με δαγκώνουν όλα μαζί.Πάλι καλά που είχα προστατεύσει λαιμό με τα χέρια μου.Για καλή μου τύχη περνάει ένας πακετάς (ο θεός να σε έχει καλά)και αρχίζει να βαράει κόφτες και με ελιγμούς που έκανε με τη μηχανή προς τα σκυλιά κατάφερε να μου δώσει χρόνο ώστε να σηκωθώ.Στα μπαλκόνια είχε βγει κόσμος και πετούσαν γλάστρες.
Όλο το σκηνικό κράτησε 3-4 λεπτά περίπου αλλά φάνηκε σαν αιώνας.

Μετά νοσοκομείο ,ράμματα ,εμβόλια κλπ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.540
Πόντοι
3.556
Πρώτα απ΄όλα τα περισσότερα αδέσποτα έχουν δεχτεί επιθέσεις και γίνονται επιθετικά....
Το χειρότερο είναι να πέσεις σε αγέλη ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κάνεις το λάθος να τρέξεις γιατί έχουν ένστικτο κυνηγού και θα σας επιτεθούν και δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξετε πιο γρήγορα από ένα σκύλο.
Ότι έχεις τσάντα,σάκο κλπ τπ χρησιμοποιείς σαν ασπίδα και για κανένα λόγο δεν πέφτεις κάτω.

Γυρνούσα από τη δουλειά αργά βράδυ .Παρκάρω το αμάξι σε ένα στενό και μόλις βγαίνω από το πουθενά εμφανίζονται 4 σκυλιά.Στην αρχή δεν ήταν επιθετικά αλλά είναι η πουτάνα η διαίσθηση που λες ότι θα παιχτεί μαλακία.Μιλάμε για 2 το βράδυ και σε ένα στενό χωρίς φώτα και κόσμο.Αρχίζουν να με πλησιάζουν και κάνω το λάθος να επιταχύνω στην αντίθεση κατεύθυνση από ότι έχω το αμάξι.τότε άρχισαν και με πήραν στο κυνήγι.Εγώ με φωνές να προσπαθώ να τα αποθήσω μέχρι που νιώθω το πρώτο δάγκωμα στον αριστερό αστράγαλο και πέφτω κάτω.Άρχισαν να με δαγκώνουν όλα μαζί.Πάλι καλά που είχα προστατεύσει λαιμό με τα χέρια μου.Για καλή μου τύχη περνάει ένας πακετάς (ο θεός να σε έχει καλά)και αρχίζει να βαράει κόφτες και με ελιγμούς που έκανε με τη μηχανή προς τα σκυλιά κατάφερε να μου δώσει χρόνο ώστε να σηκωθώ.Στα μπαλκόνια είχε βγει κόσμος και πετούσαν γλάστρες.
Όλο το σκηνικό κράτησε 3-4 λεπτά περίπου αλλά φάνηκε σαν αιώνας.

Μετά νοσοκομείο ,ράμματα ,εμβόλια κλπ.
Ετσι ακριβώς, τα σκυλιά δεν είναι επιθετικά από την φύση τους, κάτι καθυστερημένοι τα κλείνουν σε κλουβιά ,σε σκοτεινά δωμάτια και τα κακόμοιρα ζωντανά σαλεύουν στο τέλος...άλλοι τα παρατάνε στα βουνά και φεύγουν...Ενα χρόνο πίσω φίλος φρόντιζε ένα γατάκι στο καταστημά του για έναν χρόνο (το είχε βρει από μωρό) , ένα πρωί το βρήκε νεκρό, να μην μακρυγορώ είδαμε στις κάμερες ασφαλείας έναν ηλίθιο βόλτα το βράδυ με το πιτ μπουλ του χωρίς κάποιο σχοινί να δίνει 1 λέπτο μάχη με το γατάκι και ο τύπος απλά θεατής :confused:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.796
Πόντοι
4.496
Έφαγα πέσιμο από αγέλη σε σημείο που ήταν παρούσα μια αγάμητη από αυτές που τα ταΐζουν!!! Πάνω από 15 σκυλιά!!! Τη γλύτωσα με μια μόνο δαγκωνιά από ένα που μου ήρθε από πίσω και με άρπαξε στη γάμπα. Η αξύριστη κοιτούσε μάλλον με ευχαρίστηση. ΓμτΧτης. Στο σημείο είμαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μάλλον θεώρησαν πως είμαι απειλή για την ψόφια που τα τάιζε.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Σκύλος κουλουριασμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας γαυγίζει επιθετικά σε μπαμπά με παιδάκι. Σε ερώτησή μου τι πρόβλημα υπάρχει μου είπε πως θέλει να μπει μέσα αλλα το σκυλί δεν φεύγει. Ο Μπαμπάς λοιπόν, είχε πετάξει πέτρες στο σκυλί το οποίο απλά ξάπλωνε και άρχισε να δείχνει δόντια μετά τις πέτρες (λογικό)… Πήγα κοντά στο σκυλάκι το οποίο κούνησε αμέσως ουρά και άρχισε να κάνει χαρές (παρόλο που έζησε την καφρίλα του μπαμπά 1 λεπτό πριν) τελικά είχε χτυπημένο πόδι και δεν μπορούσε να σηκωθεί…
Είπα στον μπαμπά πως αν εμένα μου πετούσε πέτρα δεν θα τον φώναζα απλά, θα του έσπαγα τα μούτρα μπροστά στο παιδί του ως δωρεάν μάθημα σε αυτό για το τι μπορεί να συμβεί αν δεν σεβόμαστε κάθε είδους ζωντανό.

Nemo 37

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
31.708
Πόντοι
5.906
Πριν πολλά χρόνια ήμουν με πεντάμηνη σύμβαση στο υπεχωδε, έβαφα σε αποθήκη στο Κερατσίνι .Εκει λοιπόν ήταν κάπου 5 σκυλιά που μας γαβγιζαν όσο πλησιαζαμε την αποθήκη. Ένας που ήταν μαζί μου μου έλεγε για να μη μας δαγκώσουν να πετάω ένα κρουασάν ποτ είχα σε κομμάτια διάσπαρτα μπροστά τούς.Σιγα σιγά επαυαν να μου γαβγίζουν και μετά το κόψανε,σε εμάς έστω όσο ήμασταν εκεί.
Αν ξέρετε ότι θα περάσετε από μέρη που υπάρχουν αδέσποτα να έχετε κανένα κρουασάν κανένα λουκάνικο και να το πετάτε μακριά.
Και όσον αφορά τον μπάσταρδο με το σκύλο που σκότωσε το γατάκι,όλα στη ζωή δανεικά είναι,ΟΛΑ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.540
Πόντοι
3.556
Σκύλος κουλουριασμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας γαυγίζει επιθετικά σε μπαμπά με παιδάκι. Σε ερώτησή μου τι πρόβλημα υπάρχει μου είπε πως θέλει να μπει μέσα αλλα το σκυλί δεν φεύγει. Ο Μπαμπάς λοιπόν, είχε πετάξει πέτρες στο σκυλί το οποίο απλά ξάπλωνε και άρχισε να δείχνει δόντια μετά τις πέτρες (λογικό)… Πήγα κοντά στο σκυλάκι το οποίο κούνησε αμέσως ουρά και άρχισε να κάνει χαρές (παρόλο που έζησε την καφρίλα του μπαμπά 1 λεπτό πριν) τελικά είχε χτυπημένο πόδι και δεν μπορούσε να σηκωθεί…
Είπα στον μπαμπά πως αν εμένα μου πετούσε πέτρα δεν θα τον φώναζα απλά, θα του έσπαγα τα μούτρα μπροστά στο παιδί του ως δωρεάν μάθημα σε αυτό για το τι μπορεί να συμβεί αν δεν σεβόμαστε κάθε είδους ζωντανό.
Και ο τύπος είναι πατέρας .... :confused:

Nemo 37

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
31.708
Πόντοι
5.906
Έφαγα πέσιμο από αγέλη σε σημείο που ήταν παρούσα μια αγάμητη από αυτές που τα ταΐζουν!!! Πάνω από 15 σκυλιά!!! Τη γλύτωσα με μια μόνο δαγκωνιά από ένα που μου ήρθε από πίσω και με άρπαξε στη γάμπα. Η αξύριστη κοιτούσε μάλλον με ευχαρίστηση. ΓμτΧτης. Στο σημείο είμαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μάλλον θεώρησαν πως είμαι απειλή για την ψόφια που τα τάιζε.
Να έχεις μαζί σου λακ να τη ρίξεις στο σκύλο και σε αυτήν.Εχω ρωτήσει αστυνομικό που έχει σκύλο και μου έχει πει ότι είναι νόμιμο.Καλα και κολώνια να έχεις μαζί σου δεν είναι παράνομο.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
τυπε αφου δεν σε δαγκωσε η αγαμητη, παλι καλα να λες..
αυτες οι απλυτες ειναι οι πιο επικινδυνες...
:confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.540
Πόντοι
3.556
Άμα είσαι αδύναμος τελείως και δεν έχεις κάνει τπτ για τον εαυτό σου έτσι καταλήγεις.. Προσπαθώ να το αλλάξω όμως αυτό. Έκοψα το αλκοόλ. Προσέχω τι τρώω και κάνω γυμναστική. Αν κάνω και το εμβόλιο κι αρχίσω να πηγαίνω πανεπιστήμιο πιστεύω θα μπει σε τροχιά το πράγμα. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ολα στο μυαλό σου είναι μαν...προχώρα η ζωή είναι μικρή μην ''φρακάρεις'' πουθενά !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom