Νέα

Επιστροφή φόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Όπως οι περισσότεροι είχα κι εγώ φέτος πιστωστική εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα λεφτά στην τράπεζα, παρόλο που δήλωσα κανονικά IBAN. Το ίδιο και για μια αποδέσμευση παραβόλου που μου χρωστάνε. Έχει κανένας από σας λάβει την επιστροφή;

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
Όπως οι περισσότεροι είχα κι εγώ φέτος πιστωστική εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα λεφτά στην τράπεζα, παρόλο που δήλωσα κανονικά IBAN. Το ίδιο και για μια αποδέσμευση παραβόλου που μου χρωστάνε. Έχει κανένας από σας λάβει την επιστροφή;
θα πρεπει να επισκεφθεις την ΔΟΥ της περιοχης σου .με εκκαθαριστικο και ταυτοτητα ισως εχεις παλιες οφειλες,απο στρογγυλοποιησεις,ενφια κτλ.πολυ μικρων ποσον.θα τα ρυθμισουνε και θα πληρωθει η επιστροφη σε 48ωρες.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
θα πρεπει να επισκεφθεις την ΔΟΥ της περιοχης σου .με εκκαθαριστικο και ταυτοτητα ισως εχεις παλιες οφειλες,απο στρογγυλοποιησεις,ενφια κτλ.πολυ μικρων ποσον.θα τα ρυθμισουνε και θα πληρωθει η επιστροφη σε 48ωρες.
Πω ρε πούστη, τουλάχιστον πας με ραντεβού;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω από κει. Δεν μπορούν να δουν μόνοι τους αν έχω παλιές οφειλές και να κάνουν συμψηφισμό αν χρειαστεί;

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Όπως οι περισσότεροι είχα κι εγώ φέτος πιστωστική εκκαθάριση. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κατατεθεί τα λεφτά στην τράπεζα, παρόλο που δήλωσα κανονικά IBAN. Το ίδιο και για μια αποδέσμευση παραβόλου που μου χρωστάνε. Έχει κανένας από σας λάβει Επιστροφες

Πω ρε πούστη, τουλάχιστον πας με ραντεβού;
Αν έχεις οφειλές η υπολοιπα μικροοφειλων μπλοκάρει η επιστροφή φόρου και πρέπει να πας ΔΟΥ για συμψηφισμό και ότι υπολοιπο μείνει μπαινει στο λογαριασμό που έχεις βάλει στο taxisnet.. Μερικές εφορίες ειναι και χωρις ραντεβού

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αν έχεις οφειλές η υπολοιπα μικροοφειλων μπλοκάρει η επιστροφή φόρου και πρέπει να πας ΔΟΥ για συμψηφισμό και ότι υπολοιπο μείνει μπαινει στο λογαριασμό που έχεις βάλει στο taxisnet.. Μερικές εφορίες ειναι και χωρις ραντεβού
Ναι οκ, γιατί χρειάζεται η φυσική παρουσία δεν καταλαβαίνω και δε γίνεται αυτόματα.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω από κει. Δεν μπορούν να δουν μόνοι τους αν έχω παλιές οφειλές και να κάνουν συμψηφισμό αν χρειαστεί;
Φιλε απο την γραφειοκρατία εχουμε περασει στην ηλεκτρονική γραφειοκρατία.. Άστα να πανε

• Like
Αντιδράσεις: vril

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
εμενα μου ειχανε μπλοκαρει κοντα 300ευρω,για παλια οφειλη ενφια 1.75ευρω,πρεπει να περασεις απο δου αλλιως δεν θα στα πιστωσουνε ποτε.

• Like
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Άσε που μικρο-οφειλές δεν έχω. Μόνο τον ΕΝΦΙΑ οφείλω που εκδόθηκε μόλις σήμερα.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Φιλε απο την γραφειοκρατία εχουμε περασει στην ηλεκτρονική γραφειοκρατία.. Άστα να πανε
Χρόνια λεμε τωρα σαν λογιστες να μπορούν οι φορολογούμενοι μόνοι τους να έχουν την δυνατότητα οι φορολογούμενοι να κάνουν συμψηφισμός με τυχόν οφειλές τους.. Μας έχουν γράψει, τιποτα δεν έχουν φτιάξει ακομα

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Χρόνια λεμε τωρα σαν λογιστες να μπορούν οι φορολογούμενοι μόνοι τους να έχουν την δυνατότητα οι φορολογούμενοι να κάνουν συμψηφισμός με τυχόν οφειλές τους.. Μας έχουν γράψει, τιποτα δεν έχουν φτιάξει ακομα
Μαλάκες. Υποχρεώνουν τον κόσμο σε περιττές μετακινήσεις σε καιρό πανδημίας. :jerking2:

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Άσε που μικρο-οφειλές δεν έχω. Μόνο τον ΕΝΦΙΑ οφείλω που εκδόθηκε μόλις σήμερα.
Και τσέκαρε αν υπάρχουν οφειλές και σε Ασφαλιστικά ταμεία ή Δημο.. Αλλιώς εφορία να τα παρεις. Αυτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Με το που έληξε η προθεσμία κατάθεσης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (15/9) φυσικών προσώπων έχουν αρχίσει να πιστώνουν λογ/μους με τις επιστροφές.
Αν όλα είναι εντάξει περίμενε μέχρι τέλος του μήνα, αλλιώς κάνε ένα τηλεφώνημα 213 162 1000 στην ΑΑΔΕ .

• Like

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Πιθανόν να στο συμψηφισουν με τον ενφια. Μη πας απο εκεί. Στειλε μαιλ. Απαντανε αμεσα

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πιθανόν να στο συμψηφισουν με τον ενφια. Μη πας απο εκεί. Στειλε μαιλ. Απαντανε αμεσα
Ο ΕΝΦΙΑ εκδόθηκε σήμερα και είναι όσο ο περσινός. Δε συμψηφίστηκε τίποτα. Πού να στείλω mail?

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Και τσέκαρε αν υπάρχουν οφειλές και σε Ασφαλιστικά ταμεία ή Δημο.. Αλλιώς εφορία να τα παρεις. Αυτα
Πού το τσεκάρεις αυτό, στα "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης";

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Ο ΕΝΦΙΑ εκδόθηκε σήμερα και είναι όσο ο περσινός. Δε συμψηφίστηκε τίποτα. Πού να στείλω mail?
Μην ακούς βρε τι συμψηφισμός κ μλκ δεν ξέρουν που ΠΑΝ τα 4 στις ΔΟΥ

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
277
Πόντοι
20
Googlare την δου που υπαγεσαι και θα βρεις μαιλ. Ερχετε και απαντηση οτι το ελαβαν με αριθμο πρωτοκόλλου.

• Like
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like