Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
Αν δεν πάρουν οι βούλγαροι το μέρος μας την γαμήσαμε,σκοπιανοί και αλβανοί με το που θα γίνει το μπάμ θα μας την πέσουν.
Αυτά είναι τα μυστικά όπλα του ελληνικού στρατού ενάντια στον Ερντογάν
Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι όπως κάθε λαός με τακτικό στρατό, έτσι και ο ελληνικός, έχει κάποια μυστικά όπλα που οι εχθροί του δεν γνωρίζουν. Όσο εξελιγμένες τακτικές κατασκοπείας και να διαθέτουν, ο ελληνικός στρατός έχει επτασφράγιστα μυστικά όπλα που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στο να γύρει η πλάστιγγα της νίκης προς το μέρος του στην απευκταία περίπτωση μιας στρατιωτικής σύγκρουσης.
Σε περίπτωση συμμαχίας Ελλάδας Βουλγαρίας Σερβίας και με τους Ισραηλινούς απο δίπλα την γαμήσανε οι Τούρκοι και οι Αλβανοί.Εδω ειναι η ουσια.... Αν η Βουλγαρια επιτρεψει διελευση Τουρκικων στρατευματων τοτε θα κυκλωθουν ολες οι δυναμεις μας στον Εβρο...
Εχουν και αυτοι ομως το ιδιο προβλημα,με Τουρκικες μεινοτητες.....
Μονο η Κωνστ/πολη εχει 1,5 μυριο Κουρδους...Βέβαια οι σκατότουρκοι έχουν ανοίξει μέτωπα απο την άλλη πλευρά κούρδοι που περιμένουν χρόνια να γίνει το μπάμ και πιθανόν και η Συρία όλα θα παιχτούν αν οι ισραηλινοί θα τηρήσουν τη συμμαχία μας.Τους υπόλοιπους δεν τους λαμβάνω υπόψη γιατί είναι μουνοπανοευρωπαίοι. :S :S :S
Η αποψη μου ειναι οτι πολιτικη ηγεσια του τοπου μας δεν ειναι ικανη να δωσει ικανη απαντηση στους διπλα,σε ενα σημειο σε αυτα που εδειξες το αναφερεει.Θεωρω οτι αυτη η αποψη ειναι πιο ορθη : www.youtube.com/watch?v=GndgVwTZAHk]https://www.youtube.com/watch?v=GndgVwTZAHk[/url[/video]]
Τυπε νομίζω μετά από αυτό μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος
τυπε κανενας στρατος δε νικαει το ταβλι και το πιτογυρο
έχει αλλάξει η γεύση των πραγμάτων
τυπε εχουμε το απορρητο οπλο της πιτας του παπου
ο ποδολάγνος θα πάει μέτωπο εκεί στις κλεισούρες της μακεδονίας και θα βάζει χιόνια στον κώλο του
λεβέντης θα ναι και καρτερικός
τυποι
ο λιλας ειναι σε ειδικη αποστολη
μονο αυτο
Πάντως σήμερα που πήγα σύπερ μάρκετ δεν είχε γάλα ούτε για δείγμα...δεν ξέρω αν λέει κατι αυτό.
τυπε η κωδικη ονομασια της αποστολης του λιλα ειναι "μαυρη τρυπα"
τυπε ο τεντι θα ρουφηξει τις ψωλες ολων των τουρκων μεχρι να πεσουν νεκροι απο αφυδατωση :S :S :S