Νέα

Επιστράτευση 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Ξεροχυνω με κομαντο-μηχανη του κιμα Επιρρεπή  :wanker: :wanker:

τυπε ολοι οι χυστες του μπου ειμαστε φονικες μηχανες    :S :S :S
θα δινουμε μποθντζον ακα στις τουρκαλες και δεν θα τις αφηνουμε να πινουν φαντα    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
μας θεωρω μαχιμους ναι,πολυ κιολας...
πιστευω πολυ στη γενια μου κ σε πολλους τομεις φιλε μου

τυπε να στειλουμε τους παοκτζηδες και να τους πουμε οτι οι τουρκοι βρισανε τον παοκ    :S :S :S

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Μπραβο παλικαρι μου. Εκπεμπεις κυριως πνευματικη υγεια κι αυτο ειναι το πιο ευχαριστο.
σε ευχαριστω.τα λογια σου με τιμουν.ειθε να φανω ανταξιος των απαιτησεων του εθνους μας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
τυπε ολοι οι χυστες του μπου ειμαστε φονικες μηχανες    :S :S :S
θα δινουμε μποθντζον ακα στις τουρκαλες και δεν θα τις αφηνουμε να πινουν φαντα    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Βιολογικός πόλεμος μέσω ακαποτων καταδρομέων  :wanker:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Βιολογικός πόλεμος μέσω ακαποτων καταδρομέων  :wanker:
Ακάποτος καταδρομέας Erotiaris26! Εμφανίζομαι στην πρωινή αναφορά του λόχου κύριε λοχαγέ για να σας αναφέρω ότι κρεμπιεδιάστηκαν μεγάλος αριθμός στόχων με χρήση καφέ με γανόδερμα για μέγιστη  προστασία από ιούς και παράσιτα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
Τυπε αν είσαι όντως ο ερωτιαρης να ξες σε ψάχνει το μισό σαη ,έχεις αφήσει πολύ κόσμο στο περίμενε για το καφέ,δεν την βγάζεις καθαρή  :grin:

Επισκέπτης
Έφεδρος ΔΝΕΑΣ Χίτης Μηχανικού με άρειο σάηζ ντούντας :rockon: εθισμένος τζογαδόρος & πυρφόρος, δεν αναφέρω σειρά και μονάδα γιατί ο εχθρός παραμονεύει παντού :woldman:
Ελπίζω να γίνει το μπαμ και να προλάβω να μαρκαλήσω μια τουρκάλα κι ας πάω μετά ηρωικά μαχόμενος!

Υ.Γ.
1) Ξέρει κανένας τουρκάλα call girl ή σε κανένα τσαρδί?  :grin: :grin:
Να έχω πάρει ήδη γεύση!  :2funny: :2funny:
2) Για να μεταφέρω και κάτι, κολλητός μου φίλος που υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο έχει 2 εβδομάδες άδεια από σήμερις, άρα το θρεντ θα έπρεπε να είχε πάει κουβά (όπως και κάμποσα στοιχήματα).......

Διαδώστε το, όσοι έχετε κάτι μέσα που να θυμίζει Ελλάδα ;)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τυπε αν είσαι όντως ο ερωτιαρης να ξες σε ψάχνει το μισό σαη ,έχεις αφήσει πολύ κόσμο στο περίμενε για το καφέ,δεν την βγάζεις καθαρή  :grin:
Ο ερωτιάρης είμαι και περιμένω τις παραγγελίες σας μύστες μου για άφθονους κρεμπιέδες σε γκόμενες ή ρομαντικά κορίτσια του πληρωμένου έρωτα  :orchestra:
Κάντε παραγγελίες πριν με μπανάρουν  :think: :S

tourne

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως σήμερα που πήγα σύπερ μάρκετ δεν είχε γάλα ούτε για δείγμα...δεν ξέρω αν λέει κατι αυτό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Πάντως σήμερα που πήγα σύπερ μάρκετ δεν είχε γάλα ούτε για δείγμα...δεν ξέρω αν λέει κατι αυτό.

ας ελπισουμε τουλαχιστον να ολοκληρωθουν πρωτα τα ριαλιτι που βρισκονται σε εξελιξη, και μετα ας κανουν ο,τι θελουν... :S :-

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
ας ελπισουμε τουλαχιστον να ολοκληρωθουν πρωτα τα ριαλιτι που βρισκονται σε εξελιξη, και μετα ας κανουν ο,τι θελουν... :S :-
Τυπε λες να φερουν τους γραμμωμενους απο αγ. Δομικο για τον πολεμο?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μαγκες μην αγχωνεστε, οταν υπηρετουσα ροδο, βγαζαμε καθε εξη μηνες στο ταγμα μου τα οπλα για τους επιστρατους απο το οπλοστασιο για καταμετρηση. Ολοκαινουργια g3a3/4 ανα πεντε σε χαρτοκουτα μεσα στο λαδι με τις  ξυφολογχες, γεμιστηρες, αορτηρες, καθαριστικα, μεχρι και οδηγιες χρησης ειχαν, ολα του κουτιου!!! Γεμιζαμε μια αυλη εκατο τετραγωνικα!!! Μη φοβαστε λοιπον, ολοι θα παρετε!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μαγκες μην αγχωνεστε, οταν υπηρετουσα ροδο, βγαζαμε καθε εξη μηνες στο ταγμα μου τα οπλα για τους επιστρατους απο το οπλοστασιο για καταμετρηση. Ολοκαινουργια g3a3/4 ανα πεντε σε χαρτοκουτα μεσα στο λαδι με τις  ξυφολογχες, γεμιστηρες, αορτηρες, καθαριστικα, μεχρι και οδηγιες χρησης ειχαν, ολα του κουτιου!!! Γεμιζαμε μια αυλη εκατο τετραγωνικα!!! Μη φοβαστε λοιπον, ολοι θα παρετε!!!

Κ γω κοζανη ημουν σε μοιρα επιστρατευσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom