You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιστράτευση 2018
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 638
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
petroscost
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 517
- Πόντοι
- 81
Το ξανθό γένος
[size=20pt]Και όμως οι Ρώσοι δεν ήταν ποτέ φίλοι μας![/size]
liberal.gr/arthro/82964/amyna--diplomatia/2016/kai-omos-oi-rosoi-den-itan-pote-filoi-mas.html
Ο σοφός λαός μας.......................
Για πολλούς τα παραπάνω είναι απλά συνομωσιολογικά σενάρια! Στην πραγματικότητα οι Ελληνες τρώμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν. Αν το γεύμα έχει ολίγη απο Ορθοδοξία και ολίγη από Πόλη, τότε θα το φάμε και ας είναι τοξικό και μεταλλαγμένο. Φτάνει η ετικέτα να γράφει «ξανθό γένος»!
Επισκέπτης
Σήμερις για πρώτη φορά ενώ απολύθηκα πριν 15+ χρόνια κι ήδη οδεύω προς 46 ήρθε χαρτί για 24ωρη ενημέρωση.
Θα δούμε το Νοέμβρη τι θέλουν....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
Σε καλεσαν μετα απο 15+ χρονια??ποσο λες να εδινε στο στοιχημα αυτο??Σήμερις για πρώτη φορά ενώ απολύθηκα πριν 15+ χρόνια κι ήδη οδεύω προς 46 ήρθε χαρτί για 24ωρη ενημέρωση.
Τι ειδικότητα έχεις φίλε;Θα σε στείλουν μακρυά απο την βάση σου;Σήμερις για πρώτη φορά ενώ απολύθηκα πριν 15+ χρόνια κι ήδη οδεύω προς 46 ήρθε χαρτί για 24ωρη ενημέρωση.
Θα περάσει κάποιος να το πάρει έτσι κι αλλιώς την Τρίτη, γιατί εγώ είμαι μακριά. Ρώτησα εδώ μέσα μπας και έχουν καλέσει κανέναν άλλον, γιατί μέχρι την Τρίτη θα με φάει η αγωνία.
τελικα δεν μας ειπες....Τι ητανε το χαρτι?
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Eμένα με καλέσαν για εκπαίδευση 2 φορές σε 5 χρόνια στα 31 -33 κι εσένα στα 46 πρώτη φορά?Σήμερις για πρώτη φορά ενώ απολύθηκα πριν 15+ χρόνια κι ήδη οδεύω προς 46 ήρθε χαρτί για 24ωρη ενημέρωση.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εχω απολυθει απο το 1997, πριν 21 χρονια, Διαβιβαστης Πεζικο, και δε μου εχει ερθει ποτε χαρτι να ξαναπαω.
Επισκέπτης
Συνολική απάντηση ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ αφήστε τα κογιότ...
1) Στο Μηχανικό κατετάγην, Δεκανέας βγήκα.
2) Αν δεν μας κρατήσουν μέχρι αργά θα πεταχτώ από το συνεργείο της Μεσσηνίας για την 51η κριτική.
3) Ρώτησα έξι άτομα με ηλικίες από 35-50 που έχουν απολυθεί από 15+ χρόνια και κανένας δεν έχει κληθεί.
Όντως παράξενο, λέτε να έπιασα άλλη απόδοση αντί για το Στοίχημα;
4) Από όσο είχα ακούσει όσους καλούσαν ήταν άντε μέχρι τα 5 χρόνια αφ' ότου απολύθηκαν και φυσικά νεαρότερης ηλικίας...
Αν έχει καμμία λοχίνα θα της την πέσω. Θυμήθηκα έναν γκασμά που τη Λοχία στο Ναύπλιο την έλεγε έτσι LOL...
Τα ξαναλέμε το Νοέμβρη ευκαιρία να τους ρίξω και κανένα κράξιμο καθόσον σε αρκετά πράγματα ο Ε.Σ. κάνει εκπαίδευση της ντούντας.
1) Στο Μηχανικό κατετάγην, Δεκανέας βγήκα.
2) Αν δεν μας κρατήσουν μέχρι αργά θα πεταχτώ από το συνεργείο της Μεσσηνίας για την 51η κριτική.
3) Ρώτησα έξι άτομα με ηλικίες από 35-50 που έχουν απολυθεί από 15+ χρόνια και κανένας δεν έχει κληθεί.
Όντως παράξενο, λέτε να έπιασα άλλη απόδοση αντί για το Στοίχημα;
4) Από όσο είχα ακούσει όσους καλούσαν ήταν άντε μέχρι τα 5 χρόνια αφ' ότου απολύθηκαν και φυσικά νεαρότερης ηλικίας...
Αν έχει καμμία λοχίνα θα της την πέσω. Θυμήθηκα έναν γκασμά που τη Λοχία στο Ναύπλιο την έλεγε έτσι LOL...
Τα ξαναλέμε το Νοέμβρη ευκαιρία να τους ρίξω και κανένα κράξιμο καθόσον σε αρκετά πράγματα ο Ε.Σ. κάνει εκπαίδευση της ντούντας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω απολυθηκα το 1996. Με καλεσαν μια φορα το 2000 και μετα τιποτα.Εχω απολυθει απο το 1997, πριν 21 χρονια, Διαβιβαστης Πεζικο, και δε μου εχει ερθει ποτε χαρτι να ξαναπαω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Καλυτερα που δε με εχουν καλεσει. Για εναν μονο λογο θα ηθελα να ξαναπαω, για λιγες μερες εννοειται, δευτερο στρατιωτικο που ελεγε και ο Χορν, δεν αντεχεται. Για να ξαναειχα το FN που ειχα στο Διδυμοτειχο. Μου αρεσε περισσοτερο απο το G3. Το ειχε μονο ο Εβρος. Νομιζω ομως πια ειναι εκτος υπηρεσιας, εχει αποσυρθει.Εγω απολυθηκα το 1996. Με καλεσαν μια φορα το 2000 και μετα τιποτα.
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Σήμερις για πρώτη φορά ενώ απολύθηκα πριν 15+ χρόνια κι ήδη οδεύω προς 46 ήρθε χαρτί για 24ωρη ενημέρωση.
Δεν μας ειπες τι φυλλο πορειας εχεις πρασινο η λευκο ?
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
μετα τα 45 ακομη και σε γενικη επιστρατευση δεν καλουν αν παραστει αναγκη χρησιμοποιουνται ως πολιτοφυλακη τελος
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Για ποιο λόγο να σε ξανακάλεσουνε??Τώρα υπάρχουν τα κινητά.Αντε το πολύ πολύ να σε στείλουν στην vodavone η στη cosmote.Εχω απολυθει απο το 1997, πριν 21 χρονια, Διαβιβαστης Πεζικο, και δε μου εχει ερθει ποτε χαρτι να ξαναπαω.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.780
- Πόντοι
- 14.615
Κι εγώ FN, Καρωτή Διδυμοτείχου, Δ΄ Επιλαρχία Αναγνωρίσεως.Καλυτερα που δε με εχουν καλεσει. Για εναν μονο λογο θα ηθελα να ξαναπαω, για λιγες μερες εννοειται, δευτερο στρατιωτικο που ελεγε και ο Χορν, δεν αντεχεται. Για να ξαναειχα το FN που ειχα στο Διδυμοτειχο. Μου αρεσε περισσοτερο απο το G3. Το ειχε μονο ο Εβρος. Νομιζω ομως πια ειναι εκτος υπηρεσιας, εχει αποσυρθει.
FN para (με πτυσσόμενο κοντάκι)
Επισκέπτης
Σε τάγμα αναπληρώσεων απωλειών με έβαλαν.
Νο μορ ινφο....
Νο μορ ινφο....
Λέτε να γινει το 2020;
Μπα ....μην ακούς αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννουν οι κότες
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.305