raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.006
Εχω φυλλο πορειας για κεφαλαριΚαμιά μονάδα επιστράτευσης στην αθήνα δε παίζει?![]()
Εχω φυλλο πορειας για κεφαλαριΚαμιά μονάδα επιστράτευσης στην αθήνα δε παίζει?![]()
Κ γω κοζανη ημουν σε μοιρα επιστρατευσης
εμενα μου χαν στειλει χαρτι για επιστρατευση μηχανης με φουλ μπενζινα και φορεμενες akrapovic....Εχω φυλλο πορειας για κεφαλαρι
Καποιοι πρεπει να προστατεψουν και τους ιερους τοπους της σοουμπιζ τυπε...Συνορα ε???![]()
Εγω σε μαχιμη μοναδα ημουν, απλα αντι για 700, υπηρετουσαν 300 τοτε. Υπηρχε ομως πληρης εξοπλισμος, ολοκαινουργιος για ολους τους επιστρατους!
Καμιά μονάδα επιστράτευσης στην αθήνα δε παίζει?![]()
Είμαι σε δίλλημα τι να γαμήσω πρώτα τα αλμπάνια η τους τουρκαλάδες.Καποιοι πρεπει να προστατεψουν και τους ιερους τοπους της σοουμπιζ τυπε...
Καποιοι πρεπει να προστατεψουν και τους ιερους τοπους της σοουμπιζ τυπε...
Καλως ηρθες. Οτι ζεις ακομα τυπε ειναι η καλυτερη σου διαφημιση. Ξερεις, λεγονται πολλα. Ειναι και τα ακαποτα.Ο ερωτιάρης είμαι και περιμένω τις παραγγελίες σας μύστες μου για άφθονους κρεμπιέδες σε γκόμενες ή ρομαντικά κορίτσια του πληρωμένου έρωτα
Κάντε παραγγελίες πριν με μπανάρουν:S
Καμιά μονάδα επιστράτευσης στην αθήνα δε παίζει?![]()
Ο ερωτιάρης είμαι και περιμένω τις παραγγελίες σας μύστες μου για άφθονους κρεμπιέδες σε γκόμενες ή ρομαντικά κορίτσια του πληρωμένου έρωτα
Κάντε παραγγελίες πριν με μπανάρουν:S
τυπε κανενα καφε εχεις πουλησει εδω και 5 χρονια; :S :S :S
και τι μας κανει να πιστευουμε αυτα που λεει ο καθε δημοσιογραφος;Για να μην υπάρχουν αυταπάτες της κατάστασης
και τι μας κανει να πιστευουμε αυτα που λεει ο καθε δημοσιογραφος;
Αν δεν πάρουν οι βούλγαροι το μέρος μας την γαμήσαμε,σκοπιανοί και αλβανοί με το που θα γίνει το μπάμ θα μας την πέσουν.Αυτά είναι τα μυστικά όπλα του ελληνικού στρατού ενάντια στον Ερντογάν
Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι όπως κάθε λαός με τακτικό στρατό, έτσι και ο ελληνικός, έχει κάποια μυστικά όπλα που οι εχθροί του δεν γνωρίζουν. Όσο εξελιγμένες τακτικές κατασκοπείας και να διαθέτουν, ο ελληνικός στρατός έχει επτασφράγιστα μυστικά όπλα που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στο να γύρει η πλάστιγγα της νίκης προς το μέρος του στην απευκταία περίπτωση μιας στρατιωτικής σύγκρουσης.