You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίσκεψη πελάτη σε οίκο που δουλεύει η πρώην του...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oldboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ειναι αλλο ομως να γνωριζε τη δουλεια της και αλλο να μην τη γνωριζε.Η ιστορια ειναι 100% αληθινη. Σε επισκεψη μου αυτη την βδομαδα σε οικο της Φυλής αντιληφθηκα οτι η κοπελλα ηταν καπως ταραγμενη. Μιλαγε με την τσατσα και εκραζε καποιον. Υπεθεσα οτι καποιος πελατης ειχε κανει καποια μαλακια...Πραγματι οταν βγηκε στο σαλονι η κοπελλα ηταν καπως....παρολα αυτα περασα στο δωματιο και πριν μπω η τσατσα σε ερωτηση μου γιατι η κοπελλα ειναι ταραγμενη μου ειπε οτι πριν απο λιγο την ειχε επισκεφτει ο πρωην της !!!! ρωτησα κατευθειαν εαν γνωριζε ο πρωην της οτι εκανε τετοια δουλεια και μου απαντησε [φυσικα...εδω την γνωρισε και ειχαν κανει σχεση για τρια περιπου χρονια οταν και την παρατησε για αλλη γκομενα..]..Παρολα αυτα ο τυπος, [Ελληνας αυτος αλλοδαπη η κοπελλα] αποφασισε να κανει ενα διαλλειματακι απο την τωρινη του σχεση και ειπε να ριξει ενα στην πρωην του....η δε πρωην του τον δεχτηκε αδιαμαρτυρητα...βεβαια οταν μπηκε στο δωματιο μαζι μου και την ρωτησα γιατι ειναι αναστατωμενη μου ειπε οτι πραγματι ηρθε πριν απο λιγο ο πρωην της και τον αντιμετωπισε σαν πελατη...αλλα επειδη στραβωσε μου ειπε οτι εαν ξαναρθει θα φαει ακυρο και δεν θα τον δεχθει και οτι εκανε μαλακια που τον πηρε! Σημειωτεον οτι ο πρωην εξακολουθει να εχει σχεση και δεν ηρθε να προσπαθησει επανενωση αλλα ειπε να ριξει εναν....! Θελω τις σκεψεις σας 1. Για τον πρωην 2. για την κοπελλα 3. για το σκηνικο ...4. οτι αλλο σας ερθει στον νου....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Ίσως του ζητάγε μετά από κάθε γαμισει 50 ευρώ και 80 ώρα είδε ότι μπορούσε να είναι ην γαμισει με 20αρικο....είδε πόσα λεφτά εχασεσωστο...αλλα εδω την σουταρε αυτος....
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Φιλε δεν είναι μούφα. Η γκομενα τράβηξε ζορι που την σούταρε. Κ μάλιστα την άφησε για άλλη όχι όμως της δουλειάς… για μια χωρισμένη με παιδί.Ο τύπος έκανε το νούμερο ένα λάθος. Πλήρωσε την πρώην του στο χώρο της.
Όσο βλάκας και να είσαι, αυτό ποτέ δεν το κάνεις. Κάποια σημεία στην ιστορία λογικά είναι μούφα, όπως το ότι την άφησε αυτός. Λογικά αυτή τον σχόλασε.
Αν η πρώην σου είναι βίζιτα, ποτέ μα ποτέ δεν πας να της δώσεις αυτού του είδους την επιβεβαίωση. Ή ξεκωλιάζεις τις φίλες της και αγνοείς παντελώς την ύπαρξη της ή πολύ απλά βρίσκεις μια εκτός του χώρου.
Έλεος.
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Δεν έχεις άδικο φιλε. …. Καθόλου άδικο. Για την ακρίβεια νομίζω ότι πέφτεις διάνα….Αρχιδια ζόρι τράβηξε. Και αρχιδια άφησε ο τύπος. Η πουτανα δεν τραβάει ζόρι όταν την χωρίζεις για τους λόγους που νομίζεις. Τώρα δε ξέρω τι παίζει στα σπιτάκια κλπ αλλά για βίζιτες μπορώ να σου πω ότι σ’ έχουν γραμμένο στο μουνι τους παρά τα σκηνικά που θα κάνουν ή παρά τα όσα πουν οοοοταν θυμηθούν εσένα και τον χωρισμό σας. Άσε... τα ζήσαμε... πολλές φορές. Εσυ όταν θα κλάψεις θα το κάνεις από αγάπη. Αυτή όταν θα κλάψει, θα το κάνει από φόβο και νεύρο γιατί χάλασε το πλάνο της και βγήκε κάρτα. Άσε σου λέω...
Μην πιστεύεις πούστη λόγια.. και πουτάνας μοιρολόγια.
Αρχιδια ζόρι τράβηξε. Και αρχιδια άφησε ο τύπος. Η πουτανα δεν τραβάει ζόρι όταν την χωρίζεις για τους λόγους που νομίζεις. Τώρα δε ξέρω τι παίζει στα σπιτάκια κλπ αλλά για βίζιτες μπορώ να σου πω ότι σ’ έχουν γραμμένο στο μουνι τους παρά τα σκηνικά που θα κάνουν ή παρά τα όσα πουν οοοοταν θυμηθούν εσένα και τον χωρισμό σας. Άσε... τα ζήσαμε... πολλές φορές. Εσυ όταν θα κλάψεις θα το κάνεις από αγάπη. Αυτή όταν θα κλάψει, θα το κάνει από φόβο και νεύρο γιατί χάλασε το πλάνο της και βγήκε κάρτα. Άσε σου λέω...
Μην πιστεύεις πούστη λόγια.. και πουτάνας μοιρολόγια.
Τα εχεις φαει στη μαπα βλεπω τυπε,μην μπλεκεις με κοριτσια του χωρου,φιλικα στο λεω.Βεβαια ανθρωποι ειμαστε και ουτε που το καταλαβαινεις πως φτανει εκει αλλα το βλεπω σαν το πιο λαθος πραγμα στον κοσμο.
εγώ το βλέπω αδύνατο αυτός ο τύπος να γαμούσε την πουτάνα τρία χρόνια τσάμπα.
Πιό πιθανό να πλήρωνε 100στάρια κλπ χορηγός, και στο άδειο του κεφάλι να το είχε αυτό ονομάσει "σχέση"..
Τώρα κάπου θα του τελείωσε ή θα κουράστηκε να πληρώνει και είπε να δοκιμάσει με εικοσάρικο, και βέβαια απορίφθηκε..
Το έχουμε πει πολλές φορές. Άμα συνηθίσεις την πουτάνα σε περισσότερα μετά δε γίνεται να κάνεις πίσω..
Πιό πιθανό να πλήρωνε 100στάρια κλπ χορηγός, και στο άδειο του κεφάλι να το είχε αυτό ονομάσει "σχέση"..
Τώρα κάπου θα του τελείωσε ή θα κουράστηκε να πληρώνει και είπε να δοκιμάσει με εικοσάρικο, και βέβαια απορίφθηκε..
Το έχουμε πει πολλές φορές. Άμα συνηθίσεις την πουτάνα σε περισσότερα μετά δε γίνεται να κάνεις πίσω..
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Φιλε όχι. Δεν ήταν χορηγός. Είχε σχέση κανονικά. Το γιατί έκανε την κίνηση με το 20αρικξ αφού είχαν χωρίσει είναι ένα από τα θέματα της συζήτησης. Αν ήταν απλά χορηγός η κοπέλα δεν θα είχε φρικάρει. Θα έλεγε καλώς τον μαλακα έστω κ στα 20,εγώ το βλέπω αδύνατο αυτός ο τύπος να γαμούσε την πουτάνα τρία χρόνια τσάμπα.
Oi περισσότερες κοπελες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για προσωπική ζωήΤα εχεις φαει στη μαπα βλεπω τυπε,μην μπλεκεις με κοριτσια του χωρου,φιλικα στο λεω.Βεβαια ανθρωποι ειμαστε και ουτε που το καταλαβαινεις πως φτανει εκει αλλα το βλεπω σαν το πιο λαθος πραγμα στον κοσμο.
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
καποιες απο αυτες βρισκουν χρονο και εχουν και προσωπικη ζωη.να εισαι σιγουροςOi περισσότερες κοπελες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για προσωπική ζωή
οταν δουλεουν ολη μερα πωσ εχουν χρονο?καποιες απο αυτες βρισκουν χρονο και εχουν και προσωπικη ζωη.να εισαι σιγουρος
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Καταρχήν η συγκεκριμένη στον οίκο που ήταν δούλευε 7ωρο. 17-23.45 το συνηθισμένο. Καμμία φορά 0.00- 7 ή παλαιότερα πρωί 10- 17.00. Επίσης παίρνουν 4-5 μέρες ρεπό λόγω περιόδου. Όποτε βρίσκουν χρόνο. Υπάρχει κορασίδα η οποία τα τελευταία 5 έτη δουλεύει μόνιμα 9-17 χωρίς ποτε Βραδυνο η μεταμεσονύχτια κ παίρνει ρεπό 4-5 μέρες κ τριήμερα κλπ εορτές. Σαν κανονική εργαζόμενη.οταν δουλεουν ολη μερα πωσ εχουν χρονο?
ναι εχεισ δικιο αλλα οι περισσοτερεσ δουλεουν 2 βαρδιες απο το πρωι εως το βραδυ καθε μεραΚαταρχήν η συγκεκριμένη στον οίκο που ήταν δούλευε 7ωρο. 17-23.45 το συνηθισμένο. Καμμία φορά 0.00- 7 ή παλαιότερα πρωί 10- 17.00. Επίσης παίρνουν 4-5 μέρες ρεπό λόγω περιόδου. Όποτε βρίσκουν χρόνο. Υπάρχει κορασίδα η οποία τα τελευταία 5 έτη δουλεύει μόνιμα 9-17 χωρίς ποτε Βραδυνο η μεταμεσονύχτια κ παίρνει ρεπό 4-5 μέρες κ τριήμερα κλπ εορτές. Σαν κανονική εργαζόμενη.
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
οχι παντα. μην υπερβαλλεις. υπαρχουν και αυτες αλλα πολλες ειναι αυτες με το 8ωρο. οποτε βρισκουν χρονο για τα παντα....ναι εχεισ δικιο αλλα οι περισσοτερεσ δουλεουν 2 βαρδιες απο το πρωι εως το βραδυ καθε μερα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε ο μάγκας πήγε να ριξει ένα γαμήσι κι η άλλη ξίνισε που την πήρε ως πουτάνα επειδή και καλά τα είχαν. Αφού όμως εκεί την γνώρισε όπως είπε η τσατσά, ας έκανε τουμπεκί να πάρει τα φράγκα ή ας τον ακύρωνε. Τα υπόλοιπα καραγκιοζιλίκια (της), εμένα τουλάχιστον δεν με πείθουν.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
ο τύπος είναι κλασικό ναυάγιο έλληνας .........
είναι συγκεκριμένος τύπος ανδρός .... τα φτιάχνουν με πουτάνες, καριόλες κωλόμπαρου κτλ ..........
είναι συγκεκριμένος τύπος ανδρός .... τα φτιάχνουν με πουτάνες, καριόλες κωλόμπαρου κτλ ..........
πολλοι την εχουν πατησει με κοπελεσ του χωρου..ο τύπος είναι κλασικό ναυάγιο έλληνας .........
[Όλες οι πρώην , πουτανες είναι] τι εννοεις?Όλες οι πρώην , πουτανες είναι .
Δεν καταλαβαίνω την 7 σελίδων ανάλυση ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις