oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Τι δεν σου κολλάει φιλε μου;; Το ότι Έλληνας τα έφτιαξε με εργαζόμενη αλλοδαπή σε οίκο;; Ή ότι αφού την χώρισε είπα να ρίξει ένα;;
Τι δεν σου κολλάει φιλε μου;; Το ότι Έλληνας τα έφτιαξε με εργαζόμενη αλλοδαπή σε οίκο;; Ή ότι αφού την χώρισε είπα να ρίξει ένα;;
Το ότι η τσατσα καθόταν να σου πει εσένα την ιστορία και έχουμε και ΣΚ.Τι δεν σου κολλάει φιλε μου;; Το ότι Έλληνας τα έφτιαξε με εργαζόμενη αλλοδαπή σε οίκο;; Ή ότι αφού την χώρισε είπα να ρίξει ένα;;
Σου είπα. Η τσατσα μου είπε ότι ο πρώην της την επισκέφτηκε ξαφνικά. Η κοπέλα ότι ήταν τρία χρονια μαζί κ την χώρισε. Γιατί; Εσυ δεν έχεις καλές σχέσεις με κάποιες τσατσαδες;;Το ότι η τσατσα καθόταν να σου πει εσένα την ιστορία και έχουμε και ΣΚ.
Είμαι δυσπιστος φίλε ιδίως τα ΣΚ.Σου είπα. Η τσατσα μου είπε ότι ο πρώην της την επισκέφτηκε ξαφνικά. Η κοπέλα ότι ήταν τρία χρονια μαζί κ την χώρισε. Γιατί; Εσυ δεν έχεις καλές σχέσεις με κάποιες τσατσαδες;;
Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Είμαι αρκετά παλιός εδώ μέσα για να κάνω τον παπατζη κ δεν έχω να κερδίσω κάτι. Αν δεν πιστεύεις δικαίωμα σου. Αλλά δεν νομίζω να προσφέρεις κάτι σε αυτή τη συζήτηση. Αν κ δεν καταλαβαινω γιατί είσαι δύσπιστος ιδίως το ΣΚ…Είμαι δυσπιστος φίλε ιδίως τα ΣΚ.
Δεν έχεις άδικο. Κ μην ξεχνάς ότι ξέρω μόνο την μια πλευρά της ιστορίας. Δεν ξέρω την άποψη του τύπου. Ίσως να μην είναι έτσι όπως μου τα είπανε. Ίσως αυτή να τον χώρισε.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ενώ εκείνες μπορούν και μας κάνουν τα χειρότερα γιατί κράζετε τον τύπο.
Ειναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να της γαμήσει την ψυχολογία και το κατάφερε. Απτην άλλη φίλε μου δεν μπορεί κανένας μας να κρίνει το σκηνικό γιατι πολυ απλά δεν ξέρουμε τπτ άλλο περα απτο προφανές.
Παίζει εαν κάτσουμε φιλικά για καφε με τον εν λογω τύπο να μας δώσει μια παράμετρο ένα στοιχείο που ισως πούμε οκ!
Ποτέ δεν ξέρετε τι παίζει.
Αδυνατώ να δεχθώ γιατί οι περισσότεροι άντρες έχουν το συνδρομο του λευκού ιππότη.
Δεν το έχω προσέξει. Για να το λες έτσι θα είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μούφες. Ίσως τότε βρίσκομαι χρόνο για αυτό.Δεν παίζει και κανένα ρόλο αν δεν σε πιστεύω εγώ και σε πιστεύουν όλοι οι άλλοι .
Όσο για το ΣΚ δεν έχεις προσεξει ως παλιος ότι πιο πικάντικες ιστορίες μπαίνουν το ΣΚ.
Όλοι οι άνθρωποι όταν ακούσουν μια ιστορία (από τη μια μεριά) τείνουμε να παίρνουμε τη μεριά του αδυνάτου - αδικημένου - θύματος. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Δε γνωρίζουμε τα στοιχεία ?Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ενώ εκείνες μπορούν και μας κάνουν τα χειρότερα γιατί κράζετε τον τύπο.
Ειναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να της γαμήσει την ψυχολογία και το κατάφερε. Απτην άλλη φίλε μου δεν μπορεί κανένας μας να κρίνει το σκηνικό γιατι πολυ απλά δεν ξέρουμε τπτ άλλο περα απτο προφανές.
Παίζει εαν κάτσουμε φιλικά για καφε με τον εν λογω τύπο να μας δώσει μια παράμετρο ένα στοιχείο που ισως πούμε οκ!
Ποτέ δεν ξέρετε τι παίζει.
Αδυνατώ να δεχθώ γιατί οι περισσότεροι άντρες έχουν το συνδρομο του λευκού ιππότη.
Η αλήθεια είναι πως το θέμα είναι "Κυριακάτικο" ?αλλά δεν τρέχει τίποτα!!! Κουβέντα να γίνεται ?Δεν το έχω προσέξει. Για να το λες έτσι θα είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μούφες. Ίσως τότε βρίσκομαι χρόνο για αυτό.
Δεν έχεις άδικο. Κ μην ξεχνάς ότι ξέρω μόνο την μια πλευρά της ιστορίας. Δεν ξέρω την άποψη του τύπου. Ίσως να μην είναι έτσι όπως μου τα είπανε. Ίσως αυτή να τον χώρισε.
Όλοι οι άνθρωποι όταν ακούσουν μια ιστορία (από τη μια μεριά) τείνουμε να παίρνουμε τη μεριά του αδυνάτου - αδικημένου - θύματος. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Δε γνωρίζουμε τα στοιχεία ?
Δεν κολλάω. Απλά άλλη εξήγηση δίνω εάν ο τύπος την χώρισε κ άλλη εξήγηση εάν η κοπέλα τον έστειλε. Νομίζω προφανές ειναιΓιατί κολλάς στο ποιος χώρισε ποιον? Αυτά ειναι μονοδιάστατα...
Η απάντηση στην προτροπή κάποιου "κρίνε μου αυτό το σκηνικό" είναι
"Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί φίλε μου"
Μαζί σου!!! Δεν ξέρω τις περιπτώσειςΤου "φαινομενικά" θύματος.
Έτσι την πάτησε ο κόσμος πέρσυ με την Άννα Μαρία έτσι την πάτησε φέτος με την Ευδοκία.
Ίσως αν ο τύπος διαβάζει το site να θέλει να συμμετάσχει να μας πει την άποψη του κ να μας λύσει τις απορίες…Μαζί σου!!! Δεν ξέρω τις περιπτώσεις
Σίγουρα δεν είσαι εσύ τύπε;;;Ίσως αν ο τύπος διαβάζει το site να θέλει να συμμετάσχει να μας πει την άποψη του κ να μας λύσει τις απορίες…
Όχι φιλε… αν ήμουν δεν θα είχα τις απορίες που έχεις…Σίγουρα δεν είσαι εσύ τύπε;;;