You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έπεσε γνωστή ιστοσελίδα με αγγελίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manost
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
Αν εννοείς το Safesex, ισχύει.Καλησπέρα σε όλους!
Παρατήρησα ότι εδώ κι λίγες μέρες έπεσε γνωστή ιστοσελίδα με ερωτικές αγγελίες. Ισχύει ή εμένα δε μου την ανοίγει;
Κρίμα, γιατί είχα κάνει κάποιες καλές γνωριμίες από κει,
αλλά το τελευταίο καιρό δεν είχε εμφανιστεί κάτι καινούριο.
Είχε όλο τα ίδια και τα ίδια.
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Όντως έχεις δίκιο. Τον τελευταίο καιρό είχε χαλάσει κινολονοι ίδιοι εμφανίζονταν εκεί. Κι εγώ είχα κάνει καλές γνωριμίες από εκεί. Κρίμα που εκλεισεΑν εννοείς το Safesex, ισχύει.
Κρίμα, γιατί είχα κάνει κάποιες καλές γνωριμίες από κει,
αλλά το τελευταίο καιρό δεν είχε εμφανιστεί κάτι καινούριο.
Είχε όλο τα ίδια και τα ίδια.
Ναι στα άτομα δεν σου δίνει επιλογή , γυναίκα, άντρα κτλπ , με αποτέλεσμα για να βρεις ένα μουνι πρέπει να δεις πρώτα 2099 τραβελια και πουστρακιΑ. Μαλακίες, χάλασε και αυτό.γεματο πισωγλεντηδες.Περιόρισε και το kanesex τα προφίλ; εννοώ τι λεπτομέρειες βλέπεις. Η μόνο σε μενα; Έπεσε και το love.list?
Το love.list ποιο σαιτ είναι. Αξίζει;;Περιόρισε και το kanesex τα προφίλ; εννοώ τι λεπτομέρειες βλέπεις. Η μόνο σε μενα; Έπεσε και το love.list?
Mandragora
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 429
- Πόντοι
- 21
Αμάν και εσύ.... οπισθόβουλοι λέγονται, γητευτές του πέους, οπισθογεμισθές, κ.λπ.Ναι στα άτομα δεν σου δίνει επιλογή , γυναίκα, άντρα κτλπ , με αποτέλεσμα για να βρεις ένα μουνι πρέπει να δεις πρώτα 2099 τραβελια και πουστρακιΑ. Μαλακίες, χάλασε και αυτό.γεματο πισωγλεντηδες.
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Safesex επιβεβαιώνω..πάει αυτό. Είχα κ εγώ γνωρίσει καλή περίπτωση.. στο κανεσεξ φανταστείτε επιλέγω Αθήνα κ βγάζει ότι να ‘ναι. Πόσο μάλλον κ τα γυναίκα/άντρα/κλπ που είπε κ ο συναγωνιστής
Καλημέρα σε όλους
Υπάρχει και η συγκεκριμένη σελίδα βιζιτας δεν ξέρω ποιος την έχει δοκιμάσει!
Υπάρχει και η συγκεκριμένη σελίδα βιζιτας δεν ξέρω ποιος την έχει δοκιμάσει!
Ads Archive - Kleopatra.club
www.kleopatra.club
Nikos Papafiggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Έπεσε και αυτή η σελίδα και γενικά πολλές είναι ακομα εκεί έξω χωρίς λόγο ύπαρξης. Όλο μουφες, κλώνοι και γενικά βλακείες και χάσιμο χρόνου. Απο τις 100 αγγελίες στο safesex ζήτημα οι 10 να ηταν οκ. Επίσης το να είναι μουφα, αλλά να είναι γυναίκα οκ. Φίλος είχε παραγγείλει γυναίκα και του ήρθε ένας καρνάβαλος τράνς. Δεν έχω πρόβλημα με τρανς, γκέι κτλ, αλλά ρε παιδιά πείτε την αλήθεια, για να μην έχουμε σκηνικά περίεργα.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 945
- Πόντοι
- 81
ειχα προφιλ 5 χρονια στο κανεσεξ για να ζηταω τηλεφωνα απο βιζιτες που ηθελαν πρωτα πμ για να σου στειλουν νουμερακι....το διεγραψα προχτες το προφιλ γτ βαρεθηκα να δεχομαι απο γκεϊ μνμ για συναντησεις κτλ...κ ορισμενοι εξ αυτων ηταν κ πολυ επιμονοι παρα του οτι τους ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι
Πάντως υπήρχε πολύ μουφα εκεί... Και πολύ φόλα...ειχα προφιλ 5 χρονια στο κανεσεξ για να ζηταω τηλεφωνα απο βιζιτες που ηθελαν πρωτα πμ για να σου στειλουν νουμερακι....το διεγραψα προχτες το προφιλ γτ βαρεθηκα να δεχομαι απο γκεϊ μνμ για συναντησεις κτλ...κ ορισμενοι εξ αυτων ηταν κ πολυ επιμονοι παρα του οτι τους ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 945
- Πόντοι
- 81
αυτος/αυτοι παντως που εχουν την σελιδα,πρεπει να κανουν χρυσες δουλειες...μεγαλη η κονομα.Πάντως υπήρχε πολύ μουφα εκεί... Και πολύ φόλα...
Όλα για την κονόμα φίλε!!!!αυτος/αυτοι παντως που εχουν την σελιδα,πρεπει να κανουν χρυσες δουλειες...μεγαλη η κονομα.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 945
- Πόντοι
- 81
ε ναι...βασικά απο τις διαφημησεις κ απο τα premium προφιλ πρέπει να τα κονομούν αγριως.Όλα για την κονόμα φίλε!!!!
Και πιστεύω ότι θα έχουν και τα εξτραδακια τους...ε ναι...βασικά απο τις διαφημησεις κ απο τα premium προφιλ πρέπει να τα κονομούν αγριως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 18K