Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Για εσένα που προφανώς είσαι Άρειος, η ζωή κάποιων "ακάθαρτων" μετράει λιγότερο και από του σκύλου η μήπως απλά σου εθιξα τον ΛΟΑΤΚουλη με τη χιουμοριστική μου ατάκα ?Η καταστροφή ειναι που σκοτώθηκαν κάτι γύφτοι τυπε ;
Τυπε για να σε βοηθήσω στη σκέψη σου δεν ασχολούμαι με τους κλέφτες πολιτικούς με γυφτολαγνους και ναι η ζωή των γυφτων αξίζει όσο μια κουραδα που επιπλέει στο μπατη σε κάλυψα?Για εσένα που προφανώς είσαι Άρειος, η ζωή κάποιων "ακάθαρτων" μετράει λιγότερο και από του σκύλου η μήπως απλά σου εθιξα τον ΛΟΑΤΚουλη?
Απόλυτα. Για πες μου και τι ψηφίζεις τώρα ?Τυπε για να σε βοηθήσω στη σκέψη σου δεν ασχολούμαι με τους κλέφτες πολιτικούς με γυφτολαγνους και ναι η ζωή των γυφτων αξίζει όσο μια κουραδα που επιπλέει στο μπατη σε κάλυψα?
Τις ερωτήσεις τις κάνω εγώ και απαντήσεις δίνω σε αυτούς μόνο που η νοημοσύνη τους κρίνεται επαρκήςΑπόλυτα. Για πες μου και τι ψηφίζεις τώρα ?
Ντρέπεσαι να πεις πουλάκι μου,Ε?? Κρυφό το χεις ?? Χαχαχα...το πιθανότερο ότι κάνεις τεμεναδες στο ΛΟΑΤκουλη και για αυτό δε λες ! Κατά βάθος τα φασισταρια καβλωνετε με το γουρλοματη!!Τις ερωτήσεις τις κάνω εγώ και απαντήσεις δίνω σε αυτούς που η νοημοσύνη τους κρίνεται επαρκής
Υποκοριστικους προσδιορισμους να δίνεις στα ζαρωμενα παπαρακια σου οι εικασίες σου έχουν αξία πορδης στον άνεμοΝτρέπεσαι να πεις πουλάκι μου,Ε?? Κρυφό το δεις ?? Χαχαχα
Ψυχοθεραπεία και γρήγορα Λούλη μου ..Υποκοριστικους προσδιορισμους να δίνεις στα ζαρωμενα παπαρακια σου οι εικασίες σου έχουν αξία πορδης στον άνεμο
πες του κακη κουβεντα για τον αλλαχ του, να δεις πως θα κοψει τα χαμογελακιαΥποκοριστικους προσδιορισμους να δίνεις στα ζαρωμενα παπαρακια σου οι εικασίες σου έχουν αξία πορδης στον άνεμο
Σιγά μην ασχοληθώ με το αποδελοιποπες του κακη κουβεντα για τον αλλαχ του, να δεις πως θα κοψει τα χαμογελακια
Ανάλογα με το ζώο τύπε. Αναγκαστικά έχω γατιά γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η ζωή. Αφενός λειτουργούν ως απωθητικά φιδιών, αφετέρου ξεπαστρεύουν ένα σωρό ποντίκια κλπ παράσιτα. Επί μισή ώρα κάθεται δίπλα μου ο Γιώργης (4 μηνών κατάμαυρος). Γεννήθηκε 21η Απριλίου, επομένως...Τα συμπαθεστατα τετράποδα και σε ευρύτερη κλίμακα τα
ζωάκια όλου του κόσμου είναι αγίασμα και χαρά σε όποιον έχει και
γνωρίζει το πόση αγάπη δίνουν πολλές φορές χωρίς να παίρνουν..
τυπαρα μου μη σου χαλασω τη ζαχαρενια αλλα αν εκανε ολικη καθαρση ο χιτλερ, 9 στους 10 ελληνες θα κοβοντουσαν απο την οντισιον, οντας κοντοι και μαυριδεροι... Το αριο dna μας εχει μεσα μπολικη τουρκια για να νιωθεις λευκος εκατο τα εκατο.Messiah of my race...
Γνωμη σου να νιώθεις ότι γουστάρεις τσακάλι....τυπαρα μου μη σου χαλασω τη ζαχαρενια αλλα αν εκανε ολικη καθαρση ο χιτλερ, 9 στους 10 ελληνες θα κοβοντουσαν απο την οντισιον, οντας κοντοι και μαυριδεροι... Το αρειο dna μας εχει μεσα μπολικη τουρκια για να νιωθεις λευκος εκατο τα εκατο.
Το πιο αναμενόμενο όλων ότι είσαι Ποντιος.Εχεις την πολεμική κουλτούρα και το μακελειό μέσα σου.Γνωμη σου να νιώθεις ότι γουστάρεις τσακάλι....
Είμαι Ποντιακής καταγωγής κατατρεγμένος από τον Τούρκο
και το να προσπαθείς εσύ να μου επιβάλεις με το έτσι θέλω ότι
τρέχει μέσα μου Τουρκία απλά φέρνει την κουβέντα σε αδιέξοδο..
Όσο για τα Αρια Φυλετικά πρότυπα και το τι θα έκανε ο Συγχωρεμενος
αν ζούσε άσε με σε παρακαλώ να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπανω..
Φιλικά πάντα.
Τουλαχιστον δεν είμαι εσύ...Το πιο αναμενόμενο όλων ότι είσαι Ποντιος
Λευκός Πόντιος και με υπηρηφανεια σημαίνει ότι δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια μου και τραβάω τρέλα κόμπλεξ !!Τουλαχιστον δεν είμαι εσύ...
Μεγάλη η χαρά μου να ξέρεις...
Δεν είναι και ότι καλύτερο ο ουρανίσκος σου
να έχει κάνει πατούρα από τους πεοθηλασμους σε αλλοδαπούς...
Λευκός Πόντιος και Στρέιτ μωρη κανάγια...
Τρίβεσαι καιρό τώρα στην γκλίτσα αλλά δεν σε γαμω ρε πισωκανατα...