Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.390
- Πόντοι
- 14.936
Δεν πα να το φτιάξεις 10 φορές ρε ανώμαλε...
Για τα πανηγύρια τελείως όμως...
Για τα πανηγύρια τελείως όμως...
εμείς είμαστε καλύτεροι τιμωροί ...Ελλαδάρα UBER ALLESΓια αυτό λέμε λοιπόν και για πολλά άλλα σαν και αυτό...
ΜΟΝΟ ΨΟΦΟΣ στην κωλοφαρα και όσο πιο βασανιστικός γίνεται...
Α ρε Αυστριακέ ζωγραφε που είναι τα κόκκαλακια σου να κάνουμε ένα τρισάγιο...
Πήγε να μας σώσει από το βδελυγμα της γης και τον πολέμησαν για αυτό...
Τώρα δικαιώνεται η ψυχούλα του...
Ετσι λες εσύ...Λευκός Πόντιος και με υπηρηφανεια σημαίνει ότι δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια μου και τράβα τρέλα κόμπλεξ !!
ρε αυνανιστή Σκοπιανέ γιατί τρώγεσαι με τους Έλληνες ? σε ξύνει η καρκάλα σου ?Λευκός Πόντιος και με υπηρηφανεια σημαίνει ότι δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια μου και τραβάω τρέλα κόμπλεξ !!
Hellenic Stompers "Skinhead Πατριώτες" το άσμα...εμείς είμαστε καλύτεροι τιμωροί ...Ελλαδάρα UBER ALLES
Για πάρτυ σου το άσμα
μαζί με "μετανάστες" ,γύφτους κι αδερφές
αυτό είναι πιο γμάτο και liveHellenic Stompers "Skinhead Πατριώτες" το άσμα...
εσύ είσαι Έλληνας Λούλη ?? Προφανές από τη νοημοσύνη σου ότι είσαι απευθείας από Σωκράτη και πάνω....ρε αυνανιστή Σκοπιανέ γιατί τρώγεσαι με τους Έλληνες ? σε ξύνει η καρκάλα σου ?
τράβα παίξε καμιά μλκία με καμιά τσόντα ρε χομπίστα μαλάκαεσύ είσαι Έλληνας Λούλη ?? Προφανές από τη νοημοσύνη σου ότι είσαι απευθείας από Σ
Δεν το κόβεις?εσύ είσαι Έλληνας Λούλη ?? Προφανές από τη νοημοσύνη σου ότι είσαι απευθείας από Σωκράτη και πάνω....
να φανταστείς τι πουστάρα είναι ...υποτίθεται με έχει ignore λίσταΔεν το κόβεις?
Μαλάκια είναι αυτό που κάνεις τώρα...
Το νήμα είναι για την φάρα σου και το εργατικό ατύχημα
που εγινε σκοτώνοντας κόσμο άδικα την ώρα που έκλεβαν
και εσύ μας ψήνεις να σε γαμησουμε αδιαφορώντας για το βαρύ πένθος
που έχει επισκιάσει τον μαχαλά...
Σταμάτα να ασχολεισαι λίγο με το ποιος θα σε γαμησει και δες τα αληθινά
προβλήματα του τόπου...
Εδώ φοράνε γύφτοι και εσύ το ζεις Τσικνοπέμπτη βάζοντας κρέας σε όλες σου τις τρύπες...
Έλεος πουστη έλεος...
Άραγε ξέρεις ότι οι πρόγονοι σου όταν ήρθαν στην Ελλάδα ήταν περιθωριοποιημένοι και καταγελαστοι Λούλη μου ?? Πολλοί ήρθαν με τα όπλα τους και δεν μιλούσαν καν Ελληνικά και έτσι βγήκαν και τα ανέκδοτα και λοιπά.Εγω λοιπόν είμαι εδώ να στα θυμίζω αυτά και να σου χειροτέρευω τα ψυχολογικά σου και τα κόμπλεξ σου !! Πες μας τώρα και για τις...600 000 νεκρους στη γενοκτονία Ποντίων που σας αναγνώρισαν με παρέμβαση της Μίμης Λιάνη προς τον ημιθανή Ανδρέα...Δεν το κόβεις?
Μαλάκια είναι αυτό που κάνεις τώρα...
Το νήμα είναι για την φάρα σου και το εργατικό ατύχημα
που εγινε σκοτώνοντας κόσμο άδικα την ώρα που έκλεβαν
και εσύ μας ψήνεις να σε γαμησουμε αδιαφορώντας για το βαρύ πένθος
που έχει επισκιάσει τον μαχαλά...
Σταμάτα να ασχολεισαι λίγο με το ποιος θα σε γαμησει και δες τα αληθινά
προβλήματα του τόπου...
Εδώ ψοφανε γύφτοι και εσύ το ζεις Τσικνοπέμπτη βάζοντας κρέας σε όλες σου τις τρύπες...
Έλεος πουστη έλεος...
Με τα όπλα ήρθαν ,Τουρκικά μίλαγαν λόγω ΠάφραςΆραγε ξέρεις ότι οι πρόγονοι σου όταν ήρθαν στην Ελλάδα ήταν περιθωριοποιημένοι και καταγελαστοι Λούλη μου ?? Πολλοί ήρθαν με τα όπλα τους και δεν μιλούσαν καν Ελληνικά και έτσι βγήκαν και τα ανέκδοτα και λοιπά.Εγω λοιπόν είμαι εδώ να στα θυμίζω αυτά και να σου χειροτέρευε τα ψυχολογικά σου και τα κόμπλεξ σου !!
Ουγκ ουγκ ουγκΜε τα όπλα ήρθαν ,Τουρκικά μίλαγαν λόγω Πάφρας
αρχιμαλακα μου και κάτι ντουγάνια σαν και του λόγου σου
που τώρα το παίζουν με τους πρακτορες ανθρωπιστές τους περιθωριοποίησαν..
Επίσης οποιος μιλάει Τουρκικά δεν είναι απαραίτητα Τούρκος...
Όπως και όποιος μιλάει Σουηδικά και είναι απαραίτητα Σουηδός...
Αλλά άμα γαμιεσαι δεν κόβεται...
Όσο για τα συμπλέγματα που μου χρεώνεις μπερδεύεσαι άγρια μπρο...
Μόνο περηφάνια...
Τίποτε άλλο...
Εσύ σαν βρωμογυφτας βορειομακεδονας γιαλαντζι μπορεί...
Οκ..Ουγκ ουγκ ουγκ
ΜπιρμπίταΗ Μεσσήνη. Εγώ όταν πάω γιανα γαμήσωδουλειά στο συνεργείο κυκλοφορώ με κουμπούρι
Τυχαίο είναι που αποτελώ το μοναδικό ΧΧΧ ανταποκριτή εδώ κάτω;
Και κάποιοι πικρόχολοι με θεωρούν προμότορα
Τώρα βέβαια λόγω καύσωνα και νορβηγικώνεπιτυχιώνκουβάδων αναβάλλονται οι επισκέψεις και τα κορίτσια θα βάψουν μαύρα τα αιδοία τους από τη στεναχώρια
Οι Πόντιοι σε πληροφορώ είναι πολύ πιο Έλληνες από εμάς.Άραγε ξέρεις ότι οι πρόγονοι σου όταν ήρθαν στην Ελλάδα ήταν περιθωριοποιημένοι και καταγελαστοι Λούλη μου ?? Πολλοί ήρθαν με τα όπλα τους και δεν μιλούσαν καν Ελληνικά και έτσι βγήκαν και τα ανέκδοτα και λοιπά.Εγω λοιπόν είμαι εδώ να στα θυμίζω αυτά και να σου χειροτέρευω τα ψυχολογικά σου και τα κόμπλεξ σου !! Πες μας τώρα και για τις...600 000 νεκρους στη γενοκτονία Ποντίων που σας αναγνώρισαν με παρέμβαση της Μίμης Λιάνη προς τον ημιθανή Ανδρέα...
Tύπε έκανε προσπάθεια να σε απαξιώσει....Τις ερωτήσεις τις κάνω εγώ και απαντήσεις δίνω σε αυτούς μόνο που η νοημοσύνη τους κρίνεται επαρκής
Οι Τούρκοι δεν ήταν μελαμψοί σαν Αλταϊκό φύλο....τυπαρα μου μη σου χαλασω τη ζαχαρενια αλλα αν εκανε ολικη καθαρση ο χιτλερ, 9 στους 10 ελληνες θα κοβοντουσαν απο την οντισιον, οντας κοντοι και μαυριδεροι... Το αριο dna μας εχει μεσα μπολικη τουρκια για να νιωθεις λευκος εκατο τα εκατο.
kinder buono ?Μη μπλεκεις τα κοινωνικα Εδω μιλαμε για πρωθυπουργιες , αναθεσεις , φραγκα
Γκουγκλαρε : QUI BONO