Νέα

Έπεσε γέφυρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Δεν θα σχολιάσω το ότι βγήκε ολόκληρος καθηγητής να κάνει ανάλυση από μερικές φωτογραφίες.Τι είπε το κομμάτι ότι δεν στηρίζεται από τα ελεύθερα άκρα αλλά από τα ακρόβαθρα;σώπα ρε μεγάλε πάω να γίνω και εγώ καθηγητής.Έλεος.Πάντα κομμάτι - κομμάτι γίνεται η καθαίρεση.Απότι έμαθα το Σάββατο τελείωσαν τις εργασίες τα μεσάνυχτα.Η άδεια απαγόρευσης κυκλοφορίας ήταν μέχρι τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.Για να δουλεύανε τόσο αργά και το Σάββατο και την Κυριακή σημαίνει ότι τους πιέζανε να τελειώσουν ντε και καλά μέχρι τη Δευτέρα.Ποιος και γιατί δεν το γνωρίζω.Θα μπορούσαν να επεκτείνουν την απαγόρευση 2-3 μέρες ακόμα αφού παράκαμψη είχε ο δρόμος δεν ήταν κλειστός τελείως.Γιατί 2 τσάπες που δουλεύανε στο σημείο πέρα από του Αβαξ ήταν και 2 τοπικών εργολάβων.Τους είχε με μεροκάματο τους το είχε δώσει υπεργολαβία δεν το γνωρίζω ακόμα;Ένας δικός μου χειριστής που πέρασε το πρωί από εκει για να πάει για μπάνιο είπε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν 4 μηχανήματα πάνω στην πλάκα και δουλεύανε ταυτόχρονα και από κάτω (όντως σε κάποιες φωτογραφίες από ψηλά μακρινές φαίνονται τσάπες σε απόσταση από τις 2 μεριές του έργου).Άρα σίγουρα "τρέχανε" τις εργασίες (κακώς και μου κάνει εντύπωση γιατί οι συγκεκριμένοι τοπικοί εργολάβοι έχουν εμπειρία από μεγάλες κατεδαφίσεις).Επιπλέον από κάτω με τα σίδερα γινόταν χαμός.Και το Σάββατο από έναν κάτοικο της περιοχής μάθαμε ότι όχι μόνο Ρομά ήταν εκεί για να πάρουν σίδερα αλλά περνάγανε και κάτοικοι να τσιμπήσουν κανένα σίδερο για κανα μερεμέτι σπίτι τους.Και ότι την Κυριακή είχαν φωνάξει 2 φορές από το πρωί την αστυνομία να τους διώξουν από το σημείο, έφευγαν και μετά ξαναέρχονταν.Προφανώς πήγαν να κάνουν την καθαίρεση μονομιάς για πιο γρήγορα και ίσως το παραέκαναν στις καθαιρέσεις εκείνη τη μέρα και την πάτησαν.Εγώ όμως πιστεύω ότι ήταν συνδυασμός και με τους γύφτους από κάτω.Κάτι κόψανε και αυτοί.Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν θα δούλευα.Θα σταμάταγα τις εργασίες.Θα έστελνα εμαιλ στον Αβαξ ότι αν δεν μου διασφαλίσεις προσωπικό να διώχνεις τους Ρομά μέχρι να τελειώσω δεν συνεχίζω και αντίστοιχα στον εισαγγελέα και την αστυνομία.(που συνήθως η αστυνομία απαντάει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και επιπλέον έχουμε έλλειψη προσωπικού για να παραμείνει στο έργο, οπότε πρέπει να βάλει φύλακες οι εταιρεία).Πάντως αυτός που χαροπαλεύει είναι ένα χειριστής ενός από τα μηχανήματα και απότι λένε θα μείνει παράλυτος.
Ξερεις το email του ΑΒΑΞ;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Ξερεις το email του ΑΒΑΞ;
Αν δούλευα εγώ προφανώς και θα το ήξερα (και προφανώς δεν έχει ένα εμαιλ).Της Τέρνα πχ που έχει τύχει να συμπέσουν έργα μεταξύ μας έχω συνεργαστεί και έχω και εμαιλ και κινητά προφανώς.

ForeverAlone

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
14
Πόντοι
0
λενε οτι ηταν υπο κατεδαφιση γενικα η γεφυρα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Λαθος, ξε-λαθος οι γυφτοι ΔΕΝ επρεπε να βρίσκονται εκει περα, ακομα και αν η εταιρεία τους ειχε επιτρέψει να πάρουν τα σίδερα θα επρεπε να τους πει οτι πρώτα θα πεσει η γεφυρα και μετα θα μπείτε μεσα.
Σε περίπτωση που δεν υπάκουαν στις εντολές της εταιρείας και μπαίνανε μέσα νωρίτερα θα επρεπε αυτοματος να διακοπεί η εργασία κατεδάφισης.

τυπε αντιθετα με οτι λες,πιστευω πως η εταιρια επρεπε να καλεσει κι αλλους γυφτους,ολους εαν ηταν δυνατο,και την καταλληλη στιγμη να εριχνε την γεφυρα και να εβαζε και φουρνελο μετα :wanker::wanker::wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Τελικά η πτώση οφείλεται σε τόσο ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ μαλακία;;;

τυπε εγω πιστευω οτι την εριξαν την γεφυρα για να πετυχουν τους γυφτους και να τους απαξιωσουν,αλλα εγινε μαλακια και τελικα κανανε μιση δουλεια :confused::confused::confused:

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.385
Πόντοι
8.346
QUI BONO πολυ πιο σημαντικο αν μπορει να το επεξεργαστει ο εγκεφαλος σου
Σημαινει ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Το ελεγε ενας Ρωμαιος δκαστης και δικαζε τις υποθεσεις
...ορθον! Απο τον Κικερων αναφερθηκε (ρητορα κ νομικο μεταξυ αλλων)! :hi:

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.385
Πόντοι
8.346
τυπε αντιθετα με οτι λες,πιστευω πως η εταιρια επρεπε να καλεσει κι αλλους γυφτους,ολους εαν ηταν δυνατο,και την καταλληλη στιγμη να εριχνε την γεφυρα και να εβαζε και φουρνελο μετα :wanker::wanker::wanker:
....ελληνες εργολαβοι μαγκα μου, μια ζωη μ΄σες δ΄λιες :cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Ο εργολάβος δεν ήξερε ότι από κάτω υπήρχαν άνθρωποι;

Γιατί δεν φώναξε την αστυνομία να τους διώξει;

Η ηλιθιότητα σε αυτή την χώρα δεν έχει όρια.
Αυτό ακριβώς, καλεις την αστυνομία να έρθει να τους απομακρύνει, αν η αστυνομία ξύνει τα αρχίδια της και δεν έρθει σταματάς την εργασία ενημερώνεις το προϊστάμενο σου ότι δεν έχεις σκοπό να πας φυλακή και πας σπίτι σου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αυτό ακριβώς, καλεις την αστυνομία να έρθει να τους απομακρύνει, αν η αστυνομία ξύνει τα αρχίδια της και δεν έρθει σταματάς την εργασία ενημερώνεις το προϊστάμενο σου ότι δεν έχεις σκοπό να πας φυλακή και πας σπίτι σου.
Φίλε μου δεν καταλαβαίνουν οι γύφτοι Χριστό.Οπως βλέπεις στο βίντεο γελάνε.Απο εκεί και πέρα έπρεπε να την είχαν σφραγίσει τη γέφυρα και όχι απλά να κάνουν παράκαμψη αφού θα την ρίχνανε την πλάκα.Γιατι πέρα από τους γύφτους εκεί είναι συνοικία για σκέψου να πήγαινε κανένα παιδί να παίξει και να χτύπαγε.Η αστυνομία ήρθε το πρωί 2 φορές φεύγανε οι Ρομά και επιστρέψανε.Δεν τους κάνουν κάτι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Φίλε μου δεν καταλαβαίνουν οι γύφτοι Χριστό.Οπως βλέπεις στο βίντεο γελάνε.Απο εκεί και πέρα έπρεπε να την είχαν σφραγίσει τη γέφυρα και όχι απλά να κάνουν παράκαμψη αφού θα την ρίχνανε την πλάκα.Γιατι πέρα από τους γύφτους εκεί είναι συνοικία για σκέψου να πήγαινε κανένα παιδί να παίξει και να χτύπαγε.Η αστυνομία ήρθε το πρωί 2 φορές φεύγανε οι Ρομά και επιστρέψανε.Δεν τους κάνουν κάτι.
Στην τελική ας πήγαινε μια διμοιρία ΜΑΤ να εμποδίσει τους γύφτους για 2-3 ώρες που θα χρειαζόταν να πέσει η γέφυρα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Στην τελική ας πήγαινε μια διμοιρία ΜΑΤ να εμποδίσει τους γύφτους για 2-3 ώρες που θα χρειαζόταν να πέσει η γέφυρα.
Το έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ.Δεν κάθονται.Το είχα ζητήσει και εγώ.Ηρθαν και έφυγαν.Σου λένε τήρησε τα μέτρα προστασίας.Αλλιως θα πρέπει να πας με τη νομική οδό.Δηλαδη να καλέσω αστυνομία να καταγράψω το γεγονός μετά να πας εισαγγελέα και να ζητήσεις αστυνομικούς για φύλαξη όσο γίνονται οι εργασίες,αλλιώς είναι στην υποχρέωση μου στα μέτρα προστασίας,να φυλάω το χώρο.Και ο εισαγγελέας δεν θα το κάνει με την πρώτη θα πρέπει να έχω καλέσει την αστυνομία 2-3 φορές κλπ κλπ.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Δείτε όμως τι ισχυρίζεται ένας τραυματίας - υπάρχει βίντεο κιόλας:

Άντε τώρα να βγει άκρη - το ρεζουμέ είναι ότι όπως λέει κι ο μύστης από πάνω ήταν να μη γίνει η στραβή με τον οποιοδήποτε τρόπο...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Δείτε όμως τι ισχυρίζεται ένας τραυματίας - υπάρχει βίντεο κιόλας:

Άντε τώρα να βγει άκρη - το ρεζουμέ είναι ότι όπως λέει κι ο μύστης από πάνω ήταν να μη γίνει η στραβή με τον οποιοδήποτε τρόπο...
Ναι τι ισχυρίζεται δηλαδή.Τι θα σου πει ότι επειδή τους ριμαζουμε μας αφήνουν να πάρουμε τα σίδερα;εργασία πωλητής παλιοσιδερων.εχει και εφκα μήπως;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom