bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Ετσι ψεκι, κανε αυτο που ξερεις καλα.μπεεεεεεεεεεεεε
Ετσι ψεκι, κανε αυτο που ξερεις καλα.μπεεεεεεεεεεεεε
Τετοια κινηση εντυπωσιασμου θα εκανε μονο ο ΠουτινΔε θα μου έκανε καμία εντύπωση να είναι έργο Σοϊγκού και Γκερασιμοφ, σε κίνηση ανεξάρτητη από τον Πούτιν. Είναι γνωστό ότι υπήρχε τεράστια αντιπάθεια μεταξύ τους.
εγω δεν παω με το κοπαδι τυπε....εσεις ειστε τα προβατα!!!!Ετσι ψεκι, κανε αυτο που ξερεις καλα
Ταναλια εχω απαντησει πολλες φορες αλλα επειδη καταλαβαινεις οτι γραφεις μπουρδες αλλαζεις το θεμα.εγω δεν παω με το κοπαδι τυπε....εσεις ειστε τα προβατα!!!!
Εμβολια και ακριδουλες!!!!
Κανα επιχειρημα εχεις να πεις??? ή μονο θα προσπαθεις να αποφυγεις την συζητηση???
Αν η συζητηση αφορα τα εμβολια, υπαρχει σχετικο θρεντεγω δεν παω με το κοπαδι τυπε....εσεις ειστε τα προβατα!!!!
Κανα επιχειρημα εχεις να πεις??? ή μονο θα προσπαθεις να αποφυγεις την συζητηση???
κλασικη απαντηση Ξυδια ηταν αυτη....."το θεμα εχει απαντηθει".....Ταναλια εχω απαντησει πολλες φορες αλλα επειδη καταλαβαινεις οτι γραφεις μπουρδες αλλαζεις το θεμα.
οχι τυπε...ειναι ολοκληρη συζητηση....ειναι η διαμαχη του "σκεφτομαι" εναντιον αυτων που "κανω οτι λεει στον Σκαι"...Αν η συζητηση αφορα τα εμβολια, υπαρχει σχετικο θρεντ
Το πρωτο σου μνμ αφορα αν ηταν ο Prig στο αεροπλανοοχι τυπε...ειναι ολοκληρη συζητηση....ειναι η διαμαχη του "σκεφτομαι" εναντιον αυτων που "κανω οτι λεει στον Σκαι"...
Κοίτα, θα στο πω όσο πιο ευγενικά και καλοπροαίρετα μπορώ.Γίνεται μιας και οι δικοί μας αντιστασιακοί κάνανε δολιοφθορές κατά των κατακτητών του άξονα
Οι λαος πως το κοβεις να αντιδρασει που ο στρατος τους σκοτωσε 2 πιλοτους και 1-2 αεροσυνοδους?Τόσο αφελής ότι πίστεψε ότι η αλεπού ο Πούτιν θα τον άφηνε έτσι ,πολύ καλός στρατιώτης αλλά μαλακας μεγάλος σαν χαρακτήρας και ευκολόπιστος,αν είχα κάνει εγώ στη Ρωσία πραξικόπημα δεν θα επέστρεφα στην Ρωσία μέχρι να πεθάνω,δικό του το λάθος,δεν φοβόταν ξανά ανταρσία αλλά φοβόταν ότι αν μπεί σε εκλογές θα του φάει την προεδρία,δεν επιστρέφεις εκεί που έκανες χοντρή μαλάκια,και οι Τούρκοι στρατηγοί που ήρθαν Ελλάδα παρακαλούσαν να μην πάνε πίσω Τουρκία γιατί δεν θα βλέπανε το φως του ήλιου ξανά ποτέ
Αν ήταν αυτοκτονία ή τροφική δηλητηρίαση δε θα ειχα καμία αμφιβολία.Τετοια κινηση εντυπωσιασμου θα εκανε μονο ο Πουτιν
Οι στρατηγοι του ξερουν οτι τους περιμενει τσαγακι με πολωνιο αν κανουν οτι τους καυλωσει
δεν έχεις ζήσει τα έργα και ημέρες του Απολυωνα (όταν ακόμη λεγόταν mazo ) στο νημα της ρωσικής εισβολής.Το πρωτο σου μνμ αφορα αν ηταν ο Prig στο αεροπλανο
Ε, καποιοι θα συμφωνησουν καποιοι οχι
Forum ειναι, που ειναι το προβλημα?
πωπωπωπωπω ολόκληρη τσοντα προλαβες κ γυρισεςΓουσταρα πολυ τη μιλφαρα "συζυγο" του ! Τη φανταζομαι σε λεσβιακη ανακριση με τη Ζαχαροβα !
Σιγά σιγά να φεύγουν οι εχθροί των μουνολιβαδων που θέλουν να τα κάψουνΤόσο αφελής ότι πίστεψε ότι η αλεπού ο Πούτιν θα τον άφηνε έτσι ,πολύ καλός στρατιώτης αλλά μαλακας μεγάλος σαν χαρακτήρας και ευκολόπιστος,αν είχα κάνει εγώ στη Ρωσία πραξικόπημα δεν θα επέστρεφα στην Ρωσία μέχρι να πεθάνω,δικό του το λάθος,δεν φοβόταν ξανά ανταρσία αλλά φοβόταν ότι αν μπεί σε εκλογές θα του φάει την προεδρία,δεν επιστρέφεις εκεί που έκανες χοντρή μαλάκια,και οι Τούρκοι στρατηγοί που ήρθαν Ελλάδα παρακαλούσαν να μην πάνε πίσω Τουρκία γιατί δεν θα βλέπανε το φως του ήλιου ξανά ποτέ
σου λέει πως δεν είναι τεχνικά εφικτό, τι δεν κατάλαβες ;Γίνεται μιας και οι δικοί μας αντιστασιακοί κάνανε δολιοφθορές κατά των κατακτητών του άξονα
Προσεχε μην πεσεις στην παγιδα και απορριπτεις τα παντα επειδη το λενε οι πολλοιεγω δεν παω με το κοπαδι τυπε....εσεις ειστε τα προβατα!!!!
Προσεχε μην πεσεις στην παγιδα και απορριπτεις τα παντα επειδη το λενε οι πολλοι
Δεν ειναι τοσο απλο
Δεν εχουν παντα αδικο
Σε καποια εχεις δικιο αλλα ολοι οι ψεκ ετσι ξεκινανε
Εχουν ενα δικιο και τελικα τους πνιγει το δικιο τους και καταληγουν στους ερπετανθρωπους και την επιπεδη γη