You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
είμαι πολίτης της ΕΕ και άρα αυτό που είπες είναι η μέγιστη παπαριά που μπορούσες να πεις...
αλλά και πάλι σε αγαπάω το ίδιο.......
Γιατι παρόλο που είσαι ΛΑΟΣ μου θυμίζεις το ακροδεξιό μου παρελθόν και με κάνεις να νοσταλγώ τα ωραία χρόνια που κατέβαινα στο κέντρο και μίλαγα ελληνικά και με καταλάβαιναν....
Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει η ιδιότητα του "πολίτη της Ε.Ε." Υπάρχει η ιδιότητα του πολίτη ΧΩΡΑΣ της Ε.Ε. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντη αυτή η λεπτομέρεια, έχει όμως της σημασία της...
Ξέρει πραγματικά ο Έλληνας τι είναι? Είναι λίγο από Ανατολή, λίγο από Δύση - ένα μπασταρδεμένο πράγμα που θα ήταν εξαιρετικό αν πραγματικά ήταν νοήμων ώστε να ενσωματώσει στην κουλτούρα του τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας.
Αντίθετα είναι αγράμματος, ξενοφοβικός και γκάου-μπίου που λέγαμε στο στρατό - νταμπαντούμπης, χτυπάει από τον έναν τοίχο στον άλλο γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο μεγαλύτερος καταναλωτής Αμερικάνικων προϊόντων παγκοσμίως, αλλά ταυτόχρονα και ο λαός με το μεγαλύτερο Αντι-αμερικανισμό.
Θα το ξαναπώ στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ που δίνουν συνέντευξη τύπου στο bourdela κάθε μέρα - αν ήταν ο αρχηγός σας στα πράγματα όταν έγινε η φάση στα Ίμια, μόνο τσιμπούκι δε θα έπαιρνε στο Nickolas Burns.
Γκέκε? ;)
ΘΕΛΕΙΣ να σχολιασω ενα υποθετικο παρελθον. Ξερω οτι το χρεος της ελλαδας δεν το καναμε εμεις αλλα η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ της μεγαλυτερες ευθυνες τις εχουν αυτοι. ΑΠΟ εκει ευθυνες εχουν και τα μικρα κομματα. ΕΝΑ θες ας κανουμε ταμειο!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Πωω πω δε μπορούμε να συννενοηθούμε! Κατάλαβα τι λες πουλάκι μου απλά λεω ότι ναι έχεις λάθος δε κάνει καθόλου καλά που δεν έχει ανεξηθρησκεία!! Να το πω σε άλλη γλώσσα να το καταλάβεις?
Τι παναπεί ναι έχω λάθος;
και να μην ξεχνουν οι ψηφοφοροι του μπολντιμπιλνταρα και ατζεντης μοντελων με 50 σπιτια οτι οταν ηταν στην ΝΔ ηταν μητσοτακικος
Και ο Καραμανλης ο λεγομενος <<εθναρχης>> εγινε Πρωθυπουργος με εντολη απο το Παλατι. Μπορεις να πεις το Καραμανλη μετα απο 16 χρονια απο το θανατο του οτι ηταν Βασιλικος?
Μπορεις να πεις οτι δεν τα δουλεψε τα σπιτια? η οτι του τα αφησε κληρονομια ο πλουσιος πατερας του ΑΛεκου Αλαβανου...?
ο πλευρης ειναι επικινδυνος.και ο πατερας και ο υιος.τι ειναι αυτοι ρε;Ο Πλευρης εστειλε "αδιαβαστη" τη γρια στο ΑΛΤΕΡ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει η ιδιότητα του "πολίτη της Ε.Ε." Υπάρχει η ιδιότητα του πολίτη ΧΩΡΑΣ της Ε.Ε. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντη αυτή η λεπτομέρεια, έχει όμως της σημασία της...
καααααλάαααααα
όταν θα ζήσεις σε χώρα της ΕΕ όπου νομικά ισχύουν για τους αλλοεθνείς τα της ΕΕ το ξανασυζητάμε...
θυμήσου όταν συναντηθούμε να σου δείξω το χαρτί μόνιμης κατοικίας και τις αιτήσεις.....
Πολίτης Ε.Ε. γράφει...
ασε που βαργιέμαι να σου ποστάρω και λινκς τώρα......
Οι ξένοι είναι καλοί μόνο για να τους πηδάμε στα μπουρδέλα ή για να μας κάνουν φασόν δουλείες ε ? Και μετά όταν μαζευτούν παρα πολλοί εδώ που φυσικά και θα είναι ανεξέλεγκτοι κάποιοι θυμούνται το μεταναστευτικό.Αγαπητέ Έλληνα όταν δεν θα θες παραδουλεύτρα για να σου πλένει τα πιάτα,ξανθή μούνα να πηδάς στο μπουρδέλο, ή μπάσκετ επιπέδου ΝΒΑ τότε ναι θα δείς την "Καθαρή Ελλάδα".Ρε αφήστε τους νόμιμους και πιάστε τους άλλους,απλή εφαρμογή των νόμων.Τι σας φταίνει οι κακομοίρηδες ?
ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε ξεπουλημενε περσονα δεν θελουμε να γινουμε multi-culti και αν εσυ δεν ξερεις τι παει να πει ελληνας καλα εκανες και ξεκουμπιστηκες και λαος θα ψηφισουμε αμα γουσταρουμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΘΕΛΕΙΣ να σχολιασω ενα υποθετικο παρελθον. Ξερω οτι το χρεος της ελλαδας δεν το καναμε εμεις αλλα η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ της μεγαλυτερες ευθυνες τις εχουν αυτοι. ΑΠΟ εκει ευθυνες εχουν και τα μικρα κομματα. ΕΝΑ θες ας κανουμε ταμειο!
και επειδή τα κάνανε μπουρδέλο αυτοί οι δυό πρέπει να κυβερνήσει ο Καρατζαφέρης;
Βάλτο καλά στο μυαλό σου.
Εάν η Ελλάδα δεν ήταν μια χώρα γέρων. συνταξιούχων που φθείνει δημογραφικά ούτε στη Βουλή δε θα έμπαινες.......
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
τι να σου πώ ρε ψηλέ. Δουλέυω μεταξουργείο και μένω κολωνό λες να τα ξέρεις καλύτερα από μένα?Αλλά από μακρυα είσαι ασφαλής να λες ότι θες και να το παίζεις και άνετος με προοδευτικές απόψεις.εσείς δλδ απο που τα μαθαίνετε;
πηγαίνετε κάθε μέρα στο κέντρο των εξελίξεων;
είσαι αυτό που λέμε μαχόμενος δημοσιογράφος;
ρε τι ακούμε εδώ μέσααααααααααααααααααααα.....
εγώ δεν μπορώ να τη δώσω....
την έχουν δώσει ήδη αυτοί που ψηφίζεις. Κατάλαβες τώρα ποιός είναι ο ξεφτίλας;
ο πλευρης ειναι επικινδυνος.και ο πατερας και ο υιος.τι ειναι αυτοι ρε;
Μην λετε παπαριες διοτι ο θανασης θα νευριασει και θα κανει ασηκωτο τον ΠΡωτουλη μεσα στη Βουλη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ξεπουλημενε περσονα δεν θελουμε να γινουμε multi-culti και αν εσυ δεν ξερεις τι παει να πει ελληνας καλα εκανες και ξεκουμπιστηκες και λαος θα ψηφισουμε αμα γουσταρουμε
το κακό για σένα είναι ότι και γω ψηφίζω ακόμα......
κλάψε τώρα...
μάλιστα για κάτι νούμερα σαν και σένα πηγαίνω στο κόμμα κάθε φορά και μου πληρώνει το τσάρτερ πήγαιν-έλα........
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Το βασικοτερο δικαιωμα που ζητανε ολοι οι αλλοδαποι,ανεξαρτητως εθνικοτητας η θρησκευματος,ειναι να βρισκονται νομιμα στην Ελλαδα.
Χωρις καμια εκπληξη βλεπω οτι ολα τα φασιστακια και οι φασιστιζοντες του site εχουν στησει χορο και απο την πρεμουρα τους εχουν στραβωθει κιολας:Ετσι ακριβως οπως το λες.
Όποια χώρα αλλοδαπού μου δώσει και μένα δικαίωμα νόμιμης παραμονής στη χώρα του θα πάρει και αυτός εδώ. Με άλλα λόγια οι όροι παραμονής των υπηκόων δύο χωρών θα είναι αμοιβαίοι. Αυτό δεν είναι το δίκαιο?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
επειδή μένεις στο μεταξουργείο και στον κολωνό πρέπει εγώ να αλλάξω τις απόψεις μου;τι να σου πώ ρε ψηλέ. Δουλέυω μεταξουργείο και μένω κολωνό λες να τα ξέρεις καλύτερα από μένα?Αλλά από μακρυα είσαι ασφαλής να λες ότι θες και να το παίζεις και άνετος με προοδευτικές απόψεις.
εσύ όντως μπορεί να έχεις πρόβλημα αλλά στο έχω πει ένα εκατομμύριο φορές και δεν λες να το καταλάβεις...
δε σου φταίω ούτς εγώ ούτε οι ελεεινοί λαθρομετανάστες. αυτοί που ψηφίζεις φταίνε.......
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω που ειμαι βλαχοντοϊτς και multi culti δεν ειμαι Ελληνας;ρε ξεπουλημενε περσονα δεν θελουμε να γινουμε multi-culti και αν εσυ δεν ξερεις τι παει να πει ελληνας καλα εκανες και ξεκουμπιστηκες και λαος θα ψηφισουμε αμα γουσταρουμε
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καααααλάαααααα
όταν θα ζήσεις σε χώρα της ΕΕ όπου νομικά ισχύουν για τους αλλοεθνείς τα της ΕΕ το ξανασυζητάμε...
θυμήσου όταν συναντηθούμε να σου δείξω το χαρτί μόνιμης κατοικίας και τις αιτήσεις.....
Πολίτης Ε.Ε. γράφει...
ασε που βαργιέμαι να σου ποστάρω και λινκς τώρα......
Ρε φιλαράκι άσε τα ξέρω. Θα σου τα δείξω και κατ ιδίαν. Δεν υπάρχει ευρωπαική " πολιτειότητα". Δεν υπάρχει τέτοια ιδιότητα. Εννοεί το χαρτί " χώρας μέλους". Άμα τελικά ψηφιζόταν ή ψηφιστεί ευρωπαικό σύνταγμα ίσως αρχίσει να σφυρηλατείται κάτι τέτοιο
ποιος πλευρης ποιος βελοπουλος και ποιος βοριδης; τι ειναι αυτοι; αυτοι ειναι επικινδυνοι.Μην λετε παπαριες διοτι ο θανασης θα νευριασει και θα κανει ασηκωτο τον ΠΡωτουλη μεσα στη Βουλη.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Όποια χώρα αλλοδαπού μου δώσει και μένα δικαίωμα νόμιμης παραμονής στη χώρα του θα πάρει και αυτός εδώ. Με άλλα λόγια οι όροι παραμονής των υπηκόων δύο χωρών θα είναι αμοιβαίοι. Αυτό δεν είναι το δίκαιο?
Ναι, είναι δίκαιο αυτό.
Γκέγκε, και συμφωνώ
Για την ιστορια ο σημιτης ειπε ευχαριστω στους Αμερικανους. Τωρα τι θα γινοταν εαν ηταν πρωθυπουργος ο Καρατζαφερης ειναι υποθετικο...αλλα σεβαστο να εχετε αυτοι την Γνωμη ΑΛΛΑ ο προδοτης ειναι ο Εβραιος Αβουρης που τον ξερουμε ως ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 785
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις