Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Βασικα το προβλημα την λαθρομεταναστευσης στην ελλαδα χρησιμοποιηται σαν κινητρο απο το ΛΑ.Ο.Σ ωστε να ψησισει ο μαλακας ελληνας με το σκεπτικο οτι θα γινει προθυπουργος ο καρατζαφερης σε 50 χρονια και θα σωσει την ελλαδα.

Μπορει να ενημερωθεις για ολες τις πατΡιωτικες θεσεις του ΛΑ.Ο.Σ στο θρεντ <<Ευρωψηφοδελτιο ΛΑ.Ο.Σ>> που δεν ειναι μονο για το μεταναστευτικο. Εγω θα πω μονο οτι ειπα και στον περσονα( δεν ξερω εαν το διαβασες) ..κανεις δεν ειπε οτι ειναι δυνατον ο Καρατζαφερης θα γινει πρωθυπουργος αλλα μονο και μονο με το φοβο του πολιτικου κοστους Η νδ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να ακολουθει καποιες θεσεις του ΛΑ.Ο.Σ ( βιβλιο ιστοριας, βετο στο Βουκουρεστι στου Σκοπιανους στο ΠΛΑΙΣΙΟ του ΝΑΤΟ) αΠΟ εκει και περα οσο ανεβαινει Ο ΛΑ.Ο.Σ και αναλογος πεφτει η Ν.Δ και τοσο πιο γρηγορα θα σπασει ο δικομματισμος. Με την προυποθεση οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα ειναι σταθερα στο 38-40%

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τα πάντα σε αυτό το site ανάγονται σε Αριστερά-Δεξιά,ξεφτυλισμένα αναρχοκομμούνια που την βρίσκουν με Πακιστανούς-ναζιστοφασίστες που την έχουνε μικρή,δηλαδή μια φάση Ολυμπιακός-Παναθηναικός γήπεδο κανονικό ακόμα και αν μιλάς για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς η διαστολή του χρόνου.

Συμφωνω μαζι σου απλα ενημερωσε μας για τις αποψεις του Κεντρου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
μιλαγα με ένα παλικάρι πριν καιρό και μου είπε κάτι, στο οποίο  δεν φάινεται να έχει άδικο...
λέει λοιπόν:
"στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 έγινε το μπάμ και η περιοχή του Ψυρρή απο τα αζήτητα έγινε φιλέτο κτηματομεσοτικά...τώρα έχει περιέλθει σε κατάσταση παρακμής με τους μετανάστες και τα τζάνκια να την λυμάινονται...οι αξία της έπεσε κατακόρυφα.
Αντίθετα έχει ανέβει εδώ και μια 10ετια  η περιοχή στο Γκάζι (Κεραμεικός) απο εκεί που ηταν και αυτή στα αζήτητα. Αντέ να πάρεις τώρα εκεί ακίνητο...
Σειρά μετά έχει η περιοχή του Ελαιώνα κτλ...
Η Ομόνοια και η ευρύτερη περιχή κάτω απο την Αθηνάς και το ευρύτερο ιστορικό κέντρο εδώ και μερικά χρόνια έχει αλλάξει χρώμα...Λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, περιθωριοποίηση, ελλειπής αστυνόμευση, αναγκάζουν μαγαζάτορες, επαγγελματιες και επιχειρήσεις να την εγκαταλείπουν...
Η περιοχή ζει την απόλυτη πλέον παρακμή της...
Κατά τον φίλο μου αυτό είναι μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου...!
και εξηγώ: τωρα που στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας επικρατούν αυτά και οι τιμές πέφτουν (και θα πέφτουν) θα πέσουν επάνω τα "κοράκια" και θα αγοράσουν "τσαμπα" τα φιλέτα...
στη συνέχεια στο σύντομο μέλλον, κάποιοα στιγμή,το κράτος θα αναλάβει δράση (επιτέλους) θα καθαρίσει την περιοχή και θα την κάνει όπως πρέπει να είναι. και τότε τα ακινητα εκεί θα πάρουν μεγάλη αξία...

δεν νομίζω να έχει άδικο σε αυτά που λέει...
και σας ρωτάω:
έχετε δει σε πολλές πρωτευουσες ευρωπαικών κρατών τα ιστορικά τους κέντρα να τα λυμάινονται πρεζάκια και λαθρομετανάστες????
εδώ γιατί συμβαινει αυτό με την ανοχή της πολιτείας????

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Η γρια στο ΑΛΤΕΡ δεν αντεξε να μιλησει με τον Πλευρη κι αποχωρησε απο τη συζητηση!

Επισκέπτης
Αυτό που ΔΕΝ μπορώ να ξεχωρίσω είναι το κέντρο της αθήνας από το κέντρο του ισλαμαμπαντ, του κατάτσι ή του Καίρου και αν συνεχίσουμε έτσι, και του μογκαντίσου της σομαλίας...
Εαν,Str8 και λοιποι,δεν θελετε να υπαρχουν λαθρομεταναστες στην Ελλαδα οι κινησεις ειναι δυο και ειναι παρα πολυ απλες-αλλα πρεπει να σταματησετε να παριστανετε τους μαλακες οταν σας τις επισημαινουν:
1)Πρασινη καρτα σε ολους τους μεταναστες.
2)Ταξιδιωτικα εγγραφα σε οσους το επιθυμουν.

Αλλα απο οτι καταλαβα το προβλημα για σας ειναι μια,ας την πουμε,αισθητικη αλλοιωση στην φανταστικη εικονα που εχετε στο μυαλο σας για την Αθηνα,για την Ελλαδα...και που την χαλανε οι μεταναστες,σημερα οι Πακιστανοι,χθες οι Αλβανοι...δλδ.η ρατσιστιλα που σας δερνει.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου απλα ενημερωσε μας για τις αποψεις του Κεντρου.

Δεν είμαι πολιτικός, είμαι μηχανολόγος,και εκτός των άλλων δεν μπαίνω εδω μέσα για να δείξω οτι την έχω πιο μεγάλη απο τους άλλους.Όταν γίνει μια καθαρή ανταλλαγή απόψεων χωρίς χαρακτηρισμούς,θα σου πώ ευχαρίστως ότι θές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άμα δεν έχει ανεξιθρησκεία καλά κάνει και δε δίνει κανένα δικαίωμα στους χριστιανούς. Ο έλληνας να μάθει να έχει συνέπεια στο τι θέλει να γίνει τελικά, ευρώπη ή αφγανιστάν; Γιατί μία συγκρίνεται με το ένα μία με το άλλο, ενώ δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Δε κάνει καθόλου καλά άμα δεν έχει ανεξηθρησκεία το αφγανιστάν και το οποιοδήποτε αφγανιστάν...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όπως είπα πριν, ο έλληνας πρέπει να αποφασίσει πώς θέλει να είναι, σαν την ευρώπη ή σαν το αφγανιστάν.... γιατί ακόμα ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο.
Ξέρει πραγματικά ο Έλληνας τι είναι? Είναι λίγο από Ανατολή, λίγο από Δύση - ένα μπασταρδεμένο πράγμα που θα ήταν εξαιρετικό αν πραγματικά ήταν νοήμων ώστε να ενσωματώσει στην κουλτούρα του τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας.

Αντίθετα είναι αγράμματος, ξενοφοβικός και γκάου-μπίου που λέγαμε στο στρατό - νταμπαντούμπης, χτυπάει από τον έναν τοίχο στον άλλο γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο μεγαλύτερος καταναλωτής Αμερικάνικων προϊόντων παγκοσμίως, αλλά ταυτόχρονα και ο λαός με το μεγαλύτερο Αντι-αμερικανισμό. :jerking: :headbang:

Θα το ξαναπώ στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ που δίνουν συνέντευξη τύπου στο bourdela κάθε μέρα - αν ήταν ο αρχηγός σας στα πράγματα όταν έγινε η φάση στα Ίμια, μόνο τσιμπούκι δε θα έπαιρνε στο Nickolas Burns.

Γκέκε? ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω ρε φίλε.Χάρηκα όταν πρωτομπήκα στο site,γιατί είδα μερικά ψαγμένα άτομα.Απο τότε βλέπω το vs syriza.com

όσο η ελλάδα παρακμάζει το μόνο που θα βλέπεις παντού είναι ακραίους να κάνουν παρτυ....
δες για παράδειγμα στην τιβι......

επειδή οι βουλευτές του λάος πουλάνε έχω σιχαθεί να τους βλέπω στα παράθυρα να λένε ό,τι μαλακία και κόμπλεξ κουβαλάνε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέρει πραγματικά ο Έλληνας τι είναι? Είναι λίγο από Ανατολή, λίγο από Δύση - ένα μπασταρδεμένο πράγμα που θα ήταν εξαιρετικό αν πραγματικά ήταν νοήμων ώστε να ενσωματώσει στην κουλτούρα του τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας.

Αντίθετα είναι αγράμματος, ξενοφοβικός και γκάου-μπίου που λέγαμε στο στρατό - νταμπαντούμπης, χτυπάει από τον έναν τοίχο στον άλλο γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο μεγαλύτερος καταναλωτής Αμερικάνικων προϊόντων παγκοσμίως, αλλά ταυτόχρονα και ο λαός με το μεγαλύτερο Αντι-αμερικανισμό. :jerking: :headbang:

Θα το ξαναπώ στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ που δίνουν συνέντευξη τύπου στο bourdela κάθε μέρα - αν ήταν ο αρχηγός σας στα πράγματα όταν έγινε η φάση στα Ίμια, μόνο τσιμπούκι δε θα έπαιρνε στο Nickolas Burns.

Γκέκε? ;)
τι άλλο μένει να συμπληρώσω;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Η γρια στο ΑΛΤΕΡ δεν αντεξε να μιλησει με τον Πλευρη κι αποχωρησε απο τη συζητηση!

αλητες κομμουνια.ειστε υπερ του διαλογου οταν τον κανετε μεταξυ σας? ο υπερποντικαρας (supermouse) enoxleitai που εχει πεσει το επιπεδο του sait!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
τι ακομα αφηνουν τον πλευρη και μιλαει;;αυτος ειναι επικινδυνος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε κάνει καθόλου καλά άμα δεν έχει ανεξηθρησκεία το αφγανιστάν και το οποιοδήποτε αφγανιστάν...

Δεν έκρινα το ότι δεν έχει ανεξιθρησκεία. Δεν είπα ότι καλά κάνει που έχει ανεξιθρησκεία.
Είπα ότι εφόσον δεν ανέχεται τις θρησκείες των άλλων ούτε τυπικά/νομικά, δεν έχω την απαίτηση να αναγνωρίζει δικαιώματα στους χριστιανούς. Αντίθετα, από μια χώρα όπου υπάρχει ανεξιθρησκεία φυσικά και έχω αυτή την απαίτηση.
Μη με παρεξηγάς  :boobies: :boobies: :boobies:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σου είπα διάβασε ή πάνε ρώτα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρεις άλλον που να θέλει να τους πάρει. Ρώτα στο ΥΠΕΞ και μη γράφετε αρλούμπες εδώ μέσα.

Αυτό που έπρεπε να έχει η αστεία χώρα που λέγετε Ελλάδα είναι μεταναστευτική πολιτική - το 1992 όμως, όχι το 2009. Διαφωνείς?

Αν όχι, όλα τα άλλα που λέμε είναι πίπες για να περνάει η ώρα μια και η λέξη πρόληψη είναι άγνωστη λέξη στην Ελλάδα.

Πρώτα χάνονται 20 μαθητές σε freak accident στο Μαλιακό και μετά μιλάμε για κακοτεχνίες στους δρόμους, διπλώματα που παίρνονται με λάδι κλπ. :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

Ρε παιδιά εξηγήστε επιτέλους τι εννεοίται με τη μεταναστευτική πολιτική!! και πως αυτή θα υλοποπιείται! ποιο θα είναι το περιεχόμενό της!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλητες κομμουνια.ειστε υπερ του διαλογου οταν τον κανετε μεταξυ σας? ο υπερποντικαρας (supermouse) enoxleitai που εχει πεσει το επιπεδο του sait!

ξεσπάθωσες;
γιατί εχω την εντύπωση ότι οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί δεν κάνουν διάλογο αλλά θέλουν να επιβάλλουν απόψεις;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν έκρινα το ότι δεν έχει ανεξιθρησκεία. Δεν είπα ότι καλά κάνει που έχει ανεξιθρησκεία.
Είπα ότι εφόσον δεν ανέχεται τις θρησκείες των άλλων ούτε τυπικά/νομικά, δεν έχω την απαίτηση να αναγνωρίζει δικαιώματα στους χριστιανούς. Αντίθετα, από μια χώρα όπου υπάρχει ανεξιθρησκεία φυσικά και έχω αυτή την απαίτηση.
Μη με παρεξηγάς  :boobies: :boobies: :boobies:

Πωω πω δε μπορούμε να συννενοηθούμε! Κατάλαβα τι λες πουλάκι μου απλά λεω ότι ναι έχεις λάθος δε κάνει καθόλου καλά που δεν έχει ανεξηθρησκεία!! Να το πω σε άλλη γλώσσα να το καταλάβεις?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Γκέκε? ;)
και να μην ξεχνουν οι ψηφοφοροι του μπολντιμπιλνταρα και ατζεντης μοντελων με 50 σπιτια οτι οταν ηταν στην ΝΔ ηταν μητσοτακικος
και ως γνωστον ο Μητσοτακης δυο πραγματα μισουσε.
οχι τον Ανδρεα.
την προδοσια και τους Αμερικανους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom