Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι μαλακες ομως δινουν τον τονο,εδω μεσα τουλαχιστον.
Και προσεξε:γραφτηκαν προτασεις για πογκρομ,και δολοφονια ανθρωπων και δεν συναντησαν και τιποτε φοβερες αντιδρασεις.

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ αντιδρώ μόνο σε ό,τι θεωρώ σοβαρό  :boobies: :boobies: :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• SerbianGirl.jpg
    SerbianGirl.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 36

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ αντιδρώ μόνο σε ό,τι θεωρώ σοβαρό  :boobies: :boobies: :boobies:

boomb είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι αγοράκι; Όπως είπε και ο Jack Nickolson, καταλαβαίνω τις γυναίκες γιατί σκέφτομαι τι θα έκανε ένας άντρας και αφαιρώ τι λογική και την υπευθυνότητα  :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε,αύριο έχουν διαδήλωση πάλι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα,και λέγεται ότι θα κάνουν αντιδιαδήλωση και τα καλόπαιδα της Χρησής Αυγής.Ας τους αφήσουν να έρθουν σε επαφή να δούμε live sex!!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε,αύριο έχουν διαδήλωση πάλι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Αθήνα,και λέγεται ότι θα κάνουν αντιδιαδήλωση και τα καλόπαιδα της Χρησής Αυγής.Ας τους αφήσουν να έρθουν σε επαφή να δούμε live sex!!!!

Θα εχει τοση τηλεθέαση που θα το κάνουν συνδρομητικό

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
boomb είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι αγοράκι; Όπως είπε και ο Jack Nickolson, καταλαβαίνω τις γυναίκες γιατί σκέφτομαι τι θα έκανε ένας άντρας και αφαιρώ τι λογική και την υπευθυνότητα  :think:

:o :o :o :o
Λες να μην είμαι κοριτσάκι;; Τώρα με έβαλες σε σκέψεις...  :'( :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom