Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειναι ανθρωποι και ζητουν τα δικαιωματα τους π.χ ενα τζαμι
Δεν ειναι απλα κρεας για εκμεταλλευση απο τον καθε κωλο-βιοτεχνη
η ιδιοκτητη πρατηριου βενζινης
Το βασικοτερο δικαιωμα που ζητανε ολοι οι αλλοδαποι,ανεξαρτητως εθνικοτητας η θρησκευματος,ειναι να βρισκονται νομιμα στην Ελλαδα.

Χωρις καμια εκπληξη βλεπω οτι ολα τα φασιστακια και οι φασιστιζοντες του site εχουν στησει χορο και απο την πρεμουρα τους εχουν στραβωθει κιολας:
Ομαδικός βιασμός Φινλανδής στην Πάρο
22 Μαΐου 2009, 15:21
Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, και τελικά λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς Πολωνούς ως δράστες της επίθεσης
Να φοράνε οι τουρίστριες μπόυρκα για να μην προσβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα των πάκηδων ρε!
Πολυπολιτισμικότητα τώρα!
Η θολούρα δεν έχει όρια...
Ετσι ακριβως οπως το λες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Εαν οχι αυτος ποιος? Οι συνελληνες με την λαθος φρασεολογια που χρησιμοποιουν εχουν κολησει επι 20 χρονια στο 0,5%. Ασε που καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα. Η χρυση Αυγη φοβιζει με την πολιτικη της ακομα και τον κοσμο της Δεξιας. Ασε που αντι να κοιτανε πως να αφυπνισουν και αυτοι κανενα Νεοδημοκρατη και τον Παρουν με το Μερος τους ...κοιτανε μονο πως θα τι πουν στο Καρατζαφερη και να παρουν κανενα ψηφο απο αυτον...προσπαθουν να διαχειριστουν 0,5% ΤΟΥ λαου που μπορει να φυγει απο τον Καρατζαφερη απο το να παρουν 2-3% απο την ΝΔ

Φιλε μου δυστυχως δεν ειναι εκτιμησεις.Ουτε μυριζω τα νυχια μου.Οπως ολα τα εργα,ετσι και αυτο με τους μεταναστες παιζεται σε δευτερη προβολη στη παραγκα που λεγεται Ελλας και το εχουμε δει πιο πριν να παιζεται στα μεγαλα μπουρδελα(χωρες)με γνωστη καταληξη.Εκτος και αν εισαι μελος του ΛΑΟΣ,οποτε μπορει να εχεις αμεσο οφελος,θα σου συνιστουσα να μη μπαινεις στη παγιδα του ψευτοδιληματος ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο οποιο συμμετασχει ολο το πολιτικο σκηνικο απο τη Χρυση Αυγη μεχρι τους οικολογους.Φιλε δεν ανηκω στο 0,5%,ανηκω στη παρτη μου.Και κοιταω μονο τη παρτη μου.Το καλο της Ελλαδας,στην οποια κατοικω μονιμα, μπορει να εξυπυρετηθει απο τους ξενους,μονο οταν αυτοι-αποδεδειγμενα- μπορουν να αφομοιωθουν.Και ποτε εχει γινει αυτο στην ιστορια? Οταν οι ξενοι,ταριαζουν ΦΥΛΕΤΙΚΑ στον ντοπιο πληθυσμο.Το αιμα νερο δε γινεται φιλε.Ολοι οι ακροδεξιοι απο τους πιο σκληρους μεχρι τους πιο light ξερεις τι λενε: ΄΄ ..μη φοβαστε δε θα φερουμε ανεξελεγκτα αραπαδες,θα τους φερουμε με χαρτια!! :S :S :S.Και φυσικα οδηγουν ολες τις ευρωπαικες χωρες να γινουν μια μικρογραφια του κωλοχανειου που λεγεται Αμερικη.Αυτα φυσικα εκει που τους παιρνει και οχι σε αλλους λαους οπως η κιτρινη φυλη(τζαπανια)που καθοριζουν με αυστηρα φυλετικα κριτηρια τη παραμονη καποιου στη χωρα τους.Εν ολιγοις φιλε μου εγω θεωρω πιο ελληνα τον Αλβανο που μιλαει σπαστα Ελληνικα,και τη μουναρα κορη του :rockon: :rockon: γιατι κοιταω τη παρτη μουκαι δε με ενδιαφερουν τοσο οι σημαιες,οι θρησκειες,οι υμνοι και αλλες τετοιες παπαριες.Εσενα που σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω, σιγουρα θα σου αρεσει ως Ελληνας ο Σχορτσιανιτης

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα αν δεν αρέσει στους μουσουλμάνους να σηκωθούν και να φύγουν δεν τους προσκαλέσαμε μόνοι τους ήρθαν εδώ αν λοιπόν δεν τους αρέσει το καθεστώς αυτό να πάρουν το γαμημένο το κοράνι τους και να φύγουν από την Ελλάδα άντε αυτοί και ο πούστης ο μωάμεθ τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
persona darling θα με κάνεις να χύσω ή θα με αφήσεις με σηκωμάρες, με σοβαρό κίνδυνο πριαπισμού ????????????????????????????????????????????????????????????????????? :S :S :S :S :S :S :S :S

είναι όλοι τους μαλάκες, άχρηστοι και νεοέλληνες ηλίθιοι....
Η λύση δεν είναι η απέλαση ρε γκασμάδες.
η λύση είναι ARBEIT MACHT FREI..
Να δημιουργηθούν ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών να παράγουν έργο και να τρώνε τους πεθαμένους. Οσοι περισσεύουν να σαπωνοποιούνται για περαιτέρω χρήση.
Τελεία.
Νέτα και καθαρά.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα αν δεν αρέσει στους μουσουλμάνους να σηκωθούν και να φύγουν δεν τους προσκαλέσαμε μόνοι τους ήρθαν εδώ αν λοιπόν δεν τους αρέσει το καθεστώς αυτό να πάρουν το γαμημένο το κοράνι τους και να φύγουν από την Ελλάδα άντε αυτοί και ο πούστης ο μωάμεθ τους

Ω ναι!  :rockon: :rockon:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

σε λιγο θα παρακαλας και συ να φυγεις απο τη χριστιανικη χωρα με το ωραιο καθεστως. Μεχρι τοτε ομως να πηγαινεις στην εκκλησια και προσεξε μη σε δει ο μπαμπακας σου οτι μπαινεις σε τετοια σαιτ.

Επισκέπτης
Φιλε μου δυστυχως δεν ειναι εκτιμησεις.Ουτε μυριζω τα νυχια μου.Οπως ολα τα εργα,ετσι και αυτο με τους μεταναστες παιζεται σε δευτερη προβολη στη παραγκα που λεγεται Ελλας και το εχουμε δει πιο πριν να παιζεται στα μεγαλα μπουρδελα(χωρες)με γνωστη καταληξη.Εκτος και αν εισαι μελος του ΛΑΟΣ,οποτε μπορει να εχεις αμεσο οφελος,θα σου συνιστουσα να μη μπαινεις στη παγιδα του ψευτοδιληματος ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο οποιο συμμετασχει ολο το πολιτικο σκηνικο απο τη Χρυση Αυγη μεχρι τους οικολογους.Φιλε δεν ανηκω στο 0,5%,ανηκω στη παρτη μου.Και κοιταω μονο τη παρτη μου.Το καλο της Ελλαδας,στην οποια κατοικω μονιμα, μπορει να εξυπυρετηθει απο τους ξενους,μονο οταν αυτοι-αποδεδειγμενα- μπορουν να αφομοιωθουν.Και ποτε εχει γινει αυτο στην ιστορια? Οταν οι ξενοι,ταριαζουν ΦΥΛΕΤΙΚΑ στον ντοπιο πληθυσμο.Το αιμα νερο δε γινεται φιλε.Ολοι οι ακροδεξιοι απο τους πιο σκληρους μεχρι τους πιο light ξερεις τι λενε: ΄΄ ..μη φοβαστε δε θα φερουμε ανεξελεγκτα αραπαδες,θα τους φερουμε με χαρτια!! :S :S :S.Και φυσικα οδηγουν ολες τις ευρωπαικες χωρες να γινουν μια μικρογραφια του κωλοχανειου που λεγεται Αμερικη.Αυτα φυσικα εκει που τους παιρνει και οχι σε αλλους λαους οπως η κιτρινη φυλη(τζαπανια)που καθοριζουν με αυστηρα φυλετικα κριτηρια τη παραμονη καποιου στη χωρα τους.Εν ολιγοις φιλε μου εγω θεωρω πιο ελληνα τον Αλβανο που μιλαει σπαστα Ελληνικα,και τη μουναρα κορη του :rockon: :rockon: γιατι κοιταω τη παρτη μουκαι δε με ενδιαφερουν τοσο οι σημαιες,οι θρησκειες,οι υμνοι και αλλες τετοιες παπαριες.Εσενα που σε ενδιαφερουν ολα τα παραπανω, σιγουρα θα σου αρεσει ως Ελληνας ο Σχορτσιανιτης
Βασικα το προβλημα την λαθρομεταναστευσης στην ελλαδα χρησιμοποιηται σαν κινητρο απο το ΛΑ.Ο.Σ ωστε να ψησισει ο μαλακας ελληνας με το σκεπτικο οτι θα γινει προθυπουργος ο καρατζαφερης σε 50 χρονια και θα σωσει την ελλαδα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι κρίμα που χάσανε τον πόλεμο... :badair: :uzi:

[size=20pt]Cunts[/size]  :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σεβαστε mod,εαν αναφερεσαι σε μενα δεν υπερασπιζομαι μεσαιωνικες αντιληψεις ουτε Χριστιανικες,ουτε Μουσουλμανικες.Απλα επισημανα-και το ξαναγραφω-το προφανες,οτι ΙΜΟ ο μπατσος που εσκισε το Κορανι ριχνοντας βενζινη στην φωτια ηταν 99,9% ΒΑΛΤΟΣ.
1)Εδω και καιρο το συγκροτημα Αλαφουζου και διαφορες φασιστο-επιτροπες"κατοικων"(δλδ.ιδιοκτητων)καθημερινα σχεδον αναφερονται στο προβλημα των λαθρομεταναστων και στην αναγκη"να γινει κατι"για να"σωθει η δημοσια υγεια"και αλλα τετοια.
2)Τετοιο σκηνικο δεν εχει ξαναγινει-να σκιζει Ελληνας μπατσος Κορανι λες και ειμαστε στο Γκουανταναμο η το Αμπου Γκραιμπ.
3)Εγινε σε δημοσιο χωρο-καφενειο οπου συχναζουν εργαζομενοι,αρα κατα τεκμηριο αξιοπιστοι τυποι η μαρτυρια των οποιων μετραει στους νεωτερους και πιο θερμοαιμους.

Οποτε για μενα οι περισσοτεροι φασιστες εδω μεσα που εκφραζουν την"οργη"τους μονο οργισμενοι δεν ειναι:"Να η ευκαιρια"λενε.
Eγώ άλλο είπα όμως...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι πιο άρρωστο να ηδονίζεσαι ακούγοντας γερμανικά στρατιωτικά εμβατήρια ή να υπερασπίζεσαι, με πάθος κιόλας, τον ισλαμικό φονταμενταλισμό στο κέντρο της Αθήνας...
Με το καλό λοιπόν και ο πρώτος δημόσιος αποκεφαλισμός, η πρώτη κλειτοριδεκτομή, εξαναγκασμενοι γάμοι προέφηβων και ο πρώτος λιθοβολισμός μοιχαλίδας (μαστιγώματα με ξυράφια ήδη έχουμε)...

Προσωπικά βέβαια αγωνιώ να μάθω ποια θα είναι η αντίδραση των τσυριζαίων αν τα μουσουλμάνια επιτεθούν σε καμιά συναγωγή και τότε προκύψει αυτό που λέγεται σύγκρουση καθηκόντων...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και τα 2 παίζουν - γιατί σου κάνει εντύπωση? Μέτρο & καθαρός νους είναι δύσκολο να βρεθεί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Με το καλό λοιπόν και ο πρώτος δημόσιος αποκεφαλισμός, η πρώτη κλειτοριδεκτομή, εξαναγκασμενοι γάμοι προέφηβων και ο πρώτος λιθοβολισμός μοιχαλίδας (μαστιγώματα με ξυράφια ήδη έχουμε)...

[move]  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι πιο άρρωστο να ηδονίζεσαι ακούγοντας γερμανικά στρατιωτικά εμβατήρια ή να υπερασπίζεσαι, με πάθος κιόλας, τον ισλαμικό φονταμενταλισμό στο κέντρο της Αθήνας...

Προσωπικά βέβαια αγωνιώ να μάθω ποια θα είναι η αντίδραση των τσυριζαίων αν τα μουσουλμάνια επιτεθούν σε καμιά συναγωγή και τότε προκύψει αυτό που λέγεται σύγκρουση καθηκόντων...
μονο εκκλησιες επιτρεπεται να καιγονται στην αθηνα
ολα τα υπολοιπα ειναι φασιστικα
εισαι προοδευτικος μονο αν καψεις εκκλησια
:2funny: :2funny:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Υπάρχει και η ανεξηθρησκεία φίλε μου,που λέει ότι εντός των συνόρων της Ελλάδας μπορώ να πιστεύω σε ότι θέλω.Θα σου άρεσε να χαρακτήριζε κάποιος έτσι το Ευαγγέλιο μας ?.Καλώ τους mods να σβήσουν το post αυτό,όπως προβλέπεται απο τους κανόνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom