Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ωραία και πολιτική να  υπάρχει πάλι δε θα κυνηγήσουν κάποιους? Πάλι αυτό δε θα σημαίνει ότι θα ελέγχουν? Πάλι δε συνεπάγεται κάποιου είδους κατά το μάλλον ή ήττον βίας? Και τι θα πει "κάποια πολιτική?" Δεν είναι όλες οι πολιτικές ίδιες! Κάποιες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες!

Φυσικά και θα κυνηγήσουν κάποιους. Δεν είναι σωστό να είναι ξέφραγο αμπέλι καμία χώρα. Αυτό σημαίνει έλεγχος και παραμονή στη χώρα υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Το ξέρω ότι δεν είναι όλες οι πολιτικές ίδιες, αλλά δεν τις γνωρίζω για να σου απαντήσω. Απλώς λέω ότι δε με ενδιαφέρει ποιος μπαίνει, μουσουλμάνος, σκουρόχρωμος ή ξανθός άγγελος, χέστηκα. Με ενδιαφέρει να μην είναι τα πάντα στον αέρα, ξεκρέμαστα, στο χάος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Με ενδιαφέρει να μην είναι τα πάντα στον αέρα, ξεκρέμαστα, στο χάος.

ρε πλάκα μας κάνεις;

εδω οι ίδιοι οι έλληνες είναι πλέον στον αέρα, ξεκρέμαστα και στο χάος...
και συ μου λες για τους λαθρομετανάστες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε πλάκα μας κάνεις;

εδω οι ίδιοι οι έλληνες είναι πλέον στον αέρα, ξεκρέμαστα και στο χάος...
και συ μου λες για τους λαθρομετανάστες;

ε άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Τι προτείνεις γενικά ρε παληκάρι? Τις διαγνώσεις τις ξέρουμε κ εμείς...

Επισκέπτης
Και τι θα πει "κάποια πολιτική?"
Εδω υπαρχει μια εσφαλμενη ΙΜΟ αποψη:βλεποντας ολοι την αθλια κατασταση λενε"Δεν υπαρχει πολιτικη".

ΛΑΘΟΣ:Αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η πολιτικη που ακολουθειται,δεν υπαρχει κανενα λαθος και καμια Ελληνικη αρπακολατζιδικη αντιληψη.Τους θελουν παρανομους και ΦΤΗΝΟΥΣ(ειδικα εδω στην Ελλαδα).

Και κατι ακομα:Εγω δεν ειπα να τους δωσουμε χαρτια για να μεινουν,αλλα να τους δωσουμε χαρτια και να μεινουν ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.Οσοι δεν θελουν,ας πανε οπου αυτοι νομιζουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και κατι ακομα:Εγω δεν ειπα να τους δωσουμε χαρτια για να μεινουν,αλλα να τους δωσουμε χαρτια και να μεινουν ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.Οσοι δεν θελουν,ας πανε οπου αυτοι νομιζουν.

Πλάκα πλάκα, αυτό μπορεί να είναι η λύση... Οι περισσότεροι που είναι εδώ δεν είναι από επιλογή, είτε δεν μπορούν να φύγουν είτε τους έχουν στείλει πακέτο εδώ από όλη την ευρώπη γιατί ήταν παράνομοι...  :think:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δρομο ολοι.λαθρομεταναστες,γυφτοι πρεζεμποροι,πρεζακια εχουνε μαζευτει εδω μεσα και εχουμε χασει το μπουσουλα.σε καραβι και φουντο :grin: :grin: :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μα ρε φιλαράκο δεν είναι δυνατό να δόσεις χαρτιά έτσι άνευ όρων. Άμα σου έρθουν εδώ 20 000 000 τι θα κάνεις? Από τη στιγμή που καμιά άλλη χώρα δε το κάνει. Εγώ που μπορώ να πάω και να πάρω έτσι χαρτιά? Τι είναι τα χαρτιά και τα παίρνω έτσι? χαρτομάντηλα? Να πεις υπάρχει ελευθερία κινήσεων παγκοσμίως άνευ όρων και η Ελλάδα είναι η εξαίρεση να πω ναι. Και μακάρι να υπήρχε. Από τη στιγμή όμως που αυτό δε γίνεται πουθενά, δε μπορεί να το κάνεις μονομερώς. Είναι βλακεία, τι άλλο να πω?
επιδη τυχαινει να γνωριζω
απο τα "χαρτια" οικονομανε κρατος,δικηγοροι και καθε ειδους λαμογια

Επισκέπτης
επιδη τυχαινει να γνωριζω
απο τα "χαρτια" οικονομανε κρατος,δικηγοροι και καθε ειδους λαμογια
Mεγαλη μπιζνα.
Πεταμενα λεφτα,λεφτα για το τιποτα.
Εννοειται οτι εχω ψαξει και εγω,ολοι(και ολες...)οι"χωρις χαρτια"αυτον τον καημο εχουν.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
:offtopic:

boomb,

είναι προς τιμήν σου που συμμετέχεις σε πολιτικο-οικονομικού τύπου κουβέντα. Δε θυμάμαι να έχω συναντήσει γυναίκα σε ανάλογο topic να σου πω την αλήθεια. :cool2:

Απέχετε γενικώς από τέτοιου είδους συζητήσεις, αλλά κατεβάζετε όλη την ομάδα σε κουβέντες περί σχέσεων κλπ. :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:offtopic:

boomb,

είναι προς τιμήν σου που συμμετέχεις σε πολιτικο-οικονομικού τύπου κουβέντα. Δε θυμάμαι να έχω συναντήσει γυναίκα σε ανάλογο topic να σου πω την αλήθεια. :cool2:

Απέχετε γενικώς από τέτοιου είδους συζητήσεις, αλλά κατεβάζετε όλη την ομάδα σε κουβέντες περί σχέσεων κλπ. :boobies:
Μη με κομπλάρεις ρε, είναι πρώτη φορά κι έχω άγχος χαχαχαχαχαχχααα  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εδω υπαρχει μια εσφαλμενη ΙΜΟ αποψη:βλεποντας ολοι την αθλια κατασταση λενε"Δεν υπαρχει πολιτικη".

ΛΑΘΟΣ:Αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η πολιτικη που ακολουθειται,δεν υπαρχει κανενα λαθος και καμια Ελληνικη αρπακολατζιδικη αντιληψη.Τους θελουν παρανομους και ΦΤΗΝΟΥΣ(ειδικα εδω στην Ελλαδα).

Συμφωνώ απόλυτα ότι ΑΥΤΗ είναι η πολιτική. Αυτή ακριβώς και ακολουθείται με συνέπεια. Ας πούμε γιατί δε μπαίνει στη χώρα κανένας σκοπιανός? Ενώ τα σύνορα είναι ανοιχτά και έρχονται εύκολα? Και στη χώρα τους δε πάει καλά η οικονομία τους? Δε τους θέλουν εδώ, δεν έρχονται.
Επομένως ακολουθείται μια συγκεκριμένη πολιτική με συνέπεια.

Το θέμα είναι η πολιτική αυτή τι επιπτώσεις επιφέρει?

Επίσης για τους ίδιους. Το θέμα του νήματος είναι ο θρησκευτικός φανατισμός. Οι ίδιοι δε διαδήλωσαν ούτε για χαρτιά ούτε για ασφάλιση ούτε για μισθούς. Λόγω θρησκευτικού φανατισμού διαδήλωσαν. Δεν είναι δυνατό η αριστερά να ευθυγραμμίζεται με κάτι τέτοιο. Έστω και αν ένας ηλίθιος μπάτσος προκάλεσε το συμβάν.Ούτε άνθρωπος σκοτώθηκε, ούτε γενοκτονία γίνεται. Υπήρξαν υπόνοιες ότι σκίστηκε κάποιο βιβλίο. Εντάξει σεβαστά και αυτά οι θρησκευτές πεποιθήσεις αλλά ως ένα όριο.

Είναι προφανές και ότι οι περισσότεροι των συμπατριωτών των εν λόγω διαδηλωτών όχι μόνο δε συμμερίζονται τον εν λόγω φανατισμό. Αλλά τον αντιπαθούν τον μισούν και μερικοί εκ των λόγων που έφυγαν από τη χώρα τους ήταν αυτά ακριβώς. Δείτε στο Πακιστάν που οδεύει προς εμφύλιο. Θυμηθείτε τι έγινε στο Κόκκινο Τζαμί προ έτους περίπου.

Το ζήτημα λοιπόν του νήματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Αλλά είναι, ο θρησκευτικός φανατισμός που αρχίζει να φυτεύεται εδώ.

Χθες βγήκαμε τσάρκα. Το βράδυ είδα αυτοκίνητο με πινακίδες Ξάνθης ( ΑΗ).Και μέσα ένας μουλάς με κάτι κελεμπίες και μούσια. Με το συνοδηγό του. Είναι προφανές ότι κάποιοι έχουν εργολαβικά αναλάβει τέτοια πράγματα.

Από την άλλη ο φτωχός μουσουλμάνος ένα πράγμα θέλει: την πίστη του και τη θρησκεία του. Γενικά είναι καλοί άνθρωποι, χρυσοί θα έλεγα. Αλλά είναι σα τη θάλασσα. Ήρεμη και γαλήνια, σου αρέσει αλλά άμα φουρτουνιάσει σε πήρε και σε σήκωσε. Αυτή η απροσδιοριστία και το μη προβλέψιμο όμως τέτοιων ανορθολογικών κοσμοαντιλήψεων μπορεί να συμβαδίσει εύκολα με τις προοπτικές μιας εξορθολογισμένης κοινωνίας που υποτίθεται θέλει να προοδεύσει?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πλάκα πλάκα, αυτό μπορεί να είναι η λύση... Οι περισσότεροι που είναι εδώ δεν είναι από επιλογή, είτε δεν μπορούν να φύγουν είτε τους έχουν στείλει πακέτο εδώ από όλη την ευρώπη γιατί ήταν παράνομοι...  :think:
Όχι ακριβώς - η Ελλάδα είναι transit για όλους αυτούς τους ταλαίπωρους. Ο προορισμός τους ουσιαστικά είναι η Κεντρική Ευρώπη - κάποια σοβαρή χώρα δηλ. :rolleyes:

Ξέρουν ότι έχουν έρθει μέσα στα σκατά, πνίγονται - αλλά δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν. :helpplea:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι ακριβώς - η Ελλάδα είναι transit για όλους αυτούς τους ταλαίπωρους. Ο προορισμός τους ουσιαστικά είναι η Κεντρική Ευρώπη - κάποια σοβαρή χώρα δηλ. :rolleyes:

Ξέρουν ότι έχουν έρθει μέσα στα σκατά, πνίγονται - αλλά δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν. :helpplea:

Αυτό εννοούσα δεν μπορούν να φύγουν-δηλαδή να πάνε σε καμιά σοβαρή χώρα  :grin:

Επισκέπτης
Ρε πατε καλα ορισμενοι ? Λετε να τους διωξουμε, να τους στηλουμε πισω, να τους ριξουμε στη θαλασα. Τι μαλακιες αποψεις ειναι αυτες ? Εδω οι περισοτεροι σκεφτομαστε να την κανουμε για αλλα μερη. Αλλοι για Κολομβια, αλλοι για Ταιλανδη, Ρωσια, Μολδαβια εγω για νησια Φωκλαντ, μεχρι και στο Βατικο παει ο τρικαρδος για να γαμησει. Και σας ρωταω : Αν τη κΑνουμε ολοι εμεις για αλλου και φυγουν και οι μεταναστες, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ρε πατε καλα ορισμενοι ? Λετε να τους διωξουμε, να τους στηλουμε πισω, να τους ριξουμε στη θαλασα. Τι μαλακιες αποψεις ειναι αυτες ? Εδω οι περισοτεροι σκεφτομαστε να την κανουμε για αλλα μερη. Αλλοι για Κολομβια, αλλοι για Ταιλανδη, Ρωσια, Μολδαβια εγω για νησια Φωκλαντ, μεχρι και στο Βατικο παει ο τρικαρδος για να γαμησει. Και σας ρωταω : Αν τη κΑνουμε ολοι εμεις για αλλου και φυγουν και οι μεταναστες, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ?
γιατι τωρα τις γαμαει κανεις;

Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα ότι ΑΥΤΗ είναι η πολιτική. Αυτή ακριβώς και ακολουθείται με συνέπεια. Ας πούμε γιατί δε μπαίνει στη χώρα κανένας σκοπιανός? Ενώ τα σύνορα είναι ανοιχτά και έρχονται εύκολα? Και στη χώρα τους δε πάει καλά η οικονομία τους? Δε τους θέλουν εδώ, δεν έρχονται.
Οι Πακιστανοι και Αφγανοι-συγκεκριμενα και αντιθετα με τους Σκοπιανους-ερχονται απο μια χωρα που βρισκεται ουσιαστικα σε πολεμο.
Ειναι,πολυ απλα,προσφυγες πολεμου,στον οποιο πολεμο συμμετεχει ΚΑΙ η Ελλαδα.
Το ιδιο συμβαινει με πλειστες οσες εθνοτητες μπαινουν τα τελευταια χρονια.
Άλλος ένας λόγος να σταματήσει αυτή η ιστορία.
Εγω ειπα πως σταματαει:Εχω δει αθλιες καταστασεις,οπου η ελλειψη"χαρτιων"εκανε το προβλημα που θα ειχε ενας Ελληνας 10-100-1000 φορες μεγαλυτερο για εναν αλλοδαπο.
Μην λεμε μαλακιες,μιλαμε για κατασταση ΣΚΟΠΙΜΟΥ αποκλεισμου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Από την άλλη ο φτωχός μουσουλμάνος ένα πράγμα θέλει: την πίστη του και τη θρησκεία του. Γενικά είναι καλοί άνθρωποι, χρυσοί θα έλεγα. Αλλά είναι σα τη θάλασσα. Ήρεμη και γαλήνια, σου αρέσει αλλά άμα φουρτουνιάσει σε πήρε και σε σήκωσε. Αυτή η απροσδιοριστία και το μη προβλέψιμο όμως τέτοιων ανορθολογικών κοσμοαντιλήψεων μπορεί να συμβαδίσει εύκολα με τις προοπτικές μιας εξορθολογισμένης κοινωνίας που υποτίθεται θέλει να προοδεύσει?

Όχι βέβαια, αν και το μη προβλέψιμο δε νομίζω πως είναι θέμα θρησκείας αλλά κουλτούρας. Έρχονται από άλλη κουλτούρα, ξένη προς εμάς. Θα μπορούσαν να είναι φανατισμένοι χριστιανοί και να δημιουργούσαν ανάλογα προβλήματα νομίζω...

Πολύ σωστά, ο φτωχός βρίσκει να πιαστεί μόνο απο τη θρησκεία του, όχι μόνο οι μουσουλμάνοι. Τότε αρχίζει ο φανατισμός. Όμως δεν ξέρω αν συμφωνώ στο ότι εμφυτεύεται στην κοινωνία. Και εδώ μπαίνει η αντιμετώπισή τους, για την οποία γεμίστηκαν τόσες σελίδες. Όσο τον βλέπεις τον άλλο σαν εχθρό και τον αφήνεις στη φτώχεια και στη δυστυχία, τόσο τρέφεις τον φανατισμό του. Αν ήταν σε ένα περιβάλλον όπου θα αντιμετωπίζονταν ως πολίτες, όχι φυσικά με μεγαλύτερη εύνοια από τον κάθε άλλο πολίτη της χώρας, δηλαδή αν αφομοιώνονταν στην κοινωνία, πιστεύω πως θα μετριαζόταν και ο φανατισμός τους... γιατί πολύ απλά δε θα είχαν να πολεμήσουν κανέναν εχθρό. Έτσι νομίζω, τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom