Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι ακριβώς - η Ελλάδα είναι transit για όλους αυτούς τους ταλαίπωρους. Ο προορισμός τους ουσιαστικά είναι η Κεντρική Ευρώπη - κάποια σοβαρή χώρα δηλ. :rolleyes:

Ξέρουν ότι έχουν έρθει μέσα στα σκατά, πνίγονται - αλλά δεν ξέρουν πως να ξεφύγουν. :helpplea:
Η λύση είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα τους. Δεν είναι από φτωχές χώρες. Από πλούσιες χώρες είναι. Απλά τα έχουν οι εμίρηδες οι σείχηδες οι μαχαραγιάδες κλπ. Πετρέλαια. Ομόλογα. Δολλάρια. Πυρηνικά. Όπλα. Οί ίδιοι οι άνθρωποι είναι σεβαστοί και καλοί. Και νομίζω ότι έστω και μια ανοχή πρέπει να χουμε. Και προσωπικά εγώ δεν έχω τίποτα μαζί τους που διαδήλωσαν έστω και με λίγα επεισόδια και ζημιές. Ας είναι. Οι ίδιοι παραφέρθηκαν κάπως εντάξει. Δε νομίζω να το ξανακάνουν .

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καθήστε να τρώτε πουτσα με τη σέσουλα απο τους καφροασιατες και λετε φιλοσοφιες μεσα στο μπουρδελα, καθήστε καθήστε. Υποστηριχτε τους να σας υποστηριξουν την κωλήθρα. Σφαξε με αγα να αγιασω :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
Επειδη η κουβεντα εχει ενα επιπεδο,καλυτερα να την πουλευεις σιγα-σιγα...

Λειπει και ο Ενφο που θα τα εχωνε καλυτερα στην αφεντια σου,δυστυχως.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό γιατί μπορεί να φύγει ένας άνθρωπος από την χώρα που μεγάλωσε;
ή νομίζεις ότι έτσι απλά ξυπνάς μια μέρα και λές φεύγω;

ή νομίζεις ότι δε σιχάθηκα τη βρώμα, τη μπίχλα, και το χάλι το μαύρο που επικρατεί στο κέντρο;
που νομίζεις ότι μεγάλωσα; στο μον ρεπό;
Και που να ξέρω ρε μεγάλε γιατί έφυγες. Μπορεί να πήγες να σπουδάσεις, μπορεί να βρήκες καλύτερη δουλειά κλπ. Αρα και εσύ δε γουστάρεις την όλη φάση που επικρατεί με την κατάντια (βρώμα, μπίχλα όπως λες) των μεταναστών και την αντιμετώπισες φεύγοντας. Εμείς γιατί πρέπει να τους ανεχτούμε δηλαδή?Ουσιαστικά σου εξηγώ ότι εσένα το θέμα δε σε αφορά.Είναι σαν να αρχίσω να λέω τη γνώμη μου για προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που ζεις για την οποία μαθαίνω νέα από τις ειδήσεις , δε μένεις εδώ οπότε τι κόβεσαι ρε παιδάκι μου?Εκτός αν πουλάς παραμύθια...όπως και να χει στα αρχίδια μου
THE END βαρέθηκα μάγκες, η άποψη μου είναι να βρεθεί ένας τρόπος να φύγει όλο αυτό το συφερτό, είμαι φασίστας τελικά εδώ μέσα το έμαθα ευτυχώς που υπάρχουν κάτι παιδάκια που με τις απόψεις τους με έκαναν να καταλάβω που ανήκω.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η λύση είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα τους. Δεν είναι από φτωχές χώρες. Από πλούσιες χώρες είναι. Απλά τα έχουν οι εμίρηδες οι σείχηδες οι μαχαραγιάδες κλπ. Πετρέλαια. Ομόλογα. Δολλάρια. Πυρηνικά. Όπλα.
Τώρα μ' έστειλες. Να βελτιωθούν οι γεω-πολιτικές σχέσεις παγκοσμίως, ώστε να έρθει ευημερία παντού. Το έχω κόψει, αλλιώς θα έλεγα πάω για τσιγάρο σ' αυτό το σημείο. :grin:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κουβέντα με επίπεδο και εσενα μεσα δε παει με την καμια. Η κουβέντα δεν εχει επιπεδο, για γελια ειναι οπως και οι απόψεις σας. Ειστε για να σας βαρανε το κεφάλι στον τοιχο και αν λετε κι αλλο κι αλλο. Τετοια μπαζα δε ξαναγιναν.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Dεν νομιζω οτι τιθεται θεμα υποστηριξης. Το σφαλμα και η κοντοφθαλμη αντιμετωπιση του θεματος ειναι το να ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι οι ιδιοι οι αλλοδαποι μεταναστες ειναι κακια φαρα και υπευθυνοι για ολα.
Και ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ σε αυτη την περιπτωση ειναι αυτος που:
1.δεν εχει πηδηξει παρανομη αλλοδαπη πουτανα
2.δεν εχει παρει παρανομη αλλοδαπη καθαριστρια σπιτι
3.δεν εχει παρει παρανομους αλλοδαπους για δουλεια σε κηπο, χτισιμο κτλ.
4.δεν εχει αγορασει cd απο μαυρο

Οποιος δεν τα εχει κανει αυτα μπορει να απαιτει την ομαδικη εξοντωση τους. Οχι οτι δεν ειναι καφροςκαι υποαναπτυκτος ο ιδιος αλλα μπορει να το λεει ελευθερως.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κουβέντα με επίπεδο και εσενα μεσα δε παει με την καμια. Η κουβέντα δεν εχει επιπεδο, για γελια ειναι οπως και οι απόψεις σας. Ειστε για να σας βαρανε το κεφάλι στον τοιχο και αν λετε κι αλλο κι αλλο. Τετοια μπαζα δε ξαναγιναν.

Να φύγουν όλοι-όλοι ή μόνο οι καφέ μουσουλμάνοι;

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να φύγουν όλοι-όλοι ή μόνο οι καφέ μουσουλμάνοι;

Οχι ρε ποιος ειπε να φύγουν???? Εδω να κατσουν να χουμε να γουσταρουμε. Εχει φαση να χαλάνε την Αθηνα επειδη σκιστηκε ενα μπακαλοχαρτο. Εχει φαση να σπανε αμαξια και καταστηματα επειδη τους υποκινουν. Καλο ειναι, δε κανει κακο, καλο κανει. Αφου γουσταριασα τοσο που πήγα με το αμαξι κεντρο για να μου το σπασουνε ετσι να γουσταρω με τρέλα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οχι ρε ποιος ειπε να φύγουν???? Εδω να κατσουν να χουμε να γουσταρουμε. Εχει φαση να χαλάνε την Αθηνα επειδη σκιστηκε ενα μπακαλοχαρτο. Εχει φαση να σπανε αμαξια και καταστηματα επειδη τους υποκινουν. Καλο ειναι, δε κανει κακο, καλο κανει. Αφου γουσταριασα τοσο που πήγα με το αμαξι κεντρο για να μου το σπασουνε ετσι να γουσταρω με τρέλα.

Φούσκες. Άλλο σε ρώτησα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι Πακιστανοι και Αφγανοι-συγκεκριμενα και αντιθετα με τους Σκοπιανους-ερχονται απο μια χωρα που βρισκεται ουσιαστικα σε πολεμο.
Ειναι,πολυ απλα,προσφυγες πολεμου,στον οποιο πολεμο συμμετεχει ΚΑΙ η Ελλαδα.
Το ιδιο συμβαινει με πλειστες οσες εθνοτητες μπαινουν τα τελευταια χρονια.Εγω ειπα πως σταματαει:Εχω δει αθλιες καταστασεις,οπου η ελλειψη"χαρτιων"εκανε το προβλημα που θα ειχε ενας Ελληνας 10-100-1000 φορες μεγαλυτερο για εναν αλλοδαπο.
Μην λεμε μαλακιες,μιλαμε για κατασταση ΣΚΟΠΙΜΟΥ αποκλεισμου.

Απ' όσο γνωρίζω η ελλάδα δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με το πακιστάν, το ιράκ και το σύνολο  των κρατών της μέσης ανατολής ενώ στο αφγανιστάν, μια μικρή ελληνική μονάδα δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί "πολεμική"...
Εκτός αυτού, το προηγούμενο καθεστώς του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν, είναι ό,τι χειρότερο και σίγουρα κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν θέλει ένα ολόκληρο κράτος στα χέρια τους...

'Αρα αρκετά με το παραμύθι ότι τους διώχνει ο ΕΣ από τις πατρίδες τους που αναπαράγεται σε αφίσσες αριστεριστών...

Όσο για την έλλειψη χαρτιών, μάυρη εργασία με άθλιες αναλογικά συνθήκες υπάρχει και σε ελληνάρες 15ης γενιάς, με χαρτιά και παπύρους και σε κλάδους που δεν τους ανταγωνίζονται μετανάστες (κυρίως σε white collar καταστάσεις)...
Ο λόγος είναι απλός: Η προσφορά είναι πολύ μεγαλύτερη από τη ζήτηση...
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα με τους μετανάστες- έχουμε πολύ περισσότερους απ' όσους μπορεί να απορροφήσει η αγορά εργασίας ή οι υπηρεσίες υγείας ή οι υπηρεσίες ασφαλείας...
Αυτό είναι η πηγή του προβληματος και όχι τα "χαρτιά"...
Και αυτή η ανεξέλεγκτη εισροή γαμάει και τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες..Ίσως μάλιστα να γαμάει πρώτα αυτούς και μετά τους γηγενείς.
Λες και αν βαφτίσουμε το κρέας ψάρι θα λύσουμε το πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom