Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φούσκες. Άλλο σε ρώτησα.

Τωρα μιλας σοβαρα θες απάντηση?παει καλα.
και βέβαια να φύγουν ολοι οι λαθρομετανάστες. Στεγνα. και να σταματησουν οπι Ελληνοποιήσεις και να μπει ποσοστό στους ξένους με πράσινη καρτα, ουτε πολιτες ουτε δικαιώματα ουτε τιποτα, και η αστυνομια να τους δινει αν καταλαβουν οτι αμα κανουν κιχ χαθήκανε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και αυτή η ανεξέλεγκτη εισροή γαμάει και τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες..Ίσως μάλιστα να γαμάει πρώτα αυτούς και μετά τους γηγενείς.

Και ο εγκλωβισμός τους εδώ. Νομίζω ότι αυτό είναι ίσως χειρότερο από την εισροή. Δεν μπορούν εύκολα από εδώ να πάνε στην υπόλοιπη ευρώπη, και αν μπορέσουν και τους πιάσουν τους φέρνουν πάλι εδώ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τωρα μιλας σοβαρα θες απάντηση?παει καλα.
και βέβαια να φύγουν ολοι οι λαθρομετανάστες. Στεγνα. και να σταματησουν οπι Ελληνοποιήσεις και να μπει ποσοστό στους ξένους με πράσινη καρτα, ουτε πολιτες ουτε δικαιώματα ουτε τιποτα, και η αστυνομια να τους δινει αν καταλαβουν οτι αμα κανουν κιχ χαθήκανε.

Και τι θα κάνετε χωρίς τις ξανθιές και μη θεές στα μπουρδέλα και στα στριπ;

Επισκέπτης
Και ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ σε αυτη την περιπτωση ειναι αυτος που:
1.δεν εχει πηδηξει παρανομη αλλοδαπη πουτανα
2.δεν εχει παρει παρανομη αλλοδαπη καθαριστρια σπιτι
3.δεν εχει παρει παρανομους αλλοδαπους για δουλεια σε κηπο, χτισιμο κτλ.
4.δεν εχει αγορασει cd απο μαυρο
Η εικονα της Ελλαδας απο το 1991 και δωθε.
Αμα φτασουν σε τετοιο επιπεδο συνειδησης τα φασιστοειδη να μου γραψεις.
Και αυτή η ανεξέλεγκτη εισροή γαμάει και τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες..Ίσως μάλιστα να γαμάει πρώτα αυτούς και μετά τους γηγενείς.
Ασε τα σαπια λεμε.
Οτι λετε τωρα για τα Πακια,τα λεγατε πριν 10-15 χρονια για τους Αλβανους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Dεν νομιζω οτι τιθεται θεμα υποστηριξης. Το σφαλμα και η κοντοφθαλμη αντιμετωπιση του θεματος ειναι το να ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι οι ιδιοι οι αλλοδαποι μεταναστες ειναι κακια φαρα και υπευθυνοι για ολα.

Οποιος δεν τα εχει κανει αυτα μπορει να απαιτει την ομαδικη εξοντωση τους. Οχι οτι δεν ειναι καφροςκαι υποαναπτυκτος ο ιδιος αλλα μπορει να το λεει ελευθερως.

Λοιπόν, η καθαρίστριά μου είναι ελληνίδα, δεν έχω κήπο και δεν αγοράζω παράνομα cd...Α, και οι πουτάνες που προτιμώ είναι αποκλειστικά κοινοτικές υπήκοοι, που εργάζονται ως τέτοιες νομότυπα στη χώρα τους και τις καλύπτει το κοινοτικό κεκτημένο...
Μπορώ να πάω να πετάξω καμια πέτρα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Dεν νομιζω οτι τιθεται θεμα υποστηριξης. Το σφαλμα και η κοντοφθαλμη αντιμετωπιση του θεματος ειναι το να ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι οι ιδιοι οι αλλοδαποι μεταναστες ειναι κακια φαρα και υπευθυνοι για ολα.

Οποιος δεν τα εχει κανει αυτα μπορει να απαιτει την ομαδικη εξοντωση τους. Οχι οτι δεν ειναι καφροςκαι υποαναπτυκτος ο ιδιος αλλα μπορει να το λεει ελευθερως.

Να το πούμε αν και έχει πολλάκις αναφερθεί
- Δεν μας ενοχλούν οι αλλοδαποί, μας ενοχλούν οι υπεράριθμοι
- Δεν μας ενοχλούν οι αλλοδαπές γενικώς

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

Συνημμένα

• lsd.jpg
    lsd.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 11

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λοιπόν, η καθαρίστριά μου είναι ελληνίδα, δεν έχω κήπο και δεν αγοράζω παράνομα cd...Α, και οι πουτάνες που προτιμώ είναι αποκλειστικά κοινοτικές υπήκοοι, που εργάζονται ως τέτοιες νομότυπα στη χώρα τους και τις καλύπτει το κοινοτικό κεκτημένο...

Πέτα, αλλά μετά να υποστείς τις συνέπεις χωρίς γκρίνια, καθώς δεν ζεις στο Αφγανιστάν αλλά σε μια χώρα που αναγνωρίζει κάποια δικαιώματα.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
ναι μπορεις αλλα θα εισαι καφρος και υποαναπτυκτος - στα δικα μου ματια- αλλα αυτο φανταζομαιδεν σε ενδιαφερει

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
και βέβαια να φύγουν ολοι οι λαθρομετανάστες. Στεγνα. και να σταματησουν οπι Ελληνοποιήσεις και να μπει ποσοστό στους ξένους με πράσινη καρτα, ουτε πολιτες ουτε δικαιώματα ουτε τιποτα, και [size=12pt]η αστυνομια να τους δινει αν καταλαβουν οτι αμα κανουν κιχ χαθήκανε[/size].
Να φανταστώ ότι βλέπεις αυτό το βιντεάκι και χύνεις? :boobies:

:uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ασε τα σαπια λεμε.
Οτι λετε τωρα για τα Πακια,τα λεγατε πριν 10-15 χρονια για τους Αλβανους.

Κάθε άλλο παρά σάπια...
Και για την ακρίβεια αποδεικνύει αυτό που λέω περί κορεσμου: Το 1991 υπήρχαν κάποιες "κενές θέσεις" και μια σχετική ζήτηση και παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν προβλήματα, αρκετά εκ των οποίων εξακολουθούν να υφίστανται...

Με τους αλβανούς και τους λοιπούς ανατολικοευρωπαίους να μην έχουν απορροφηθεί πλήρως, τώρα εχουμε και δεύτερο κύμα από λαούς που έχουν πολιτισμικά πολύ μικρότερη σχέση απ' ό,τι είχαμε με τα αλβανά και τους ευεργετηθέντες από τον υπαρκτό σοσιαλισμό...

Το γεγονός ότι είναι πιο "αφομοιώσιμοι" από τα πάκια, δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά ή δεν δημιούργησαν ή δημιουργούν προβλήματα...

Κοινώς, ήταν στραβό το κλήμα, το δάγκωσε και ο αφγανός..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τελευταία φορά. Ο enfo είναι φιλικό πρόσωπο, συνομιλούμε πολύ πριν κάποιοι γνωρίσουν το site. Συνεχίζει να μιλάει με επιχείρηματα και δεν αυτογελοιοποιήται με λοιδωρίες σε σοβαρά θέματα όπως άτομα πεπερασμένων επιχειρημάτων και νοημοσύνης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom