Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Να φανταστώ ότι βλέπεις αυτό το βιντεάκι και χύνεις? :boobies:

:uglystupid:

Δε χύνω γιατι δυστυχως ειναι ενα περιστατικο ενω επρεπε να ειναι γενικη πρακτικη και πολυ πιο βίαια. Εσεις παλι χύνετε με τους ινδοαφγανοπακιστανοιρακινοσυριους. Ο καθενας με τα βιτσια του.
Δηλαδη ρε αβανταδοροι θετε να πειτε οτι πατε εκι που συχναζουν και κανετε παρεΐτσα και τα λετε, και πατε και στα στεκια τους και τους γουσταρετε για γειτόνους και αμα σας ζητήσουν κατι τους το δίνετε? Στην κοπέλα σας θα λεγατε να περασει απο αγιο παντελεημονα και τριγωνο διαβολου ετσι, μιας και δεν υπάρχει κανενα προβλημα ας πουμε ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι μπορεις αλλα θα εισαι καφρος και υποαναπτυκτος - στα δικα μου ματια- αλλα αυτο φανταζομαιδεν σε ενδιαφερει

Εσύ έβαλες την παραβολή από τη βίβλό και εγώ σου απάντησα επίσης μεταφορικά-  δεν πρόκειται να πετάξω πέτρες στην πραγματικότητα...
Απλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια-  επειδή εσύ απασχολούσες ή συναλλασόσουν με παράνομους μετανάστες δε σημαίνει ότι το έκαναν όλοι ούτε και ότι είναι σωστό...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Απάντα σε παρακαλώ κάτι. Άμα ψηφίζαμε διαφορετικούς τι θα έκαναν? Μια λύση δε γίνεται ρε παιδιά να προτείνετε? Λένε όλοι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Επιτέλους εξηγήστε πως την εννοείτε!Όπως οι Η.Π.Α.? Που έληξε η βίζα του φίλου μου και του λένε σε δύο μέρες φεύγεις από τη χώρα? Μα... Δεν έχει μα και ξεμα... σε μπουζουριάζει το FBI. Και έβγαλε άρον άρον εισιτήρια 1 500 δολλάρια one way και άντε γεια... Άμα ήθελε ας έμενε. Σα τη Ρωσία? Σα την Κίνα? Σα τη Σουηδία? Σα του Πακιστάν ? Των Η.Α.Ε.? Εξηγήστε τι εννοείται και πείτε μια γαμημένη λύση επιτέλους!

κΑταρχην θα πρεπει να υπαρχει ποσοστο σε σχεση με τον πληθυσμο των ντοπιων. Απο τους 300.000 τελικα που θα μεινουν να εχουν ειδικευση βαση των επαγγελματων που χρειαζεται η Ελλαδα. ΕΠΙΣΗς ....

1.Προυποθεση οτι οι παραμενοντες θα ειναι υγιεις (μετα απο διαβεβαιωση απο ΥΠΟΥΡΓειο υγειας
2. η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς δεν θα ειναι απο ισλαμικες χωρες

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon: μαζεψτε τους,μην το κανουμε εμεις

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Να φανταστώ ότι βλέπεις αυτό το βιντεάκι και χύνεις? :boobies:

:uglystupid:

καλα το πιο ωραιο ειναι να διαβάσετε τι σχολια εχουν γραψει για το βιντεο αυτο....απλα δειτε κατω απο το βιντεο στην σελιδα  του youtube....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Για τελευταία φορά. Ο enfo είναι φιλικό πρόσωπο, συνομιλούμε πολύ πριν κάποιοι γνωρίσουν το site. Συνεχίζει να μιλάει με επιχείρηματα και δεν αυτογελοιοποιήται με λοιδωρίες σε σοβαρά θέματα όπως άτομα πεπερασμένων επιχειρημάτων και νοημοσύνης
Επειδή εμμέσως μπορεί να αναφέρεσαι σε μένα, κατάλαβες εγώ να εννοώ πουθενά ότι δεν είναι σοβαρός? :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε χύνω γιατι δυστυχως ειναι ενα περιστατικο ενω επρεπε να ειναι γενικη πρακτικη και πολυ πιο βίαια.
Κανονικά με αυτό που είπες, θα έπρεπε να logάρουν IP και να σε πάνε στην Αλεξάνδρας να δώσεις εξηγήσεις.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
καψανε υπογειο τζαμί στο κεντρο....
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ε;;;;;;;
στην ΕΕ δεν υπάρχει πλέον ο όρος μετανάστης. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;
Ευρωπαίος πολίτης λέγεται ο κάτοικος άλλης χώρας εντός Ευρωπαικών συνόρων.........
Στην ορολογια κολησες;;;
Gustarbeiter λεγεσαι. :grin:
Συγνωμη για την ορθογραφια    ;)

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κανονικά με αυτό που είπες, θα έπρεπε να logάρουν IP και να σε πάνε στην Αλεξάνδρας να δώσεις εξηγήσεις.

Ετσι που ειναι το καθεστως της τρομοκρατικης πλουτοδημοκρατειας δε θα μου κανει καμια εντύπωση αυτο που λες. Υπάρχει το αδίκημα γνώμης, δεν επιτρέπεται να εχεις αντίθετη γνωμη απο το καθεστως, πρέπει αν εχεις με το στανιο τη δικιά του. Μετα υποτίθεται εχει αλλη ουσια απο στρατοκρατείες και φασιστικά καθεστώτα. Μπομπόλια, που λέει κι ο Σαλονικιος στα βιντεο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εννόησα ότι γράφεται

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Εσύ έβαλες την παραβολή από τη βίβλό και εγώ σου απάντησα επίσης μεταφορικά-  δεν πρόκειται να πετάξω πέτρες στην πραγματικότητα...
Απλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια-  επειδή εσύ απασχολούσες ή συναλλασόσουν με παράνομους μετανάστες δε σημαίνει ότι το έκαναν όλοι ούτε και ότι είναι σωστό...
Ως σωστος συζητητης θα συμφωνησω οτι παρερμηνευσα το ριξιμο πετρας, mea culpa
και εξ ιδιων δεν συναλασσομαι μια και θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.
απλα πιστευω απ οσα εχω δει οτι οι φανατικοτεροι υποστηρικτες της "κοκκινης καρτας στο Χασαν"
ειναι αυτοι που τους χρησιμοποιουν περισσοτερο. Οπως οι Κου Κλουξ Κλαν που συλλαμβανονται με μαυρες πορνες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Να συνεισφερω κι εγω στην εποικοδομιτικη κουβεντα...

:rockon: μαζεψτε τους,μην το κανουμε εμεις

Σιγα, σιγα θα μας παρουν τα σκαγια ρε αντρες... Αν μεχρι αυριο το πρωι δε σας δω στις ειδησεις να κανετε αυτα που λετε, ειστε οι μεγαλυτερες κοτες που περπατησαν ποτε στη γη...

Gallina_bianca.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ως σωστος συζητητης θα συμφωνησω οτι παρερμηνευσα το ριξιμο πετρας, mea culpa
και εξ ιδιων δεν συναλασσομαι μια μια και θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.
απλα πιστευω απ οσα εχω δει οτι οι φανατικοτεροι υποστηρικτες της "κοκκινης καρτας στο Χασαν"
ειναι αυτοι που τους χρησιμοποιουν περισσοτερο. Οπως οι Κου Κλουξ Κλαν που συλλαμβανονται με μευρες πορνες

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τις δυο τελευταίες σου φράσεις...Η υποκρισία πάει σύννεφο...
Τόσο αυτή που εύστοχα επισημαίνεις όσο και η άλλη, αυτή κάποιων που ζουν στην εκάλη και το ψυχικό και θεωρούν ρατσιστές και ξενόφοβους τους έλληνες του αγ. παντελεήμονα...

Επισκέπτης
Εγω παντως θα το σκεφτω πολυ να ξαναπαρω Αφγανους στον τρυγο. Λιωσανε ολες τις σταφιδες περσι. Ασε που ολη την ωρα προσευχοντε.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Η σημαία μας έχει ως έμβλημα τον σταυρό δεν έχει την ημισελήνο αυτό σημαίνει ότι είμαστε χριστιανικό κράτος όχι ισλαμικό αν αυτό δεν αρέσει στους μουσουλμάνους  στα τσακίδια από την Ελλάδα γαμώ αυτούς τον Πουτανας γιο και πούστη μωάμεθ και το γαμημένο και ψωλοχημενο κοράνι τους. Για μένα ισχύει αυτό

Συνημμένα

• gr}exort.gif
    gr}exort.gif
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 12

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και που να ξέρω ρε μεγάλε γιατί έφυγες. Μπορεί να πήγες να σπουδάσεις, μπορεί να βρήκες καλύτερη δουλειά κλπ. Αρα και εσύ δε γουστάρεις την όλη φάση που επικρατεί με την κατάντια (βρώμα, μπίχλα όπως λες) των μεταναστών και την αντιμετώπισες φεύγοντας. Εμείς γιατί πρέπει να τους ανεχτούμε δηλαδή?Ουσιαστικά σου εξηγώ ότι εσένα το θέμα δε σε αφορά.Είναι σαν να αρχίσω να λέω τη γνώμη μου για προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που ζεις για την οποία μαθαίνω νέα από τις ειδήσεις , δε μένεις εδώ οπότε τι κόβεσαι ρε παιδάκι μου?Εκτός αν πουλάς παραμύθια...όπως και να χει στα αρχίδια μου
THE END βαρέθηκα μάγκες, η άποψη μου είναι να βρεθεί ένας τρόπος να φύγει όλο αυτό το συφερτό, είμαι φασίστας τελικά εδώ μέσα το έμαθα ευτυχώς που υπάρχουν κάτι παιδάκια που με τις απόψεις τους με έκαναν να καταλάβω που ανήκω.

ωραία λογική...
κάποιος που δεν βλέπει μπάλλα και δεν πηγαίνει γήπεδο δεν μπορεί να έχει άποψη για τα γεγομότα του Λαυρίου.
κάποιος που δεν πηγαίνει εκκλησία και δεν είναι χριστιανός δεν μπορεί να έχει άποψη για τις πουστιές που κάνουν οι παπάδες.
γενικά κάποιος μπορεί σε μια δημοκρατία να έχει άποψη μόνο εάν συμμετέχει σε ένα κοινωνικό συμβάν.
ΑΡΑ.
οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να εχουν αποψη για τα οικονομικά αφού δεν συμμετεχουν στην παραγωγή.
οι φοιτητές το ίδιο.
Ούτε και οι καθηγητές πανεπιστημίου που διαμένουν στο εξωτερικό μπορούν να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα στην ελληνική παιδεία.

για τα λοιπά συμφωνούμε.

Επισκέπτης
Επειδή δεν απαντάς καθαρά, ρωτάω. Σε ποιο post είπα ότι ο Enfo δεν είναι σοβαρός?
Σε μενα τα χωνει οτι δεν ειμαι σοβαρος,μην αναρωτιεσαι.
Πλακωθηκαμε προχθες με τον leonoro,για αυτο.
Τόσο αυτή που εύστοχα επισημαίνεις όσο και η άλλη, αυτή κάποιων που ζουν στην εκάλη και το ψυχικό και θεωρούν ρατσιστές και ξενόφοβους τους έλληνες του αγ. παντελεήμονα...
Διορθωση:Τους Χρυσαυγιτες που μαζευτηκαν στον Αγιο Παντελεημωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom