Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ωραία λογική...
κάποιος που δεν βλέπει μπάλλα και δεν πηγαίνει γήπεδο δεν μπορεί να έχει άποψη για τα γεγομότα του Λαυρίου.
κάποιος που δεν πηγαίνει εκκλησία και δεν είναι χριστιανός δεν μπορεί να έχει άποψη για τις πουστιές που κάνουν οι παπάδες.
γενικά κάποιος μπορεί σε μια δημοκρατία να έχει άποψη μόνο εάν συμμετέχει σε ένα κοινωνικό συμβάν.
ΑΡΑ.
οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να εχουν αποψη για τα οικονομικά αφού δεν συμμετεχουν στην παραγωγή.
οι φοιτητές το ίδιο.
Ούτε και οι καθηγητές πανεπιστημίου που διαμένουν στο εξωτερικό μπορούν να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα στην ελληνική παιδεία.

για τα λοιπά συμφωνούμε.

Μπορει να εχεις λογο για τα γεγονοτα του Λαυριου ως πολιτης που δεν ασχολειται με ποδοσφαιρο αλλα δεν θα πας να  εκφρασεις την γενικη-εγκυκλοπαιδικη σου γνωμη στο δικαστηριο! Μονο οι παροντες ξερουν πραγματικα τι εγινε και εχουν αμεση γνωμη.

Εσυ εχεις ταυτισει το μελλον ΣΟυ με την <<Γαλλια>> , προφανως λειπεις χρονια απο την ελλαδα...ποσο καλα γνωριζεις τι κριση και τι κλιμα υπαρχει στην Ελλαδα..οταν 150.000 ανεργους ειχαμε τους 12 τελευταιους μηνες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπορει να εχεις λογο για τα γεγονοτα του Λαυριου ως πολιτης που δεν ασχολειται με ποδοσφαιρο αλλα δεν θα πας να  εκφρασεις την γενικη-εγκυκλοπαιδικη σου γνωμη στο δικαστηριο! Μονο οι παροντες ξερουν πραγματικα τι εγινε και εχουν αμεση γνωμη.

Κι από πότε το φόρουμ έγινε δικαστήριο; Γνώμες εκφράζονται.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Καλα εσυ εισαι εντελως καμενος. Το avatar σου δειχνει οτι δεν πας τους Εβραιους και καλα κανεις και απο την αλλη εχει για θεο εναν Εβραιο, τον Ιησου.

Ο ιησους ως γιο θεου δεν εχει εθνικοτητα. Δηλαδη ο Αλλαχ ειναι Πακιστανος?

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Η σημαία μας έχει ως έμβλημα τον σταυρό δεν έχει την ημισελήνο αυτό σημαίνει ότι είμαστε χριστιανικό κράτος όχι ισλαμικό αν αυτό δεν αρέσει στους μουσουλμάνους  στα τσακίδια από την Ελλάδα γαμώ αυτούς τον Πουτανας γιο και πούστη μωάμεθ και το γαμημένο και ψωλοχημενο κοράνι τους. Για μένα ισχύει αυτό

αλλα και η σημαια του δημου Αθηναιων εχει ως εμβλημα τον ισοσκελη σταυρο με την θεα Αθηνά κεντραρισμενη.. :grin: :grin: :grin:

[flash=450,300]]

Επισκέπτης
Και ίσως είχε κάποτε κάποια επικοινωνιακή αξία να βαφτίζεις φασίστα ή χρυσαυγίτη όποιον έχει άλλη άποψη για το θέμα της μετανάστευσης αλλά η υπερβολική χρησιμοποίηση των προσδιορισμών αυτών για ψύλλου πήδημα, οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...
Δεν γινεται καθολου τυχαια αυτο και δεν το κανει ενας και δυο...ειναι βασικο σημειο της πραπαγανδας των κομουνιστων οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν να το ονομαζουν φασιστικο,ρατσιστικο κλπ για να γελοιοποιουν την σηζητηση

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Ο πατέρας του όμως είναι εβραίος.

Edit: και των δυο, εδώ που τα λέμε.

Edit2: από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα μαλακία, ο Αλλάχ είναι Εβραίος και πατέρας του Ιησού  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βλέπεις παντού χρυσαυγίτες...
Ή έχουν πετύχει τη διάσπαση του ατόμου και φαίνονται πολλοί ή εσύ τα βλέπεις διπλά και τριπλά...

Και ίσως είχε κάποτε κάποια επικοινωνιακή αξία να βαφτίζεις φασίστα ή χρυσαυγίτη όποιον έχει άλλη άποψη για το θέμα της μετανάστευσης αλλά η υπερβολική χρησιμοποίηση των προσδιορισμών αυτών για ψύλλου πήδημα, οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...
Ήτοι στο να βλέπει με συμπαθεια ή έστω αδιαφορία τα ακροδεξιά κινήματα όλο και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού...
Και αυτό δεν είναι ευχάριστο, κάθε άλλο.

το κακό που βλέπω με τους Ελληνες τώρα που είμαι μακριά είναι ότι παντού κάποιον άλλο βλέπουν.
επίσης διαπιστώνω με μεγάλη μου θλίψη εδώ που είμαι ότι και γω για αρκετά χρόνια είχα πάψει να χαίρομαι τη ζωή...
μια μου έφταιγε η εφορία, μια το ΙΚΑ, μια το νέφος, μια η κίνηση, μια η έλλειψη παρκινγκ, μια η ακρίβεια, μια οι κλέφτες πολιτικοί, μια η οικογένειά μου, μια η χώρα, μια οι μετανάστες, μια η μαλακία που με δέρνει....
Τελικά φεύγοντας μακριά διαπίστωσα ότι η Ελλάς έχει καταντήσει σε ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά της είτε για πολύ σημαντικό λόγο είτε για μια μαλακία.........
Εάν δεν αλλάξει το μεντάλιτι του λαού σύντομα θα αρχίσουν μετά τις μάχες του δεκέμβρη με τους κουκουλοφόρους και τα ματ και οι μάχες μεταξύ πολιτών, δλδ γενίκευση αυτών που γίνονται στα γήπεδα...
Ακόμα και εδώ μέσα βλέπεις πολύ μίσος, τσαμπουκάδες, μπινελίκια, γαμήσια για ασήμαντη αφορμή...
Κοινως το κάθε ωικ κουβαλάει από την έξω ζωή ένα κάρο καθημερινά προβλήματα και όλα τα βγάζει εδώ....
Κοινώς αυτό που διαπιστώνει κανείς εδώ μέσα σε βάθος χρόνου είναι πολλή δυστυχία των περισσοτέρων ελλήνων ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδεολογίας ή επαγγέλματος.
Η χώρα νοσεί βαθια και μαζί με αυτήν και ο απλός πολίτης.

Επισκέπτης
Tελικα τι θα κανετε με αυτον τον Jeronymo που θελει να μοιρασει συσσιτιο σε Πακια και Αφγανα?
Και μαλιστα στον Αγιο Παντελεημονα,στην γειτονια που μενετε-λεμε τωρα...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Κι από πότε το φόρουμ έγινε δικαστήριο; Γνώμες εκφράζονται.

Καλα πας καλα? Ειπα να δικασουμε κανεναν? Απλα δεν μπορει εγω που δεν ημουν παρων να εκφρασω γνωμη οταν δεν ημουν μπροστα στο δικαστηριο και να καταδικασω  η να αθωωσω ενα ανθρωπο που δεν πρεπει να αθωωθει η τουμπαλην

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να υποθεσω οτι οι Yrett και Str81977 ειναι αμφοτεροι Κατοικοι Αγιου Παντελεημωνα?

Η,οτι δειχνουν ευαισθησια για τους Χρυσαυγιτες και τις συγκεντρωσεις τους σε μια γειτονια γεματη Πολωνους,Ρωσους,Πακιστανους,Γεωργιανους κλπ?Οποτε εσυ χαιδευεις τα αυτια των"μετριοπαθων"ΛΑΟΣιτων για να μην περασουν οι εγγονοι του Παπαδογκωνα...
Ρε δεν κοβεις τα σαπια λεω γω?

Βρε ποντικούλη μου, πότε θα σταματήσεις να ταυτίζεις όποιον αντιτίθεται στις αριστερίστικες ιδέες σου με ταγματασφαλίτη, δωσίλογο και κατοχικό λαδέμπορα;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Καλα πας καλα? Ειπα να δικασουμε κανεναν? Απλα δεν μπορει εγω που δεν ημουν παρων να εκφρασω γνωμη οταν δεν ημουν μπροστα στο δικαστηριο και να καταδικασω  η να αθωωσω ενα ανθρωπο που δεν πρεπει να αθωωθει η τουμπαλην

σε αυτο εχεις δικιο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Οκέι, λάθος κατάλαβα.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Tελικα τι θα κανετε με αυτον τον Jeronymo που θελει να μοιρασει συσσιτιο σε Πακια και Αφγανα?
Και μαλιστα στον Αγιο Παντελεημονα,στην γειτονια που μενετε-λεμε τωρα...

Ο Τζερωνυμο πρεπει να ξυριστει ως αιρετικος διοτι δεν καταφερε ακομα να τους κανει χριστιανους και προστατευει εχθρους της Πιστευως

Επισκέπτης
Ο πατέρας του όμως είναι εβραίος.
Τα κρινα ειναι εβραικης καταγωγης?
Βρε ποντικούλη μου, πότε θα σταματήσεις να ταυτίζεις όποιον αντιτίθεται στις αριστερίστικες ιδέες σου με ταγματασφαλίτη, δωσίλογο και κατοχικό λαδέμπορα;
Οταν αυτος που ειναι αντιθετος στις αριστεριστικες ιδεες μου παψει να χαιδευει τα αυτια των ταγματασφαλιτων,δοσιλογων και κατοχικων λαδεμπορων-και των εγγονων τους βεβαιως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που να ξερω απο που ειναι ο Αλλαχ, με τους θεους γενικα δεν τα παω πολυ καλα. Ο δικος σας παντως ειναι Εβραιος.
ο Αλλάχ τον μουσουλμάνων είναι ο Θεός των Χριστιανών και ο Θεός των Εβραίων....
τα σπάσανε όταν ήρθε ο Ιησούς και μετά ο Μωάμεθ...

η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ελάχιστοι γνωρίζουν πως και οι 3 αυτές θρησκείες έχουν κοινό Θεό το Θεό των Εβραίων.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Δεν γινεται καθολου τυχαια αυτο και δεν το κανει ενας και δυο...ειναι βασικο σημειο της πραπαγανδας των κομουνιστων οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν να το ονομαζουν φασιστικο,ρατσιστικο κλπ για να γελοιοποιουν την σηζητηση
αφου εθνικιστικες αποψεις εκφραζονται και ρατσιστικες τι θες να πουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom