Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η σημαία μας έχει ως έμβλημα τον σταυρό δεν έχει την ημισελήνο αυτό σημαίνει ότι είμαστε χριστιανικό κράτος όχι ισλαμικό αν αυτό δεν αρέσει στους μουσουλμάνους  στα τσακίδια από την Ελλάδα γαμώ αυτούς τον Πουτανας γιο και πούστη μωάμεθ και το γαμημένο και ψωλοχημενο κοράνι τους. Για μένα ισχύει αυτό

Όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Τομίτο:

Ισλαμιστές και χριστιανοί, ετούτη η γη δεν σας χωρεί...

Εδώ είναι η γη του Δία...Οι μονοθεϊστές να λύσουν τις διαφορές τους σε καμια Ιερουσαλήμ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Για την αντιγραφή,
Τζίμης Πανούσης
Φιλε,χωρις παρεξηγηση,ο χοντρος ειναι πολυ ρατσιστης.Εχει εναν καημενο μαυρο στην εκπομπη του,που αραπη τον ανεβαζει ,αραπη τον κατεβαζει.Αλλα ειναι και πολυ γατα ο χοντρος.....  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και μαλιστα στον Αγιο Παντελεημονα,στην γειτονια που μενετε-λεμε τωρα...

Δεν λέμε μερικοι μένουμε εκεί και πάλι καλά που το ξέρουν οι Συναγωνιστές εδώ. Θες να περάσεις μια βόλτα;  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
ο Αλλάχ τον μουσουλμάνων είναι ο Θεός των Χριστιανών και ο Θεός των Εβραίων....
τα σπάσανε όταν ήρθε ο Ιησούς και μετά ο Μωάμεθ...

η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ελάχιστοι γνωρίζουν πως και οι 3 αυτές θρησκείες έχουν κοινό Θεό το Θεό των Εβραίων.

:thumbsup: πεστα,πεστα....
ο χριστιανισμος και ο μωαμεθανισμος ειναι τα γνησια παιδια του εβραϊσμου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι και ο περσονας κρινει την πολιτικη κατασταση της Ελλαδας με βαση αυτη της τσεπης του και της Γαλλιας που μενει...και μας το παιζει διανοουμενος

για θέσπισέ μου τα αντικειμενικά κριτήρια......

Επισκέπτης

Συνημμένα

• JahRastafari.jpg
    JahRastafari.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 12

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα γι αυτό και σφάζονται αναμεταξύ τους.... και οι εβραίοι απορρίπτουν και τους δυό....
τρελλό γέλιο λέμε......

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Απλα δεν μπορει εγω που δεν ημουν παρων να εκφρασω γνωμη οταν δεν ημουν μπροστα στο δικαστηριο και να καταδικασω  η να αθωωσω ενα ανθρωπο που δεν πρεπει να αθωωθει η τουμπαλην
Ούτε οι δικαστές είναι μπροστά στο κάθε συμβάν - ψάχνουν μέσα από τη μπουρδολογία των δικηγόρων να βρουν την αντικειμενική αλήθεια, μόνο που η απόφαση τελικά είναι μια υποκειμενική θεώρηση της πραγματικότητας.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ο πατέρας του όμως είναι εβραίος.

Edit: και των δυο, εδώ που τα λέμε.

ΚΑλυτερα να διαβασεις Αγγελο Σακκετο...για την Εθνικοτητα της ΠΑναγιας και για την Γαλιλαια των (ελληνικων) εθνων.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Και χεράκι-χεράκι φαινομενικά αντίθετοι ετοιμάζουν την παγκόσμια Ιερουσαλημ. Όπως ο Μαρξισμός & Φιλελευθερισμός... ή όπως Διαίρει και Βασιλευε ή όπως το Μήλον της Έριδος

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το κακό που βλέπω με τους Ελληνες τώρα που είμαι μακριά είναι ότι παντού κάποιον άλλο βλέπουν.
επίσης διαπιστώνω με μεγάλη μου θλίψη εδώ που είμαι ότι και γω για αρκετά χρόνια είχα πάψει να χαίρομαι τη ζωή...
μια μου έφταιγε η εφορία, μια το ΙΚΑ, μια το νέφος, μια η κίνηση, μια η έλλειψη παρκινγκ, μια η ακρίβεια, μια οι κλέφτες πολιτικοί, μια η οικογένειά μου, μια η χώρα, μια οι μετανάστες, μια η μαλακία που με δέρνει....
Τελικά φεύγοντας μακριά διαπίστωσα ότι η Ελλάς έχει καταντήσει σε ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά της είτε για πολύ σημαντικό λόγο είτε για μια μαλακία.........
Εάν δεν αλλάξει το μεντάλιτι του λαού σύντομα θα αρχίσουν μετά τις μάχες του δεκέμβρη με τους κουκουλοφόρους και τα ματ και οι μάχες μεταξύ πολιτών, δλδ γενίκευση αυτών που γίνονται στα γήπεδα...
Ακόμα και εδώ μέσα βλέπεις πολύ μίσος, τσαμπουκάδες, μπινελίκια, γαμήσια για ασήμαντη αφορμή...
Κοινως το κάθε ωικ κουβαλάει από την έξω ζωή ένα κάρο καθημερινά προβλήματα και όλα τα βγάζει εδώ....
Κοινώς αυτό που διαπιστώνει κανείς εδώ μέσα σε βάθος χρόνου είναι πολλή δυστυχία των περισσοτέρων ελλήνων ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδεολογίας ή επαγγέλματος.
Η χώρα νοσεί βαθια και μαζί με αυτήν και ο απλός πολίτης.

:thumbsup:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΚΑλυτερα να διαβασεις Αγγελο Σακκετο...για την Εθνικοτητα της ΠΑναγιας και για την Γαλιλαια των (ελληνικων) εθνων.

ΚΑι τον βάφτισε η Ελληνίς με εβραϊκό όνομα? Περιτομή γιατί έκανε? Και μάλιστα γιατί την γιορτάζετε κιόλας?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Αναφέρει και την Ιαπωνία, που κάποτε ήταν Άπω Ιωνία;  :2funny: :2funny: :2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ούτε οι δικαστές είναι μπροστά στο κάθε συμβάν - ψάχνουν μέσα από τη μπουρδολογία των δικηγόρων να βρουν την αντικειμενική αλήθεια, μόνο η απόφαση τελικά είναι μια υποκειμενική θεώρηση της πραγματικότητας.

ναι βρε ανθρωπε μου αλλα κρινουν βαση μιας συγκεκριμενης νομοθεσιας και <<ανακρυνοντας>> παροντες μαρτυρες για να βγαλει μια αποφαση οσο πιο κοντα στην αληθεια δεν <<ανακρυνει>> μαρτυρες μαιμου!!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

Επισκέπτης
«Κάθε λαός», έλεγε ο Ρόζενμπεργκ, «για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και για να εκπληρώσει την ιστορική του αποστολή, οφείλει να ζει σύμφωνα με τις δικές του παραδόσεις και τους δικούς του κανόνες. Οι φιλοσοφίες που δεν δέχονται αυτή την ιδιαίτερη μοίρα κάθε λαού, ή κάθε εθνικής κοινότητος, δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο χάος».Ο εθνικισμός αυτού του είδους οδήγησε φυσικά τον Ρόζενμπεργκ στην καταδίκη του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Αλλά οι ιδεολογίες δεν είναι παρά η σύγχρονη μορφή παλαιοτέρων δοξασιών. Δεν θα είχαν υπάρξει χωρίς τον εβραιοχριστιανισμό. «Πρέπει λοιπόν», λέει ο Ρόζενμπεργκ, «να καταπολεμηθεί το κακό στην ρίζα του, να κτυπηθούν, δηλαδή, ο ιουδαϊσμός και οι χριστιανικές Εκκλησίες αν θέλωμε να ξεμπερδέψωμε μια και καλή με τα σύγχρονα παράγωγα τους».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom