το κακό που βλέπω με τους Ελληνες τώρα που είμαι μακριά είναι ότι παντού κάποιον άλλο βλέπουν.
επίσης διαπιστώνω με μεγάλη μου θλίψη εδώ που είμαι ότι και γω για αρκετά χρόνια είχα πάψει να χαίρομαι τη ζωή...
μια μου έφταιγε η εφορία, μια το ΙΚΑ, μια το νέφος, μια η κίνηση, μια η έλλειψη παρκινγκ, μια η ακρίβεια, μια οι κλέφτες πολιτικοί, μια η οικογένειά μου, μια η χώρα, μια οι μετανάστες, μια η μαλακία που με δέρνει....
Τελικά φεύγοντας μακριά διαπίστωσα ότι η Ελλάς έχει καταντήσει σε ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά της είτε για πολύ σημαντικό λόγο είτε για μια μαλακία.........
Εάν δεν αλλάξει το μεντάλιτι του λαού σύντομα θα αρχίσουν μετά τις μάχες του δεκέμβρη με τους κουκουλοφόρους και τα ματ και οι μάχες μεταξύ πολιτών, δλδ γενίκευση αυτών που γίνονται στα γήπεδα...
Ακόμα και εδώ μέσα βλέπεις πολύ μίσος, τσαμπουκάδες, μπινελίκια, γαμήσια για ασήμαντη αφορμή...
Κοινως το κάθε ωικ κουβαλάει από την έξω ζωή ένα κάρο καθημερινά προβλήματα και όλα τα βγάζει εδώ....
Κοινώς αυτό που διαπιστώνει κανείς εδώ μέσα σε βάθος χρόνου είναι πολλή δυστυχία των περισσοτέρων ελλήνων ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδεολογίας ή επαγγέλματος.
Η χώρα νοσεί βαθια και μαζί με αυτήν και ο απλός πολίτης.