Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σου εξηγω πως δεν ασχολουμε ουτε με απασχολει το αν και τι παρανομο κρυβεται πισω απο το επιμαχο θρησκευτικο βιβλιο.
αυτο δε θα επρεπε να γινεται λογος να απαγορευουμε σα λαους αλλης θρησκευτικης πεποιθησης να διατηρησουν τα εθιμα τους.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα posts, ειδες να λεω πουθενα για απαγορευση των θρησκετικων ηθων και εθιμων των μεταναστων? Μηπως θελεις να μας πεισεις οτι ο Αστυνομικος που εκανε τον ελεγχο στον μουσουλμανο μεταναστη, τον εκανε για θρησκευτικους λογους? Φιλε μου αλλο πραγμα η ελευθερια και αλλο πραγμα η ασυδοσια! Αλλο πραγμα η ανεξιθρησκεια και αλλο η αλλαγη θρησκευτικης ταυτοτητας!Και οπως ειπα και σε προηγουμενο post αλλο πραγμα οι "προχωρημενες" πολιτικες αποψεις και αλλο πραγμα η προδοσια!!! Και στην τελικη το ιδιο υποπτοι ειναι και στον ιδιο ελεγχο πρεπει να υποκεινται ολοι οι υποπτοι ειται ειναι Ελληνες ειτε αλλοδαποι! Και μενα μου εχουν κανει ελεγχο οι αστυνομικοι, και το αμαξι μου εχουν ψαξει, και τη μηχανη, και ασχημα μου εχουνε μιλησει, αληθεια για μενα γιατι δεν εγινε καμια εξεγερση αραγε? Μα ειναι προφανες! γιατι ειμαι Ελληνας!
τα συλληπητηρια μου

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ελπίζω οι πληροφορίες που είχες για το lsd να είναι καρατσεκαρισμένες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και για να μη το ξεχασω, για να δειτε ποσο οργανωμενη ειναι η προσπαθεια αφελληνισμου της Ελλαδας, για εξηγηστε μου γιατι [size=15pt]εγω ειμαι βλακας[/size] μαλλον, γιατι θα πρεπει το τζαμι που θελουν να χτιστει στην Αθηνα θα πρεπει να ειναι στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος? Μηπως οι αλλοδαποι κατοικουν στην Κατζα και το Μαρκοπουλο και δεν το ξεραμε? Η μηπως βολευει τους αλλοδαπους που μενουν ουτως η αλλως στο κεντρο της Αθηνας, να ταξιδευουνε 2 ωρες πηγαινε-ελα καθε μερα για να προσευχονται? Και μη μου πει κανεις οτι βολευει η Αττικη οδος, γιατι και η εθνικη οδος βολευει, ας το κανουνε στη Μαλακασσα τοτε η στην Κινεττα, αλλα σιγα, εκει στο αεροδρομιο! Να το βλεπουν πρωτη μουρη οι τουριστες και να καταλαβαινουν οτι μολις προσγειωθηκαν σε μια μουσουλμανικη χωρα!

Τελικά μεγάλη αρετή το "γνώθι σ' αυτόν"

Και να γιατί:
Το τζαμί στον Ελαιώνα
Για τρίτη φορά τα τελευταία 77 χρόνια, ανακοινώθηκε χθες σχέδιο νόμου που προβλέπει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν το 1939 και η δεύτερη το 2000, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που παρουσίασε χθες η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου, προβλέπεται κατ' αρχήν η ίδρυση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου που θα εποπτεύεται από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει αποφασιστεί ότι θα χτιστεί στον Βοτανικό.

Αλλά:
www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=263546&dt=12/04/2009]Στις υποσχέσεις έμεινε το τζαμί στην Αθήνα[/url]
(Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός γιατί το έργο θεωρητικά θα υλοποιηθεί αν και με αργοπορία).

Εκείνο που δεν προχωρά είναι το νεκροταφείο:
«Χρειαζόμαστε μια μάντρα με μία είσοδο,μία αίθουσα για την κακοκαιρία, έναν χώρο πλύσης των νεκρών [size=12pt]και αρκετό χώμα για να ταφούν[/size]. Εμείς αυτό που ζητούμε είναι να μπορούμε να ταφούμε στη γη όπου ζούμε, όπου δημιουργούμε,όπου μεγαλώνουμε τις οικογένειές μας»

Αν είναι δυνατόν, ζητάν να έχουν αρκετό χώμα για να θάψουν τους νεκρούς ..........
Αυτά εν έτη 2009.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μαλλον δεν εχεις διαβασει ολα τα posts, ειδες να λεω πουθενα για απαγορευση των θρησκετικων ηθων και εθιμων των μεταναστων? Μηπως θελεις να μας πεισεις οτι ο Αστυνομικος που εκανε τον ελεγχο στον μουσουλμανο μεταναστη, τον εκανε για θρησκευτικους λογους? Φιλε μου αλλο πραγμα η ελευθερια και αλλο πραγμα η ασυδοσια! Αλλο πραγμα η ανεξιθρησκεια και αλλο η αλλαγη θρησκευτικης ταυτοτητας!Και οπως ειπα και σε προηγουμενο post αλλο πραγμα οι "προχωρημενες" πολιτικες αποψεις και αλλο πραγμα η προδοσια!!! Και στην τελικη το ιδιο υποπτοι ειναι και στον ιδιο ελεγχο πρεπει να υποκεινται ολοι οι υποπτοι ειται ειναι Ελληνες ειτε αλλοδαποι! Και μενα μου εχουν κανει ελεγχο οι αστυνομικοι, και το αμαξι μου εχουν ψαξει, και τη μηχανη, και ασχημα μου εχουνε μιλησει, αληθεια για μενα γιατι δεν εγινε καμια εξεγερση αραγε? Μα ειναι προφανες! γιατι ειμαι Ελληνας!

Φίλε μου δεν πας καλά. Τα επιχειρήματά σου έχουν λογική αλληλουχία. Πρέπει να το κοιτάξεις.
Μιλάς επί συγκεκριμένων θεμάτων και ή αλλάζει το θεμα ή δεν απαντάται. Έχεις πρόβλημα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Τελικά μεγάλη αρετή το "γνώθι σ' αυτόν"

Και να γιατί:
Το τζαμί στον Ελαιώνα
Για τρίτη φορά τα τελευταία 77 χρόνια, ανακοινώθηκε χθες σχέδιο νόμου που προβλέπει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν το 1939 και η δεύτερη το 2000, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που παρουσίασε χθες η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου, προβλέπεται κατ' αρχήν η ίδρυση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου που θα εποπτεύεται από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει αποφασιστεί ότι θα χτιστεί στον Βοτανικό.

Αλλά:
www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=263546&dt=12/04/2009]Στις υποσχέσεις έμεινε το τζαμί στην Αθήνα[/url]
(Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός γιατί το έργο θεωρητικά θα υλοποιηθεί αν και με αργοπορία).

Εκείνο που δεν προχωρά είναι το νεκροταφείο:
[size=19pt]«Χρειαζόμαστε μια μάντρα με μία είσοδο,μία αίθουσα για την κακοκαιρία, έναν χώρο πλύσης των νεκρών [size=12pt]και αρκετό χώμα για να ταφούν[/size]. Εμείς αυτό που ζητούμε είναι να μπορούμε να ταφούμε στη γη όπου ζούμε, όπου δημιουργούμε,όπου μεγαλώνουμε τις οικογένειές μας»
[/size]
Αν είναι δυνατόν, ζητάν να έχουν αρκετό χώμα για να θάψουν τους νεκρούς ..........
Αυτά εν έτη 2009.
εχω καλυφθει επι του θεματος

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
μ'αρεσει που οι ηλιθιοι οι αριστερουληδες εδω μεσα οταν δεν εχουν επιχειρηματα αναφερονται μονο στην... ορθογραφια!
Λες και αυτοι εχουν αυτοματο διορθωτη στο πισι τους κι οταν πατανε λαθος πληκτρο πανω στη βιασυνη τους, διορθωνεται αυτοματα! χαχαχαχα!
Τελικα ΟΛΟΙ οι αριστεροι ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μ'αρεσει που οι ηλιθιοι οι αριστερουληδες εδω μεσα οταν δεν εχουν επιχειρηματα αναφερονται μονο στην... ορθογραφια!
Λες και αυτοι εχουν αυτοματο διορθωτη στο πισι τους κι οταν πατανε λαθος πληκτρο πανω στη βιασυνη τους, διορθωνεται αυτοματα! χαχαχαχα!
Τελικα ΟΛΟΙ οι αριστεροι ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!
λογικοτατη αληλλουχια φιλε!
μπραβο!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=voltaire45]Για τρίτη φορά τα τελευταία 77 χρόνια, ανακοινώθηκε χθες σχέδιο νόμου που προβλέπει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν το 1939 και η δεύτερη το 2000, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που παρουσίασε χθες η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου, προβλέπεται κατ' αρχήν η ίδρυση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου που θα εποπτεύεται από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων. [/quote]

Να δουμε ποτε θα απαλλαγει η Ελλαδα απο αυτην την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ την Μαριετα!
Νομιζαμε οτι γλιτωσαμε οταν κουτσαθηκε αλλα αυτη επιμενει! Ο ΚΟΥΤΣΑΒΛΟΣ!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
δεν γινεται να της κουτσαθει και το αλλο ποδι να ησυχασουμε απο αυτην?

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ρε παίδες και αποτ ις δύο ιδεολογικές τάσεις να θυμίσω κατι...η Ελλάδα δέχετε μεταναστες (λαθράνια οι περισσότεροι) τα τελευταία 18 χρόνια...με συχνότητα και αριθμούς αυξανόμενους που ούτε η μεταναστοχωνευτρα Γερμανία δε θα μπορούσε να γουλαντρίσει.
Προτείνω λοιπόν στους δεξιούληδες του Θεού να είναι λίγο ψύχραιμοι επι του θέματος...γιατί όλοι βρισκόμαστε υπο καθεστώς σοκ σε αυτό το φαινόμενο και στους αριστερούληδες του μαρξ να σταματήσουν να μας τα πρήζουν ως ηθικοί ιστρούκτορες του ανωτερου αριστερου πνευματος...μιας και καμμιά σοσσιαλιστική ή κομμουνιστική "δημοκρατία"
δεν ειχε ....μεταναστευτική πολιτική.
Με λίγα λόγια coolarete....μαλακιες γίνονται και καθαρή θα τη βγάλουμε μόνο με ψυχραιμία

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Για σκεφτείτε το καλά

Συνημμένα

• dsc00604.jpg.jpg
    dsc00604.jpg.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 13

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κε μι μου τειν πι καναινας μαι τιν ωρθογραφεια μου γειατη των γαμεισα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να μην υπάρχει παρανόηση, θεωρώ αυτονόητη την ύπαρξη χώρου ταφής των μουσουλμάνων. Λατρευτικοί τόποι μπορεί να υπάρχουν και χωρίς τζαμί. Νομίζω ότι τζαμί χτίστηκε, χτίστηκε και θα έπρεπε να υπάρχουν ανταλλάγματα, Σχολή,

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
personaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa θα βγείς τελικα μωρη ψηλοτάκουνη ξεκωλιάρα ?????????

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ενα τσαμι πρεπει να γινει αφου εχουν μαζευτει τοσοι μουσουλμανοι μετανάστες δεν θα τους αλλαξουμε και την θρησκεία να πηγαινουν να
προσευχονται.

Αλλα ΟΧΙ μεσα στο κεντρο της ΑΘηνας !!
Ας γίνει στον Ασπροπυργο, στην Ελευσινα στο Ζεφύρι καπου μακρια
να παιρνουν τον προαστιακο να πηγαίνουν  εκειπερα.

Οχι στο κεντρο της Αθηνας πάντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom