You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ε,λοιπον γιατι τους κρατατε εδω-παρανομους?δεν είπε κανείς οτι δεν λυπούνται οι περισσότεροι Έλληνες την κακοτυχία αυτών των ανθρώπων, αλλά αυτή η δυσμοιρη χώρα δεν μπορεί να αντέξει αριθμούς σαν και αυτούς που υφίστανται τώρα...πολυ απλά ουτε τα στοιχειώδη δεν μπορεί να δώσει στους ανθρώπους
Δωστε τα πολυ απλα και στοιχειωδη να πανε οπου θελουν-οσοι θελουν.
Στην Ελλαδα ερχονται πολλοι γιατι απο καπου πρεπει να περασουν και η Ελλαδα-Ιταλια-Ισπανια βρισκονται στον δρομο τους.
Τωρα το ποσοι χωρανε και ποσοι ειναι απαραιτητοι στην χωρα-μην ξεχναμε και την γηρανση του πλυθησμου-αυτο ειναι αλλο καπελο.
Αυτο ειναι αλλο ζητημα,τελειως αλλο:Κατ'αρχην ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια λεγονταν πριν 10-15 χρονια με τους Αλβανους.το θέμα δεν είναι το αίμα (εν πολλοις), αλλά η τελείως διαφορετική νοοτροπία αυτών των ανθρώπων
Κατα δευτερον δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τυποι που θελουν να ζωστουν εκρηκτικα και τα ρεστα.Αν θελαν να κανουν κατι τετοιο οσοι ερχονται εδω γιατι δεν το καναν εκει-οπου ειχαν την ευκαιρια?
Φευγω τωρα,αλλη φορα.
λυπάμαι που φεύγεις...εγω σου δείχνω το μουνί και συ κοιτάς τη φόδρα
για αυτό δεν βγαίνει άκρη....όσοι κατέχονται απο ιδεοληψίες δεξιοαριστερες και τα τοιαυτα έχουν εργοστασιακή αγκύλωση....supermouse πιστευω να μην εισαι ενας απο αυτούς
για αυτό δεν βγαίνει άκρη....όσοι κατέχονται απο ιδεοληψίες δεξιοαριστερες και τα τοιαυτα έχουν εργοστασιακή αγκύλωση....supermouse πιστευω να μην εισαι ενας απο αυτούς
Επισκέπτης
Εγω προτεινα μια λυση φιλε,που θα ευχαριστουσε αυτους που εχουν αναγκη.λυπάμαι που φεύγεις...εγω σου δείχνω το μουνί και συ κοιτάς τη φόδρα
Τους νομιμοποιουμε και την κανουν οσοι γουσταρουν-οσοι δεν γουσταρουν μενουν.
Μηπως μπορουν να ενσωματωθουν στην Ελλαδα καποιοι ανθρωποι που τους κραταμε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ,αλλα θα τους φτιαξουμε 1,2,10 τζαμια?
Απλα βαζω τα πραγματα σε μια σειρα,τιποτε αλλο.
ο Κωνσταντίνου ποιός είναι ?????
Ο καλοκάγαθος γκριζομάλλης που φαίνεται στο βίντεο.
Εμφανίστηκε τόσο με τον "Σύριο" που κατήγγειλε το γεγονός με το κοράνι όσο και σε άλλες περιπτώσεις μόνος ή με παρέα άλλους λαθραίους.
Μου μετέφεραν οτι σήμερα του βάλαν χέρι ακόμα και οι Καμπουράκης - Οικονομέας. Πρωτάκουστα πράματα!
Στο βίντεο όπως θα δεις, τους φωνάζει να κατέβουν Ομόνοια. Ο δημιουργός τον μπέρδεψε για Τσυριζαίο αλλά είναι της Ανταρσυα. Έτσι συστήνεται και θα τον βρεις και στον ιστότοπο τους.
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
εσύ τραβάς κάνα ζόρι μωρή ακροδεξιά σαύρα;
ΕΠΠΠ !!! ΕΠΠΠ !!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ Copyright (c) 2009 του HotScorpioυ !!!
Μωρή ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ παλιοπερσονίτσα, μόνο εγώ έχω δικαίωμα να αποκαλώ 'Σαύρα' τον βολταιράκο μου !!!
Άντε γιατί θα γίνουμε από δυό ΒορειοΑλβανικά Χωριά Χωριάτες !!!
Εγω προτεινα μια λυση φιλε,που θα ευχαριστουσε αυτους που εχουν αναγκη.
Μηπως μπορουν να ενσωματωθουν στην Ελλαδα καποιοι ανθρωποι που τους κραταμε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ,αλλα θα τους φτιαξουμε 1,2,10 τζαμια?
Απλα βαζω τα πραγματα σε μια σειρα,τιποτε αλλο.
η επιφύλαξή μου συνίσταται στο πόσοι θα γουστάρουν.....έχω την πεποίθηση ότι θα γουστάρουν πααααααααρα πολοι και μετα θα είναι αργά για δάκρυα στέλλα.....κατα τα άλλα καταλαβαίνω την ηθική της λύσης που προτείνης και δεν μπορώ να πω οτι διαφωνώ πλήρως
Επισκέπτης
Σιγα μην την κανουν..αν θελουν να την κανουν δηλαδη δεν μπορουν? Πρεπει να γινουν νομιμοι πρωτα?
το θέμα δεν είναι ποσοι είναι τώρα αλλά ποσοι 8α ερ8ουν στην Αθηνα μέσα
στην επομενη 5-ετία.
Συμφωνα με στατιστικές μελέτες επίσημων διεθνών οργανισμών
ο πληθυσμός της Ελλαδος το 2015 8α είναι 15 εκατομύρια και τα 5 απο αυτά
8α είναι μουσουλμάνοι μετανάστες.
Εκει να σας δω κουφάλες Συριζαίοι. 8α δείτε τι κανουν οι ταλιμπάν στους αθέους !!!
Γιατι είναι γεγονος ότι τους χριστιανούς έστω και στα χαρτια τους σέβονται
αλλά τους αθεους -ψιλο γκει -αριστερούς τους πανε για λι8οβολισμο στις
πατρίδες τους.
Με μπούρκες 8α κυκλοφορείται κουφάλες
στην επομενη 5-ετία.
Συμφωνα με στατιστικές μελέτες επίσημων διεθνών οργανισμών
ο πληθυσμός της Ελλαδος το 2015 8α είναι 15 εκατομύρια και τα 5 απο αυτά
8α είναι μουσουλμάνοι μετανάστες.
Εκει να σας δω κουφάλες Συριζαίοι. 8α δείτε τι κανουν οι ταλιμπάν στους αθέους !!!
Γιατι είναι γεγονος ότι τους χριστιανούς έστω και στα χαρτια τους σέβονται
αλλά τους αθεους -ψιλο γκει -αριστερούς τους πανε για λι8οβολισμο στις
πατρίδες τους.
Με μπούρκες 8α κυκλοφορείται κουφάλες
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 6
Εν τω μεταξύ αν πας σε μουσουλμανική χώρα και εμφανιστείς με σταυρουδάκι, ίσα που σε παλουκώνοθνε στην κεντρική πλατεία. Αι σιχτίρ, μην το παραχέζουμε
Μη λες ανακρίβειες
δεν παίζει αυτό: η μουσουλμανικές χώρες απο όπου προέρχονται οι φίλοι μας μετανάστες : Αφγανισταν, Σομαλία, Ιραν τους γκει, τους αριστερους και τουΜη λες ανακρίβειες
αθέους φυλακίζουν, βασανίζουν κτλ.
ο υπολοιπος κόσμος δεν έχει σοβαρο πρόβλημα
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 6
Εσύ ως πολίτης πληρώνεις την εκκλησία θες δεν θες, όπως και το μισθό των παπάδων.
Από τη στιγμή που υπάρχουν μουσουλμάνοι πολίτες, θα πληρώσεις και τα δικά τους, όπως κι εκείνοι πληρώνουν τη δική σου εκκλησία. Ή να τα πληρώνουμε όλα ως πολίτες ή τίποτα, γιατί να διαχωρίζουμε;
Και οικόπεδο με πρώην εργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας βρήκανε και τρελλά λεφτά έχουν έρθει από Σαουδική Αραβία για να χτίσουν τζαμί στο άψε σβήσε. Δεν πρόκειται να πληρώσεις τίποτα. Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να πληρώσεις λεφτά λέγοντάς σου ψέματα η κυβέρνηση ώστε να τα τσεπώσουν κι αυτά. Το γαμώτο όμως είναι να σου χτίσουν τζαμί μεγάλο μες στην Πειραιώς! Λέει; Αμ δε λέει. Και εκει τους χαζεύει η κυβέρνηση λες και χαζεύοντας και προσπαθώντας να μεταθέσει το πρόβλημα στους εποόμενους που θα κυβερνήσουν, θα λυθεί το πρόβλημα. Αλλά έτσι δεν είναι η πολιτική για το μεταναστευτικό από τις κολοκυβερνήσεις μας τα τελευταία 30 χρόνια;
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 6
δεν παίζει αυτό: η μουσουλμανικές χώρες απο όπου προέρχονται οι φίλοι μας μετανάστες : Αφγανισταν, Σομαλία, Ιραν τους γκει, τους αριστερους και του
αθέους φυλακίζουν, βασανίζουν κτλ.
ο υπολοιπος κόσμος δεν έχει σοβαρο πρόβλημα
Σου ξαναλέω μην λες ανακρίβειες, γιατί μουσουλμανικές χώρες δεν είναι μόνο η Σαουδική Αραβία, το Αφγανιστάν των Ταλιμπαν ή το Ιράν του Χομεινί
Σου ξαναλέω μην λες ανακρίβειες, γιατί μουσουλμανικές χώρες δεν είναι μόνο η Σαουδική Αραβία, το Αφγανιστάν των Ταλιμπαν ή το Ιράν του Χομεινί
μπα εχει και στο Ιραν indymedia ? χαχα δεν το ήξερα.
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 6
Εντάξει, άμα να σου λέω κάτι που είναι αλήθεια αλλά φυσικά και δεν το ξέρεις γιατί δεν έχεις επισκεφτεί ούτε μία μουσουλμανική χώρα κι εσύ μου λες μαλακίες για indymedia ή κομμουνιστές, άστο χέστο.μπα εχει και στο Ιραν indymedia ? χαχα δεν το ήξερα.
deepthroat
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
=========
Τα Δεκεμβριανά του Μαΐου
ή
[ Μα ποιoς κυβερνά αυτό τον τόπο; Η Αστυνομία;]
=========
Ευτυχώς που υπάρχουν blogs σαν το παραπάνω να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν είναι οπαδοί των χρυσών αυγών και του χέρι-χέρι. Μπράβο κοπέλα μου!
=========
Τα Δεκεμβριανά του Μαΐου
ή
[ Μα ποιoς κυβερνά αυτό τον τόπο; Η Αστυνομία;]
=========
Ευτυχώς που υπάρχουν blogs σαν το παραπάνω να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν είναι οπαδοί των χρυσών αυγών και του χέρι-χέρι. Μπράβο κοπέλα μου!
ΨΙΛΟΆΣΧΕΤΟ ?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 843
- Απαντήσεις
- 42