Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ωραια πες μου εσυ λοιπον που είναι αυτη προδευτικη μουσουλμανική χώρα
που οι γυναίκες ζουνε σαν ανθρωποι με ισα δικαιώματα και έχει και αριστερούς και γκει κτλ.

και μην μου πεις το dubai γιατι δεν είναι αυτη δεν είναι μουσουλμανική χώρα  αλλα καπιταλιστική if you know what I mean.

Πες μου μια χώρα να πω και εγω εχεις δίκιο τους θιξαμε τους ανθρώπους

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

=========
Τα Δεκεμβριανά του Μαΐου
ή
[ Μα ποιoς κυβερνά αυτό τον τόπο; Η Αστυνομία;]
=========

Ευτυχώς που υπάρχουν blogs σαν το παραπάνω να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν είναι οπαδοί των χρυσών αυγών και του χέρι-χέρι. Μπράβο κοπέλα μου!

H συγκεκριμένη δημοσίευση είναι πραγματικά απολαυστική ... σε βαθμό που να δικαιώνει μέχρι κεραίας τις πλέον συντηριτικές θέσεις των Καρατζεφέρηδων και Μιχαλολιάκων αυτού του τόπου.

Πραγματικά, respect στην συγγραφέα

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ωραια πες μου εσυ λοιπον που είναι αυτη προδευτικη μουσουλμανική χώρα
που οι γυναίκες ζουνε σαν ανθρωποι με ισα δικαιώματα και έχει και αριστερούς και γκει κτλ.

και μην μου πεις το dubai γιατι δεν είναι αυτη δεν είναι μουσουλμανική χώρα  αλλα καπιταλιστική if you know what I mean.

Πες μου μια χώρα να πω και εγω εχεις δίκιο τους θιξαμε τους ανθρώπους

Τα μπερδεύεις επίτηδες τα πράγματα ή γενικά μπερδεύεσαι; Για ξανακοίταξε αυτό που έγραψες και αυτό που σου έγραψα. Είπες για το αν σκάσεις με σταυρουδάκι σε πλατεία μουσουλμανικής χώρας θα στο πάρουν ή θα σε λιθοβολήσουν και σου είπα ότι είναι ανακρίβεια αυτό. Η μόνη χώρα στην οποία θα σου πάρουν το σταυρουδάκι από το αεροδρόμιο είναι η Σαουδική Αραβία. Άντε και το Ιρακ, το Αφγανιστάν και το Ιραν αλλά εκεί ξέρεις ότι θα στο κάνουν γιατί τους γαμούν οι Αμερικανοί και αλίμονο αν δεν το έκαναν. Ενώ σου είπα αυτό μόνο εσύ το γύρισες στους άθεους, τους γκέη και τις γυναίκες λέγοντας ότι τους κρεμάνε ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι καλά). Δε σου είπα γι αυτό αλλά κι αυτό είναι ανακριβές. Δεν κρεμάνε γκέη ούτε στα Εμιράτα, ούτε στη Συρία, ούτε στον Λίβανο, ούτε στην Ιορδανία, ούτε στην Τουρκία, ούτε στη Μαλαισία κλπ κλπ. Φυσικά και δεν έχουν ελευθερία οι γυναίκες αλλά και αυτό διαφέρει από χώρα σε χώρα. Άλλη ελευθερία έχουν στη Συρία, το Λίβανο και την Τουρκία και άλλη στην Σ. Αραβία(καμία). Και ενώ εγώ σου μίλησα για κάτι συγκεκριμένο που είπες, εσύ μου το γύρισες στα indymedia. Και πριν σου πω χώρες μου είπες να μην σου πω το Ντουμπάι γιατι είναι καπιταλιστική χώρα, εννοώντας προφανώς ότι δεν κυβερνούν οι μουλάδες. Μα αυτό σου λέω κι εγώ. Δεν κυβερνούν παντού οι μουλάδες. Κυβερνούν και δικτάτορες, κυβερνούν και βασιλιάδες, κυβερνούν και λαμόγια στρατηγοί πάντα όμως όλοι αυτοί σε αγαστή συνεργασία με τους παπάδες σε όποια χώρα από αυτές και να είναι

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Τα μπερδεύεις επίτηδες τα πράγματα ή γενικά μπερδεύεσαι; Για ξανακοίταξε αυτό που έγραψες και αυτό που σου έγραψα. Είπες για το αν σκάσεις με σταυρουδάκι σε πλατεία μουσουλμανικής χώρας θα στο πάρουν ή θα σε λιθοβολήσουν και σου είπα ότι είναι ανακρίβεια αυτό. Η μόνη χώρα στην οποία θα σου πάρουν το σταυρουδάκι από το αεροδρόμιο είναι η Σαουδική Αραβία. Άντε και το Ιρακ, το Αφγανιστάν και το Ιραν αλλά εκεί ξέρεις ότι θα στο κάνουν γιατί τους γαμούν οι Αμερικανοί και αλίμονο αν δεν το έκαναν. Ενώ σου είπα αυτό μόνο εσύ το γύρισες στους άθεους, τους γκέη και τις γυναίκες λέγοντας ότι τους κρεμάνε ή κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι καλά). Δε σου είπα γι αυτό αλλά κι αυτό είναι ανακριβές. Δεν κρεμάνε γκέη ούτε στα Εμιράτα, ούτε στη Συρία, ούτε στον Λίβανο, ούτε στην Ιορδανία, ούτε στην Τουρκία, ούτε στη Μαλαισία κλπ κλπ. Φυσικά και δεν έχουν ελευθερία οι γυναίκες αλλά και αυτό διαφέρει από χώρα σε χώρα. Άλλη ελευθερία έχουν στη Συρία, το Λίβανο και την Τουρκία και άλλη στην Σ. Αραβία(καμία). Και ενώ εγώ σου μίλησα για κάτι συγκεκριμένο που είπες, εσύ μου το γύρισες στα indymedia. Και πριν σου πω χώρες μου είπες να μην σου πω το Ντουμπάι γιατι είναι καπιταλιστική χώρα, εννοώντας προφανώς ότι δεν κυβερνούν οι μουλάδες. Μα αυτό σου λέω κι εγώ. Δεν κυβερνούν παντού οι μουλάδες. Κυβερνούν και δικτάτορες, κυβερνούν και βασιλιάδες, κυβερνούν και λαμόγια στρατηγοί πάντα όμως όλοι αυτοί σε αγαστή συνεργασία με τους παπάδες σε όποια χώρα από αυτές και να είναι

Χωρις να είναι λάθος αυτά που γράφεις ετσι ...ισα ισα πολυ σωστα τα λες

Παρτο αλλιως γιατι 8α βρεις ...
αν ξαναδιαβασεις τα ποστ θα δεις οτι αλλος εγραψε για σταυρουδακι σε μουσουλμανικές χωρες και εγω ίσα -ίσα ειπα
οτι αν σαν χριστιανος θα το σεβαστουνε με τους αθεους έχουν πρόβλημα

Και οπως και εσυ αναφέρεις όπου υπάρχει μια εξουσία που κραταει χαμηλα
των ισλαμισμο (τουρκια ο στρατος με νύχια και δόντια, dubai to χρήμα,
ιορδανία ο βασιλιας, λιβανος είναι μισοι χριστιανοι -μισοι μουσουλμανοι
κλτ) υπάρχουν καποιες βασικές ανθρώπινες ελευ8ερίες όπου επικρατει ο μουσουλμανισμος ζουν σαν τα ζώα.  Δεν νομιζω οι μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.

Επισης είναι αστείο να αναφέρεις την λεξη παπαδες γιατι ετσι α8ελα σου
συγκρινεις τους παπαδες στην Ευρώπη με τους μουλαδες του Αφγανισταν.
Ελπιζω να καταλαβαίνεις την διαφορα.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και τελος παντων οι δικοι μας μουσουλμανοι δεν ερχονται απο το dubai να είναι εξευγενισμένοι ... ερχονται απο συγκεκριμένες χώρες ...
Σομαλια, Αφγανισταν, Ιραν κυρίως
Αν αυτοι οι ίδιοι που είναι κατω απο την σκέπη των αριστερων τώρα αν πετύχαιναν τους ίδιους αριστερούς στις πατρίδες τους 8α τους είχαν λι8οβολήσει και θα τους είχαν κρεμασει κατω απο καμια συκιά.

Αυτοι την αντιφαση σχολιασα τίποτα παραπανω

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αφού παπαρολογούμε λοιπόν, ας γράψω και γω τα δικά μου …

Κατ’ αρχήν το κράτος οφείλει να είναι ανεξίθρησκο. Οι παπαρολογίες Καρατζαφέρη για το ότι οι μετανάστες ήρθαν σε μια χριστιανική χώρα και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια δεν έχουν στόχο άλλο παρά μόνο να χαϊδέψουν τα αυτιά των φανατικών.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Και επειδή οι μετανάστες-μπουκαδόροι προέρχονται από χώρες που, εκ των πραγμάτων, η ανθρώπινη ζωή έχει αμελητέα αξία και οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές, οφείλουμε να γνωρίζουμε ως κοινωνία ότι αν θέλουμε στεγανά σύνορα και επαναπροωθήσεις θα πρέπει να δεχθούμε την άσκηση εκτεταμένης ωμής φυσικής βίας εναντίον των ανθρώπων αυτών (πέραν των ήπιων πολιτικών/διπλωματικών μέτρων).

Για τους υπάρχοντες μετανάστες/μπουκαδόρους νομίζω ότι καμία νομιμοποίηση/μακροχρόνια παράταση διαμονής δεν πρέπει να δίνεται σε ανθρώπους που αδυνατούν να ενταχθούν στην κοινότητα υποδοχής. Η βασική γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας, του συντάγματος και των παραδόσεων μας οφείλει να είναι βασική προϋπόθεση για την ανανέωση της παραμονής τους πέραν ενός σύντομου χρονικού διαστήματος (πχ 2ετία). Στο δε θέμα της παραχώρησης ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων εκλέγειν/εκλέγεσθαι θα πρέπει τα κριτήρια να είναι αυστηρότατα (όπως πχ στην Ελβετία).

Οι μπάτσοι οφείλουν να μάθουν ότι η περίοδος των τραμπουκισμών όταν έχεις να κάνεις με απελπισμένους ανθρώπους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν όντως μπάτσος έσκισε ιερό βιβλίο οποιασδήποτε θρησκείας, πρέπει πολύ απλά να αποταχθεί διότι είναι ακατάλληλος για να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας σε ένα εκ των πραγμάτων πολυπολιτισμικό περιβάλλον με τις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας.

Όσοι μετανάστες μείνουν στην Ελλάδα οφείλουν να τηρούν τον Ελληνικό νόμο μέχρι κεραίας επί ποινή άμεσης απελάσεως σε περίπτωση που υποπέσουν σε βαριά αδικήματα. Όσο όμως μένουν εδώ νόμιμα θα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους γηγενείς σε ότι αφορά βασικά ανθρώπινα δικαιώματα (υγεία, παιδεία, θρησκεύειν, προστασία της προσωπικότητας κτλ). Και το κράτος οφείλει να καθιερώσει βαριές ποινές για εκείνους που παραβιάζουν δικαιώματα "ευαίσθητων ομάδων" - πχ ο τύπος που βάζει επιδεικτικά και σκόπιμα τέντα το "βας-βας ο παρασκευάς" όταν προσεύχονται οι μουσουλμάνοι εργάτες στην απέναντι από το σπίτι του οικοδομή (το χω δεί με τα μάτια μου αυτό ...)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Χωρις να είναι λάθος αυτά που γράφεις ετσι ...ισα ισα πολυ σωστα τα λες

Παρτο αλλιως γιατι 8α βρεις ...
αν ξαναδιαβασεις τα ποστ θα δεις οτι αλλος εγραψε για σταυρουδακι σε μουσουλμανικές χωρες και εγω ίσα -ίσα ειπα
οτι αν σαν χριστιανος θα το σεβαστουνε με τους αθεους έχουν πρόβλημα

Και οπως και εσυ αναφέρεις όπου υπάρχει μια εξουσία που κραταει χαμηλα
των ισλαμισμο (τουρκια ο στρατος με νύχια και δόντια, dubai to χρήμα,
ιορδανία ο βασιλιας, λιβανος είναι μισοι χριστιανοι -μισοι μουσουλμανοι
κλτ) υπάρχουν καποιες βασικές ανθρώπινες ελευ8ερίες όπου επικρατει ο μουσουλμανισμος ζουν σαν τα ζώα.  Δεν νομιζω οι μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.

Επισης είναι αστείο να αναφέρεις την λεξη παπαδες γιατι ετσι α8ελα σου
συγκρινεις τους παπαδες στην Ευρώπη με τους μουλαδες του Αφγανισταν.
Ελπιζω να καταλαβαίνεις την διαφορα.

Κάτσε γιατί βλέπω και το μπα΄σκετ. Γι αυτό και σας μπέρδεψα :-) Εγώ μιλούσα για τις υπερβολες με τα σταυρουδάκια αλλα και το ότι αν σε μια χώρα κρεμάνε τους γκέη δεν τους κρεμάνε σε όλες. Όπως σε όλες τις χριστιανικές χώρες δεν υπάρχει η ποινή του θανάτου. Τέλος πάντων σε αυτά συμφωνούμε μάλλον. Αλλά για τους παπάδες πιστέυω ότι αν μπορούσαν να διοικούν και με τη βούλα ένα κράτος, τα ίδια θα έκαναν και αυτοί. Φαντάσου μια αντίστοιχα ακραία σέχτα όπως οι ουαχαντιστές ή οι Ταλιμπάν να έπαιρνε την εξουσία σε μια χριστιανική χώρα. Ας πούμε τίποτα από αυτούς τους φανατικούς της Γιούτα στην Αμερική, τους Amis να επηρέαζαν την εξουσία τι θα έκαναν. Τέλος πάντων. Δεν σου ξανααπαντάω γιατί έχουμε και αγώνα απόψε

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
memosan, συμφωνώ 100% με όσα γράφεις πολύ αναλυτικά και εύστοχα. Θα μου επιτρέψεις μερικά σχόλια σε όσα γράφεις:

Και σε καθε χωρα υπαρχουν καποιες δηθεν οργανωσεις η πολιτικα κομματα τα οποια κοπτονται υπερ των δικαιωματων των λαθρομεταναστων! Αυτοι οι Κυριοι οι υπερ μοντερνοι στις αντιληψεις και υπερ ελευθεροι στο οριο της αναρχιας πιστευετε οτι δρουν ανεξαρτητα?

Οι οργανώσεις που είναι αναφανδόν υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών έχουν τη μέγιστη προβολή από τα ΜΜΕ και την αποδοχή τους.
Οι αντίθετες απόψεις δεν προβάλλονται, ενώ χαρακτηρίζονται συνολικά ρατσιστικές - φασιστικές.  

2. ΛΑΘΟΣ κυριοι, για δειτε τι γινεται με το συγκεκριμενο θεμα στις αλλες Ευρωπαϊκες χωρες, δειτε τι γινεται στην Ιταλια, που τοτε που οι Αλβανοι προσπαθησαν να εισβαλουν στην Ευρωπη τους βουλιαξαν τα καραβια και τους επνιξαν, ειδατε κανας συριζοοικολογος να μιλαει τοτε?ΜΟΥΓΚΑ, για δειτε στη Γερμανια που ολοι οι μεταναστες ειναι δηλωμενοι, δουλευουν, ασφαλιζονται και πληρωνουν φορους κανονικα! Τα λεει αυτα κανενας συριζοοικολογος?ΜΟΥΓΚΑ!

Το ότι έχουν μεταναστευτική πολιτική οι χώρες της Ευρώπης παραποιείται εδώ στην Ελλάδα.

3. Οι λογικες του στυλ δουλευε μαλακα ελληνα, πληρωνε φορους, πληρωνε εισφορες για να ζουν εις βαρος σου ανθρωποι που στην τελικη δεν σε ρωτησαν αν θες να τους επωμιστεις ειναι βαθια ΑΔΙΚΕΣ για τους Ελληνες πολιτες!

...επειδή όλα πληρώνονται τελικά, δεν είναι δυνατό να λέμε λιγότερους φόρους και εισφορές στα ταμεία μας όταν σαν κοινωνία θέλουμε να κάνουμε μαζική φιλανθρωπία στους μετανάστες. Και φυσικά σύνταξη στα 75, προκειμένου οι μετανάστες να βρουν τη καλύτερη ζωή που ψάχνουν....

4.Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο, το μονο που μπορω να πω σαν συμπερασμα ειναι οτι το να θες να καταστρεψεις τη χωρα σου, να της αλλαξεις τα ηθη και εθιμα και την πλυθισμιακη της ισορροπια με αποτελεσμα στο μελον ακομη και να κυβερνουν την Ελλαδα μη Ελληνες και ντε και καλα να επιβαρυνεις τους Ελληνες πολιτες με εξοδα τα οποια δεν ειναι υποχρεωμενοι στην τελικη να καταβαλλουν δεν ειναι πολιτικη αποψη, ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

...το τρομερό είναι ότι ο κόσμος δεν αντιδρά, ενώ ταυτόχρονα αυτοί που στηρίζουν αυτή την άθλια κατάσταση, μάχονται με λύσσα βάζοντας τις ταμπέλες ρατσιστή - φασίστα σε κάθε διαφορετική φωνή...  

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως από ότι διαβάζω έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις αυτές οι δήθεν διαμαρτυρίες.Από τη μία τους ζήτησαν συγγνώμη αφού τους εξήγησαν ότι το μουσουλμανικό κείμενο σκίστηκε στην προσπάθεια αστυνομικου να εξακριβώσει αν ήταν ναρκωτικά.Αυτοί τώρα γιατί σπανε την Αθήνα;Δεν φτάνει που βγάζουν το ψωμί τους και ζουν σε μια χώρα που δεν είναι πλούσια και τώρα πια όλο και περισσότεροι δεν εχουν δουλειές,αλλά για μια αυθαιρεσία αστυνομικού βρήκαν αφορμή να τα σπάσουν όλα;Αλλά η πολύ ελευθερία και η πολύ δημοκρατία τους ευνοεί και κανουν ότι γουστάρουν.Αι σιχτίρ πια!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πάντως από ότι διαβάζω έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις αυτές οι δήθεν διαμαρτυρίες.Από τη μία τους ζήτησαν συγγνώμη αφού τους εξήγησαν ότι το μουσουλμανικό κείμενο σκίστηκε στην προσπάθεια αστυνομικου να εξακριβώσει αν ήταν ναρκωτικά.Αυτοί τώρα γιατί σπανε την Αθήνα;Δεν φτάνει που βγάζουν το ψωμί τους και ζουν σε μια χώρα που δεν είναι πλούσια και τώρα πια όλο και περισσότεροι δεν εχουν δουλειές,αλλά για μια αυθαιρεσία αστυνομικού βρήκαν αφορμή να τα σπάσουν όλα;Αλλά η πολύ ελευθερία και η πολύ δημοκρατία τους ευνοεί και κανουν ότι γουστάρουν.Αι σιχτίρ πια!!

Εδώ ρε συ το Δεκέμβρη αφήσανε να καεί ολόκληρη η Αθήνα από τον κάθε πολύχρωμο χουλιγκάνο ... το μήνυμα που εκπέμπουμε ώς κοινωνία είναι ότι είμαστε μπουρδέλο, συνεπώς και ένα γαμησάκι από τους μετανάστες είναι επιτρεπτό.

Πάντως προσωπικά, χωρίς να είμαι αυτόπτης, άν έπρεπε να επιλέξω μια από τις δύο εκδοχές της ιστορίας για το Κοράνι θα έλεγα ότι αυτή του καφρόμπατσου που την είδε Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι πολύ πιο πειστική από εκείνη της ατυχούς καταστροφής λόγω έρευνας ναρκωτικών.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
centrino συμφωνώ και με τις δικές σου απόψεις, επιγραμματικά:  

1. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.

2.Για τους υπάρχοντες μετανάστες/μπουκαδόρους νομίζω ότι καμία νομιμοποίηση/μακροχρόνια παράταση διαμονής δεν πρέπει να δίνεται σε ανθρώπους που αδυνατούν να ενταχθούν στην κοινότητα υποδοχής. Η βασική γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας, του συντάγματος και των παραδόσεων μας οφείλει να είναι βασική προϋπόθεση για την ανανέωση της παραμονής τους πέραν ενός σύντομου χρονικού διαστήματος (πχ 2ετία). Στο δε θέμα της παραχώρησης ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων εκλέγειν/εκλέγεσθαι θα πρέπει τα κριτήρια να είναι αυστηρότατα (όπως πχ στην Ελβετία).

3.Οι αστυνομικοί οφείλουν να μάθουν ότι η περίοδος των τραμπουκισμών όταν έχεις να κάνεις με απελπισμένους ανθρώπους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

4. Όσοι μετανάστες μείνουν στην Ελλάδα οφείλουν να τηρούν τον Ελληνικό νόμο μέχρι κεραίας επί ποινή άμεσης απελάσεως σε περίπτωση που υποπέσουν σε βαριά αδικήματα. Όσο όμως μένουν εδώ νόμιμα θα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους γηγενείς σε ότι αφορά βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

memosan, είναι προφανές ότι τα επεισόδια είναι υποκινούμενα....  

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ο άλλος είχε κρυμμένο μέσα στα χαρτιά-korani-δεν ξέρω γω τι σελίδες ήταν αυτές,τσιγαριλίκια, κάνει τον έλεγχο το όργανο τά βρήσκει και μετά το χάος  :jerking: όχι το ισλάμ οχι ο προφήτης μωάμεθ και παπάρια μάντολες πολύ λάσκα έχουμε αφήσει τα γκέμια.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ 29 ΜΑΙΟΥ 1453 Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣόλοι αυτοί που τώρα κλαίγονται τότε γελάγανε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ο άλλος είχε κρυμμένο μέσα στα χαρτιά-korani-δεν ξέρω γω τι σελίδες ήταν αυτές,τσιγαριλίκια, κάνει τον έλεγχο το όργανο τά βρήσκει και μετά το χάος  :jerking: όχι το ισλάμ οχι ο προφήτης μωάμεθ και παπάρια μάντολες πολύ λάσκα έχουμε αφήσει τα γκέμια.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ 29 ΜΑΙΟΥ 1453 Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣόλοι αυτοί που τώρα κλαίγονται τότε γελάγανε.

εγω ακουσα πως ειχαν ποτισει τα φυλλα με lsd

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ανεξιθρησκεια πανω απ ολα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Να σου πω φιλε Iblis, που το παιζεις εξυπνος, αυτο το περιβοητο κορανι το ειδες? Ειδες ποσο ηταν σε μεγεθος, και σε τι συσκευασια ηταν τοποθετημενο? Κανε μου τη χαρη και δες το και μετα κοιτα και μερικες φωτογραφιες απο την ασφαλεια οταν πιανουν λαθρεμπορους ναρκωτικων πως εχουν συσκευασμενα τα ναρκωτικα και μετα τα ξαναλεμε. Το λαθος του Αστυνομικου δεν ειναι οτι ανοιξε τη "συσκευασια" του κορανιου το οποιο βεβαια μεταφραστηκε απο τους συριζοοικολογους οτι "εσκισε το κορανι", ετσι επρεπε να κανει και μπραβο του! Το λαθος του ηταν οτι δεν ζητησε συγνωμη αμεσως οταν καταλαβε οτι δεν επροκειτο για ναρκωτικα αλλα για το κορανι! Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να ζητησε συγνωμη ο αστυνομικως αλλα τεχνιεντως αυτη η πληροφορια να εχει αποκρυφει προς οφελος των επεισοδειων που παλι κατα τυχη εγιναν μετα την αποκαλυψη του επισοδειου
αμα ειναι αυτο το μονο λαθος θα ηταν καλα φιλε μου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αν δεν κανω λαθος, η εξεγερση εγινε για το "μεμονωμενο" αυτο επεισοδιο, τουλαχιστο αυτο προβληθηκε απο τα καναλια και για την αφορμη συμφωνησαν και οι φιλο-μεταναστευτικες οργανωσεις. Μηπως εσυ ξερεις κατι περισσοτερο και δεν μας το λες? Καθε καινουριο στοιχειο ειναι ευπροσδεκτο
συνεχιζεις να υποπεπτεις στο ιδιο σφαλμα.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι η Αστυνομία δεν είναι Ελληνική.
Είναι Καθεστωτική. Το αυτό και ο Στρατός. Υπάρχουν και λειτουργούν με την πολιτική καθοδήγηση των πολιτικών προισταμένων τους.
Όποιος λοιπόν έχει ακόμη εμπιστοσύνη στις πολιτικές ελιτ του Γιουνανιστάν μπορεί να βγει και να το δηλώσει περήφανα.
Εμπιστευομαι τον Πάκη, Εμπιστευομαι τον Μεϊμαράκη και πάει λέγοντας.
Μην περιμένετε λοιπόν τπτ από Αστυνομία και Στρατό.
Μόνοι σας ότι κάνετε.

www.imageshack.gr/view.php?file=21aji9rnr1pt2meomraj.gif] [/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom