Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πώς είναι δυνατόν να ανοιξουν τζαμί στην Αθήνα και να το ζητούν επίμονα οι Τούρκοι όταν η σχολή της Χάλκης παραμένει κλειστή στην Τουρκία.Και θυμάμαι όταν άνοιξαν τα σύνορα στα κατεχόμενα και τα επισκέφτηκαν Ελληνοκύπριοι πήγαν με ιερέα σε εκκλησία εκεί και αμέσως μπήκαν αστυνομικοί του ψευδοκράτους και είπαν "Κύριοι παρακαλώ περάστε έξω".Ρε δεν γαμιούνται!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα μην τα λες δυνατα, γιατι οι συριζοιοικολογοι θα σου κολλησουν την ταμπελα φασιστας! Αυτη  ειναι η παγια τακτικη τους οταν δεν μπορουν να σε αντιμετωπισουν με επιχειρηματα,δες τον φιλο iblis, βρε δεν τον παρακαλεσα να παραθεσει τα επιχειρηματα του επι του θεματος? αυτος το χαβα του! Μονο κορωνες!!! Τελικα για αυτους στην Ελλαδα πρεπει να εχουν ολοι δικαιωματα εκτος απο τους Ελληνες!
Φιλοι συριζοοικολογοι, αφου κοπτεστε τοσο πολυ για τα δικαιωματα των πακιστανων, αφγανων κ.λ.π. αφου ειστε τοσο ενεργη πολιτικη κινηση, γιατι δεν πατε στο πακισταν η στο αφγανισταν εκει που ειναι η πηγη του προβληματος των ανθρωπων αυτων, και να κανετε εκει καμια συγκεντρωση και να σπασετε καμια βιτρινα και κανενα αυτοκινητο και να υπερασπιστειτε τα δικαια αυτων των ανθρωπων? Οι ανθρωποι αυτοι αναγκαζονται να φυγουν απο τη χωρα τους γιατι τα δικαιωματα τους καταπατουνται εκει! Αυτο σας αφηνει αδιαφορους? Αλλα ειπαμε, το παιζετε μαγκες εκ του ασφαλους σε μια χωρα η οποια εχει τοσο ισχυρη δημοκρατια ωστε να επιτρεπει σε ανθρωποειδη οπως εσεις να ξεσηκωνετε αμοιρους ανθρωπους σε εξεγερση, μονο και μονο για να επιβαλλετε τις μειονοτικες σας αποψεις στο συνολο!
Κοψτε λοιπον τις παπαριες οτι δηθεν νοιαζεστε για τα δικαιωματα αυτων των δυστυχισμενων ανθρωπων γιατι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να δημιουργησετε παραπανω προβληματα στη χωρα που σας ανεχεται! Ξερω ξερω, τωρα θα μου βαλετε και μενα την ταμπελα του ακροδεξιου η του φασιστα, αλλα καλυτερα να με λενε ακροδεξιο παρα προδοτη!
και επειδή στο Πακιστάν ή το Αφγανιστάν υπάρχει χούντα πρέπει και μεις να τους ρίχνουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τη χαριστική βολή........
και κομμουνιστή και να σε λένε ίδια μαλακισμένη λογική θα έχεις.

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο persona έχει μόνο λογική κολοτρυπίδα, την οποια μην τη πειραξει κανεις...μακρυα όλοι στα 6 μίλια γιατί μου ανήκει......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και 10 μιλια εναεριο....οχι για μένα.....για τη κακομοιρα τη μυτη σας (βρωμοκλανος γαρ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αυτα μην τα λες δυνατα, γιατι οι συριζοιοικολογοι θα σου κολλησουν την ταμπελα φασιστας! Αυτη  ειναι η παγια τακτικη τους οταν δεν μπορουν να σε αντιμετωπισουν με επιχειρηματα,δες τον φιλο iblis, βρε δεν τον παρακαλεσα να παραθεσει τα επιχειρηματα του επι του θεματος? αυτος το χαβα του! Μονο κορωνες!!! Τελικα για αυτους στην Ελλαδα πρεπει να εχουν ολοι δικαιωματα εκτος απο τους Ελληνες!
Φιλοι συριζοοικολογοι, αφου κοπτεστε τοσο πολυ για τα δικαιωματα των πακιστανων, αφγανων κ.λ.π. αφου ειστε τοσο ενεργη πολιτικη κινηση, γιατι δεν πατε στο πακισταν η στο αφγανισταν εκει που ειναι η πηγη του προβληματος των ανθρωπων αυτων, και να κανετε εκει καμια συγκεντρωση και να σπασετε καμια βιτρινα και κανενα αυτοκινητο και να υπερασπιστειτε τα δικαια αυτων των ανθρωπων? Οι ανθρωποι αυτοι αναγκαζονται να φυγουν απο τη χωρα τους γιατι τα δικαιωματα τους καταπατουνται εκει! Αυτο σας αφηνει αδιαφορους? Αλλα ειπαμε, το παιζετε μαγκες εκ του ασφαλους σε μια χωρα η οποια εχει τοσο ισχυρη δημοκρατια ωστε να επιτρεπει σε ανθρωποειδη οπως εσεις να ξεσηκωνετε αμοιρους ανθρωπους σε εξεγερση, μονο και μονο για να επιβαλλετε τις μειονοτικες σας αποψεις στο συνολο!
Κοψτε λοιπον τις παπαριες οτι δηθεν νοιαζεστε για τα δικαιωματα αυτων των δυστυχισμενων ανθρωπων γιατι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να δημιουργησετε παραπανω προβληματα στη χωρα που σας ανεχεται! Ξερω ξερω, τωρα θα μου βαλετε και μενα την ταμπελα του ακροδεξιου η του φασιστα, αλλα καλυτερα να με λενε ακροδεξιο παρα προδοτη!

Μωρέ καλά τα λες και δεν μου φαίνεσαι για ακροδεξιός.Ούτε εγώ είμαι.Δεν είπα να φύγουν οι ξένοι και να χουμε μια "Καθαρή" Ελλάδα όπως λέει ο Καρατζαφέρης.Όποιος ξένος πληρεί τις προυποθέσεις ας έρθει.Όμως να υπάρχουν τελωνεία και έλεγχοι στα σύνορα ρε γαμώτο!Να ξεκινήσει επιχείρηση μαζικού ελέγχου αλλοδαπών και "φακελώματα" ώστε να τους ξέρουν όλους καθώς και να ερευνη΄σουν το ποινικό τους μητρώο στις χώρες τους μέσω πρεσβείας.Όποιος έχει κάνει ε΄στω και πλημάλλημα να τον απελάυνουν.Όλοι οι Αλβανοί εγκληματίες που χουν μπει και κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και δηλητηριάζουν τα Ελληνόπουλα με τα ναρκωτικά τους να τους βρούν.Και όλοι που χουν μπει παράνομα να συλληφθούν και αν απελαθούν.Να μείνουν μόνο πολίτες της ΕΕ μιας και εχουν το δικαίωμα και από άλλους μόνο όσους έχουν κα΄ποιες εγγυήσεις και τους δίνεται νόμιμα VISA.Στο τέλος να δεις που αν συνεχίσει ε΄τσι η κατα΄σταση θα τρώμε και ξύλο από τους ξένους και δεν θα μιλάμε.Βλέπω τα Αλβανά που χουν συμμορίες και ληστέυουν και χτυπούν Έλληνες συμμαθητές τους,όπως και επιτίθενται σε άλλους ανθρώπους και τους παίρνουν μπουφάν,κινητά,λεφτά κτλ.Και η Ομόνοια έχει γίνει στεκι τους.Μετά τις 8 το βράδυ είναι γεμάτη μαχαιροβγάλτες και βαποράκια.άσε που Θα χουμε στο τέλος κυβέρνηση με Αλβανό πρωθυπουργό και βουλευτές.Εδώ Αγγλία είναι ρατσιστές δηλαδη;;Έχει πολλου΄ς ξένους,όμως πολλοί λίγοι από αυτούς είναι εγκληματικά στοιχεία.Οι πιο πολλοί από τρίτες χώρες ε΄χουν κανονικά τη VISA τους και πληρούν τις προυποθε΄σεις,εργάζονται και δεν ενοχλούν καν΄λεναν.Ούτε διαδηλώσεις,ούτε καταστροφές,ουτε έγκλημα.Ούτε βρίζουν τη χώρα που τρώνε.Ενώ ούτε το 1% του πληθυσμού δεν είναι Αλβανοί.Αυτούς δεν τους γουστάρουν μιας και ξέρουν τι απληστοι και αχάριστος λαός είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσον αφορα για τη χουντα που ειπες, παρε ενα αποσπασμα απο βικιπεντια: αφγανισταν Το πολίτευμα είναι ισλαμική προεδρική δημοκρατία. Αρχηγός Κράτους και της κυβέρνησης είναι ο Πρόεδρος. Πρόεδρος σήμερα είναι ο Χαμίντ Καρζάι. Από τις 7 Δεκεμβρίου του 2004 αντιπρόεδροι είναι οι Αχμάντ Ζία Μασούντ (πρώτος Αντιπρόεδρος) και Καρίμ Χαλίλι (δεύτερος αντιπρόεδρος). Από το 2006 ανώτατος Δικαστής και πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου είναι ο Αμπντούλ Σαλάμ Αζιμί., οσον αφορα το πακισταν, αν δεν κανω λαθος εκει δεν ειναι οι φιλοι σας οι Αμερικανοι που τους εκδημοκρατιζουν με το στανιο? Αντι να λες λογια στον αερα κι εσυ καλο θα ηταν να γνωριζεις για ποιο θεμα μιλας

ναι έχεις δίκιο και η Κίνα έχει Λαική Δημοκρατία επειδή έτσι γράφουν οι εφημερίδες και το ιντερνετ......
Σου ειπα.
Τα είπες όλα........

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
persona

εχεις αμεση αναγκη κολογεμισματος, λοβοτομης και διακοπων ισοβίως σε καμμια μακρονησο....εσυ και οι λοιποι αρχιδοαριστερουληδες που βαλθηκατε να μας κανετε όλους δημοκράτες και επειδη αποτύχατε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ με το ντοπιο στοιχειο, λέτε να δοκιμασετε με τα λαθράνια, που είναι και τα καινούργια σας pet.
Μωρή Ξεκωλιάρα η Ελλαδα και ο πλυθησμός της έχει αρκετα προβλήματα απο μονοι τους για να ασχοληθει να λύσει και του Πακιστάν....λογω αυτων των προβλημάτων δε πουλας το κολαράκι σου στας Ευρώπας μωρή βρωμιάρα ???? Γι'αυτά δεν την έκανες απο εδώ ????

PS. Αν ειναι να γαμήσουμε γύρνα...αλλιώς κατσε εκει που κάθεσαι....θα σε δικαιολογήσουμε

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο Κομμουνισμός δεν έχει θέση σε 1 υγιές πολίτευμα.Οι θέσεις του όχι μόνο δεν είναι ρεαλιστικές αλλά είναι ακραίες και επικίνδυνες.Θέλουν το κράτος να ελέγχει τα πάντα με παρεμβάσεις στο εμπόριο,στην Οικονομία.Μηδέν ελευθερία.Οι πιο πολλοί που είναι κομμουνιστές δεν ξέρουν τις ιδέες του.Ακούνε μόνο την παπαρίγα να τάζει εξωπραγματικούς μισθους και να το παίζουν εργατοπατέρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παλι βλακεια ειπες φιλε, η κινα δεν ειναι ενα απο τα τελευταια κομουνιστικα καθεστωτα στον κοσμο? Μα καλα τοχετε χασει τελειως εσεις οι αριστεροι? Το ονειρο σας δεν ειναι να κανετε την Ελλαδα κομμουνιστικη? Την ιδια στιγμη κρινετε αρνητικα τις χωρες στις οποιες εφαρμοζετε το πολιτευμα που ονειρευεστε να φερετε στην Ελλαδα? Αποφασιστε επιτελους τι θελετε και μετα κρινετε τους υπολοιπους!

ρε μαλάκες ...
νισάφι σ αυτή τη χώρα με τις ταμπέλες....... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
κατάλαβέ το.
δεν εκφράζω ούτε κόμμα ούτε τίποτα άλλο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παλι βλακεια ειπες φιλε, η κινα δεν ειναι ενα απο τα τελευταια κομουνιστικα καθεστωτα στον κοσμο? Μα καλα τοχετε χασει τελειως εσεις οι αριστεροι? Το ονειρο σας δεν ειναι να κανετε την Ελλαδα κομμουνιστικη? Την ιδια στιγμη κρινετε αρνητικα τις χωρες στις οποιες εφαρμοζετε το πολιτευμα που ονειρευεστε να φερετε στην Ελλαδα? Αποφασιστε επιτελους τι θελετε και μετα κρινετε τους υπολοιπους!
Πας καλά ρε που είναι κομμουνισμός αυτό που είναι τώρα στην Κίνα? Καπιταλισμός είναι και μάλιστα ο αγριότερος στον κόσμο.

Σκλάβοι δουλεύουν και κοιμούνται σε κουτιά 5*5. Το 10% ανάπτυξη πως ήρθε - από τον ουρανό? :headbang:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πας καλά ρε που είναι κομμουνισμός αυτό που είναι τώρα στην Κίνα? Καπιταλισμός είναι και μάλιστα ο αγριότερος στον κόσμο.

Σκλάβοι δουλεύουν και κοιμούνται σε κουτιά 5*5. Το 10% ανάπτυξη πως ήρθε - από τον ουρανό? :headbang:

ενω εσυ φαντάζομαι μπορείς να μας υποδείξεις ενα παραδεισένιο κομμουνιστικό καθεστώς
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

καλά ρε ακόμα ασχολείσαι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ενώ στις ευρωπαϊκές χώρες που υπέστησαν τον κομμουνισμό ζούσαν σε βίλες και ήταν αραχτοί...

Αυτός κύριοι είναι ο κομμουνισμός- στην Κίνα απλά το έχουν προχωρήσει λίγο παραπέρα...

Και όσο κάποιοι αναρωτιούνται για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ανεπιθύμητου με μάλλον άκομψο τρόπο, οι υπόλοιποι ας διαβάσουν το παρακάτω άρθρο και ας σκεφτούν πέρα από τις προκαταλήψεις τους, ιδίως τις πολυπολιτισμικές...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε Κωστα, απλα ο Κομμουνισμος ειναι η υπερτατη μορφη καπιταλισμου! Δηλαδη το ονειρο καθε καπιταλιστη δεν ειναι να εχει εργαζομενους που να τους πληρωνει ενα πιατο φαι, να μην εχουν κανενα δικαιωμα απεργιας η εργασιακο, και βεβαια τον πλουτο της χωρας να τον μοιραζεται η κλικα που κυβερνα δηλαδη ολο το χρημα σε ελαχιστα χερια?
Εγω απορω παντως πως εχουν καταφερει με τα ψεματα να παραπλανησουν τοσους ανθρωπους και να τους ταζουν δηθεν μια καλυτερη ζωη οταν η αποκρυφη επιθυμια τους ειναι να τους στραγγιξουν και να τους αφαιρεσουν καθε δυνατο δικαιωμα!
για βάλε όπου καπιταλισμός και κομμουνισμός το χριστιανισμός και μέσα έπεσες....

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς απαντώντας στον str8, που μάλλον σε μένα τα 'χωσε (με καταπληκτικη ευγένεια τολμώ να πω και το εννοω), θέλω να δηλώσω ότι σε όποιο thread πετυχαίνω τον persona θα του φαίρομαι έτσι και χειρότερα.....ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  :s&m_1:
Δευτερον...σαν προσωπική δήλωση στίγμα και υπογραφή μου, δηλώνω ότι οι ιδεολογίες Καπιταλισμος, Κομμουνισμός, Σοσσιαλισμός και τ;α παρακλάδια τους με βρίσκουν εχθρικά αδιαφορο (μου σπαν τα αρκιντια) δεδομένου ότι δεν δικαιολογώ στο επιπεδό μου να αγεται και να φέρεται απο συστήματα που έχουν να κ΄'ανουν με τη διαχείριση του χρήματος και όχι με τον άνθρωπο, πολυ δε περισσότερο με την προκοπή της Πατρίδας μου.
Δήθεν ψαγμένα άτομα οπαδοί αυτών των ιδεολογιών που κόπτονται για τα δικαιώματα του όποιου...απο εργατη εως golden boy, μου βγάζουν το θηρίο απο μέσα μου.

Αυτά και persona και λοιποι υπεράνω αριστερούλιδες και όχι μόνο ....κλάιν μάιν πούτς !!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κύριοι... ότι τελειώνει σε -ισμός βλάφτει σοβαρά την υγεία... σοσιαλισμός, καπιταλισμος, κομμουνισμός, φασιμός, ναζισμός, χριστιανισμός, μωαμεθανισμός, βουδισμός κλπ.. εξαιρείται ο ανθρωπισμός και για τον πολιτισμό το συζητάμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom