You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κατ'αρχάς απαντώντας στον str8, που μάλλον σε μένα τα 'χωσε (με καταπληκτικη ευγένεια τολμώ να πω και το εννοω), θέλω να δηλώσω ότι σε όποιο thread πετυχαίνω τον persona θα του φαίρομαι έτσι και χειρότερα.....ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Δευτερον...σαν προσωπική δήλωση στίγμα και υπογραφή μου, δηλώνω ότι οι ιδεολογίες Καπιταλισμος, Κομμουνισμός, Σοσσιαλισμός και τ;α παρακλάδια τους με βρίσκουν εχθρικά αδιαφορο (μου σπαν τα αρκιντια) δεδομένου ότι δεν δικαιολογώ στο επιπεδό μου να αγεται και να φέρεται απο συστήματα που έχουν να κ΄'ανουν με τη διαχείριση του χρήματος και όχι με τον άνθρωπο, πολυ δε περισσότερο με την προκοπή της Πατρίδας μου.
Δήθεν ψαγμένα άτομα οπαδοί αυτών των ιδεολογιών που κόπτονται για τα δικαιώματα του όποιου...απο εργατη εως golden boy, μου βγάζουν το θηρίο απο μέσα μου.
Αυτά και persona και λοιποι υπεράνω αριστερούλιδες και όχι μόνο ....κλάιν μάιν πούτς !!
Σε γάμησα, σε έχυσα σε βαρέθηκα.
και σένα και όλο σου το δέντρο.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
κύριοι... ότι τελειώνει σε -ισμός βλάφτει σοβαρά την υγεία... σοσιαλισμός, καπιταλισμος, κομμουνισμός, φασιμός, ναζισμός, χριστιανισμός, μωαμεθανισμός, βουδισμός κλπ.. εξαιρείται ο ανθρωπισμός και για τον πολιτισμό το συζητάμε..
και ο αυνανισμός να μου επιτραπεί να πω...
Δεν παύει να είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας!
και ο αυνανισμός να μου επιτραπεί να πω...
Δεν παύει να είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας!
ναι εφόσον δεν αποτελεί αυτοσκοπό και πλήρη υποκατάσταση των πάντων
Σε γάμησα, σε έχυσα σε βαρέθηκα.
και σένα και όλο σου το δέντρο.
ναι κάβλα μου συμφωνώ ...και επειδή σε αγαπάω και ενδιαφέρομαι....σκούπησε λίγο τη πλάτη σου απο τα χυσακια μου στο τελευταιο γαμήσι που μου έριξες...μη βγεις έτσι έξω και κολλήσει το φορεματάκι σου στα καπούλια σου
Τι θέλετε και τα βάζετε με τους αριστερούς ρε παλικάρια;
Αν δεν υπήρχε ο κομουνισμός, σήμερα δεν θα υπήρχε και αυτό το site.
Δηλαδή νομίζετε ότι θα ασχολούμασταν τώρα με ct, και στριπτιτζούδες και άλλα τέτοια μωρά Ελλεεινήδες;
Ζήτω ο κομουνισμός που έδωσε λόγω ύπαρξης σε αυτό το site και ομόρφυνε τις νύχτες μας
Αν δεν υπήρχε ο κομουνισμός, σήμερα δεν θα υπήρχε και αυτό το site.
Δηλαδή νομίζετε ότι θα ασχολούμασταν τώρα με ct, και στριπτιτζούδες και άλλα τέτοια μωρά Ελλεεινήδες;
Ζήτω ο κομουνισμός που έδωσε λόγω ύπαρξης σε αυτό το site και ομόρφυνε τις νύχτες μας
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε σε αγαπάω.ναι κάβλα μου συμφωνώ ...και επειδή σε αγαπάω και ενδιαφέρομαι....σκούπησε λίγο τη πλάτη σου απο τα χυσακια μου στο τελευταιο γαμήσι που μου έριξες...μη βγεις έτσι έξω και κολλήσει το φορεματάκι σου στα καπούλια σου
μόνο σε γαμάω και σένα και το δέντρο σου.
δε γουστάρω αίσθημα. Κώλους σουρωτήρια τους παρατάω.
δε σε αγαπάω.
μόνο σε γαμάω και σένα και το δέντρο σου.
δε γουστάρω αίσθημα. Κώλους σουρωτήρια τους παρατάω.
καλα μωρό μου οτι πεις..μονο σταματα να λες μωρή δέντρο τη πούτσα μου γιατι θα ζηέψουν και άλλα ποστακια σα και σένα εδω μέσα και δε μπορώ τις ζήλειες μετά
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα μωρό μου οτι πεις..μονο σταματα να λες μωρή δέντρο τη πούτσα μου γιατι θα ζηέψουν και άλλα ποστακια σα και σένα εδω μέσα και δε μπορώ τις ζήλειες μετά
το γενεολογικό παραλείπεται.
για σου βοθρο αρχωντα
καλα μωρή δε σου φτάνω εγώ θέλεις και το σόι μου να σε ξετρυπήσει ????
το γενεολογικό παραλείπεται.
καλα μωρή δε σου φτάνω εγώ θέλεις και το σόι μου να σε ξετρυπήσει ????
κε μενα μαρεσι το παρτι να εχισ κε τουρτα εκλιψι ,να φορεσουμε κε καπελακιακε δασκαλως ιμε μωνω για τι παρτει μου.....ουτε για αριστερους ουτε για δεξιους
να βαλισ λιπασμα,δεξιη το ανακαλιψαν,ινε κριμα να ιστερισ σε παχοσβοθράκο ασαι καλιταιρα γειατη το κλαδακει μου ηνε λαιπτω κε δαι χοραη κε αλλω πηθεικα
βοθρακο μαν εδω που κάθομαι δεν είναι όύτε δεξια ούτε αριστερα ούτε κέντρο ούτε χερι-χερι...έτσι για να μην παρεξηγούμαι....αν εσυ θες να εισαι πιθηκας καποιας συγκεκριμένης μεριάς...οκ για σένα...όσο για πάρτυ όποτε θές...και τούρτα έχω και φονταν
τοτε ισε φιλοσ μου, θα πιεγενουμε μαζι στισ σιγκεντροσισ κε δεξιον κε αριστερον κε θα τρομε ορεα φαγιτα κε οτι μασ λενε επιδι θα μαστε μπουκομενι θα γριλιζουμε σα πιθικι,εγο παντοσ ιμε πιθικασβοθρακο μαν εδω που κάθομαι δεν είναι όύτε δεξια ούτε αριστερα ούτε κέντρο ούτε χερι-χερι...έτσι για να μην παρεξηγούμαι....αν εσυ θες να εισαι πιθηκας καποιας συγκεκριμένης μεριάς...οκ για σένα...όσο για πάρτυ όποτε θές...και τούρτα έχω και φονταν
αυτα μην τα λες δυνατα, γιατι οι συριζοιοικολογοι θα σου κολλησουν την ταμπελα φασιστας! Αυτη ειναι η παγια τακτικη τους οταν δεν μπορουν να σε αντιμετωπισουν με επιχειρηματα,δες τον φιλο iblis, βρε δεν τον παρακαλεσα να παραθεσει τα επιχειρηματα του επι του θεματος? αυτος το χαβα του! Μονο κορωνες!!! Τελικα για αυτους στην Ελλαδα πρεπει να εχουν ολοι δικαιωματα εκτος απο τους Ελληνες!
Φιλοι συριζοοικολογοι, αφου κοπτεστε τοσο πολυ για τα δικαιωματα των πακιστανων, αφγανων κ.λ.π. αφου ειστε τοσο ενεργη πολιτικη κινηση, γιατι δεν πατε στο πακισταν η στο αφγανισταν εκει που ειναι η πηγη του προβληματος των ανθρωπων αυτων, και να κανετε εκει καμια συγκεντρωση και να σπασετε καμια βιτρινα και κανενα αυτοκινητο και να υπερασπιστειτε τα δικαια αυτων των ανθρωπων? Οι ανθρωποι αυτοι αναγκαζονται να φυγουν απο τη χωρα τους γιατι τα δικαιωματα τους καταπατουνται εκει! Αυτο σας αφηνει αδιαφορους? Αλλα ειπαμε, το παιζετε μαγκες εκ του ασφαλους σε μια χωρα η οποια εχει τοσο ισχυρη δημοκρατια ωστε να επιτρεπει σε ανθρωποειδη οπως εσεις να ξεσηκωνετε αμοιρους ανθρωπους σε εξεγερση, μονο και μονο για να επιβαλλετε τις μειονοτικες σας αποψεις στο συνολο!
Κοψτε λοιπον τις παπαριες οτι δηθεν νοιαζεστε για τα δικαιωματα αυτων των δυστυχισμενων ανθρωπων γιατι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να δημιουργησετε παραπανω προβληματα στη χωρα που σας ανεχεται! Ξερω ξερω, τωρα θα μου βαλετε και μενα την ταμπελα του ακροδεξιου η του φασιστα, αλλα καλυτερα να με λενε ακροδεξιο παρα προδοτη!
Παιδάκι μου σε παρακάλω γιατί επιμένεις; Και ομιλία επισκόπου και καρδιά μυλωνά. Μα δεν αντιλαμβάνεσαι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις