Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ιδεολογια δε εχι κανισ ,αμορφοσια ολι ομοσ....
ναι αλλά οι μετανάστες που κολλάνε; Ας τα λέγατε για τις ελλεινίδες ας μπαίνατε στα δικά μου θέματα (πράγμα το οποίο απεύχομαι..)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι αλλά οι μετανάστες που κολλάνε; Ας τα λέγατε για τις ελλεινίδες ας μπαίνατε στα δικά μου θέματα (πράγμα το οποίο απεύχομαι..)

Τίγκα είναι ο αγοραίος έρωτας στις μετανάστριες, πού το περίεργο;

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
dreakx εξω εισαι? ειχα την εντυπωση οτι μπηκες ψυχιατρειο.σας βαλανε ιντερνετ εκει?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι θες να πεις ότι παίρνουν την δουλειά από αυτές που εσύ θεωρείς "σοβαρές";

Πω πω πω, τσιτωμένος είσαι σήμερα... ποιες θεωρώ σοβαρές δηλαδή;  :boobies: :boobies:

Όχι, είπα μόνο ότι είναι τίγκα στις μετανάστριες ο πληρωμένος έρωτας.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είδηση
χτες  και  σήμερα  οι  τίμιοι , πτωχοί βιοπαλαισταί μωαμεθανοί ΔΕΝ προσευχήθηκαν στην πλατεία Ομονοίας !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
dreakx εξω εισαι? ειχα την εντυπωση οτι μπηκες ψυχιατρειο.σας βαλανε ιντερνετ εκει?

Eίδες ρε η Νέα Δημοκρατία έβαλε ίντερνετ στα ψυχιατρεία! Η χώρα πάει μπροστά ρε!  :rockon:

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω πω, τσιτωμένος είσαι σήμερα... ποιες θεωρώ σοβαρές δηλαδή;  :boobies: :boobies:

Όχι, είπα μόνο ότι είναι τίγκα στις μετανάστριες ο πληρωμένος έρωτας.
εσένα (τρύπα δεν είσαι)..;

και όχι δεν διαπιστώνω μετανάστριες στον πληρωμένο έρωτα. Ίσα ίσα αυτές στην Φυλής έχουν και ήθος..

(δεν είμαι καθόλου τσιτωμένος , νυστάζω..)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσένα (τρύπα δεν είσαι)..;

και όχι δεν διαπιστώνω μετανάστριες στον πληρωμένο έρωτα. Ίσα ίσα αυτές στην Φυλής έχουν και ήθος..

(δεν είμαι καθόλου τσιτωμένος , νυστάζω..)

Χαχαχαχα ναι, τρύπα είμαι  :grin:
Από πού κι ως πού να με θεωρώ πιο σοβαρή από τις πουτάνες-μετανάστριες και μη; Μία που έχω γνωρίσει τη θεωρώ πιο σοβαρή από μένα, όλες τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω για να έχω άποψη  :boobies: :boobies:

Μπορεί να κάνω λάθος για το πόσες μετανάστριες υπάρχουν στον πληρωμένο έρωτα, αλλά αυτή την άποψη είχα σχηματίσει αυτή την αίσθηση είχα από τις ενημερώσεις...

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχαχα ναι, τρύπα είμαι  :grin:
Από πού κι ως πού να με θεωρώ πιο σοβαρή από τις πουτάνες-μετανάστριες και μη; Μία που έχω γνωρίσει τη θεωρώ πιο σοβαρή από μένα, όλες τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω για να έχω άποψη  :boobies: :boobies:

Μπορεί να κάνω λάθος για το πόσες μετανάστριες υπάρχουν στον πληρωμένο έρωτα, αλλά αυτή την άποψη είχα σχηματίσει αυτή την αίσθηση είχα από τις ενημερώσεις...
Όχι εγώ τα περισσότερα λ7 σε Έλληνίδες τα έχω δώσει.. καφές παρακαφές γιορτές πανηγύρια..

Σε παραδέχομαι πάντως για το πρώτο, άντε με το καλό να αποφασίσεις και εσύ να γίνεις και νόμιμη.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν είπες ότι νυστάζεις - ούτε μια εικονική πρόταση σοβαρή δε φτιάχνεις.

Χου ρε... :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom