ναι αλλά οι μετανάστες που κολλάνε; Ας τα λέγατε για τις ελλεινίδες ας μπαίνατε στα δικά μου θέματα (πράγμα το οποίο απεύχομαι..)ιδεολογια δε εχι κανισ ,αμορφοσια ολι ομοσ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ναι αλλά οι μετανάστες που κολλάνε; Ας τα λέγατε για τις ελλεινίδες ας μπαίνατε στα δικά μου θέματα (πράγμα το οποίο απεύχομαι..)
Τίγκα είναι ο αγοραίος έρωτας στις μετανάστριες, πού το περίεργο;
τι θες να πεις ότι παίρνουν την δουλειά από αυτές που εσύ θεωρείς "σοβαρές";Τίγκα είναι ο αγοραίος έρωτας στις μετανάστριες, πού το περίεργο;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τι θες να πεις ότι παίρνουν την δουλειά από αυτές που εσύ θεωρείς "σοβαρές";
Πω πω πω, τσιτωμένος είσαι σήμερα... ποιες θεωρώ σοβαρές δηλαδή;
Όχι, είπα μόνο ότι είναι τίγκα στις μετανάστριες ο πληρωμένος έρωτας.
Είσαι πουτάνα? Αν όχι, γιατί πετάγεσαι σαν την πορδή?τι θες να πεις ότι παίρνουν την δουλειά από αυτές που εσύ θεωρείς "σοβαρές";
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
dreakx εξω εισαι? ειχα την εντυπωση οτι μπηκες ψυχιατρειο.σας βαλανε ιντερνετ εκει?
Eίδες ρε η Νέα Δημοκρατία έβαλε ίντερνετ στα ψυχιατρεία! Η χώρα πάει μπροστά ρε!
ή έχουμε γίνει ένα απέραντο ψυχιατρείο???Eίδες ρε η Νέα Δημοκρατία έβαλε ίντερνετ στα ψυχιατρεία! Η χώρα πάει μπροστά ρε!
παίζει κι αυτό...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
όχι μόνο οι κουρλοί καταλαβαίνουν τη διαφήμιση με τα παπαγαλάκιαή έχουμε γίνει ένα απέραντο ψυχιατρείο???
παίζει κι αυτό...
εσένα (τρύπα δεν είσαι)..;Πω πω πω, τσιτωμένος είσαι σήμερα... ποιες θεωρώ σοβαρές δηλαδή;
Όχι, είπα μόνο ότι είναι τίγκα στις μετανάστριες ο πληρωμένος έρωτας.
και όχι δεν διαπιστώνω μετανάστριες στον πληρωμένο έρωτα. Ίσα ίσα αυτές στην Φυλής έχουν και ήθος..
(δεν είμαι καθόλου τσιτωμένος , νυστάζω..)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσένα (τρύπα δεν είσαι)..;
και όχι δεν διαπιστώνω μετανάστριες στον πληρωμένο έρωτα. Ίσα ίσα αυτές στην Φυλής έχουν και ήθος..
(δεν είμαι καθόλου τσιτωμένος , νυστάζω..)
Χαχαχαχα ναι, τρύπα είμαι
Από πού κι ως πού να με θεωρώ πιο σοβαρή από τις πουτάνες-μετανάστριες και μη; Μία που έχω γνωρίσει τη θεωρώ πιο σοβαρή από μένα, όλες τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω για να έχω άποψη
Μπορεί να κάνω λάθος για το πόσες μετανάστριες υπάρχουν στον πληρωμένο έρωτα, αλλά
Όχι εγώ τα περισσότερα λ7 σε Έλληνίδες τα έχω δώσει.. καφές παρακαφές γιορτές πανηγύρια..Χαχαχαχα ναι, τρύπα είμαι
Από πού κι ως πού να με θεωρώ πιο σοβαρή από τις πουτάνες-μετανάστριες και μη; Μία που έχω γνωρίσει τη θεωρώ πιο σοβαρή από μένα, όλες τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω για να έχω άποψη
Μπορεί να κάνω λάθος για το πόσες μετανάστριες υπάρχουν στον πληρωμένο έρωτα, αλλάαυτή την άποψη είχα σχηματίσειαυτή την αίσθηση είχα από τις ενημερώσεις...
Σε παραδέχομαι πάντως για το πρώτο, άντε με το καλό να αποφασίσεις και εσύ να γίνεις και νόμιμη.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
(τρύπα δεν είσαι)..;
Χαραμάδα λέγεται.
Ακούγεται καλύτερα.
Ε άντε για ύπνο λοιπόν - το βράδυ στη Συγγρού με τα τακούνια έχεις δουλειά, άιντε...(δεν είμαι καθόλου τσιτωμένος , νυστάζω..)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
άντε με το καλό να αποφασίσεις και εσύ να γίνεις και νόμιμη.
Μερσί αλλά τέτοιο μπάζο που είμαι ούτε ως ανεπίσημη δεν έχω δουλειά, πού να γίνω κι επίσημη; :-* :-* :-*
Επομένως καλά σου κάνει ο αστικός φεμινισμός..Μερσί αλλά τέτοιο μπάζο που είμαι ούτε ως ανεπίσημη δεν έχω δουλειά, πού να γίνω κι επίσημη; :-* :-* :-*
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Επομένως καλά σου κάνει ο αστικός φεμινισμός..
Ξέρω γω? Δεν κατάλαβα αυτό που είπες (ως τρούπα που είμαι) αλλά εγώ καλά είμαι
Ε και να καταλάβαινες..Ξέρω γω? Δεν κατάλαβα αυτό που είπες (ως τρούπα που είμαι) αλλά εγώ καλά είμαι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις