Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με την παραπανω τοποθετηση σου χανεις το δικαιωμα να εκφραζει αποψη για τα θεματα της Ελλαδας μιας και επελεξες να εισαι πολιτης του κοσμου!

είμαι πολίτης της ΕΕ και άρα αυτό που είπες είναι η μέγιστη παπαριά που μπορούσες να πεις...
αλλά και πάλι σε αγαπάω το ίδιο.......
Γιατι παρόλο που είσαι ΛΑΟΣ μου θυμίζεις το ακροδεξιό μου παρελθόν και με κάνεις να νοσταλγώ τα ωραία χρόνια που κατέβαινα στο κέντρο και μίλαγα ελληνικά και με καταλάβαιναν.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω, αλλά οι "εφιάλτες" ΚΑΛΑ κάνουν την δουλειά τους.
Ποιος κάλεσε αυτά τα σκουπίδια που ρημάζουν το κέντρο της Αθήνας κάθε μέρα????
Δικαιώματα. Οχι με τίποτα. Αμα δώσει η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και όλες οι άλλες Μουσουλμανικές χώρες ΝΑΙ και εμείς. Τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ οχετό ξερνούν μερικοί από εδώ μέσα δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον το άρθρο 8 παρ. 2 του Συντάγματος πρέπει να επαναφέρουμε.
Ρε στην Αμερική γίνονται αυτά τα αίσχη????? Στην Ρωσία γίνονται??????
Που γίνονται και πρέπει να γίνονται στηην Ελλάδα.
Που στο στο διάολο γίνονται αυτά τα αίσχη με τον καθένα που καίει σημαίες και καταστρέφει περιουσίες και δεν του λέμε τίποτα.
Η ποινή του θανάτου τι έγινε????? Μήπως πρέπει να την επαναφέρουμε για να φύγει από το κάθε σκουπίδι ο τσαμπουκάς?????
Αντε γιατί πολύ θάρρος δόθηκε σε μερικούς.

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είμαι πολίτης της ΕΕ και άρα αυτό που είπες είναι η μέγιστη παπαριά που μπορούσες να πεις...
αλλά και πάλι σε αγαπάω το ίδιο.......
Γιατι παρόλο που είσαι ΛΑΟΣ μου θυμίζεις το ακροδεξιό μου παρελθόν και με κάνεις να νοσταλγώ τα ωραία χρόνια που κατέβαινα στο κέντρο και μίλαγα ελληνικά και με καταλάβαιναν.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΡΕ PERSONA ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ????
ΔΛΔ ΔΕΙΛΙΑΣΕΣ ????

Α! ΚΑΙ ΦΥΡΕΡ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΓΑΜΗΣΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι περισσοτεροι κομμουνιστες μεγαλοαστοι ειναισε πια χωρα ακριβως;
οι ψηφοφοροι στα κομματα των "θολοκουτουριαρηδων"οπως λες ειναι κυριως μεταναστες δευτερης γενιας
Τα κομματα των θολοκουλτουριαρηδων στις χωρες που εχει γινει πλεον το κακο,εχουν πατωσει
Τωρα βεβαια ολοι αυτοι οι θολοκουλτουριαρηδες βγαζουν τους ακροδεξιους μπας και τους σωσουν αλλα ειναι πλεον πολυ αργα.Θ α μπορουσα να σου πω για πολλες χωρες αλλα το αποκορυφωμα αυτης της ιστοριας ειναι μια χωρα που λεγεται Ολλανδια και την οποια θα εχεις σιγουρα ακουστα και δειχνει που μπορει να φτασει  η μαλακια ενος λαου.Εκει λοιπον οι προοδευτικουληδες πολιτες αφου καναν τις μαλακιες τους και πλεον δε τη παλευουν με τα μουσουλμανια σπευσαν ολοι και ολες στην ακροδεξια.Δηλαδη τρυπιοι,μπαφοβιοι,θολοκουλτουριαρηδες και βαλαν και εναν αρχιπουστη :grin: :grin: να ηγηθει του αγωνα της ακροδεξιας.Ποιας ακροδεξιας?Α εδω ειναι το ρεζουμε φιλαρακο.Της ακροδεξιας που θα προστατευσει τους διαφορους ανωμαλους απο τους συντηρητικους μουσουλμανους.Πουστηδες,κτηνοβατες,φεμινιστριες και οτι αλλο βαλει ο νους σου ξεσηκωνονται τωρα στην Ολλανδια γιατι οι μουσουλμανοι τους καταπιεζουν :2funny: :2funny:.
Επειδη βεβαια ολοι αυτοι το πολυ πολυ να σκισουν κανα καλσον δε τους χαλαει που οι μουσουλμανοι στο δρομο οπου τους βρουν τους σπανε τα κεφαλια.Εμ πολυπολιτισμο δε θελανε....Το καημενο το πουστη τον αρχηγο της ακροδεξιας τον φαγανε και θεωρειται ταχα μου και ο σπουδαιοτερος ολλανδος :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω, αλλά οι "εφιάλτες" ΚΑΛΑ κάνουν την δουλειά τους.
Ποιος κάλεσε αυτά τα σκουπίδια που ρημάζουν το κέντρο της Αθήνας κάθε μέρα????
Δικαιώματα. Οχι με τίποτα. Αμα δώσει η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και όλες οι άλλες Μουσουλμανικές χώρες ΝΑΙ και εμείς. Τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ οχετό ξερνούν μερικοί από εδώ μέσα δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον το άρθρο 8 παρ. 2 του Συντάγματος πρέπει να επαναφέρουμε.
Ρε στην Αμερική γίνονται αυτά τα αίσχη????? Στην Ρωσία γίνονται??????
Που γίνονται και πρέπει να γίνονται στηην Ελλάδα.
Που στο στο διάολο γίνονται αυτά τα αίσχη με τον καθένα που καίει σημαίες και καταστρέφει περιουσίες και δεν του λέμε τίποτα.
Η ποινή του θανάτου τι έγινε????? Μήπως πρέπει να την επαναφέρουμε για να φύγει από το κάθε σκουπίδι ο τσαμπουκάς?????
Αντε γιατί πολύ θάρρος δόθηκε σε μερικούς.
μονο η θανατικη ποινη;
και ο νομος 4000

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα κομματα των θολοκουλτουριαρηδων στις χωρες που εχει γινει πλεον το κακο,εχουν πατωσει
Τωρα βεβαια ολοι αυτοι οι θολοκουλτουριαρηδες βγαζουν τους ακροδεξιους μπας και τους σωσουν αλλα ειναι πλεον πολυ αργα.Θ α μπορουσα να σου πω για πολλες χωρες αλλα το αποκορυφωμα αυτης της ιστοριας ειναι μια χωρα που λεγεται Ολλανδια και την οποια θα εχεις σιγουρα ακουστα και δειχνει που μπορει να φτασει  η μαλακια ενος λαου.Εκει λοιπον οι προοδευτικουληδες πολιτες αφου καναν τις μαλακιες τους και πλεον δε τη παλευουν με τα μουσουλμανια σπευσαν ολοι και ολες στην ακροδεξια.Δηλαδη τρυπιοι,μπαφοβιοι,θολοκουλτουριαρηδες και βαλαν και εναν αρχιπουστη :grin: :grin: να ηγηθει του αγωνα της ακροδεξιας.Ποιας ακροδεξιας?Α εδω ειναι το ρεζουμε φιλαρακο.Της ακροδεξιας που θα προστατευσει τους διαφορους ανωμαλους απο τους συντηρητικους μουσουλμανους.Πουστηδες,κτηνοβατες,φεμινιστριες και οτι αλλο βαλει ο νους σου ξεσηκωνονται τωρα στην Ολλανδια γιατι οι μουσουλμανοι τους καταπιεζουν :2funny: :2funny:.
Επειδη βεβαια ολοι αυτοι το πολυ πολυ να σκισουν κανα καλσον δε τους χαλαει που οι μουσουλμανοι στο δρομο οπου τους βρουν τους σπανε τα κεφαλια.Εμ πολυπολιτισμο δε θελανε....Το καημενο το πουστη τον αρχηγο της ακροδεξιας τον φαγανε και θεωρειται ταχα μου και ο σπουδαιοτερος ολλανδος :2funny: :2funny: :2funny:

:cheesy:... Ρε κουτίκι γράψε κάνα μικρό
Εξαφανίστηκαν και οι moderator με τη μισή ώρα :cheesy:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα μην νομιζεις και εγω μια αλλεργια με τους μουσουλμανους την εχω
αλλα η Ολλανδια δεν μπορει να σταθει σαν παραδειγμα για πολλους λογους

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μονο η θανατικη ποινη;
και ο νομος 4000
Ναι τώρα που μείωσε και ο Βγαινο το γάλα και τα γιαούρτια κάτι θα παίζει.
Μα είναι δυνατόν αυτή η λαθρομεταναστολαγνεία από ΕΛΛΗΝΕΣ. Ελεος.
Μου είναι απίστευτο.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
περισσοτεροι πολλοι κομμουνιστες μεγαλοαστοι ειναισε πια χωρα ακριβως;
οι ψηφοφοροι στα κομματα των "θολοκουτουριαρηδων"οπως λες ειναι κυριως μεταναστες δευτερης γενιας

Πρωτευουσα της Ευρωπαικης Τουρκιας ειναι το Βερολινο! Οι μεταναστες 2ης γεννιας δεν εχουν ενσωματωθει ουτε εχουν γινει λιγοτερο ακραιοι ισλαμιστες αντιθετα γινονται πιο φανατικοι διοτι η θρησκεια τους ενωνει με την Τουρκια

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sorry παιδες για τα κεφαλαία....ξεχάστηκα με τον persona....με καβλωνει αυτο το παιδί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρωτευουσα της Ευρωπαικης Τουρκιας ειναι το Βερολινο! Οι μεταναστες 2ης γεννιας δεν εχουν ενσωματωθει ουτε εχουν γινει λιγοτερο ακραιοι ισλαμιστες αντιθετα γινονται πιο φανατικοι διοτι η θρησκεια τους ενωνει με την Τουρκια

Όπως πολλάκις έχει αναφερθεί σε ευρωπαϊκά δημοσιεύματα, ύπάρχει πρόβλημα πολιτισμικής γκετοποίησης

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν τους ενωνει η θρησκεια με την πατριδα τους αλλα η μαλακια που τους δερνει
δεν εχουν ενσωματωθει και ουτε προκειτε γιατι ειναι ζωα
τελικα ολοι μας ρατσιστες ειμαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom