vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το εχουμε καταλαβειSorry παιδες για τα κεφαλαία....ξεχάστηκα με τον persona....με καβλωνει αυτο το παιδί
το εχουμε καταλαβειSorry παιδες για τα κεφαλαία....ξεχάστηκα με τον persona....με καβλωνει αυτο το παιδί
το εχουμε καταλαβει
είμαι πολίτης της ΕΕ και άρα αυτό που είπες είναι η μέγιστη παπαριά που μπορούσες να πεις...
αλλά και πάλι σε αγαπάω το ίδιο.......
Γιατι παρόλο που είσαι ΛΑΟΣ μου θυμίζεις το ακροδεξιό μου παρελθόν και με κάνεις να νοσταλγώ τα ωραία χρόνια που κατέβαινα στο κέντρο και μίλαγα ελληνικά και με καταλάβαιναν....
Η ε.ε ειναι μια ενωση που σημερα υπαρχει και αυριο οχι. Σαν πολιτης της Ε.Ε μπορει να ψηφισεις το ευρω-δηφοδελτιο ενος κομματος της χωρας που μενεις. Δεν υπαρχει ευρωπαικη οικονομια, ευρωπαικη αμυντικη αμυνα, κοινη ευρωπαικη αεξωτερικη πολιτικη .....αρα το παπαριζειν δεν εστιν φιλοσοφειν
Μωρή persona πας να φτιάξεις κατάσταση για τη πάρτη σου......ξερεις εσυ προβοκατορα "γαμηστε τους μετανάστες"...αλλά και συ μετανάστρια είσαι...έτσι δεν είναι ???
έτσι έτσι φτιάξε με !!!!!!!!!!!!!και που νά ξερες μωρή λούγκρα......
μη σε χαλάσω αλλά έρχεται και αυτό που δεν υπάρχει ακόμα..........
θα κλάψουν πολλές μάνες....
και μην εθελοτυφλείς....
νομίζεις ακόμα ότι ορίζεις την εθνική σου πολιτική και την στρατηγική στην εθνική άμυνα;
μήπως έχεις προβλήμστσ αντίληψης των τεκταινομένων;
έτσι έτσι φτιάξε με !!!!!!!!!!!!!
για αυτο λέω οτι η επανάστση το 21 απέτυχε !!!!!
γίνε σαφής....
το 21 ή την 21η ;
η 21η σε χαλάει δλδ......του 21 μωρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!
μη σε χαλάσω αλλά έρχεται και αυτό που δεν υπάρχει ακόμα..........
θα κλάψουν πολλές μάνες....
και μην εθελοτυφλείς....
νομίζεις ακόμα ότι ορίζεις την εθνική σου πολιτική και την στρατηγική στην εθνική άμυνα;
μήπως έχεις προβλήμστσ αντίληψης των τεκταινομένων;
Απλως η ελλαδα δεν ειναι καν επαρχια αλλα υποτελη στις Βρυξελες.
Εγω ειμαι της 20ηςγίνε σαφής....
το 21 ή την 21η ;
Ακριβως.Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να γινουν ακραιοι ισλαμιστες σε δυτικη κοινωνια?Οι προοδευτικοι, περιμενοντας να τους κανουν και αυτους σα τα μουτρα τους.Ελα ομως που οι μουσουλμανοι πηραν μονο το δικαιωμα ψηφου και τους γραψαν στα αρχιδια τους τους προοδευτικους και αμολαν τα χαλια για προσευχη οπου βρουνε τωρα στη γερμανια.Και οχι μονο αυτο,αλλα ειδικα η γερμανια εχει και το μεγαλυτερο βαθμο προσηλυτισμου ντοπιωνΠρωτευουσα της Ευρωπαικης Τουρκιας ειναι το Βερολινο! Οι μεταναστες 2ης γεννιας δεν εχουν ενσωματωθει ουτε εχουν γινει λιγοτερο ακραιοι ισλαμιστες αντιθετα γινονται πιο φανατικοι διοτι η θρησκεια τους ενωνει με την Τουρκια