EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Πάντως χτες άρπαξαν πολύ ξύλο οι αλλοδαποί "φίλοι" μας
καλα και επιδη ειναι καφροι στο Ιραν πρεπει να εισαι και εσυ;
πΑΛια ηταν πιο βλημα ο περσονας..εγω τον εβαλα στο ισιο δρομο να φανταστεις οτι ειχε αβαταρ το σφυροδρεπανο οντας μεγαλο-αστος...η τελεια ψυλοανωμαλια!!!
σε πια χωρα ακριβως;Και πρεπει να παρουν δικαιωματα φιλε μου.Γιατι μολις παρουν δικαιωματα οι μουσουλμανοι τους πρωτους που θα γαμησουν θα ειναι οι θολοκουλτουριαρηδες τους οποιους μισουν περισσοτερο απο οποιοδηποτε ακροδεξιο.Κατι το οποιο γινεται εδω και καιρο στις αλλες χωρες της ευρωπης και οι καημενοι οι προοδευτικουληδες αναρωτιουνται ακομα γιατι δεν καταλαβαινουν τα καλα της θολοκουλτουρας οι μουσουλμανοι
Σ' ευχαριστώ.Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εάν εσύ νομίζεις ότι με την προσπάθεια που κάνεις θα σώσεις τη χώρα σου σου απαντάω από τα βάθη της καρδιάς μου.
συγγνώμη....
οι ίδιοι που κυνηγάνε χριστιανούς μεταναστεύουν ή αυτοί που τους κυνηγάνε να τους σφάξουν στη χώρα τους;
θέλω ένα παράδειγμα ταλιμπάν που ήρθε στην ελλάδα παράνομος μετανάστης.....
ΡΕ GUYS, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΛΗΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (1600 ΛΑΘΡΑΝΙΑ "ΖΟΥΝ" ΕΚΕΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ???????????????????????????
ΡΕ GUYS, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΛΗΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (1600 ΛΑΘΡΑΝΙΑ "ΖΟΥΝ" ΕΚΕΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ???????????????????????????
Σεβομαστε τις θρησκειες και τα ηθη και εθιμα του καθε λαου αλλα.....ας μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι ηρθαν απροσκλητοι σε μια χριστιανικη χωρα.Αν δεν τους αρεσει οι πορτες ειναι ανοικτες! "καρατζαφερης".Και εγω μαζι σου προεδρε!!
Σεβομαστε τις θρησκειες και τα ηθη και εθιμα του καθε λαου αλλα.....ας μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι ηρθαν απροσκλητοι σε μια χριστιανικη χωρα.Αν δεν τους αρεσει οι πορτες ειναι ανοικτες! "καρατζαφερης".Και εγω μαζι σου προεδρε!!
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ
πΑΛια ηταν πιο βλημα ο περσονας..εγω τον εβαλα στο ισιο δρομο να φανταστεις οτι ειχε αβαταρ το σφυροδρεπανο οντας μεγαλο-αστος...η τελεια ψυλοανωμαλια!!!
ναι...τουλάχιστον ένας πολιτικός αρχηγός που δεν μασάει τα λόγια του.