Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Πάντως χτες άρπαξαν πολύ ξύλο οι αλλοδαποί "φίλοι" μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα και επιδη ειναι καφροι στο Ιραν πρεπει να εισαι και εσυ;

ΚΑΛΑ !!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΙΓΥΠΤΟ, Ή ΣΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Ή ΣΤΑ ΗΑΕ ????????????????????????

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πΑΛια ηταν πιο βλημα ο περσονας..εγω τον εβαλα στο ισιο δρομο να φανταστεις οτι ειχε αβαταρ το σφυροδρεπανο οντας μεγαλο-αστος...η τελεια ψυλοανωμαλια!!!
περισσοτεροι πολλοι κομμουνιστες μεγαλοαστοι ειναι
Και πρεπει να παρουν δικαιωματα φιλε μου.Γιατι μολις παρουν δικαιωματα οι μουσουλμανοι τους πρωτους που θα γαμησουν θα ειναι οι θολοκουλτουριαρηδες :2funny: :2funny: :2funny: τους οποιους μισουν περισσοτερο απο οποιοδηποτε ακροδεξιο.Κατι το οποιο γινεται εδω και καιρο στις αλλες χωρες της ευρωπης και οι καημενοι οι προοδευτικουληδες αναρωτιουνται ακομα γιατι δεν καταλαβαινουν τα καλα της θολοκουλτουρας οι μουσουλμανοι
σε πια χωρα ακριβως;
οι ψηφοφοροι στα κομματα των "θολοκουτουριαρηδων"οπως λες ειναι κυριως μεταναστες δευτερης γενιας

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εάν εσύ νομίζεις ότι με την προσπάθεια που κάνεις θα σώσεις τη χώρα σου σου απαντάω από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σ' ευχαριστώ. :rolleyes:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ GUYS, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΛΗΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (1600 ΛΑΘΡΑΝΙΑ "ΖΟΥΝ" ΕΚΕΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ???????????????????????????

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
συγγνώμη....
οι ίδιοι που κυνηγάνε χριστιανούς μεταναστεύουν ή αυτοί που τους κυνηγάνε να τους σφάξουν στη χώρα τους;
θέλω ένα παράδειγμα ταλιμπάν που ήρθε στην ελλάδα παράνομος μετανάστης.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου θυμισω οτι υπαρχηγο του Μπιν ΛΑντεν πριν 3-4 χρονια τον συνελλαβαν στην Ξανθη. Η Σαρια δεν εφαρμοζεται εαν δεν εχειτην λαικη αποδοχη στο Αφγανισταν επι 15 χρονια (μεχρι να πανε οι ΑΜερικανοι) και απο της αντιδρασεις τους τοτε δεν φαινονται να ειναι και δημοκρατες. Αλλωστε βαση αυτον που ειπε η τβ αστυνομος εσκισε το <<κορανι>> σε Συριο.....πως το μαθανε τοσο γρηγορα 800 αφγανοι?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ΡΕ GUYS, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΛΗΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (1600 ΛΑΘΡΑΝΙΑ "ΖΟΥΝ" ΕΚΕΙ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ???????????????????????????

1600 ζουν εκεί μέσα???

OP
OP
mitsios

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Σεβομαστε τις θρησκειες και τα ηθη και εθιμα του καθε λαου αλλα.....ας μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι ηρθαν απροσκλητοι σε μια χριστιανικη χωρα.Αν δεν τους αρεσει οι πορτες ειναι ανοικτες! "καρατζαφερης".Και εγω μαζι σου προεδρε!!

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

ναι το ακουσα και εγω!! Καλα να παθει ο χαρδαβλημας γιατι και αυτος αριστερος μας το παιζει!!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οταν ο τιτο εβγαλε μια επαρχια της χωρας του μακεδονια αδιαφορισαμε τωρα μας ποναει ομως, αν αφησουμε ενα μικρο τζαμι δεν ειναι θεμα αισθητικης γινεται αυτοματα κεκτημενο δικαιωμα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
μια αμυντική χειροβομβίδα τι δραστικό βελινεκές έχει??  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σεβομαστε τις θρησκειες και τα ηθη και εθιμα του καθε λαου αλλα.....ας μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι ηρθαν απροσκλητοι σε μια χριστιανικη χωρα.Αν δεν τους αρεσει οι πορτες ειναι ανοικτες! "καρατζαφερης".Και εγω μαζι σου προεδρε!!

Χριστιανική χώρα που έχει ανεξιθρησκεία και είναι στην ευρώπη.
Το ίδιο ακριβώς που είπες θα μπορούσε να πει το Ιράν ή το Αφγανιστάν. Το ίδιο είναι εδώ;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το θεμα ειναι τεραστιο και ως γνωστον οταν κατι ειναι σοβαρο σε αυτη την χωρα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΙΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ.ουστ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

...τουλάχιστον ένας πολιτικός αρχηγός που δεν μασάει τα λόγια του.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πΑΛια ηταν πιο βλημα ο περσονας..εγω τον εβαλα στο ισιο δρομο να φανταστεις οτι ειχε αβαταρ το σφυροδρεπανο οντας μεγαλο-αστος...η τελεια ψυλοανωμαλια!!!

αφου σ αρέσει ρε νούμερο....
μέχρι και συ πίστεψες ότι είμαι κομμουνιστής..

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΜΝΜ ΠΡΟΣ PERSONA : (ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΜΠΙΤΕ ΚΛΑΊΝ ΜΑΊΝΕ ΠΟΥΤΣ ΛΙΜΠΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝΗ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.....ΜΟΥ ΒΤΑΖΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΥΓΕΙΝΟ ΚΟΜΜΑ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
...τουλάχιστον ένας πολιτικός αρχηγός που δεν μασάει τα λόγια του.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναι
θα δουμε ποιο ποσοστο των Ελληνων συμφωνει μαζι του
και μαλιστα στις Ευρωεκλογες που ειναι και χαλαρη η ψηφος

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω, αλλά οι "εφιάλτες" ΚΑΛΑ κάνουν την δουλειά τους.
Ποιος κάλεσε αυτά τα σκουπίδια που ρημάζουν το κέντρο της Αθήνας κάθε μέρα????
Δικαιώματα. Οχι με τίποτα. Αμα δώσει η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και όλες οι άλλες Μουσουλμανικές χώρες ΝΑΙ και εμείς. Τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ οχετό ξερνούν μερικοί από εδώ μέσα δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον το άρθρο 8 παρ. 2 του Συντάγματος πρέπει να επαναφέρουμε.
Ρε στην Αμερική γίνονται αυτά τα αίσχη????? Στην Ρωσία γίνονται??????
Που γίνονται και πρέπει να γίνονται στηην Ελλάδα.
Που στο στο διάολο γίνονται αυτά τα αίσχη με τον καθένα που καίει σημαίες και καταστρέφει περιουσίες και δεν του λέμε τίποτα.
Η ποινή του θανάτου τι έγινε????? Μήπως πρέπει να την επαναφέρουμε για να φύγει από το κάθε σκουπίδι ο τσαμπουκάς?????
Αντε γιατί πολύ θάρρος δόθηκε σε μερικούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom