1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ και ο στέκουλος μου έχετε γαμήσει την ψυχολογία λέμε.......στη περίπτωσή σου πάει το ΘΕΛΟΠΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ εντός και εκτός ΕΕ
εσύ και ο στέκουλος μου έχετε γαμήσει την ψυχολογία λέμε.......στη περίπτωσή σου πάει το ΘΕΛΟΠΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ εντός και εκτός ΕΕ
κλάαααααψψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
και ετοιμάσου για άλλα 20 χρόνια πασόκ..........
4.1 η διαφορά στις ευρωεκλογές και τα νούμερα που πήρατε το 81 θα σου φαίνονται όνειρο θερινής νυκτός στις βουλευτικές.......
Υ.Γ.
για τα περαστικά βάλε τη στέκα στον κώλο σου.
Με ρώτησες τι προτείνω!Όχι πως θα το εφαρμόσουμε!Τεσπα θεωρώ πως αν το κράτος θέλει θα μπορούσε να το κάνει.Αλλα επειδή είχαμε και έχουμε κράτος-μπουρδ3λο όντως το πρόβλημα φαντάζει άλυτο.Σε λίγες δεκαετίες,όταν πια οι ξένοι θα κατέχουν το 70% του πληθυσμού,τότε να δω τι θα κάνουμε.Όταν όλοι θα δουλεύουμε με ξένο εργοδότη.Σε μια χώρα με υπογεννητικότητα όπως η δική μας η ποσόστωη των μεταναστών είναι αναγκαία.Ας βρούνε τρόπο να την εφαρμόσουν.
Ετσι θα σπασει ο δικομματισμος, εαν ενα απο τα μεγαλα κομματα παρει 30%! Οποτε σε μια εκλογικη διαδικασια ειναι αδυνατο να φτασει το αλλο μεγαλο κομμα που θα ξεκιναει απο 38%! Το θεμα ειναι ο λαος να ψηφιζει οτι θελει και να μην ζει με τον φοβο οτι το αντιπαλο κομμα θα ερθει στην εξουσια.
πωπω κλάαααμααααα
τα ίδια έλεγαν ακριβώς και τα πασόκια του σημίτη το 2004..............
εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα τζαμιά λόγω μεταναστών...yreet η συμφωνια για τους πομακους ειναι οτι θα μενουνε στη θρακη και φυσικα εκει εχουν ελευθερα τα τζαμια τους και οχι στην αθηνα οπως και οι ελληνες στην κωνταντινουπολη τις εκλησιες τους και μονον εκει ποτε και για κανενα λογο δεν πεπει να γινουν τζαμια πουθενα αλλου
μάλιστα....
και όπως τόσα και τόσα έχουν γίνει σωστά στην ψωροκώσταινα, είμαι βέβαιος ότι και το θέμα των λαθρομεταναστών θα λυθεί έγκαιρα, άμεσα και αποτελεσματικά......
Δεν ειναι μια πραγματικοτητα ομως? Τι μας λες δια βοης η δια δημοσκοπησεων να βγαζουμε κυβερνηση ανα εβδομαδα?
Γι αυτο τον λογο και για καποιους αλλους, αυτο το πουστοκομμα των ανθελληνων, απο 17% που ειχε πριν καποιους μηνες , επεσε σε χθεσινες δημοσκοπησεις στο 4,2%!!!Και οσο πιο πολυ λενε τετοιες παπαριες , σε 2 εβδομαδες θα εχουν μεινει και εκτος Ευρωβουλης!!!Πραγματικά σπάω πλάκα με τα αριστεριστήρια...
Πρώτον διότι έχουν φτάσει στο ύστατο σημείο κατάντιας να υπερασπίζονται τον ισλαμικό φονταμενταλισμό προκειμένου να κάνουν "αντιπολίτευση" (σε ποιον αλήθεια; στον ελληνικό λαό; ).
Δεύτερον, διότι αν πχ κάποιος έσκιζε ένα ευαγγέλιο ή βεβήλωνε μια εκκλησία και κάποιοι τολμούσαν να διαδηλώσουν, θα μιλούσαν για θρησκόληπτους ελληνάρες και φαινόμενα σκοταδισμού...
Η θολούρα δεν έχει όρια...
ο λαός θα πρέπει να πάψει να ψηφίζει μαλάκες.....
αλλά απο μαλάκα τι περιμένεις;
να αλλάξει τον μαλάκα;
Να δουμε ομως δημοκρατη ποσο δημοκρατικη ειναι η μουσουλμανικη θρησκεια..πως φερονται στις γυναικες σε σχεση με την δυση. Εκανα μια ερωτηση η ιαχη <<αλλαχ αλ ακμπαρ>> δεν σε ανησυχε? Γιατι να υπερασπιστω τον βιοτεχνη που ειναι συνενοχος και οχι τον ελληνα εργατη που ειναι ανεργος? Οι χριστιανοι κατα την γνωμη σου εχουν δικαιωματα σε ισλαμικες χωρες? Θεωρεις οτι στο ΑΦγανισταν θα ηταν πρακτικα εφικτο να ανοιξει μια εκκλησια?
yreet η συμφωνια για τους πομακους ειναι οτι θα μενουνε στη θρακη και φυσικα εκει εχουν ελευθερα τα τζαμια τους και οχι στην αθηνα οπως και οι ελληνες στην κωνταντινουπολη τις εκλησιες τους και μονον εκει ποτε και για κανενα λογο δεν πεπει να γινουν τζαμια πουθενα αλλου
εσυ τι προβλημα ναχεις γενικως περσονα? λεφτα καλα περνεις εξω μενεις και αμα μς τη πεσουνε τιποτα τουρκοι θα ρθεις εδω στο στρατο ?δεν νομιζω
πώς γνωρίζεις ποιες είναι οι προτιμήσεις;αυτο το πουστοκομμα των ανθελληνων
Αυτο που κανεις ειναι Φασισμος...! Ειναι σαν να λες οτι <<εμεις>> οι αριστεροι ειμαστες διανοιες και ψηφιζουμε με ανωτερα κριτηρια ενω οι υπολοιποι ειναι ζωα!! Στο ειχα πει και Παλιοτερα ακομα και ο κολλημενος πασοκτσης που δεν του ζηταω να <<ξεκολησει>> ,τουλαχιστον ας μην ψηφισει Δαμανακη αλλα Λοβερδο! Ο καθε ανθρωπος κανει σε καθε ζητημα οχι την σωστη η την λαθος επιλογη αλλα την σχετικα σωστη και την σχετικα λαθος. Τι να κανουμε λοιπον να παιταψουμε στο καιαδα αυτους που ψηφιζουν με υλιστικα κριτηρια( το παιδι μου στο δημοσιο) ΑΛΛΩΣΤΕ και η αριστερα δεν επενδυει στο υλισμο?
Το Αφγανιστάν έχει ανεξισθρησκεία;
πώς γνωρίζεις ποιες είναι οι προτιμήσεις;