Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακριβως αυτο! Πως γινεται οι ιδιοι ανθρωποι στην χωρα τους να κυνηγανε χριστιανους, γυναικες (κ.λ.π) ενω στην ελλαδα να ζητανε δικαιωματα ως ανθρωπιστες? Η τελεια υποκρισια!!
συγγνώμη....
οι ίδιοι που κυνηγάνε χριστιανούς μεταναστεύουν ή αυτοί που τους κυνηγάνε να τους σφάξουν στη χώρα τους;
θέλω ένα παράδειγμα ταλιμπάν που ήρθε στην ελλάδα παράνομος μετανάστης.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα περσονα δεν μου αρεσει να μιλαω ετσι αλλα η εχεις σοβαρη εγκεφαλικη βλαβη η περνεις ναρκωτικα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
καλό θα ήταν ως κάτοικοι που πληρώνεστε από την εσωτερική οικονομία να φροντίσετε ως πρώτο μέλημα να μη χρεωκοπήσει η οικονομία σας.
Ενώ σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε αυτά που λες και έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχα topics για τέτοια θέματα, το να λες η οικονομία σας και να έχεις άποψη την οποία υποστηρίζεις με παρρησία αλλά και μπινελίκι, :rolleyes: το θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό για τους νοήμονες συνομιλητές σου.

Θα σου έλεγα ότι είσαι ένας εξυπνάκιας που πουλάει πνεύμα με αποτέλεσμα να ακυρώνει ενίοτε την επιχειρηματολογία του, αλλά δε θα πω τίποτα παραπάνω γιατί όπως είπα γενικά συμφωνώ - αν και είσαι μηδενιστής εντελώς.

Κι εγώ έζησα στη Δυτ. Ευρώπη κάποια χρόνια, αλλά ήρθα εδώ πήγα φανταράκος σα μαλάκας 18 μήνες και τώρα παλεύω να κάνω κάτι γι' αυτή τη χώρα - αν μη τι άλλο να μην επαναλάβω λάθη σε συμπεριφορές που έκανε για παράδειγμα ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Εντάξει wise ass?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ακριβως αυτο! Πως γινεται οι ιδιοι ανθρωποι στην χωρα τους να κυνηγανε χριστιανους, γυναικες (κ.λ.π) ενω στην ελλαδα να ζητανε δικαιωματα ως ανθρωπιστες? Η τελεια υποκρισια!!

Άμα δεν έχει ανεξιθρησκεία καλά κάνει και δε δίνει κανένα δικαίωμα στους χριστιανούς. Ο έλληνας να μάθει να έχει συνέπεια στο τι θέλει να γίνει τελικά, ευρώπη ή αφγανιστάν; Γιατί μία συγκρίνεται με το ένα μία με το άλλο, ενώ δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
εγώ δεν είμαι αριστερός....
ορθολογιστής είμαι.
Υπάρχει τέτοιο κόμμα στην ελλάδα;

Ναι, εαν ενα ποσοστο της ΝΔ παει σε οικολογους πρασινους, Ο ΛΑ.Ο.Σ εχει ενα 5%-6% τοτε η ΝΔ που θα ξεκιναει την εκλογικη διαδικασια με βαση το 30% θα ειναι αδυνατον να παρει αλλο ενα 15% απο τους αναποφασιστους και να ξαναγινει κυβερνηση. Ενω το Πασοκ ξεκινοντας απο 38-39% θα μπορει να γινει πιο ευκολα κυβερνηση. Αρα με την μειωση των ποσοστων της ΝΔ σε τοσο χαμηλα ποσοστα, θα δημιουργηθει στους νεοδημοκρατες η πεποιθηση του λουζερ( με βαση οτι δεν μπορουν να πεισουν 15% αναποφασιστους ενω το πασοκ μπορει να ψησει ενα 5%) που θα διαλυσει τον δικομματισμο.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
συγγνώμη τώρα... Οι τούρκοι γιατί να μας την πέσουνε;
αυτοί κάνουν κρα να μπουν στην ΕΕ........
Μέχρι και ο ισλαμιστής πρόεδρός τους φιλοευρωπαίος είναι....

Kati που δεν το ξερεις μην το αναφερεις! ο Γκιουλ το παιζει φιλοευρωπαιος διοτι η Ε.Ε εγγυαται δικαιωματα που δεν δεινουν οι κεμαλιστες στους ισλαμιστες...

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΩ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣς ΧΑΛΚΗΣ !!!! ΝΑ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ????

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
vlahodeuch   οι πιο πολλοι θελουν να φυγουν οι ξενοι πρωτη φορα το ακους?
δεν το ακουω πρωτη φορα
και εγω θελω να γαμησω 2000 γκομενες πριν πεθανω αλλα ειμαι και μονογαμικοςαλλο τι λεμε αλλο τι κανουμε
εαν θελαμε πραγματικα να λυθει το προβλημα(που ειναι τεραστιο και τα χειροτερα ερχονται) θα το ειχαμε λυσει

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΩ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣς ΧΑΛΚΗΣ !!!! ΝΑ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ????
καλα και επιδη ειναι καφροι στο Ιραν πρεπει να εισαι και εσυ;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
και οπου πανε οι πομακοι  θα ανοιγουνε απο ενα τζαμι? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

δεν νομιζω οτι ενα τζαμι μικρον διαστασεων θα χαλουσε την αισθητικη ολοκληρης της αθηνας. Αλλωστε εαν αυτο γινοταν εννοειται οτι η λατρευτικη γλωσσα θα ηταν τα ελληνικα για να ακουμε τη λενε. Εμενα πιο πολυ με φοβιζει το ισλαμικο ιεροσπουδαστηριο που εχει ανοιξει στο μοσχατο αλλο ΑΡΑΒΕς

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, εαν ενα ποσοστο της ΝΔ παει σε οικολογους πρασινους, Ο ΛΑ.Ο.Σ εχει ενα 5%-6% τοτε η ΝΔ που θα ξεκιναει την εκλογικη διαδικασια με βαση το 30% θα ειναι αδυνατον να παρει αλλο ενα 15% απο τους αναποφασιστους και να ξαναγινει κυβερνηση. Ενω το Πασοκ ξεκινοντας απο 38-39% θα μπορει να γινει πιο ευκολα κυβερνηση. Αρα με την μειωση των ποσοστων της ΝΔ σε τοσο χαμηλα ποσοστα, θα δημιουργηθει στους νεοδημοκρατες η πεποιθηση του λουζερ( με βαση οτι δεν μπορουν να πεισουν 15% αναποφασιστους ενω το πασοκ μπορει να ψησει ενα 5%) που θα διαλυσει τον δικομματισμο.
απο το 89 αυτο ακουω
οτι ηρθε το τελος του δικομματισμου
αρχιδια
στις εθνικες εκλογες παλι πανω απο 80% θα εχουν
δεν νομιζω οτι ενα τζαμι μικρον διαστασεων θα χαλουσε την αισθητικη ολοκληρης της αθηνας. Αλλωστε εαν αυτο γινοταν εννοειται οτι η λατρευτικη γλωσσα θα ηταν τα ελληνικα για να ακουμε τη λενε. Εμενα πιο πολυ με φοβιζει το ισλαμικο ιεροσπουδαστηριο που εχει ανοιξει στο μοσχατο αλλο ΑΡΑΒΕς
γαι δες που συμφωνω και με τον yrret

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Δύτικα έχουμε σύνορα με Ευρωπαίους, ανατολικά με μουσουλμάνους

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ενω στην ελλαδα να ζητανε δικαιωματα
Και πρεπει να παρουν δικαιωματα φιλε μου.Γιατι μολις παρουν δικαιωματα οι μουσουλμανοι τους πρωτους που θα γαμησουν θα ειναι οι θολοκουλτουριαρηδες :2funny: :2funny: :2funny: τους οποιους μισουν περισσοτερο απο οποιοδηποτε ακροδεξιο.Κατι το οποιο γινεται εδω και καιρο στις αλλες χωρες της ευρωπης και οι καημενοι οι προοδευτικουληδες αναρωτιουνται ακομα γιατι δεν καταλαβαινουν τα καλα της θολοκουλτουρας οι μουσουλμανοι

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
τελικα εγω καταλαβαινω οτι καποιοι δηθεν που πρεπει να υποστηριζουν τους μεταναστες(τους οποιους και εγω γουσταρω αλλα με χαρτια σε συγκεκριμενο αριθμο και οχι ολους μαζι με λογικη γκετο)πρεπει να λενε συνεχως οτι ειναι εναντια σε αυτους που λενε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ-ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ-ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ επειδη τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑ Η ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενώ σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε αυτά που λες και έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχα topics για τέτοια θέματα, το να λες η οικονομία σας και να έχεις άποψη την οποία υποστηρίζεις με παρρησία αλλά και μπινελίκι, :rolleyes: το θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό για τους νοήμονες συνομιλητές σου.

Θα σου έλεγα ότι είσαι ένας εξυπνάκιας που πουλάει πνεύμα με αποτέλεσμα να ακυρώνει ενίοτε την επιχειρηματολογία του, αλλά δε θα πω τίποτα παραπάνω γιατί όπως είπα γενικά συμφωνώ - αν και είσαι μηδενιστής εντελώς.

Κι εγώ έζησα στη Δυτ. Ευρώπη κάποια χρόνια, αλλά ήρθα εδώ πήγα φανταράκος σα μαλάκας 18 μήνες και τώρα παλεύω να κάνω κάτι γι' αυτή τη χώρα - αν μη τι άλλο να μην επαναλάβω λάθη σε συμπεριφορές που έκανε για παράδειγμα ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου. Εντάξει wise ass?
o καθείς αγαπητέ όπως καβλώνει...... Εσύ θες να φτιάξεις τη χώρα σου και γω τη ζωή μου....
Και επειδή προσπάθησα αρκετά όταν για μια δεκαετία πλήρωνα στην εφορία 20 και 25 χιλιάρικα, και επειδή βαρέθηκα να πληρώνω εγώ τα σπασμένα των wise asses που έχουν κατακλύσει τη χώρα, πήρα το κουβαδάκι μου, πήγα σε άλλη παραλία και προφανώς και μπορώ να λέω οικονομία ΣΑΣ αφού τώρα δε συμμετέχω σε αυτήν.........

Υ.Γ.
σε πολλά που λες συμφωνούμε.....
Αλλά ξεκίνα με τους μηδενιστές που έχουν μείνει εντός και λυμαίνονται τη χώρα σου, και άσε αυτούς που προσπαθούν να μην μηδενιστούν να κάνουν τη ζωή τους.
Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εάν εσύ νομίζεις ότι με την προσπάθεια που κάνεις θα σώσεις τη χώρα σου σου απαντάω από τα βάθη της καρδιάς μου.
Γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
πραγματικα περσονα δεν μου αρεσει να μιλαω ετσι αλλα η εχεις σοβαρη εγκεφαλικη βλαβη η περνεις ναρκωτικα

πΑΛια ηταν πιο βλημα ο περσονας..εγω τον εβαλα στο ισιο δρομο να φανταστεις οτι ειχε αβαταρ το σφυροδρεπανο οντας μεγαλο-αστος...η τελεια ψυλοανωμαλια!!!

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
o καθείς αγαπητέ όπως καβλώνει...... Εσύ θες να φτιάξεις τη χώρα σου και γω τη ζωή μου....
Και επειδή προσπάθησα αρκετά όταν για μια δεκαετία πλήρωνα στην εφορία 20 και 25 χιλιάρικα, και επειδή βαρέθηκα να πληρώνω εγώ τα σπασμένα των wise asses που έχουν κατακλύσει τη χώρα, πήρα το κουβαδάκι μου, πήγα σε άλλη παραλία και προφανώς και μπορώ να λέω οικονομία ΣΑΣ αφού τώρα δε συμμετέχω σε αυτήν.........

Υ.Γ.
σε πολλά που λες συμφωνούμε.....
Αλλά ξεκίνα με τους μηδενιστές που έχουν μείνει εντός και λυμαίνονται τη χώρα σου, και άσε αυτούς που προσπαθούν να μην μηδενιστούν να κάνουν τη ζωή τους.
Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εάν εσύ νομίζεις ότι με την προσπάθεια που κάνεις θα σώσεις τη χώρα σου σου απαντάω από τα βάθη της καρδιάς μου.
Γκουντ νάιτ εντ γκουντ λάκ.

Με την παραπανω τοποθετηση σου χανεις το δικαιωμα να εκφραζει αποψη για τα θεματα της Ελλαδας μιας και επελεξες να εισαι πολιτης του κοσμου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom