τσέκαρε τις δημοσκοπησεις....
αυτή τη στιγμή κυβερνά το περίπου 35% των Ελλήνων.
και πάλι περαστικά.
Δεν είμαι πασόκεμον για να αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις όποτε δεν με βολεύουν...΅
Είναι γεγονός ότι η νδουλα ετοιμάζεται για χοντρό πούτσο αφού κατάφερε να απογοητεύσει και το δεξιό πυρήνα της και τις κεντρώες παρυφές της...
Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις και τα λοιπά επικοινωνιακά δεν υποκαθιστούν την εκλογική διαδικασία...
Όχι φίλε μου. Η λογική μου είναι η λογική όλων των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ό,τι πέρα από αυτά που μας αφορούν προσωπικά είναι απλά υλικό για αμπελοφιλοσοφίες σε καφενεία και ίντερνετ. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες υπάρχουν γκέτο μεταναστών στα οποία δεν τολμάει να πατήσει ντόπιος, ούτε καν η αστυνομία (αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ). Έχει εκλέξει πουθενά η πλειοψηφία κόμμα που να θέλει να διώξει τους μετανάστες; Οι αληθινές προτεραιότητες των ανθρώπων φαίνονται στις πράξεις, όχι στα λόγια. Η διαφορά μου με αυτούς που με βρίζουν είναι ότι εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Δήθεν οι δεξιοί λυπούνται τους κουρελήδες που ζουν παρέα με τους Πακιστανούς. Και δήθεν οι προοδευτικοί στενοχωριούνται για τα δεινά των αλλοδαπών. Αρχίδια.
Δεν θα σχολιάσω τις προηγούμενες νεοπλουτίστικες μαλακίες που έλεγες...
Απλά θα σου θυμίσω ότι μια καθόλα αξιοπρέπής και περιζήτη περιοχή μπορεί να γίνει χαβούζα μέσα σε μια δεκαετία...
Και μην ξεχνάς τη νοοτροπία της ακρίδας που όταν απομυζά μια περιοχή πηγαίνει και σε άλλη...
Στεγανά δεν υπάρχουν, τα σεκιούριτι θα κλάσουν μια μάντρα αρχίδια σε κάθε αποφασιμένο κακοποιό και όταν η αστυνομία δεν θα ξέρει που να πρωτοπάει τα ακριβά ενοίκια δεν θα σε σώσουν..
Όσο για την άλλη μαλακία που λες, δες τί έγινε στη γαλλία με λεπέν που από την πλήρη ανυποληψία έφτασε να διεκδικεί προεδρική εκλογή, δες την αυστρία, δες όπου θες..
Όσο τα οικονομικά προβλήματα και η λαθρομετανάστευση παραμένουν άλυτα, τα άκρα, δεξιά και αριστερά, θα έχουν άνοδο και κανείς δεν θα είναι ασφαλής...