Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata οι ικανότητές σου φαίνονται από αυτά που γράφεις  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

...μας προσφέρεις απίστευτο γέλιο. Συνέχισε έτσι κακομοίρη....και όταν βγει ο Γιωργάκης θα σε διορίσει στο δημόσιο....εκεί θα βρεις και άλλους πασοκους   

ναι αγόρι μου.
ναι παλλικάρι μου.....
ελληνικά διαβάζεις η η πούτσα του γιώργου σε έχει θολώσει;
δε μένω ελλάδα ρε νούμερο...
σιγά μη ζήσω με 1 χιλιάρι του δημοσίου ρε καραγκιόζη......
κλάψε τώρα και γλείψε για το χιλιάρικο και τα 500 ευρώ σύνταξη μετά απο 60 χρόνια.....
και γράψε στο ποστ-ιτ....
"Να μην ξεχάσω να διώξω τους μετανάστες"

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα πραγματικα δεν ξερω εαν αυτα που λες τα λες σοβαρα η απλα σπας τον πουτσο σου για να περναει η ωρα σου?δηλαδη γενικευσεις και αοριστιες στο θεαμα που ζησαμε χτες τι το χρησιμο εχουν?πες ρε μεγαλε εαν συμφωνεις να καθαρισει το κεντρο απο την κατασταση αυτη και τα υπολλοιπα για τους πολιτικους και τις γενικες στασεις ζωης που εχεις κρατα τα για τη παρτυ σου.φιλικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι λες μαν????

επειδή φαίνεται ότι έχεις 3ψήφιο άι κιου θα σου απαντήσω σοβαρά....
για να καθαρίσεις το κέντρο από τους μετανάστες πρέπει να έχεις σχέδιο και πρόγραμμα.
εδώ ρε οι άχρηστοι που σε κυβερνάνε δεν έχουν σχέδιο και πρόγραμμα για να μη χρεωκοπήσεις σε 2-3 χρόνια και συ μου μιλάς για τους μετανάστες;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τσέκαρε τις δημοσκοπησεις....
αυτή τη στιγμή κυβερνά το περίπου 35% των Ελλήνων.
και πάλι περαστικά.

Δεν είμαι πασόκεμον για να αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις όποτε δεν με βολεύουν...΅

Είναι γεγονός ότι η νδουλα ετοιμάζεται για χοντρό πούτσο αφού κατάφερε να απογοητεύσει και το δεξιό πυρήνα της και τις κεντρώες παρυφές της...

Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις και τα λοιπά επικοινωνιακά δεν υποκαθιστούν την εκλογική διαδικασία...

Όχι φίλε μου. Η λογική μου είναι η λογική όλων των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ό,τι πέρα από αυτά που μας αφορούν προσωπικά είναι απλά υλικό για αμπελοφιλοσοφίες σε καφενεία και ίντερνετ. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες υπάρχουν γκέτο μεταναστών στα οποία δεν τολμάει να πατήσει ντόπιος, ούτε καν η αστυνομία (αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ). Έχει εκλέξει πουθενά η πλειοψηφία κόμμα που να θέλει να διώξει τους μετανάστες; Οι αληθινές προτεραιότητες των ανθρώπων φαίνονται στις πράξεις, όχι στα λόγια. Η διαφορά μου με αυτούς που με βρίζουν είναι ότι εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Δήθεν οι δεξιοί λυπούνται τους κουρελήδες που ζουν παρέα με τους Πακιστανούς. Και δήθεν οι προοδευτικοί στενοχωριούνται για τα δεινά των αλλοδαπών. Αρχίδια.

Δεν θα σχολιάσω τις προηγούμενες νεοπλουτίστικες μαλακίες που έλεγες...
Απλά θα σου θυμίσω  ότι μια καθόλα αξιοπρέπής και περιζήτη περιοχή μπορεί να γίνει χαβούζα μέσα σε μια δεκαετία...
Και μην ξεχνάς τη νοοτροπία της ακρίδας που όταν απομυζά μια περιοχή πηγαίνει και σε άλλη...
Στεγανά δεν υπάρχουν, τα σεκιούριτι θα κλάσουν μια μάντρα αρχίδια σε κάθε αποφασιμένο κακοποιό και όταν η αστυνομία δεν θα ξέρει που να πρωτοπάει τα ακριβά ενοίκια δεν θα σε σώσουν..

Όσο για την άλλη μαλακία που λες, δες τί έγινε στη γαλλία με λεπέν που από την πλήρη ανυποληψία έφτασε να διεκδικεί προεδρική εκλογή, δες την αυστρία, δες όπου θες..
Όσο τα οικονομικά προβλήματα και η λαθρομετανάστευση παραμένουν άλυτα, τα άκρα, δεξιά και αριστερά, θα έχουν άνοδο και κανείς δεν θα είναι ασφαλής...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τεσπα αρα θεωρεις οτι γινετε για τα ματια του κοσμου η ολη εκαθαριση του κεντρου αυτες τις εβδομαδες.?δεκτον...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν είμαι πασόκεμον για να αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις όποτε δεν με βολεύουν...΅

Είναι γεγονός ότι η νδουλα ετοιμάζεται για χοντρό πούτσο αφού κατάφερε να απογοητεύσει και το δεξιό πυρήνα της και τις κεντρώες παρυφές της...

Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις και τα λοιπά επικοινωνιακά δεν υποκαθιστούν την εκλογική διαδικασία...

Δεν θα σχολιάσω τις προηγούμενες νεοπλουτίστικες μαλακίες που έλεγες...
Απλά θα σου θυμίσω  ότι μια καθόλα αξιοπρέπής και περιζήτη περιοχή μπορεί να γίνει χαβούζα μέσα σε μια δεκαετία...
Και μην ξεχνάς τη νοοτροπία της ακρίδας που όταν απομυζά μια περιοχή πηγαίνει και σε άλλη...
Στεγανά δεν υπάρχουν, τα σεκιούριτι θα κλάσουν μια μάντρα αρχίδια σε κάθε αποφασιμένο κακοποιό και όταν η αστυνομία δεν θα ξέρει που να πρωτοπάει τα ακριβά ενοίκια δεν θα σε σώσουν..

Όσο για την άλλη μαλακία που λες, δες τί έγινε στη γαλλία με λεπέν που από την πλήρη ανυποληψία έφτασε να διεκδικεί προεδρική εκλογή, δες την αυστρία, δες όπου θες..
Όσο τα οικονομικά προβλήματα και η λαθρομετανάστευση παραμένουν άλυτα, τα άκρα, δεξιά και αριστερά, θα έχουν άνοδο και κανείς δεν θα είναι ασφαλής...

απορώ ρε μαλάκα πώς κάθεσαι και ποστάρεις ακόμα σοβαρά ποστς..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
α πεστο ρε persona οτι εισαι καπου εξω απο εδω να καταλαβουμε. τι  θες λοιπον και μας κολλας εχουμε το πονο μας εχουμε και σενα πουσε απεξω να λες ταδικα σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τεσπα αρα θεωρεις οτι γινετε για τα ματια του κοσμου η ολη εκαθαριση του κεντρου αυτες τις εβδομαδες.?δεκτον...

δλδ τώρα εσύ θεωρείς εκκαθάριση να τους παίρνουν από την Ομόνοια και να τους πηγαίνουν στα Λιόσια όπως έκαναν στους Ολυμπιακούς του 2004?
Κσταρχάς για να καθαρίσεις ό,τι υπάρχει πρέπει πρώτα να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναμπει;
Το κατάλαβες ή να το κάνω πιο σαφές;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Θα ξαναγράψω πάλι τις απόψεις μου για τους ξένους όπως τις έγραψα και πριν.

Έξω οι λαθρομετανάστς τώρα!!Και να σταματήσουν να μπαίνουν άλλοι!Πρέπει να κάνουμε κάτι δεν πάει άλλο!!

1.Μπαίνεις στο τρένο-λεοφωρείο και:
α)ΒΡΩΜΑΕΙ!!
β)Είσαι στριμωγμένος εξαιτίας των ξένων που είναι πάρα πολλοί
γ)Δεν βρίσκεις να κάτσεις σχεδόν ποτέ γιατί έχουν πιάσει θέσεις και οι ξένοι
2.Ο ελεύθερος χώρος στις πλατείες,στην πατησίων κτλ δεν υπάρχει πλέον.Έχει καταληφθεί απο τις μαλακίες που πουλάνε οι ξένοι.Απο κάλτσες μέχρι μαχαίρια.
3.Δεν πληρώνουν Γ.Π.Α.=Κλέβουν το κράτος
4.Κάνουν ζημιά στους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι πληρώνουν ΤΕΒΕ και όλα τα υπόλοιπα(ΔΕΝ,ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ)και πολλές φορές και ΙΚΑ=Μείωση τζίρου με αποτέλεσμα το κλείσιμο των καταστημάτων και την απόλυση υπαλλήλων.
5.Με την είσοδο περισσοτέρων χεριών για εργασία μεγάλωσε η προσφορά εργασίας με αποτέλεσμα να μειωθούν οι μισθοί(δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει ΑΣΟΕΕ για να το καταλάβεις).Και εκεί που ο Έλληνας θα έπαιρνε χ μισθό σε μια οικοδομή πχ ο αλβανός θα πάρειχ/2 και πολλές φορές και ανασφάλιστος(δλδ ακόμα καλύτερα για τον εργολάβο).Έτσι το αποτέλεσμα είναι ο Έλληνας να αναγκάζεται(αν βρει)να δουλεύει με λιγότερα χρήματα και οι επιχειρηματίες να βγάζουν περισσότερα(μικρότερο κόστος)
6.Μεγαλύτερη εγκληματικότητα.Ψάξτε πόσοι ξένοι βρίσκονται στις φυλακές και ταίζονται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και πόσοι Έλληνες.

Αν κατηγορηθώ ως φασίστας ή εθνικιστής δεν με νοιάζει.Ούτε θεωρω τους Ελληνες ανώτερους απο τους υπόλοιπους ανθρώπους,ούτε θέλω την κακοδιαχείριση ή τον θάνατο των ξένων.Απλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα έχει παραγίνει και πρέπει να σταματήσει.

Όσο για τους αριστεριστές-αναρχικούς-τεμπέληδες απλά ξυπνήστε...Υπάρχετε και ενεργείτε για να αντιδράτε στους εθνικιστές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α πεστο ρε persona οτι εισαι καπου εξω απο εδω να καταλαβουμε. τι  θες λοιπον και μας κολλας εχουμε το πονο μας εχουμε και σενα πουσε απεξω να λες ταδικα σου
τι να κάτσω να κάνω ρε;
βλέπεις καμμιά προοπτική;
βλέπεις καμμιά λύση;
όταν μετά απο πολλά χρόνια γυρίζω στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς που μεγάλωσα στο κέντρο και πριν ανοίξω το στόμα μου μου λέει ο ψιλικατζής "Ελληνικά μιλάς;" να κάτσω να ασχοληθώ με τι;
Αφού οι ίδιοι οι έλληνες έχουν αποφασίσει ότι γουστάρουν τον αχταρμά...
από τη μια φωνάζουν να φύγουν οι μετανάστες και από την άλλη η πλειοψηφία των πελατών τους είναι αλλοδαποί.....

Τα καλά και συμφέροντα δλδ......

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αυτο λεμε οτι τους στελνουν σπιτακι τους τις τελευταιες εβδομαδες....και στην μπουζου αρκετους απο αυτους.ποια λιοσια και ποιους ολυμπιακους αγωνες λες?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θα ξαναγράψω πάλι τις απόψεις μου για τους ξένους όπως τις έγραψα και πριν.

Έξω οι λαθρομετανάστς τώρα!!Και να σταματήσουν να μπαίνουν άλλοι!Πρέπει να κάνουμε κάτι δεν πάει άλλο!!

Αν κατηγορηθώ ως φασίστας ή εθνικιστής δεν με νοιάζει.Ούτε θεωρω τους Ελληνες ανώτερους απο τους υπόλοιπους ανθρώπους,ούτε θέλω την κακοδιαχείριση ή τον θάνατο των ξένων.Απλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα έχει παραγίνει και πρέπει να σταματήσει.

Όσο για τους αριστεριστές-αναρχικούς-τεμπέληδες απλά ξυπνήστε...Υπάρχετε και ενεργείτε για να αντιδράτε στους εθνικιστές.
Και τι προτείνεις? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο λεμε οτι τους στελνουν σπιτακι τους τις τελευταιες εβδομαδες....και στην μπουζου αρκετους απο αυτους.ποια λιοσια και ποιους ολυμπιακους αγωνες λες?

εστω ότι τους στέλνουν που αμφιβάλλω πλήρως γι αυτό........
εάν για όσους διώχνουν μπαίνουν παράνομα οι δεκαπλάσσιοι αλλάζει κάτι;
ή πας να με τρελλάνεις;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ πίστεψες ότι 1personanongrata ζει στο εξωτερικό ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

... θα τον είχαν απελάσει ή κλείσει σε ψυχιατρείο.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
5.Με την είσοδο περισσοτέρων χεριών για εργασία μεγάλωσε η προσφορά εργασίας με αποτέλεσμα να μειωθούν οι μισθοί(δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει ΑΣΟΕΕ για να το καταλάβεις).Και εκεί που ο Έλληνας θα έπαιρνε χ μισθό σε μια οικοδομή πχ ο αλβανός θα πάρειχ/2 και πολλές φορές και ανασφάλιστος(δλδ ακόμα καλύτερα για τον εργολάβο).Έτσι το αποτέλεσμα είναι ο Έλληνας να αναγκάζεται(αν βρει)να δουλεύει με λιγότερα χρήματα και οι επιχειρηματίες να βγάζουν περισσότερα(μικρότερο κόστος)

Ακριβώς, εν τέλει ωφελήθηκαν οι "ταξικοί" εχθροί. Δικαιολογίες βρίσκουν μόνο οι λαλήσαντες αριστερά και φάγωντες δεξιά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μη διώξετε τους αλλοδαπούς ρεε,δε θα 'χουμε πουτάνες μετά!
Ή μήπως αυτές μπαίνουν νόμιμα; :2funny:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και τι προτείνεις? :think:

Καταρχήν δεν προτείνω την κακοδιαχείριση των ξένων όπως γίνεται στις μέρες μας.Προτείνω ποσόστωση.Οι ξένοι να μην ξεπερνούν το 2.5-3% των Ελλήνων.Και αυτοί θα ζούνε σε καλύτερες συνθήκες και εμείς δεν θα αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα.Επίσης όλοι οι λαθρομετανάστες να απελάσονται άμεσα απο την χώρα και να καταφέρουμε να εμποδίσουμε την είσοδο και άλλων λαθρομεταναστών.Όχι στην εξεφτέλιση αυτών των ανθρώπων,όχι στην άσχημη ζωή που ζούνε,όχι στην εκμετάλεση.Ναι όμως στην ποσόστωση.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εγώ ρε καραγκιόζη δεν έχω ανάγκη και ελπίδα από κανένα γιωργάκη και κωστάκη....
είμαι εκτός μπουρδέλου γιατί μπορώ να δουλέψω με τις ικανότητές μου και αλλού......
δε χρειάζομαι να πάρω πίπες ούτε στον μπαμπάκα ούτε στο κωλοκόμμα...
Την πλάκα μου κάνω μαζί σου και με άλλα νούμερα που η μόνη τους διέξοδος στο πρόβλημά τους είναι ο κωστάκης ή ο γιωργάκης...
κλάψε τώρα που δε θα διοριστείς στο δημόσιο........

Παροτι συμφωνω μαζι σου 1 παρατηρηση.
Μα και εσυ αγορι μου μεταναστης εισαι απλα εισαι νομιμος και παιρνεις πιο μεγαλο μισθο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom