Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
PERSONA έχεις την εντυπωση οτι προσπαθω να αποδείξω κατι ??? ...σε σενα ???
σε γράφω, τουλαχιστον στ'αρχιδια μου, μιας και εισαι αποδεδειγμενα εργοστασικός μαλακοπίτουρας, πράγμα που αποδεικνύεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφου απο όλο αυτό που έγραψα εσυ στάθηκες στο "ακροδεξιό γουρούνι"....κλασσική διαλεκτική αριστεροθολοκουλτουροκατίνας !!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οτι κονομησατε με το πασοκ ειναι γνωστο persona και μακαρι να τα κονοματε παντα αλλα  δεν εχουμε τελικα τα ιδια συμφεροντα εσυ θελεις φτηνους ξενους και να μενεις στην εκαλη εμεις θελουμε την ησυχια μας σε πιο λαικες γειτονιες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1personanongrata είσαι εντελώς για τον :bigdick:

...φαίνεται πως οι μετανάστες σου δίνουν μεγάλες χαρές, τους πέρνεις  :pipa1: :pipa2: :pipa3: μετά σε  :fuck1:, όλοι μαζί σε  :2on1: :2on1: :2on1: και τέλος σε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

...η ελπίδα σου δηλαδή είναι ο θλιβερός γιωργάκης.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα ο περσονα και οι αποψεις του ειναι για το πουτσο οπως λετε.
οι δικες σας αποψεις που  ειναι τοσο πεφωτισμενες
γιατι δεν τις ασπαζονται οι Ελληνες παρα λιγοι ανεγκεφαλοι;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το θεμα δεν ειναι μικροπολιτικο παντως.Η κυβερνηση που ειναι τωρα προφανως εχει δωσει εντολη στην αστυνομια να καθαρισει την αθηνα απο αυτη την τραγικη κατασταση.Θελει πολυ καιρο και δυστηχως για αυτους(γιατι οι πιο πολυ ειναι καλοι ανθρωποι που βιωσαν στην χωρα τους την φρικη του πολεμου η της χουντας και ηρθαν εδω γιακατι καλυτερο)δεν μπορει να γινει και με ευγενικους τροπους.αριστεριστες που μερα νυχτα κλαιγεστε για τα ανθρωπινα δικαιωματα ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ?ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποσα λεφτα εχετε τελικα οσοι υποστιριζετε αυτη την κατασταση?πειτε μας και μας τους μαλακες ετσι για να καταλαβουμε τη σκεψη σας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata είσαι εντελώς για τον :bigdick:

...φαίνεται πως οι μετανάστες σου δίνουν μεγάλες χαρές, τους πέρνεις  :pipa1: :pipa2: :pipa3: μετά σε  :fuck1:, όλοι μαζί σε  :2on1: :2on1: :2on1: και τέλος σε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

...η ελπίδα σου δηλαδή είναι ο θλιβερός γιωργάκης.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  

εγώ ρε καραγκιόζη δεν έχω ανάγκη και ελπίδα από κανένα γιωργάκη και κωστάκη....
είμαι εκτός μπουρδέλου γιατί μπορώ να δουλέψω με τις ικανότητές μου και αλλού......
δε χρειάζομαι να πάρω πίπες ούτε στον μπαμπάκα ούτε στο κωλοκόμμα...
Την πλάκα μου κάνω μαζί σου και με άλλα νούμερα που η μόνη τους διέξοδος στο πρόβλημά τους είναι ο κωστάκης ή ο γιωργάκης...
κλάψε τώρα που δε θα διοριστείς στο δημόσιο........

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η κυβερνηση θελει να λυσει το προβλημα η απλα
εχουμε εκλογες;
μετα απο τις εκλογες παλι στο ιδιο χαλι θα ειναι το κεντρο

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ο περσονα και οι αποψεις του ειναι για το πουτσο οπως λετε.
οι δικες σας αποψεις που  ειναι τοσο πεφωτισμενες
γιατι δεν τις ασπαζονται οι Ελληνες παρα λιγοι ανεγκεφαλοι;

δηλαδή ??? τι εννοείς ???? ξέρεις τι ασπάζονται οι πολλοί ??? έκανες δημοσκόπηση και κατέληξες σε ανακοινώσιμα αποτελέσματα ??? ή θες να πείς ότι εκπροσωπείς εδω μέσα " τους πολλούς " ????  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θεμα δεν ειναι μικροπολιτικο παντως.Η κυβερνηση που ειναι τωρα προφανως εχει δωσει εντολη στην αστυνομια να καθαρισει την αθηνα απο αυτη την τραγικη κατασταση.Θελει πολυ καιρο και δυστηχως για αυτους(γιατι οι πιο πολυ ειναι καλοι ανθρωποι που βιωσαν στην χωρα τους την φρικη του πολεμου η της χουντας και ηρθαν εδω γιακατι καλυτερο)δεν μπορει να γινει και με ευγενικους τροπους.αριστεριστες που μερα νυχτα κλαιγεστε για τα ανθρωπινα δικαιωματα ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ?ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΑΣ?

και ποιός ρε παλλίκαρε φταίει γι αυτό;
οι εξαθλιωμένοι μετανάστες;
κατάλαβέ το...
εάν δεν γαμήσετε κωλαράκια σ αυτούς που σας κυβερνούν και δε σταματήσετε να τουε πιπώνετε διαρκώς και ακατάπαυστα, στο τέλος θα σας γαμήσουν οι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί.
Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό στο μπουρδέλο τόσο καλύτερα για σας.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Nick07 φοβερή η λογική σου.Απόλυτος σταρχιδισμός.

Όχι φίλε μου. Η λογική μου είναι η λογική όλων των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ό,τι πέρα από αυτά που μας αφορούν προσωπικά είναι απλά υλικό για αμπελοφιλοσοφίες σε καφενεία και ίντερνετ. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες υπάρχουν γκέτο μεταναστών στα οποία δεν τολμάει να πατήσει ντόπιος, ούτε καν η αστυνομία (αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ). Έχει εκλέξει πουθενά η πλειοψηφία κόμμα που να θέλει να διώξει τους μετανάστες; Οι αληθινές προτεραιότητες των ανθρώπων φαίνονται στις πράξεις, όχι στα λόγια. Η διαφορά μου με αυτούς που με βρίζουν είναι ότι εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Δήθεν οι δεξιοί λυπούνται τους κουρελήδες που ζουν παρέα με τους Πακιστανούς. Και δήθεν οι προοδευτικοί στενοχωριούνται για τα δεινά των αλλοδαπών. Αρχίδια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδή ??? τι εννοείς ???? ξέρεις τι ασπάζονται οι πολλοί ??? έκανες δημοσκόπηση και κατέληξες σε ανακοινώσιμα αποτελέσματα ??? ή θες να πείς ότι εκπροσωπείς εδω μέσα " τους πολλούς " ????  :idiot:

τσέκαρε τις δημοσκοπησεις....
αυτή τη στιγμή κυβερνά το περίπου 35% των Ελλήνων.
και πάλι περαστικά.

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ ρε καραγκιόζη δεν έχω ανάγκη και ελπίδα από κανένα γιωργάκη και κωστάκη....
είμαι εκτός μπουρδέλου γιατί μπορώ να δουλέψω με τις ικανότητές μου και αλλού......
δε χρειάζομαι να πάρω πίπες ούτε στον μπαμπάκα ούτε στο κωλοκόμμα...
Την πλάκα μου κάνω μαζί σου και με άλλα νούμερα που η μόνη τους διέξοδος στο πρόβλημά τους είναι ο κωστάκης ή ο γιωργάκης...
κλάψε τώρα που δε θα διοριστείς στο δημόσιο........

ρε φίλε....μηπως παιρνεις τπτ ληγμενα ???? πρόσεχε γιατί εκτος από μαλακοπιτουρίαση προκαλούν και διαροια και θα χάσεις μεροκάματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
vlahodeuch   οι πιο πολλοι θελουν να φυγουν οι ξενοι πρωτη φορα το ακους?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η κυβερνηση θελει να λυσει το προβλημα η απλα
εχουμε εκλογες;
μετα απο τις εκλογες παλι στο ιδιο χαλι θα ειναι το κεντρο

αυτη ειναι μια αλλη αποψη που ειναι λογικη.Δεν μπορω εγω να το ξερω αυτο.μακαρι να μην το κανει για μικροπολιτικους σκοπους αλλα για καλο της κοινωνιας και της χωρας γενικως αλλα σε τελικη αναλυση για καλο δικο τους κιολας.Θα μπορουσε να ειναι ομως και συνδιασμος των δυο περιπτωσεων.δεν ξερω πραγματικα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι φίλε μου. Η λογική μου είναι η λογική όλων των ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ό,τι πέρα από αυτά που μας αφορούν προσωπικά είναι απλά υλικό για αμπελοφιλοσοφίες σε καφενεία και ίντερνετ. Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες υπάρχουν γκέτο μεταναστών στα οποία δεν τολμάει να πατήσει ντόπιος, ούτε καν η αστυνομία (αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ). Έχει εκλέξει πουθενά η πλειοψηφία κόμμα που να θέλει να διώξει τους μετανάστες; Οι αληθινές προτεραιότητες των ανθρώπων φαίνονται στις πράξεις, όχι στα λόγια. Η διαφορά μου με αυτούς που με βρίζουν είναι ότι εγώ δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Δήθεν οι δεξιοί λυπούνται τους κουρελήδες που ζουν παρέα με τους Πακιστανούς. Και δήθεν οι προοδευτικοί στενοχωριούνται για τα δεινά των αλλοδαπών. Αρχίδια.

καλά εσύ που ζεις;
για τον Μπερλουσκόνι και τα πρόσφατα μέτρα στην Ιταλία γραμμή δεν πήρες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φίλε....μηπως παιρνεις τπτ ληγμενα ???? πρόσεχε γιατί εκτος από μαλακοπιτουρίαση προκαλούν και διαροια και θα χάσεις μεροκάματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλάψε και συ........ και διώξε τους μεταναστες....
αλλα μετά να μαζεύεις εσύ τις φράουλες και τα πορτοκάλια στα κτήματα των πατεράδων των χαραμοφάηδων.....

Κλάψτε λέμε όλοι.....
Σε λίγο πάλι αναμεταξύ σας θα σφάζεστε.....
Μπαγιόκο τέλος.....
Μαλάκες Ευρωπαίοι τέλος....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1personanongrata οι ικανότητές σου φαίνονται από αυτά που γράφεις  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

...μας προσφέρεις απίστευτο γέλιο. Συνέχισε έτσι κακομοίρη....και όταν βγει ο Γιωργάκης θα σε διορίσει στο δημόσιο....εκεί θα βρεις και άλλους πασοκους    

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε περσονα πραγματικα δεν ξερω εαν αυτα που λες τα λες σοβαρα η απλα σπας τον πουτσο σου για να περναει η ωρα σου?δηλαδη γενικευσεις και αοριστιες στο θεαμα που ζησαμε χτες τι το χρησιμο εχουν?πες ρε μεγαλε εαν συμφωνεις να καθαρισει το κεντρο απο την κατασταση αυτη και τα υπολλοιπα για τους πολιτικους και τις γενικες στασεις ζωης που εχεις κρατα τα για τη παρτυ σου.φιλικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι λες μαν????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
o κολιτος γιατρος μου μου ελεγε αγαπιτε μου
ι καταστασι σου ινε μι  άναστρέψιμη...