Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
«Σεβόμαστε τη θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα. Τους καλοδεχτήκαμε και τους συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν δεν τους αρέσει, οι πόρτες είναι ανοιχτές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στα βίαια επεισόδια
================================
προκλητικη χαρακτηριστικε η παραπανω δηλωση του Καρατζαφερη (Αλλος παπαρας κι αυτος)
Εγω θα ελεγα "Στα τσακιδια γαμω το μουχαμετη σας"

Cmagisian

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν μαζευετε τους δικους σας απο την μεση ανατολη που εκτος απο οτι δεν ξερουν να γραφουν δεν ξερουν και που να αφησουν το σκατο τους ? :2funny: :2funny: :2funny: σαν σκυλοι ενα πραγμα :headbang:
Αντι να παχαινεις τα πισινα σου στην Αθηνα για να τα χαρει κανενας αρχιμανδριτης, πηγαινε να κανεις την δουλεια που κανουν οι μεταναστες στα χωραφια και μετα μιλα... Σας κλεβουν την δουλειες οι μεταναστες και ολοι μου θελετε να γινεται λακεδες του κρατους.. κακομαθημενοι

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
"Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει εαν στο μελλον με την μορφη οραγανωμενης ομαδας δεν κλεβουν την περιοχη που μενεις."

Εδώ έχουμε αστυνομία + security.

"Μπορει να μην μενεις εσυ στο κεντρο αλλα μπορει να μενει καποιος κοντινος σου."

Όχι και όποιος είναι τόοοοσο μπατίρης ώστε να μένει σε γειτονιά αλλοδαπών γελάω μαζί του. Αν μπορεί να βγάλει λεφτά και να μετακομίσει αλλού. Αν δε μπορεί είναι άχρηστος και για γέλια.

"Το θεμα ειναι οτο η ελληνες θα ειναι μειοψηφια σε 3-4 δεκαετιες στην ελλαδα με τον ρυθμο που ερχονται οι ξενοι."

Στ' αρχίδια μου. Εκεί που μένω δε θα έρθουν ποτέ.
Εσένα σου χρειάζεται να φας ένα γερό πούτσο γιατί λες χοντρές μαλακίες φλωράκι

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ειναι ανθρωποι και ζητουν τα δικαιωματα τους π.χ ενα τζαμι
Δεν ειναι απλα κρεας για εκμεταλλευση απο τον καθε κωλο-βιοτεχνη
η ιδιοκτητη πρατηριου βενζινης,

Και οι Χριστιανοί απανταχού στον κόσμο θέλουν να συνεχιστεί η παράδοση του Οικουμενικού Πατριαρχείου,αλλά η Θεολογική σχολή της Χάλκης δε λέει να ανοίξει,και οδηγείται σε μαρασμό...Τζαμί στην Ελλάδα με 30μ μιναρέ;Όχι δεν πρέπει να γίνει ποτέ.Η Ελλάδα δεν είναι Σαουδική Αραβία...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Από τη στιγμή που στη γειτονιά μου δεν πρόκειται να μετακομίσουν ποτέ μετανάστες (λόγω ακριβών ενοικίων) δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσοι θα έρθουν στην Ελλάδα, ούτε αν τα σπάνε. Η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας μου είναι τόσο αδιάφορη όσο της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτό που λες είναι βλακεία.Δεν κλέβουν εκεί που μένουν,περαστικοί είναι.Και να ξέρεις ότι αν το πρόβλημα είναι στο γείτονα,να το περιμένεις στην πόρτα σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εαν πληρωνε ο ΣΥΡΙΖΑ η ο καθε αριστερος που συλαμβανεται τις ζημιες, θα ηταν ολοι τους πιο προσεχτικοι.

χμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
σύμφωνοι...
τι λες να πληρώνει το ΛΑΟΣ για τους νεκρούς και τους λοιπούς κακοποιημένους έλληνες από την αστυνομία;

μ αρέσει αυτή η λογική...
Αντί να πληρώνει το κράτος να πληρώνουν τα κόμματα.....

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν τελικά,
και οι ξερολιθιές καταλάβαν τι ρόλο βαρανε οι υποστηρικτές των μεταναστών (απελάστε το ρατσισμο, αντιρατσιστική κινηση κτλ κτλ). Οποιος τους στηρίζει ας ερθει πρόσωπο μ επρόσωπο με τους μαυριδερους αφροασιατες να του κάνουν τσαμπουκά και να του σπάσουν το αμάξι (και μη τυχον εινια η γυναικούλα του εκει κοντα....) και θα καταλάβει τι εστι βερύκοκο, γιατι τωρα δεν εχουν ιδέα μουσικης και πραγματικότητας οι αριστερατζες. Ολο θεωρια, ειρωνία, μαλακια και καλα πνευμα και αμπελοφιλοσοφία. Αμα ειναι σβηστά τα καρβουνα ολοι τα πιανουμε, δε τρέχει τίποτα. Δεν υπάρχει δικαιολογία ουτε στο ελαχιστο για αυτα που συμβαινουν. Λυσεις υπαρχουν αλλλα το εθνοπροδοτικο κρατος δε θα τις επιλέξει ποτε αφου αυτο δημιουργει αυτες τις καταστάσεις. Οσοι αριστεροι ηλίθιοι στηριζουν λαθράνια θα εχουν την ιδια τυχη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
χμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
σύμφωνοι...
τι λες να πληρώνει το ΛΑΟΣ για τους νεκρούς και τους λοιπούς κακοποιημένους έλληνες από την αστυνομία;

μ αρέσει αυτή η λογική...
Αντί να πληρώνει το κράτος να πληρώνουν τα κόμματα.....

Και εμένα μου αρέσει αυτή η λογική...
Αν την επεκτείνουμε και στα σκάνδαλα- δηλαδή το κάθε κόμμα να πληρώνει από την τσέπη του τις ατασθαλίες των οπαδών- μελών του που κατέχουν δημόσιο αξίωμα λόγω κομματικής ταυτότητας, να δεις τί ωραία που θα κοπούν τα σκάνδαλα, τα ρουσφέτια και οι λοβιτούρες...

Πχ...Διόρισες κύριε υπουργέ- βουλευτά το ανίψι του κομματάρχη σου και αυτό έκανε λοβιτούρα;
Από την τσέπη σου θα καλύψεις τη ζημία!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...οι αριστεριστές είναι ρατσιστές με τους Έλληνες που θέλουν απλώς να μπει μια τάξη με τους λαθρομετανάστες...

...ο λαθρομετανάστης για τον αριστεριστή είναι σύμμαχος στη προσπάθεια ανατροπής του αστικού κράτους....και μετά ας βάλει και μπούρκα και μιναρέ στο σπίτι του....   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εμένα μου αρέσει αυτή η λογική...
Αν την επεκτείνουμε και στα σκάνδαλα- δηλαδή το κάθε κόμμα να πληρώνει από την τσέπη του τις ατασθαλίες των οπαδών- μελών του που κατέχουν δημόσιο αξίωμα λόγω κομματικής ταυτότητας, να δεις τί ωραία που θα κοπούν τα σκάνδαλα, τα ρουσφέτια και οι λοβιτούρες...

Πχ...Διόρισες κύριε υπουργέ- βουλευτά το ανίψι του κομματάρχη σου και αυτό έκανε λοβιτούρα;
Από την τσέπη σου θα καλύψεις τη ζημία!

μη σου πω να τα παίρνουν και κατευθείαν απο την βουλευτική αποζημίωση.....

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
HELLOOOOOOO BABES
(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΕ !!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ !!!

ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ : "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ"

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΑΤΑΚΗ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ....)

ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ !!!! ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΥΝΕΙ, Ή ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...οι αριστεριστές είναι ρατσιστές με τους Έλληνες που θέλουν απλώς να μπει μια τάξη με τους λαθρομετανάστες...

...ο λαθρομετανάστης για τον αριστεριστή είναι σύμμαχος στη προσπάθεια ανατροπής του αστικού κράτους....και μετά ας βάλει και μπούρκα και μιναρέ στο σπίτι του....   

αγόρι μου που ήσουνα κρυμμένος τόσο καιρό....
τέτοια αναλυτική σκέψη, τέτοια διαύγεια πνεύματος....

βουρ για πρωθυπουργός.

Αυτό με το αστικό κράτος ήταν κορυφαίο........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ούτε η Αλέκα δεν χρησιμοποιεί τέτοιες βαριές λέξεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
HELLOOOOOOO BABES
(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΕ !!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ !!!

ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ : "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ"

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΑΤΑΚΗ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ....)

ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ !!!! ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΥΝΕΙ, Ή ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ????

δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω γι αυτό που δηλώνεις.
Ακροδεξιός = Γουρούνι οποτε δεν χρειάζεται να το αποδείξεις περαιτέρω.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
400 χρονια μας :pipa1: τους διωξαμε και ησυχασαμε τωρα οι κουραδες οι πολιτικοι που τους φερανε για το καλο της οικονομιας μας και καλα,εχουν απο 10 μπατσους ο καθενας(που τους πληρωνουμε εμεις)για να τους φυλαει και στα αρχιδια τους τι περναει ο κοσμος.Ρεαλιστικα,το μονο κομα που εχει πιασει το νοημα του προβληματος ειναι το ΛΑΟΣ.πιστευω οτι τωρα στις ευροεκλογες ασχετα τι πιστευουμε πρεπει να το ψηφισουμε μπας και καταλαβουν οι μαλακες που συνηθως ψηφιζουμε τι γινετε και αλλαξουνε βιολι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
1personanongrata, είσαι όνομα και πράμα...

...λοβοτομημένος αριστεριστής, όποτε δεν χρειάζεται να το αποδείξεις περαιτέρω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον τα χτεσινα και αυτα που θα ακολουθησουν(που φοβαμαι οτι θα εχουν και αρωμα διεθνους τρομοκρατιας και καλα)ειναι υποκεινουμενα απο αυτους που θελουν την ελλαδα σε μονιμη θεση τριτοκοσμικης χωρας.το ποιοι ειναι αυτοι τι κερδιζουν και ποιος τους ελενχει κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος.Αυτο που εγινε ειναι καθαρα επικοινωνιακη βομβα μεγατονων μιας και ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ οτι καποιος μπατσος εσκισε το κορανι.ξαφνικα λοιπον εμαθαν ολοι οι τελειωμενοι ιρακινοι-αφγανοι-σομαλοι κτλ οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να καταστρεφουν μαγαζια και αυτοκινητα.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ καθε βραδυ τους μαζευει και τους στελνει σπιτακια τους.ας διαλεξουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζιδες δηθεν ανθρωπιστες τι θελουν?θελόυν εξαθλιωμενους-πινασμενους μεταναστες στο κεντρο της πολης η θελουν ελενχομενα συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων που εργαζονται τιμια και εχουν ανθρωπινες συνθηκες ζωης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

συγνωμη για το υφος αλλα τα χτεσινα ειναι μυνημα και δυστηχως θα δουμε και χειροτερα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata, είσαι όνομα και πράμα...

...λοβοτομημένος αριστεριστής, όποτε δεν χρειάζεται να το αποδείξεις περαιτέρω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κλάαααααψψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
και ετοιμάσου για άλλα 20 χρόνια πασόκ..........

4.1 η διαφορά στις ευρωεκλογές και τα νούμερα που πήρατε το 81 θα σου φαίνονται όνειρο θερινής νυκτός στις βουλευτικές.......

Υ.Γ.
για τα περαστικά βάλε τη στέκα στον κώλο σου.  :birdman:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
"Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει εαν στο μελλον με την μορφη οραγανωμενης ομαδας δεν κλεβουν την περιοχη που μενεις."

Εδώ έχουμε αστυνομία + security.

"Μπορει να μην μενεις εσυ στο κεντρο αλλα μπορει να μενει καποιος κοντινος σου."

Όχι και όποιος είναι τόοοοσο μπατίρης ώστε να μένει σε γειτονιά αλλοδαπών γελάω μαζί του. Αν μπορεί να βγάλει λεφτά και να μετακομίσει αλλού. Αν δε μπορεί είναι άχρηστος και για γέλια.

"Το θεμα ειναι οτο η ελληνες θα ειναι μειοψηφια σε 3-4 δεκαετιες στην ελλαδα με τον ρυθμο που ερχονται οι ξενοι."

Στ' αρχίδια μου. Εκεί που μένω δε θα έρθουν ποτέ.

Καλά εσύ επίτηδες λες καραγκιοζιλίκια τώρα, αλλά for the sake of the argument, δεν βρισκόμαστε στο Μονακό. Ίσως να πας εκεί και να μη χρειάζεται να ψηφίσεις κιόλας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπον τα χτεσινα και αυτα που θα ακολουθησουν(που φοβαμαι οτι θα εχουν και αρωμα διεθνους τρομοκρατιας και καλα)ειναι υποκεινουμενα απο αυτους που θελουν την ελλαδα σε μονιμη θεση τριτοκοσμικης χωρας.το ποιοι ειναι αυτοι τι κερδιζουν και ποιος τους ελενχει κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος.Αυτο που εγινε ειναι καθαρα επικοινωνιακη βομβα μεγατονων μιας και ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ οτι καποιος μπατσος εσκισε το κορανι.ξαφνικα λοιπον εμαθαν ολοι οι τελειωμενοι ιρακινοι-αφγανοι-σομαλοι κτλ οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να καταστρεφουν μαγαζια και αυτοκινητα.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ καθε βραδυ τους μαζευει και τους στελνει σπιτακια τους.ας διαλεξουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζιδες δηθεν ανθρωπιστες τι θελουν?θελόυν εξαθλιωμενους-πινασμενους μεταναστες στο κεντρο της πολης η θελουν ελενχομενα συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων που εργαζονται τιμια και εχουν ανθρωπινες συνθηκες ζωης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

συγνωμη για το υφος αλλα τα χτεσινα ειναι μυνημα και δυστηχως θα δουμε και χειροτερα...

εγώ προτείνω να απελαθούν όλα τα ελληνοχαραμοφάγια που επειδή είναι τεμπέληδες και τρώνς τη σύνταξη και το μισθό του δημοσίου του μπαμπά να απελαθούν μαζί με τα λαμόγια που τους έχουν διογκώσει όλα αυτά τα χρόνια με τις κρατικές θέσεις...
Θα μου πεις μετά ποιός θα μείνει;
ο Στέκας;
ο Λάκης;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom