-Καθε ποτε χεζει μια μουσουλμανα?
-Καθε 9 μηνες!
Αντε σκηψε σε κανενα παπα να σου κανει καμια κρεατοενεση, και δωστου κατι και για τα γεραματα....
-Καθε ποτε χεζει μια μουσουλμανα?
-Καθε 9 μηνες!
Αντι να παχαινεις τα πισινα σου στην Αθηνα για να τα χαρει κανενας αρχιμανδριτης, πηγαινε να κανεις την δουλεια που κανουν οι μεταναστες στα χωραφια και μετα μιλα... Σας κλεβουν την δουλειες οι μεταναστες και ολοι μου θελετε να γινεται λακεδες του κρατους.. κακομαθημενοιδεν μαζευετε τους δικους σας απο την μεση ανατολη που εκτος απο οτι δεν ξερουν να γραφουν δεν ξερουν και που να αφησουν το σκατο τους ? σαν σκυλοι ενα πραγμα
Εσένα σου χρειάζεται να φας ένα γερό πούτσο γιατί λες χοντρές μαλακίες φλωράκι"Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει εαν στο μελλον με την μορφη οραγανωμενης ομαδας δεν κλεβουν την περιοχη που μενεις."
Εδώ έχουμε αστυνομία + security.
"Μπορει να μην μενεις εσυ στο κεντρο αλλα μπορει να μενει καποιος κοντινος σου."
Όχι και όποιος είναι τόοοοσο μπατίρης ώστε να μένει σε γειτονιά αλλοδαπών γελάω μαζί του. Αν μπορεί να βγάλει λεφτά και να μετακομίσει αλλού. Αν δε μπορεί είναι άχρηστος και για γέλια.
"Το θεμα ειναι οτο η ελληνες θα ειναι μειοψηφια σε 3-4 δεκαετιες στην ελλαδα με τον ρυθμο που ερχονται οι ξενοι."
Στ' αρχίδια μου. Εκεί που μένω δε θα έρθουν ποτέ.
ειναι ανθρωποι και ζητουν τα δικαιωματα τους π.χ ενα τζαμι
Δεν ειναι απλα κρεας για εκμεταλλευση απο τον καθε κωλο-βιοτεχνη
η ιδιοκτητη πρατηριου βενζινης,
Από τη στιγμή που στη γειτονιά μου δεν πρόκειται να μετακομίσουν ποτέ μετανάστες (λόγω ακριβών ενοικίων) δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσοι θα έρθουν στην Ελλάδα, ούτε αν τα σπάνε. Η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας μου είναι τόσο αδιάφορη όσο της Μεγάλης Βρετανίας.
Εαν πληρωνε ο ΣΥΡΙΖΑ η ο καθε αριστερος που συλαμβανεται τις ζημιες, θα ηταν ολοι τους πιο προσεχτικοι.
χμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
σύμφωνοι...
τι λες να πληρώνει το ΛΑΟΣ για τους νεκρούς και τους λοιπούς κακοποιημένους έλληνες από την αστυνομία;
μ αρέσει αυτή η λογική...
Αντί να πληρώνει το κράτος να πληρώνουν τα κόμματα.....
Και εμένα μου αρέσει αυτή η λογική...
Αν την επεκτείνουμε και στα σκάνδαλα- δηλαδή το κάθε κόμμα να πληρώνει από την τσέπη του τις ατασθαλίες των οπαδών- μελών του που κατέχουν δημόσιο αξίωμα λόγω κομματικής ταυτότητας, να δεις τί ωραία που θα κοπούν τα σκάνδαλα, τα ρουσφέτια και οι λοβιτούρες...
Πχ...Διόρισες κύριε υπουργέ- βουλευτά το ανίψι του κομματάρχη σου και αυτό έκανε λοβιτούρα;
Από την τσέπη σου θα καλύψεις τη ζημία!
...οι αριστεριστές είναι ρατσιστές με τους Έλληνες που θέλουν απλώς να μπει μια τάξη με τους λαθρομετανάστες...
...ο λαθρομετανάστης για τον αριστεριστή είναι σύμμαχος στη προσπάθεια ανατροπής του αστικού κράτους....και μετά ας βάλει και μπούρκα και μιναρέ στο σπίτι του....
HELLOOOOOOO BABES
(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΕ !!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ !!!
ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ : "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ"
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΑΤΑΚΗ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ....)
ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ !!!! ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΥΝΕΙ, Ή ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ????
1personanongrata, είσαι όνομα και πράμα...
...λοβοτομημένος αριστεριστής, όποτε δεν χρειάζεται να το αποδείξεις περαιτέρω
"Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει εαν στο μελλον με την μορφη οραγανωμενης ομαδας δεν κλεβουν την περιοχη που μενεις."
Εδώ έχουμε αστυνομία + security.
"Μπορει να μην μενεις εσυ στο κεντρο αλλα μπορει να μενει καποιος κοντινος σου."
Όχι και όποιος είναι τόοοοσο μπατίρης ώστε να μένει σε γειτονιά αλλοδαπών γελάω μαζί του. Αν μπορεί να βγάλει λεφτά και να μετακομίσει αλλού. Αν δε μπορεί είναι άχρηστος και για γέλια.
"Το θεμα ειναι οτο η ελληνες θα ειναι μειοψηφια σε 3-4 δεκαετιες στην ελλαδα με τον ρυθμο που ερχονται οι ξενοι."
Στ' αρχίδια μου. Εκεί που μένω δε θα έρθουν ποτέ.
Λοιπον τα χτεσινα και αυτα που θα ακολουθησουν(που φοβαμαι οτι θα εχουν και αρωμα διεθνους τρομοκρατιας και καλα)ειναι υποκεινουμενα απο αυτους που θελουν την ελλαδα σε μονιμη θεση τριτοκοσμικης χωρας.το ποιοι ειναι αυτοι τι κερδιζουν και ποιος τους ελενχει κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος.Αυτο που εγινε ειναι καθαρα επικοινωνιακη βομβα μεγατονων μιας και ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ οτι καποιος μπατσος εσκισε το κορανι.ξαφνικα λοιπον εμαθαν ολοι οι τελειωμενοι ιρακινοι-αφγανοι-σομαλοι κτλ οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να καταστρεφουν μαγαζια και αυτοκινητα.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ καθε βραδυ τους μαζευει και τους στελνει σπιτακια τους.ας διαλεξουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζιδες δηθεν ανθρωπιστες τι θελουν?θελόυν εξαθλιωμενους-πινασμενους μεταναστες στο κεντρο της πολης η θελουν ελενχομενα συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων που εργαζονται τιμια και εχουν ανθρωπινες συνθηκες ζωης.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
συγνωμη για το υφος αλλα τα χτεσινα ειναι μυνημα και δυστηχως θα δουμε και χειροτερα...