You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πριν τους απελασουν (επιτελους) ας τους ριξουν και ενα δωρεαν ξυρισμα στο γελοιο πακιστανικο μουστακι τους Να πανε σενιαρισμενοι πισω στα μπουρδελακια τους
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Επισκέπτης
Ετσι
Να παρουν το μηνυμα σιγα σιγα το ξενοφερτο αληταριο...Θα ειναι στο απυροβλητο λογω του κωλοχαρτου που εχουν για βιβλο?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Για εμένα κακώς πήγαν κι έκαψαν το τζαμί.Το ξαναλέω,δεν έχω πρόβλημα με τη θρησκεία τους.Πρόβλημα είναι ο υπερβολικός αριθμός των λαθρομεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα.
Επισκέπτης
Για εμένα κακώς πήγαν κι έκαψαν το τζαμί.Το ξαναλέω,δεν έχω πρόβλημα με τη θρησκεία τους.Πρόβλημα είναι ο υπερβολικός αριθμός των λαθρομεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα.
Οταν ομως προκαλουν εκτεταμενες καταστροφες και επεισοδια να μαθουν οτι υπαρχουν και αντιποινα και οτι στην τελικη ειναι απλα "φιλοξενουμενοι" και "περαστικοι" απο εδω.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Ετοιμάζουν και σήμερα διαδήλωση.Ξέρει κανείς τι ώρα είναι,για να αποφύγω το κέντρο;
Επισκέπτης
Στον φουρνο ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεΕτσι
Να παρουν το μηνυμα σιγα σιγα το ξενοφερτο αληταριο...Θα ειναι στο απυροβλητο λογω του κωλοχαρτου που εχουν για βιβλο?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους αλλοδαπους.δεν με εχουν ενοχλησει ποτε
Όταν θα σε ενοχλήσουν,θα είναι αργά.Είναι πολλοί και πρέπει να αραιώνουμε.Ούτε δουλειές για όλους αυτούς υπάρχουν.
Επισκέπτης
Ετοιμάζουν και σήμερα διαδήλωση.Ξέρει κανείς τι ώρα είναι,για να αποφύγω το κέντρο;
Ελπιζω η αστυνομια να κανει σωστα και εγκαιρα την δουλεια τους πριν κανουν παλι τπτ καταστροφες και εν αναγκη να συμβαλουν και πολιτες επιτελους για να μπουζουριαστουν μερικοι απο αυτη την λερα
Επισκέπτης
Θα τους κλασουν τ'αρχιδιαΕλπιζω η αστυνομια να κανει σωστα και εγκαιρα την δουλεια τους πριν κανουν παλι τπτ καταστροφες και εν αναγκη να συμβαλουν και πολιτες επιτελους για να μπουζουριαστουν μερικοι απο αυτη την λερα
Επισκέπτης
Θα τους κλασουν τ'αρχιδια
θα ηθελες?
Πως? Τελική λύση εκκαθάρισης αλα Χίτλερ? Απέλαση? Αν ναι, με ποιο τρόπο?Όταν θα σε ενοχλήσουν,θα είναι αργά.Είναι πολλοί και πρέπει να αραιώνουμε.Ούτε δουλειές για όλους αυτούς υπάρχουν.
Επισκέπτης
δεν θελω αλλα αφου αυτο θα γινειθα ηθελες?
Επισκέπτης
δεν θελω αλλα αφου αυτο θα γινει
μπα ο κοσμος εχει ξυπνυσει πλεον και ηδη υπαρχουν πολοι αγανακτησμενοι πολιτες
Επισκέπτης
Πως? Τελική λύση εκκαθάρισης αλα Χίτλερ? Απέλαση? Αν ναι, με ποιο τρόπο?
απελαση αν και προσωπικα δεν θα με χαλουσε το ιταλικο
Επισκέπτης
«Κάθε λαός», έλεγε ο Ρόζενμπεργκ, «για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και για να εκπληρώσει την ιστορική του αποστολή, οφείλει να ζει σύμφωνα με τις δικές του παραδόσεις και τους δικούς του κανόνες. Οι φιλοσοφίες που δεν δέχονται αυτή την ιδιαίτερη μοίρα κάθε λαού, ή κάθε εθνικής κοινότητος, δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο χάος».Ο εθνικισμός αυτού του είδους οδήγησε φυσικά τον Ρόζενμπεργκ στην καταδίκη του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Αλλά οι ιδεολογίες δεν είναι παρά η σύγχρονη μορφή παλαιοτέρων δοξασιών. Δεν θα είχαν υπάρξει χωρίς τον εβραιοχριστιανισμό. «Πρέπει λοιπόν», λέει ο Ρόζενμπεργκ, «να καταπολεμηθεί το κακό στην ρίζα του, να κτυπηθούν, δηλαδή, ο ιουδαϊσμός και οι χριστιανικές Εκκλησίες αν θέλωμε να ξεμπερδέψωμε μια και καλή με τα σύγχρονα παράγωγα τους».ορεα η χριστιανικι κατιχισι ,αγαπαμε ολο το κοσμο οσ καλι χριστιανι εβγε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 790
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις