Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
εγώ εστίασα στο οτι μας τα λέει μπερδεμέναΜα η γυναίκα αυτή είπε την ωμή αλήθεια που κρύβουν όλες. Δυστυχώς κυνική μεν αληθινή δε...
εγώ εστίασα στο οτι μας τα λέει μπερδεμέναΜα η γυναίκα αυτή είπε την ωμή αλήθεια που κρύβουν όλες. Δυστυχώς κυνική μεν αληθινή δε...
αγαπητέ αυτό που λείπει από τη πλειοψηφία των Ελληνίδων γυναίκων είναι η προσωπικότητα. Κάποτε κάπου κάποιος με ρώτησε για το ποια θεωρώ τη κατάλληλη γυναίκα? Ξέρεις τι του είπα. ? Αυτή που χωρίς να σε έχει γνωρίσει, με το που σε καρφώσει στα μάτια, θα δει στα μάτια σου, τις δυσκολίες που έχεις περάσει και θα έρθει προς εσένα και θα σου πει " Μην ανησυχείς για τίποτα, πλέον εγώ είμαι εδώ για σένα". Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Έχουμε γεμίσει κακομαθημένεςΑκόμα περισσότερο τότε. Γενικά στην Ελλάδα είσαι τελειωμένος γκομενικα αν δεν έχεις κάποιο καλό στατους
τύπε το πρόβλημα είναι ότι αυτή θα μας καρφώνει στα μάτια αλλά εμείς θα κοιτάμε τα βυζιά της και δε θα το πάρουμε χαμπάριαγαπητέ αυτό που λείπει από τη πλειοψηφία των Ελληνίδων γυναίκων είναι η προσωπικότητα. Κάποτε κάπου κάποιος με ρώτησε για το ποια θεωρώ τη κατάλληλη γυναίκα? Ξέρεις τι του είπα. ? Αυτή που χωρίς να σε έχει γνωρίσει, με το που σε καρφώσει στα μάτια, θα δει στα μάτια σου, τις δυσκολίες που έχεις περάσει και θα έρθει προς εσένα και θα σου πει " Μην ανησυχείς για τίποτα, πλέον εγώ είμαι εδώ για σένα". Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Έχουμε γεμίσει κακομαθημένες
Κάποτε κάπου κάποιος με ρώτησε για το ποια θεωρώ τη κατάλληλη γυναίκα? Ξέρεις τι του είπα. ? Αυτή που χωρίς να σε έχει γνωρίσει, με το που σε καρφώσει στα μάτια, θα δει στα μάτια σου, τις δυσκολίες που έχεις περάσει και θα έρθει προς εσένα και θα σου πει " Μην ανησυχείς για τίποτα, πλέον εγώ είμαι εδώ για σένα". Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Ακόμα περισσότερο τότε. Γενικά στην Ελλάδα είσαι τελειωμένος γκομενικα αν δεν έχεις κάποιο καλό στατους
Ακριβώς αυτό. Μα ακριβώς.Στην καλύτερη,θα παντρευτείς κανα μπάζο και θα'σαι 'ευτυχισμένος' οικογενειάρχης
Πάντως αυτή τη φράση που σου έχω κάνει με έντονα γράμματα την αναζητάνε οι γυναίκες στους άνδρες. Δηλαδή, η μέση γκόμενα περιμένει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό: Να της παρέχεις ασφάλεια κ.λπ. Ποια ασφάλεια ρε guys? Έχετε δει πώς είναι η καθημερινότητα πλέον; Όλα είναι απίστευτα ρευστά και όλα αίρονται ανά πάσα στιγμή. Δεν λέω έχει και αυτό την κάποια όμορφιά του για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου - αλλά οικογένεια υπό όρους ανασφάλειας ΔΕΝ μπορείς να κάνεις.αγαπητέ αυτό που λείπει από τη πλειοψηφία των Ελληνίδων γυναίκων είναι η προσωπικότητα. Κάποτε κάπου κάποιος με ρώτησε για το ποια θεωρώ τη κατάλληλη γυναίκα? Ξέρεις τι του είπα. ? Αυτή που χωρίς να σε έχει γνωρίσει, με το που σε καρφώσει στα μάτια, θα δει στα μάτια σου, τις δυσκολίες που έχεις περάσει και θα έρθει προς εσένα και θα σου πει " Μην ανησυχείς για τίποτα, πλέον εγώ είμαι εδώ για σένα". Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Έχουμε γεμίσει κακομαθημένες
Παρατηρήστε όλους γύρω σας που είναι γεννημένοι 1980 -1990 και που έχουν παντρευτεί. Στο μεγάλωμα των παιδιών σχεδόν με το ζόρυ συμμετέχουν οι γονείς τους (παπούδες)
Προσωπικά στον περίγυρό μου δεν έχω γνωρίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς πεθερικά και γονείς. Μια αηδία! Ποτέ να μην σώσω να κάνω οικογένεια λοιπόν. Δυστυχώς.Αν δεν είχαν τους γονείς να βοηθάνε,και οικονομικά και στο μεγάλωμα παιδιών γενικά,δεν την βγάζανε.
Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο να γαμάς στη δουλειά. Και ειδικά σε τέτοιες δουλειές είναι σχεδόν απαγορευτικό γιατί άνετα μπορεί να βρεθείς πολύ άσχημα μπλεγμένος - και με τους νέους woke νόμους θα σε κράξουν κιόλας.Ξερω μπατσο που ηταν σε τμημα ασφαλειας στην εκδοση αδειων... (Εργασιας Μπαρ ,Καφε κτλ).
Το τι μουνι ειχε γαμησει δεν λεγετε...
Ξεχασα να αναφερω οτι τον τυλιξε γκαρσονα και στο τελος την παντρευτηκε.Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο να γαμάς στη δουλειά. Και ειδικά σε τέτοιες δουλειές είναι σχεδόν απαγορευτικό γιατί άνετα μπορεί να βρεθείς πολύ άσχημα μπλεγμένος - και με τους νέους woke νόμους θα σε κράξουν κιόλας.
Αν θές κυριλέ να κάνεις το καμάκι σου σε μια δυο περιπτώσεις που βλέπεις ότι σε γουστάρουν και να το πας ψιλοσοβαρά με σχέση κλπ οκ - αλλά "γαμήσι και εξαφανιζόλ" αλλά μπουρδέλο είναι δύσκολο κ επικίνδυνο. Μπορεί ή άλλη να είναι καμιά πυρφόρα γκόμενα και τότε "τραγούδα θεατρίνε"...
τους γουσταρουν τους μπατσους οι ελληνιδεςΞερω μπατσο που ηταν σε τμημα ασφαλειας στην εκδοση αδειων... (Εργασιας Μπαρ ,Καφε κτλ).
Το τι μουνι ειχε γαμησει δεν λεγετε...
Προσωπικά στον περίγυρό μου δεν έχω γνωρίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ζευγάρι που να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς πεθερικά και γονείς. Μια αηδία! Ποτέ να μην σώσω να κάνω οικογένεια λοιπόν. Δυστυχώς.
Οι γονείς μας στα 70 τους να υποφέρουν πάλι; Όχι, δεν το θέλω.
Με το κόστος ζωής στην Ελλάδα, όπως ξέρεις ή όπως σε πληροφορούν αν μένεις εξωτερικό, θα γνωρίζεις ότι υπάρχει αλληλοεξάρτηση μεταξύ των μελών των οικογενειών. Και αναγκαστικά τα πεθερικά και οι γονείς θα έχουν φουλ λόγο. Και αυτό ισχύει κυρίως για το ότι τα ακίνητα είναι πανάκριβα άρα κάποιος γονέας "παραχωρεί" ή προικίζει...Είναι και η ελληνικη-μεσογειακή νοοτροπία.Στην Αμερική πχ τα παιδιά μεγαλώνουν με νταντάδες και οι γέροι δεν ασχολούνται καθόλου.Ούτε κι αυτό μου αρέσει,γιατί άντε να εμπιστευτείς άγνωστο να σου προσέχει τα παιδιά.Υπο αυτή την έννοια,καλύτερα να τα προσέχουν οι γονείς σου.
Βέβαια,αν είσαι και οικονομικά εξαρτώμενος απ'αυτούς...και θέλουν να έχουν λόγο σε όλα...τότε θα υπάρχει θέμα
πες το εσυ πρωτος σαν αντρας? και μετα μπορει να ακολουθησειαγαπητέ αυτό που λείπει από τη πλειοψηφία των Ελληνίδων γυναίκων είναι η προσωπικότητα. Κάποτε κάπου κάποιος με ρώτησε για το ποια θεωρώ τη κατάλληλη γυναίκα? Ξέρεις τι του είπα. ? Αυτή που χωρίς να σε έχει γνωρίσει, με το που σε καρφώσει στα μάτια, θα δει στα μάτια σου, τις δυσκολίες που έχεις περάσει και θα έρθει προς εσένα και θα σου πει " Μην ανησυχείς για τίποτα, πλέον εγώ είμαι εδώ για σένα". Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Έχουμε γεμίσει κακομαθημένες
Στην Ελλάδα ακόμα και για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να σε "γαμήσει" πρώτα εκείνη ποικιλοτρόπως...πες το εσυ πρωτος σαν αντρας? και μετα μπορει να ακολουθησει
καποιου ειδους επηρροη υπηρχε παντα και θα υπαρχει.Με το κόστος ζωής στην Ελλάδα, όπως ξέρεις ή όπως σε πληροφορούν αν μένεις εξωτερικό, θα γνωρίζεις ότι υπάρχει αλληλοεξάρτηση μεταξύ των μελών των οικογενειών. Και αναγκαστικά τα πεθερικά και οι γονείς θα έχουν φουλ λόγο. Και αυτό ισχύει κυρίως για το ότι τα ακίνητα είναι πανάκριβα άρα κάποιος γονέας "παραχωρεί" ή προικίζει...
το χοντρυνεςΣτην Ελλάδα ακόμα και για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να σε "γαμήσει" πρώτα εκείνη ποικιλοτρόπως...
Ο βαθμός στην Ελλάδα - Αθήνα είναι τεράστιος. Δεν γαμάς πια. Ούτε με αίτηση. Χρειάζονται πολλά προαπαιτούμενακαποιου ειδους επηρροη υπηρχε παντα και θα υπαρχει.
απλα ποικιλει ο βαθμος της κατα περιπτωση