Νέα

Επαγγέλματα/πόστα που βοηθούν να γαμάς Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.287
Πόντοι
3.656
κοίτα. Αντικειμενικά το δημόσιο έχει αλλάξει, δεν έχει καμία σχέση με αυτό του 80,90 για να μη πω μέχρι του 2010. Έχει τις παθογένειες του, ο μισθός είναι 12 μήνες και στις περισσότερες υπηρεσίες υπάρχει φόρτο εργασίας και ευθύνες.

Μη νομίζεις ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες ότι είναι καλές

Όσο και να έχει αλλάξει...είναι πολύ καλύτερα απο τον ιδιωτικό

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Σίγουρα, αλλά όταν πιάνουμε το λιγότερο χειρότερο , αντιλαμβάνεσαι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι στο πάτο. Δηλαδή σκέψου πόσα άτομα έχουν φύγει στο Εξωτερικό, επειδή και τα δυο ( δημόσιος και ιδιωτικός είναι χάλια)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.778
Πόντοι
1.446
Οι ταρίφες ξεκινάνε με ντισαβαντάζ καθώς ο κλάδος είναι τιγκα σε άγαρμπους πέφτουλες και οι γκόμενες μπαίνοντας στο ταξί είναι αρνητικά προκατειλημμένες...
Αλλά ή δουλειά αυτή έχει ότι χρειάζεται για πεσιματικές...

Πρώτον, 20-25 λεπτά είναι αρκετά για να πάρεις ένα facebook και να παίξεις όμορφη online μπάλα μετά.
Άμα κάτσει, καλώς, άμα δε κάτσει... πάς για την επόμενη πελάτισσα.
Τουλάχιστο μετά την κούρσα ξέρεις αν υπάρχει ή όχι προοπτική και δεν είσαι τελείως στα σκοτάδια, όπως συμβαίνει με άλλες μαλακισμένες που βρίσκεις online.

Δεύτερον, και σημαντικότερο, γαμήσεις δε γαμήσεις, μετά έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις απόσταση από την γκόμενα.
Άμα είσαι γιατρός σε νοσοκομείο που λέει ο άλλος, και κάνεις φάση με νοσηλεύτρια που τη βλέπεις κάθε μέρα, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.
Και άντε γάμησες μια δύο, εκεί μέσα... πόσες να γαμήσεις; Μετά θα μαθευτεί. Θα σε καλέσει και κανένας προϊστάμενος για εξηγήσεις και μετά δε σώζεται.
Το ίδιο ισχύει και στις δουλειές γραφείου... και δε πα να σαι και το πρώτο αφεντικό.
Όπως το λες. Επίσης, έχουν και το ντεσαβαντάζ ότι δε μπορούν να ρίξουν γκόμενες που θέλουν λεφτά και λούσα γιατί ένας taximan είναι του μεροκάματου. Αλλά είναι τόσες οι ευκαιρίες που έχεις κάθε μέρα που αν είσαι συμπαθητικός και ξέρεις να μιλάς σίγουρα θα βάλεις μερικά γκολ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.287
Πόντοι
3.656
Σίγουρα, αλλά όταν πιάνουμε το λιγότερο χειρότερο , αντιλαμβάνεσαι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι στο πάτο. Δηλαδή σκέψου πόσα άτομα έχουν φύγει στο Εξωτερικό, επειδή και τα δυο ( δημόσιος και ιδιωτικός είναι χάλια)

Άμα μπαίναν Δημόσιο,δε νομίζω να έφευγαν

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Άμα μπαίναν Δημόσιο,δε νομίζω να έφευγαν
ναι θα μπουν δημόσιο να παίρνουν το "καταθλιπτικό" μισθό των 960 ευρώ με κόστος ζωής Ευρώπης , όταν στο Εξωτερικό σε κάτι Ντουμπαι και Ολλανδίες παίρνουν φοβερούς μισθούς , χωρίς να έχουν τα Ελληνικά άγχη

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
Δεν είναι τόσα πολλά αλλά είναι πολύ καλά και σταθερά φιλε θλαιζερ (εγώ παίρνω 1200 ευρώ ).Να είσαι καλά .(φυσικά στο εξωτερικό παίρνουν περισσότερα σε αυτές τις χώρες που ανεφερες ).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.287
Πόντοι
3.656
ναι θα μπουν δημόσιο να παίρνουν το "καταθλιπτικό" μισθό των 960 ευρώ με κόστος ζωής Ευρώπης , όταν στο Εξωτερικό σε κάτι Ντουμπαι και Ολλανδίες παίρνουν φοβερούς μισθούς , χωρίς να έχουν τα Ελληνικά άγχη

Εγώ λέω για όσους πάνε Γερμανία σε κωλοδουλειές και μιζεριάζουν

Δωσε σ'αυτούς έστω 960 στο Δημόσιο,να δεις ποσοι θα γυρίσουν

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
Θα γύριζαν πίσω φίλε σαπ ζερο πολλοι θα ήθελαν αυτά τα σταθερά 960 ευρώ .Να είσαι καλά

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Δεν είναι τόσα πολλά αλλά είναι πολύ καλά και σταθερά φιλε θλαιζερ (εγώ παίρνω 1200 ευρώ ).Να είσαι καλά .(φυσικά στο εξωτερικό παίρνουν περισσότερα σε αυτές τις χώρες που ανεφερες ).
εγώ παίρνω τα ίδια με σένα αλλά στον ιδιωτικό, καθαρά και 14 μισθούς. Βέβαια οι ευθύνες και το ωράριο δεν συγκρίνονται σαφώς. Εσύ τα παίρνεις στο Δημόσιο αυτά?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Εγώ λέω για όσους πάνε Γερμανία σε κωλοδουλειές και μιζεριάζουν

Δωσε σ'αυτούς έστω 960 στο Δημόσιο,να δεις ποσοι θα γυρίσουν
Εγώ σου μιλάω για πτυχιούχους με μεταπτυχιακά

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
ναι φίλε μου σε σώμα ασφαλείας .Να είσαι καλά (δεν παίρνω δώρα .)

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
ναι φίλε μου σε σώμα ασφαλείας .Να είσαι καλά (δεν παίρνω δώρα .)
τα σώματα ασφαλείας έχουν ειδικό μισθολόγιο, εξαιρούνται γιατί σχεδόν όλο το υπόλοιπο Δημόσιο έχει ενίαιο με εξαίρεση την ΑΑΔΕ. Καλά είναι, αλλά και τα σώματα ασφαλείας πλέον δεν είναι όλα καλά. Αστυνομία, Λιμενικό, Στρατός ΟΧΙ. Πυροσβεστική με τα 1000

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
Εγώ είμαι στο πρώτο που ανέφερες και τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά (δύσκολα να βρεις δουλειά πολλοί θέλουν αυτές τις θέσεις ).Σου εύχομαι το καλύτερο (πιστεύω ότι εινΆι καλύτερο να είσαι εκεί παρά στον ιδιωτικό τομέα .Δίκη μου άποψη ).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.791
Πόντοι
9.297
καλά εγώ γενικά μιλάω. Πχ έχω φίλο που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία που πάνε πολλές δικηγορίνες καθημερινά, και ς ο συγκεκριμένος πηδάει αβέρτα ως απλός γραμματέας ( με πτυχίο βέβαια)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άρα το μυστικό ποιο είναι? να γίνεις δημόσιος υπάλληλος?αχαχχαχα
Παντα ο επαγγελματικός χωρος μπορεί να ανοίξει πορτες αλλά αυτό δεν αρκεί...είναι και το θέμα τι κόσμο βλεπει κάποιος.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Παντα ο επαγγελματικός χωρος μπορεί να ανοίξει πορτες αλλά αυτό δεν αρκεί...είναι και το θέμα τι κόσμο βλεπει κάποιος.
ναι αλλά όταν είσαι σε μια δημόσια υπηρεσία που οι περισσότερες είναι γυναίκες ( πχ δικαστήρια) έχεις πολλά τυχερά

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Εγώ είμαι στο πρώτο που ανέφερες και τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά (δύσκολα να βρεις δουλειά πολλοί θέλουν αυτές τις θέσεις ).Σου εύχομαι το καλύτερο (πιστεύω ότι εινΆι καλύτερο να είσαι εκεί παρά στον ιδιωτικό τομέα .Δίκη μου άποψη ).
φιλε εσυ εδω μεσα αν και μπατσος,εισαι ο πιο καλοσυνατος ανθρωπος που εχω διαβασει

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.778
Πόντοι
1.446
Το καλύτερα είναι πολύ υποκειμενικό στον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κανόνας.
Αν κάποιος θέλει κυρίως ασφάλεια και δεν τον νοιάζει να έχει χαμηλό μισθολογικό ταβάνι το δημόσιο είναι ΟΚ.
Αν αντέχεις την ανασφάλεια και την πίεση ως νέος εργαζόμενος, είσαι versatile και πιστεύεις στον εαυτό σου ο ιδιωτικός τομέας και το ελεύθερο επάγγελμα συνήθως πληρώνουν καλύτερα μεσομακροπρόθεσμα.

thleizer

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Εκεί που υπάρχουν γ@μιόλες είναι τα καλύτερα επαγγέλματα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.791
Πόντοι
9.297
Διαλεγεις...αν θέλεις μονιμότητα πας με ΑΣΕΠ αλλά δυσκολεύεσαι οικονομικά αν δεν είσαι στα μέρη σου και φύγεις μακρυά .
Αν πας στον ιδ.τομεα συνήθως είσαι κοντά στο σπίτι σου έχεις δύο μισθους παραπάνω αλλά κινδυνεύεις πάντοτε με απόλυση γιατί ακόμα και αν είσαι καλός στην δουλειά σου το μαγαζί μπορεί να μην βγαίνει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.791
Πόντοι
9.297
τα σώματα ασφαλείας έχουν ειδικό μισθολόγιο, εξαιρούνται γιατί σχεδόν όλο το υπόλοιπο Δημόσιο έχει ενίαιο με εξαίρεση την ΑΑΔΕ. Καλά είναι, αλλά και τα σώματα ασφαλείας πλέον δεν είναι όλα καλά. Αστυνομία, Λιμενικό, Στρατός ΟΧΙ. Πυροσβεστική με τα 1000
Και η Πυροσβεστική έχει υποστελέχωση και το καλοκαίρι έχουν τραυματίες και νεκρούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom