Νέα

Επαγγέλματα/πόστα που βοηθούν να γαμάς Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Σταμάτησα επειδή έσκασε ο Κοβιντ και την έκλεισε το αφεντικό. Καλά λεφτά και ευχάριστη δουλείτσα ήταν Την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Τώρα δεν ξανά πήγα επειδή βρήκα μια μόνιμη και δεν μπορούσα να φεύγω σεζόν αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Μετά απο χρόνια ακόμα θυμάμαι αυτά τα βιζιτάκια και το μετανιώνω φίλε μου

Ήταν καλό το αφεντικό και η δουλείτσα με καλα φράγκα αλλά έσκασε κοβιντ και το πούλησε το σκάφος
Aφου βρήκες μόνιμη δουλειά θα ρεφαρεις και οικονομικά και στα γούστα.Τυχερος είσαι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Oι ερασιτέχνες πληρώνονται σε είδος...αυτή είναι άλλη γλώσσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην συντριπτική πλειοψηφία οτιδήποτε έχει να κάνει με νύχτα και μπαρ ως ιδιοκτήτης.
Η νύχτα έχει πιο μεγάλη τύχη γιατί οι βρώμες βγαίνουν βόλτα αλλά γενικώς όλα τα επαγγέλματα βοηθούν αρκει να τις έχεις πελάτισσες ώστε να πιάνεσαι από εκεί. Όλα είναι θέμα πιθανοτήτων με τα μαλακισμένα. :2funny: Δεν πέφτεις, σίγουρο μηδέν εις το πηλικο. Πέφτεις, όλο και κάτι θα φας. Είναι στάνταρ.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Η νύχτα έχει πιο μεγάλη τύχη γιατί οι βρώμες βγαίνουν βόλτα αλλά γενικώς όλα τα επαγγέλματα βοηθούν αρκει να τις έχεις πελάτισσες ώστε να πιάνεσαι από εκεί. Όλα είναι θέμα πιθανοτήτων με τα μαλακισμένα. :2funny: Δεν πέφτεις, σίγουρο μηδέν εις το πηλικο. Πέφτεις, όλο και κάτι θα φας. Είναι στάνταρ.

ισχύει πρέπει να μιλάς...αν δεν πας να μιλήσεις δύσκολα θα φορτώσεις!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Στην συντριπτική πλειοψηφία οτιδήποτε έχει να κάνει με νύχτα και μπαρ ως ιδιοκτήτης.
Aσχημα περνάει το προσωπικό;.μεταξύ τους ξεσκίζονται ,κλειστό κύκλωμα είναι.

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν το είπε κάποιος αλλά καλά επαγγέλματα για να για είναι δικηγόρος και γιατρός….

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.773
Πόντοι
25.036
Δεν διάβασα όλο το thtead, οπότε δεν ξέρω αν αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά η δουλειά που προσωπικά μου έφερε τα περισσότερα μουνάκια στο πιάτο ήταν σε Spa καλοκαίρι σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο δούλευε κυρίως με ξένους. Εγώ ήμουν ο manager και είχα 5 κουκλάρες θεραπεύτριες και 1 νέο και ωραίο θεραπευτή. Ειδικά ο θεραπευτής γαμούσε αβέρτα...

dyana10k

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2023
Like
7.281
Κομμωτης!!!
Αν δεν σου κατσει της κανεις τα μαλλια χαλια δεν υπαρχει χειροτερο!!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595
Πολλές γυναίκες γοητεύονται από τους άνδρες με βάση το επάγγελμα που κάνουν ο μελλοντικός γαμπρός, γκόμενος ή οι περιστασιακές σχέσεις τους.

Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα που γοητεύει είναι το επάγγελμα του επιχειρηματία, δεν ξέρω το λόγο, ίσως βγάζει prestige, αλλά η λέξη επιχειρηματίας στο άκουσμα του και πηγαίνοντας προς το λαβύρινθο του αυτιού τις αναστατώνει - φουντώνει.
Νομίζω αφορά συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, πιο λαμπερές τυπισσες.

Σημ. Δεν εννοώ να έχει κάποιο κατάστημα ως επιχειρηματία χρωματοπωλειο ή franchise κινητής ή εσωρούχων ή κάτι άλλο, εκτός & αν έχει κατάστημα με κοσμήματα

Φυσικά το επάγγελμα του δικηγόρου, χωρίς να μπαίνω σε μεγάλη ανάλυση. Έχει πέραση...

Άλλο επάγγελμα είναι ο αθλητής, συνήθως καλαθοσφαιριστής ή ποδοσφαιριστής, όσο πιο δημοφιλές είναι το άθλημα συνήθως για να προβάλλονται και εκείνες.

Γιατρός, δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ειδικότητα συνήθως καρδιολόγος ή κάποιος χειρουργός.

Ένοπλες Δυνάμεις ή πιλότοι πολιτικής αεροπορίας, η στολή γοητεύει αρκετές. Βέβαια για αστυνομικό ή πυροσβέστη δεν μιλάω καθόλου γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι λαϊκό & υποδεέστερο για πολλές .

Η δική σας γνώμη ποια είναι πάνω σε αυτό?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Τραπεζίτης, διευθυντής κατά προτίμηση. €€€

Χρηματιστής. €€€

Εργολάβος. €€€

Αφεντικό της νύχτας. €€€

Μέλος του μπου. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Για τις γυναίκες, συνήθως τις ελλεηνιδες που ψάχνουν για χορηγό εφ'ορου ζωής να του βάλουν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι, δεν μέτρα το επάγγελμα του κάθε άνδρα αλλά το πόσα λεφτά έχει μέσα στην τσέπη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Τα παλια τα χρονια ολες ψαχνανε να κουκουλωσουν κανενα γιατρο.
Σημερα δεν ξερω, ισως κανενα instagrammer:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τα παλια τα χρονια ολες ψαχνανε να κουκουλωσουν κανενα γιατρο.
Σημερα δεν ξερω, ισως κανενα instagrammer:confused:
η παλια γενια εχει εκπαιδευσει την νεα, παλι γιατρους να κουκουλωνουν..αλλα αλλο ποιους "κουκουλωνουν" και αλλο με ποιους "καυλωνουν"

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
η παλια γενια εχει εκπαιδευσει την νεα, παλι γιατρους να κουκουλωνουν..αλλα αλλο ποιους "κουκουλωνουν" και αλλο με ποιους "καυλωνουν"
Εχω την εντυπωση οτι το επαγγελμα δεν «καυλωνει», αντιθετως το χρημα που αυτο φερνει και η σχετικη καλοπεραση (δωρα, ταξιδια, εξοδοι κλπ) ειναι ακρως καβλωτικο για τις κιουριες….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom