Πολλές γυναίκες γοητεύονται από τους άνδρες με βάση το επάγγελμα που κάνουν ο μελλοντικός γαμπρός, γκόμενος ή οι περιστασιακές σχέσεις τους.
Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα που γοητεύει είναι το επάγγελμα του επιχειρηματία, δεν ξέρω το λόγο, ίσως βγάζει prestige, αλλά η λέξη επιχειρηματίας στο άκουσμα του και πηγαίνοντας προς το λαβύρινθο του αυτιού τις αναστατώνει - φουντώνει.
Νομίζω αφορά συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, πιο λαμπερές τυπισσες.
Σημ. Δεν εννοώ να έχει κάποιο κατάστημα ως επιχειρηματία χρωματοπωλειο ή franchise κινητής ή εσωρούχων ή κάτι άλλο, εκτός & αν έχει κατάστημα με κοσμήματα
Φυσικά το επάγγελμα του δικηγόρου, χωρίς να μπαίνω σε μεγάλη ανάλυση. Έχει πέραση...
Άλλο επάγγελμα είναι ο αθλητής, συνήθως καλαθοσφαιριστής ή ποδοσφαιριστής, όσο πιο δημοφιλές είναι το άθλημα συνήθως για να προβάλλονται και εκείνες.
Γιατρός, δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ειδικότητα συνήθως καρδιολόγος ή κάποιος χειρουργός.
Ένοπλες Δυνάμεις ή πιλότοι πολιτικής αεροπορίας, η στολή γοητεύει αρκετές. Βέβαια για αστυνομικό ή πυροσβέστη δεν μιλάω καθόλου γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι λαϊκό & υποδεέστερο για πολλές .
Η δική σας γνώμη ποια είναι πάνω σε αυτό?