spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
τυπε οι τσεκαδοροι πιστευω εχουν περισοτερες πιθανοτητες απο το μπαρμαν
αφου αυτοι κερνανε οσο θελουν
αφου αυτοι κερνανε οσο θελουν
Λακη κατι παρομοιο με τους Μπαρμαν ειχα αναλυσει κ'εγω.Αυτο δειχνει τη των Ελεεινιδων.Εδω Μπαρμαν και Πορτιερη δεν εχω δει να κοιταει καμια!και το ονειρο μιας κοπελας δεν ειναι να εχει γκομενο πορτιερη ή Μπαρμαν.Αλλα καποιο πιο μαγκα.Ολοι οι Μπαρμαν και Πορτιερηδες εδω ειναι απο αλλες πολεις και δεν εχουν τιποτα.Οι κακομαθημενες Ελεεινιδες ομως τους κοιτανε !αφου της τα'ι'ζουν οι γονεις τους Οι Ελεεινιδες εχουνε και πολυ ασχημο γουστο.Πηγαινουνε με οποιον Πιρφορο της κυνηγαει και τους τα σκαει και τους παιρνει οτι θελουν χωρις να τους νοιαζει αν τον καταχρεωνουνε.Εδω αν καποιος χαλαει λεφτα μπορει για λιγο να πανε μαζι του αλλα αυτο δεν θα τους αρεσει θελουνε καποιον πιο προσγειωμενοΕχω έναν δεύτερο ξάδελφο, που ήταν μπάρμαν για 4-5 χρόνια. Όταν ήταν μπάρμαν τον βλέπαμε κάθε βδομάδα με άλλη και πολλές φορές με παρέες γυναικών, κάποιες από τις οποίες (παρέες) τις γαμούσε ολόκληρες! Αφότου σταμάτησε, εδώ και δύο-τρία χρόνια έχει βγάλει μία γκόμενα, που τη σχόλασε στο μήνα και είναι μόνος ένα χρόνο τώρα. Δεν ασχήμυνε μόλις άφησε το μπαρ.[/b]
καλα εσυ ξερουμε τι πινεις.δε πίνω επίσης
Μαλακιες....αν εισαι σαν τον κυριο στην φωτογραφια οι γκομενες δεν νοιαζονται ακομα και αν δουλευεις ως σκουπιδιαρης στον δημο
μην το λες.ειδες τον αντρα της πεγκυς;
δεν έχω παει ποτέ με μπαρμαν
δεν έχω παει ποτέ σε μπαρ
Το πράγμα είναι απλό. Οποιοσδήποτε έχει κοινωνικό status η/και οικονομική άνεση γαμάει. Ο μπαρμαν είναι πρώτη μούρη και τον κοιτάζουν οι γκόμενες μέχρι να σκάσει η μύτη ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι πρώτη μούρη μέχρι να έρθει κάποιος ημιδιάσημος λεφτάς κοκ.
Και αυτό ίσχυε από την αρχή του χρόνου. Οι γυναίκες κυνηγούν πάντα τους "δυνατούς" άντρες σε όλες τις εκφάνσεις τους και ανάλογα με την γκόμενα.
αλλαξανε τα γραμματα μεγαλε.Το πράγμα είναι απλό. Οποιοσδήποτε έχει κοινωνικό status η/και οικονομική άνεση γαμάει. Ο μπαρμαν είναι πρώτη μούρη και τον κοιτάζουν οι γκόμενες μέχρι να σκάσει η μύτη ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι πρώτη μούρη μέχρι να έρθει κάποιος ημιδιάσημος λεφτάς κοκ.
Και αυτό ίσχυε από την αρχή του χρόνου. Οι γυναίκες κυνηγούν πάντα τους "δυνατούς" άντρες σε όλες τις εκφάνσεις τους και ανάλογα με την γκόμενα.
ο πλουσιος τυπε τις εχει γραμμενες στα αρχιδια τους ολες αυτες τις λυγουρες.κοροιδα πλεον δεν υπαρχουν πολλα.οταν θελει να γαμησι καμια τετοια,εμφανιζετε σε τετοια μερη.αλλιως ξερει που να παει.Και ο πλουσιοs που ζητανε αυτεs θα παει σε φτηνα και λαικα μερη??
Αν ετσι πιστευουν.........
γαμαει και ανετα κιολας.αρα ο ανεργος, η καποιος με μεικτα 587 τον μηνα δεν γαμαει ελεινιδες?
σωστος φιλε.Έλεος με τον αρνητισμό.......
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται υπάρχουν άνθρωποι που γαμάνε, ωραίες γκόμενες, χωρίς να πληρώνουν. Χωρίς να τις βγάζουν έξω σε πανάκριβα μέρη, χωρίς να τους τα ακουμπάνε, χωρίς να τις παρακαλάνε... κάποιοι από αυτούς είναι απλά σε δουλειές η θέσεις στην ζωή τους που αυτό γίνεται εύκολα. Έχουν γίνει άπειρες αναφορές σε επαγγέλματα σε αυτό το thread, όπως DJ, μπαρμαν, τατουατζής κλπ κλπ κλπ.
Έχω γνωρίσει σερβιτόρο, κοιλαρά, γαμώ τα παιδιά που γαμούσε απίστευτα μουνιά. Έχω γνωρίσει μπαρμαν σκατόφατσες που πηδούσαν και οι γκόμενες στην μπάρα τους κοιτούσαν σαν ξελιγωμένες.
Πάρα πολλοί που δεν πηδάνε η τους φταίνε οι γυναίκες κλπ οι ίδιοι έχουν φέρει τον εαυτό τους σε αυτή την θέση με τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές τους. Προσοχή, δεν λέω ότι οι Ελληνίδες είναι αθώα πλάσματα, αλλά όπως έχουν πολλές από αυτές σκατά στον εγκέφαλο έτσι έχουν και οι άντρες.