Νέα

Endy (LadiesTours)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 936
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/endy-ladiestours/]Endy (LadiesTours)[/url]

Velos
2006/02/27


REVIEW FOR ENDY (LADIETOURS)....

Λοιπόν κάποιοι ρώτησαν τι παραπάνω ήξεραν όσοι έκαναν book μαζί της. Καταρχήν να σας πω ότι ήρθε με 2 γραφεία στην Αθήνα. Εγώ έκλεισα με το LADIETOURS και οφείλω να ομολογήσω ότι η Τζέσικα που απαντούσε και έκανε το κονέ ήταν για πρώτη φορά (Εδώ και 2,5 χρόνια που συμμετέχω) ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ, ΑΝΟΙΚΤΗ και ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ για πολλά. Κλείσαμε με ένα φίλο για Σάββατο από δύο τρίωρα και επειδή μπήκα ως εγγυητής εγώ (δεν ήταν μέλος) πρώτη εντυπωσιακή κίνηση του πρακτορείου ήταν η χρέωσή μας σαν συνολικό 6ωρο....!!!
Η κοπέλα τώρα (για όσους ενδιαφέρονται μένει στο Τ****** μη λέτε κιόλας ότι γράφω έτσι...) έχει παράταση μέχρι 2/3 (και ποιος ξέρει...πόσο αντέχει ακόμα). Στο ξενοδοχείο ραντεβού μαζί της είχε ένας γνωστός τραγουδιστής όχι από τα πολύ πρώτα ονόματα αλλά γνωστός....Ήταν ο κύριος πριν από μένα...τον είδα και έπαθα ένα ψιλοσόκ....
Υπηρεσίες/ποιότητα.
Την ENDY την πέτυχα πριν 4 μήνες περίπου στο πρώτο ξεκίνημά της (19 ετών) στη Ρώμη σε άλλο τουρ...Πάλι από το ίδιο πρακτορείο οπότε την ήξερα. Η κοπέλα είναι μοναδική για όσους αναζητούν GFE. Και μόνο αυτό...Δεν είναι άσχημη αντίθετα πολύ γλυκιά κοπέλα ίσως μια "βατή" ομορφιά σαν κλασική ελληνίδα φοιτήτρια περιποιημένη. Δείχνει κάπως μεγαλύτερη (22-23) προφανώς λόγω κούρασης αλλά έχει ένα χαμόγελο πολύ ελκυστικό αν και σφιγμένο (μέχρι να σε καταλάβει). Μιλάει όσο πρέπει και αν το ξεκινήσεις εσύ. Ασχολείται πολύ (χάδια και φιλιά στο στόμα αλλά όχι γλώσσα παρά επιφανειακά). Κοντούλα (1.68) και αδύνατη αρκετά (μάλιστα τα κόκαλα της στην περιοχή της λεκάνης είναι αρκετά πεταχτά) χωρίς να της λείπει όμως το στήθος που είναι απλά φυσιολογικό. Στα ωριαία ραντεβού δεν κάνει περίεργα ενώ στο 3ωρο με +100 που κανονίσαμε έκανε μια ισπανική και ένα CIB. Της ζήτησα ένα CIM και μάλιστα της έδινα τα διπλά (για την πρώτη φορά) αλλά δε δέχτηκε. Η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου στο επόμενο τρίωρο της ζήτησε να το κάνει και δέχτηκε με 100 ευρώ αλλά αυτός έκανε ένα κανονικό και ένα CIM. Μου είπε ότι διακριτικά το έφτυσε στη μοκέτα δίπλα και μετά πήγε στο μπάνιο του δωματίου της (στο ξενοδοχείο πάντα είμαστε).
Έχει ωραία μάτια (άσχετο), μπορείς να συνεννοηθείς καλά στα αγγλικά και κάνει υπέροχη αγκαλιά. Ο φίλος μου μου είπε ότι στο ενδιάμεσο είχε γύρει πάνω του και τον χάιδευε αγκαλιά για πολύ ώρα μιλώντας του για κάποια πόλη στη χώρα της που τυχαία είχε πάει πρόσφατα για δουλειά ο φίλος μου.
Να σας πω ότι δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα μεταξύ μας με το φίλο μου καθώς η ENDY δεν είχε ειδοποιηθεί από το γραφείο για το διπλό 3ωρο ως 6ωρο και μετά από τηλεφώνημα της Τζέσικα λύθηκε το θέμα.




Τipos  
2006/03/26


Κριτική για Endy (Ladiestours, Modelsescort, zuzana).

Αθήνα, private tour, 4 μέρες. (sorry παίδες δεν θα βάλω τιμή, όμως θα δώσω τη πληροφορία ότι τελικά οι τιμές που αναγράφονται είναι διαπραγματεύσιμες. Εγώ στο mail που ζήτησα να έρθει έκανα και μια λογική προσφορά - λέω αν περάσει πέρασε - και ω του θαύματος έγινε αποδεκτή χωρίς παζάρια).

Λοιπόν από που να αρχίσω? Σε ότι έχει να κάνει με εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που μ' αρέσει: Κορμάρα (περίπου 1.68, 48 κιλά, μικρομεσαίο σφιχτό στήθος, μικρός κώλος, μακρυά πόδια), εκπληκτικά γκρι μάτια, χαμόγελο που σε ρίχνει ξερό! (για περισσότερα δες και κριτική μου στο LGR τη πρώτη φορά που την είχα πάρει).

Όπως είπα την είχα για σχεδόν 4 μέρες (η συμφωνία ήταν για 3 αλλά αεροδρόμιο/άφιξη - αεροδρόμιο/αναχώρηση τελικά ήταν σχεδόν 4), οπότε έμαθα και 2-3 πράγματα παραπάνω. H Endy δεν είναι επαγγελματίας. Σαν νέα στο χώρο λειτουργεί ακόμα με τη χημεία - αυτό εξηγεί και τις αρνητικές κριτικές που έχει πάρει (και που επιβεβαίωσε και σε μένα) αλλά και το γεγονός ότι τελικά δεν προσφέρει σε όλους τις ίδιες υπηρεσίες.

Οι μέρες μαζί της πέρασαν χωρίς να το καταλάβω. Ήταν συνέχεια ιδιαίτερα περιποιητική, είτε έξω με κόσμο - είτε μέσα οι δυο μας, γνωρίστηκε με διάφορους φίλους μου και όλοι μετά ρώταγαν πόσο καιρό τα έχουμε και γιατί δεν τους είχα πει τίποτα! GF με τα όλα του!

Συνολικά πρέπει να κάναμε σεξ 10-12 φορές. In bed ήταν με τις ώρες της. Μ’ αρέσει το πρωινό σεξ, αυτής όχι. Τα πρωινά λοιπόν.....λίγα πράγματα, είτε με τέλειωνε με το στόμα είτε στηνόταν στα 4 και...άντε τέλειωνε. Μετά από έξοδο όμως (και μερικά σφηνάκια) γινόταν κόλαση. Για να μη λέω πολλά, έκανε τα πάντα εκτός από anal (τελείως απαγορευμένη περιοχή - ούτε καν κωλοδάχτυλο, αν κάποιος συναγωνιστής είχε άλλη εμπειρία παρακαλείται να τη καταθέσει). Για πρώτη φορά επίσης προσέφερε πραγματικά φιλιά με γλώσσα, βαθιές πίπες και τελειώματα παντού.

Τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει εδώ? Α ναι, ένα βράδυ περάσαμε και από LIDO (έχω και κονέ για όσους ενδιαφέρονται), όπου μετά από μερικά ποτά της πρότεινα να χορέψει. Με τα πολλά τελικά το παίρνει απόφαση, το κανονίζω στα γρήγορα .... και έκανε τέτοιο χορό που μετά το μισό μαγαζί ήθελε πριβέ χορό με την Endy! Χάζεψαν μέχρι και τα γκαρσόνια και οι άλλες χορεύτριες.

Συμπέρασμα: Τη συνιστώ? Μάλλον όχι για 1 ώρα. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα περάσεις καλά. Θα ‘λεγα ότι χρειάζεται 2-3 ώρες τουλάχιστο. Προσεκτική επιλογή στην ώρα επίσης. Μετά από 4-5 συναντήσεις μέσα στη μέρα, μάλλον δεν θα τη βρεις και στα καλύτερά της. Από την άλλη, αν είσαι τυχερός και της κάνει κλικ (και αν και σένα σου αρέσει ο τύπος της μικροκαμωμένης 20άρας), τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσεις φανταστικά.




logical  
2006/04/26


Δοκίμασα και εγώ την τύχη μου χθες με την Endy.

Δυστυχώς είχα μία ώρα μόνο διαθέσιμη οπότε δεν νομίζω ότι η κριτική είναι αντιπροσωπευτική.

Η κοπέλα είναι σίγουρα πανέμορφη. Αν σου αρέσουν οι μικρόσωμες κοπέλες θα πάθει σοκ. Είναι μικροκαμωμένη με απίστευτες αναλογίες και πολύ σφιχτό σώμα. Στα services δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά όπως είπα με μόνο μία ώρα δεν φτάνει. Τα αγγλικά της δεν είναι ακριβώς επιπέδου lower οπότε είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις και να "λυθεί" η κοπέλα.

Συνολικά πάντα με την αίρεση της μίας ώρας.
Εμφάνιση 8/10
Υπηρεσίες 7/10
Προσωπικότητα 6/10 (ίσως χαμηλό λόγω γλώσσας)

Θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω ένα τρίωρο ίσως για αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη.




Tiefight
15/08/06


Endy - Ladiestours
2 ώρες - 400 ευρώ.

Μετά από κάποιο καιρό που σας διαβάζω και αφού  η γκαντεμιά μου ήταν να είμαι ακόμα Αθήνα, έκανα το μεγάλο βήμα και δοκίμασα για πρώτη φορά με CT. Οι επιλογές ήταν λίγες οπότε κατέληξα στην Endy. Λοιπόν η κοπέλα αδικείται από τις φωτογραφίες . Από κοντά είναι πολύ πολύ καλύτερη, ειδικά στο πρόσωπο που είναι αγγελικό έστω και αν δείχνει λίγο παραπάνω από τα 19 που δηλώνει, θα την έκανα 22-24. Μαυρισμένο αθλητικό κορμί, μεσαίο βυζί πέτρα, γκρι μάτια και ένα πολύ φιλικό χαμόγελο. Γενικά ήταν πολύ ζεστή ίσως επειδή της είπα ότι είμαι λίγο νευρικός μια και ήταν η πρώτη μου φορά. Μου πρότεινε να πάρω ένα ντουζάκι (ξέχασα να πω ότι το ξενοδοχείο είναι ένα από τα καλύτερα στην Αθήνα) και μετά με έβαλε κάτω και μου πήρε μια φανταστική ακάποτη πίπα, τέτοια που ούτε οι γκόμενές μου δεν μου έχουν πάρει. Μέσα σε 5 λεπτά τέλειωσα, μάλλον όχι στο στόμα της, ούτε που θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι η προθυμία της μετά. Στο δεύτερο γύρο και αφού έχουμε φτάσει να την παίρνω στα τέσσερα έχοντας μια φοβερή θεά από πίσω, είπα να δοκιμάσω και τη πίσω πόρτα. Τη ρωτάω λοιπόν αν μπορώ μη περιμένοντα ς και πολλά μια και είχα διαβάσει ότι δεν το κάνει. Φανταστείτε την έκπληξή μου, όταν γυρνάει και μου απαντάει "μπορείς να προσπαθήσει ς"! Να μη τα πολυλέω, "προσπαθούσα με" ένα εικοσάλεπτο σε διάφορες στάσεις, ίσαμε 10 φορές ο μισός ήμουνα μέσα όμως με παρακάλαγε να βγω γιατί πονούσε, ακόμα και από πάνω ήρθε για να τον βάλει μόνη της, ειλικρινά ρε παιδιά μου φάνηκε σαν να το ήθελε πραγματικά. Έστω και αν δεν τα καταφέραμε τελικά,  αυτή η φάση ήταν όλα τα λεφτά. Για τα υπόλοιπα: Φιλάει μέτρια, είναι πολύ φιλική στα ενδιάμεσα και δεν βιάζεται, για μένα που έχω συνηθίσει στις ξεπέτες ήταν άλλη μια έκπληξη. Αν τη βαθμολογούσα θα έβαζα 9 για εμφάνιση  10 στη συμμετοχή και 8 στα services, όμως επειδή ήταν η πρώτη μου ίσως και να μη ξέρω και έτσι να είναι όλες. Με έπεισε όμως ότι αξίζουν τα τρελά λεφτά που ζητάνε, τα δουλεύουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αρχίζω οικονομίες να δοκιμάσω και άλλες  




Tipos
16/08/06


Όνομα: Endy
Πρακτορείο: Ladiestours
Ημνιες: 6-14 Αυγ
36 ώρες για 2300 ευρώ. (αναφέρομαι στο σύνολο - ήταν σπαστά bookings)

Face/Body/Personality: 9/10/9
Overall: 8
Services excluded: CIM/CIF, anal

Εισαγωγή: Είχα αποφασίσει να μη κάνω updated review αυτή τη φορά, όμως λίγο οι ιδιαιτερότητες αυτού του tour, λίγο η κριτική του tiefight, λίγο το νέο site και λίγο το γεγονός ότι κάποια πράγματα άλλαξαν, με έψησαν ότι ίσως να ενδιαφέρει. .. Είχα κλείσει αρχικά 24 ώρες, που έγιναν τελικά 36 γιατί κάπου στη μέση του tour έγινε η μαλακία που ανάφερα προχτές  και μέχρι να παρθούν κάποια μέτρα το πρακτορείο δεν ήθελε άλλους πελάτες.  

Τα (+):
- Εμφάνιση. Ανεξάρτητα από το προσωπικό μου κόλλημα, νομίζω ότι αντικειμενικά ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις . Σε όποια παραλία πήγαμε και ήταν topless με στρινγκάκι αναστέναξαν μέχρι και οι πέτρες και τα ψάρια....      
- Personality . (βλ. παρακάτω).
- Συμμετοχή. Το πράγμα έχει αλλάξει σχεδόν 180 μοίρες, ίσως και λόγω της εμπειρίας. (για λεπτομέρειε ς βλ. επίσης παρακάτω).

Τα (-):
- Δεν δίνει CIM/CIF. Της μυρίζει λέει.
- To DFK - δεν δίνει εύκολα πραγματικά παθιασμένα φιλιά.
- Το ντύσιμο. Ίσως είναι της ηλικίας, όμως για μένα είναι λίγο extreme. (πχ με τιγρέ/λεοπαρδαλέ καυτό σορτσάκι στο Μέγαρο δεν μπορώ να πάω ε?)

Περιγραφή: Όλο και πιο συχνά βγάζει ένα totally wild side. Δηλαδή, όλο και περισσότερο μου φαίνεται ότι πηγαίνει προς το PSE. Ενώ παλιότερα ήταν πιο πολύ χαδάκια - φιλάκια - αγκαλίτσες κλπ,  αυτή τη φορά το πρόγραμμα είχε τελείως wild καταστάσεις, με παρατεταμένο deepthroat, με extreme στάσεις (ακόμα και οδηγώντας μέρα στη βασ. σοφίας!) και με απίστευτης διάρκειας  raw sex (ας είναι καλά τα cialis)     Για το anal τώρα (που ανάφερε ο tiefight και κάποιος άλλος στο escortguide) είναι γεγονός ότι το σκέφτεται, τη προβληματίζει ακόμα τι θα γίνει όταν θα ‘χει φάει 100 πούτσους από πίσω καθώς και η υγιεινή, όμως δεν θα ‘ναι έκπληξη αν στο επόμενο tour δούμε να προσφέρεται στα services    

Ας κάνουμε λοιπόν ένα update, για πότε συνιστάται και πότε όχι:

- Συνιστάται ανεπιφύλακτα για 1ωρα/μέχρι 2balls και 2ωρα/μέχρι 3balls (για όσους θυμούνται παλιότερα δεν τη συνιστούσα, όμως φαίνεται ότι στα quickies αποδίδει πολύ καλά τώρα πια). Από κει και πάνω θα τη δεις να μη συμμετέχει το ίδιο.
- Συνιστάται επίσης για πολύωρα, ΟΜΩΣ χωρίς να περιμένουμε ότι θα αντέξει με χαρά 6ωρο σεξ στο δωμάτιο .... το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει και κάποιο ποτάκι, κάποιο φαγητό ή κάτι τέτοιο.
- Συνιστάται για φάση και με άλλη. Είναι trully bisexual και όχι μόνο στο επάγγελμα.

- ΔΕΝ συνιστάται αν περιμένεις CIM/CIF.
- ΔΕΝ συνιστάται αν την έχεις πολύ μεγάλη. Δεν θα το δείξει, όμως θα γίνει επιφυλακτική και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον έλεγχο αυτή (πχ doggiestyle ξέχνα το).
- ΔΕΝ συνιστάται αν περιμένεις τελείως GFE φάση (ΚΑΙ αυτό σε αντίθεση με παλιότερα reviews μου). Μάλλον τελικά δεν μπορεί να βγάλει GFE κατάσταση εύκολα - εκτός αν καταφέρεις και τη κάνεις να τελειώσει (tip: use ur tongue), οπότε θα δεις αστέρια....




KOMPAIASI
03/10/06


σήμερα είχε ENDY το προγραμμα..2 ώρες

Η ENDY καλύτερη από τις φωτογραφίες που έχει στην σελίδα… πιο όμορφη και πιο νέα… είναι βέβαια κοντούλα αλλά έχει ωραίο σωματάκι..
Από service όχι πολλά πράγματα… μέτρια πίπα και κακό πισοκολητο(σηκώνει την μέση επάνω και δεν μπορείς να μπεις μέσα ολόκληρος.
Σε γενικές γραμμές και με βάση τις εμπειρίες μου στο θέμα τα 400ε για 2 ώρες είναι πολύ μεγάλο ποσό συγκριτικά με το service. Με δεδομένα τα χρήματα που παίρνουν κάτι ALICIA +SIMONA(κοπέλες που είναι σε τοπικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη)και συγκρίνοντας τες και εμφανισιακά… νομίζω τα 120 ε που παίρνουν αυτές είναι χαριστικά συγκριτικά με τα χρήματα για την ENDY.
Σούμα... για κάποιον που δεν έχει την πρόσβαση στα τοπικά γραφεία, κορίτσια σαν την ENDY είναι καλά… όχι όμως για κάποιον που έχει  Η ENDY θα ήταν μια πολύ καλή παρέα να βγεις ένα βράδυ για ποτό...όχι για c.g. και μάλιστα των 300ε.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom